god jul god jul

saker gjorda: promenerat, diskat, sovit
alkoholintag: julmust
dagens fråga: det går lika bra med selleri, eller?
dagens låt: la vie en rose
dagens känsla: trött, men jag har det bra
dagens citat: "Carrie: That's the thing about needs. Sometimes when you get them met, you don't need them anymore. "


går två promenader om dan nu, med brorsan. så där bara för att försöka ja, bli nånting till strandbesöken i thailand. och sen för att jag har tänkt det i evigheter ändå. provade att gå med stavar nu ikväll. det var riktigt kul faktiskt, så jag ska nog köpa mig ett par. om jag orkar besöka mellandagsrean. för jag skulle behöva nån jacka till thailandsresan.

men shit vad jag har varit trött idag. först höll jag inte på att komma upp öht, sen somnade jag på eftermiddagen och nu ikväll har jag oxå varit helt dödstrött.

julafton var trevlig. åt pizza till kvällsmat :) hehe. men annars fick jag en ursnygg halsduk, som pannkakan stickat. i knallrosa och svart. sen fick jag en råsaftcentrifug, som jag sa på dan tom att jag önskade att jag fick. för jag höll på att läsa i boken Du är vad du äter och kände att jäklars, en sån borde man ha. sen fick jag en hushållspappershållare i form av en katt, plastpåsar till smycken, böcker, pärlor, usb-minne, flanellpåslakan, godis, sidenblomma, chokladfonduegryta, garner, utomhustermometer, strumpbyxor, värmefläkt, oljekanna mm.

jag vet inte, jag misstänker väl att jag kommer att tjata om thailand i flera  veckor nu, men, men.

hoppas att jag är piggare imorn.

männen, kärleken? jag vet inte. vi borde nog dämpa ner kontakten lite. den blev lite intensiv helt plötsligt. med tanke på att jag inte är bra för honom. men jag avvaktar. jag tror att den blir lite mer avslagen efter helegerna. det är väl mest nu så där, som jag är nåt bra tidsfördriv...

jag längtar hem, samtidigt som jag trivs utmärkt här. fast båda mina föräldrar är sjuka och pappa är riktigt sjuk. han var tvungen att åka till akuten häromdan. men han blir förhoppningsvis bättre snart. men han ska på återbesök för fler test på torsdag.

håller på och går igenom virkbeskrivningar oxå. mitt mål är att virka en gardinkappa. nån gång. i framtiden.

i thailand kan jag iallafall få massage, så slipper jag tjata om att jag vill ha det hela tiden.

nåja, god jul på er alla skönisar.

livet på landet

saker gjorda: bakat lussebullar, virat in kola i papper, tröttnat
alkoholintag: julmust
dagens fråga: och det är moget att vara dryg eller?
dagens låt: det snurrar väl nån julmusik i det här huset
dagens känsla: jag är helt, ja, knepig. det känns som att jag är glad men att jag inte får släppa ut glädjen
dagens citat: "Carrie: After all -- people die, computers crash. All we can do is breathe and reboot."



männen, kärleken? men det är klart att den där idioten ska stumma till min kärlek. jag fattar inte att han orkar pricka in så rätt. jag får inte vara glad helt enkelt, för då ska han glida in i mitt liv och vara dryg och säga massa saker om hur snäll han är och att jag är en skurk typ. det är så tröttsamt.

hur som så fick jag bästa julklappen idag! men när man försöker dela med sig av sitt liv till denna dära så fick man ett "suck" till svar. så jag sket i fortsatt konversation med honom. så han får vara utan just den här informationen. tjipp.

jo, så här va. hd gav inte nytt prövningstillstånd för hans överklagande. utan de fastställde hovrättens dom. woho! en sten föll från mitt supertunga bröst. det som satte pulsen i högvarv var att ungefär 4 minuter innan min advokat ringde så hade jag och Ka betalat våra thailandsbiljetter, efter mycket tänkande och finulande. så jag bara neeej, shit nu ringer min advokat. fan, om vi bara väntat fyra minuter, då hade vi vetat och inte behövt chansa. som tur var så var det ju GODA nyheter. guuud vad skönt.

