Tradera, Lindenytt och Kolonn

Först tänkte jag lämna ett litet auktionstips;


Det är denna snygga stol, som finns till försäljning imorn, söndag, på auktionshuset kolonn i Sundbyberg.
Jodå, jag känner designern och kan informera om att stommen är ju gammal, men allt annat, så som stoppning och tyg är nytt - om man nu har lite bacill- och kvalsterfobi...

Några andra tips jag har gäller Tradera. Först och främs kan man nu lägga upp 50 annonser gratis, via deras app - ja, om man inte har gjort det tidigare, men det är de fösta 50 som är gratis. Har man ingen iphone eller android så kan man iallafall lägga upp tre gratisannonser nu i helgen. Värdekoden som gäller då är: ”HELGGODIS” på säljsidan.

Och så min bekants auktioner på Tradera. Det som säljs där nu är väl mest vykort, kläder och dukar, kanske någon bok - jag minns inte riktigt.

Angående Juholt: Jo, jag föll för Saftonbladets rubriksättning här.
”Räknar med att S tappar 5-10 procent”
Och tänkte att vad är det för knepig typ som tror att Sossarna skulle tappa 10% av sina väljare på den här grejen?! Då vet han inte hur Sossar är... Men så stod det visst i texten att:
"De kommer säkert att ha tappat 5-10 procent i nästa opinionsundersökning. Men sen är det bara att slå sig tillbaka, bli en ny comeback kid, säger Stig-Björn Ljunggren."
Jaja, i nästa opinionsundersökning ja...
Nåväl.

Och så, eftersom jag skrev lite surt om Lindenytt tidigare, så kan jag väl meddela att nu verkar det fungera igen och vi verkar komma överens igen. Eller ja, en annons fick ligga kvar och bilden godkänd, den andra annonsen fick ligga kvar och bilden är inte godkänd - så fråga mig inte... Men jaja, när det funkar, så funkar det ju bra, men ja, jag vet fortfarande inte vad som är eller har varit problemet. Men ja, jag bjussar på en länk dit iallafall...

Ciao


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0