thailand ja. det är helt galet. det kanske inte märks egentligen. men jag gillar inte att resa. att resa ger mig ångest. men jag tränar på att få ett liv, det där som jag hävdar att alla as har bestulit mig på. så jag provar att bryta mina mönster och göra sånt jag absolut inte normalt skulle göra. för jag försöker bli en annan människa. jag är trött på as nu. och så var det så galet spontant. vi bara råkade komma in på att dra till thailand, mest på skämt och så gjorde vi det.
men är det moget eller? jag tycker faktiskt inte det är särskilt kul med bögskämt.
haha A kommer bli söndermobbad, stackarn.

jag fick hur många kolor som helst, fast de blev lite underkokta och lite lösa då. men ja, det är som det är. jag tänkte göra två satser till. en med kakao och en med hackade jordnötter i. vi får väl se hur det går med det, för först ska jag nog glo på tv ett tag.

och jag blev lite glad över komplimangerna jag fick. eller ja, haha, de flesta var väl på skämt, men att det skulle varit stort att träffa mig, det var fint sagt.

jag kör väl en fredagsfyra då...

Tema: Tid

1) Har du en analog eller en digital klocka på handleden?

nix pix, det har jag inte

2) Vad föredrar du - digitala eller analoga klockor?

det spelar ingen roll, men som väggklocka är ju iallafall analoga klockor finare. haha.

3) Hur ofta ställer du dina klockor och vad använder du då som referens?

ja du, jag ställer mina klockor när de går fel. ibland engagerar jag mig och ställer efter text-tv, men oftast kör jag bara på ett hum så där.

4) Känner du dig stressad av tiden?

kanske inte av tiden, men av åldern...

--

alltså, jag är helt stirrig, men som min advokat sa, det kan ju vara bra att ha något annat att fokusera på. som då resan. så där eftersom jag inte har rättegångar längre, utan det blir rätt tomt. eller ja, it ain't over til
it's over. för det blir ju civilrättegång och lite annat att hålla koll på.

och igår, tror jag att det var, haha, så blev jag hembjuden på middag till U, men jag kunde ju inte gå då. den mannen har ju gett snällhet ett ansikte. så han ska nog få sig en skål i allafall. haha, som att han blir glad då. jaja.

nope, men i love you, allihop. puss och kram och god jul och gott nytt år på er!!

det är skoor överallt

saker gjorda: diskat, virkat, gjort nån form av skål, glott på oprah
alkoholintag: ge mig ramlösa nuuu
dagens fråga: män?
dagens låt: i beg your pardon, i never promised you a rosegarden.... dolly parton i det här fallet...
dagens känsla: sjukt sugen på att borsta tänderna
dagens citat: "Carrie: You've never seen an uncircumsized one?
Charlotte: I'm from Connecticut! "



var ner på stan igår en sväng och såg att det var halva priset på vissa skor i skobutiken. och jag såg de här i somras, men ja, 1300 ville jag inte lägga ner trots allt. men det var nära. har tänkt på dem sen dess och visst, de är blå, men det gör ingenting, för de är så vackra att bara se på att jag blir helt lycklig. vet inte om jag ska använda dem eller ställa dem i bokhyllan.
649 kronor hur som, men ack;

-
det här ovan skrevs igår, för jag la ner eftersom jag inte lyckades infoga bild på mina fiina skor, men nu så banne mig :)
-

32472-85

sen strök jag lite. jag är uppvuxen med att bära strukna underkläder. så här stryks allt. hemma stryker jag ingenting, knappt det som verkligen måste strykas. jag vet inte, jag går väl omkring i skrynkliga kläder, men orka liksom. (orka? säger man så nu för tiden ;))
jag håller liksom på att arbeta av min skuld för den jobbiga tonåring jag var, hehe...

så pratade jag med G i telefon som berättade att hon fått grytlappen och att de hade skrattat så gott och blivit så glada och förvånade, att det kom från mig :)

och sen provade jag göra skålar av gamla vinylsinglar. kruxet var att det som var innerst inte går att forma, så de blev väldigt låga. vilket är för att man egentligen ska ha lp-skivor, men några sådana hade jag inte. ska köpa på nån second hand nån gång, men inte nu. nåja, det är vad alla kommer att få i födelsedagspresent från och med nu, haha!

32472-84

men jäklars, man brände sig faktiskt lite, men, men allt för pysslet!

männen, kärleken? när han är bra så är han världens bästa och det finns ingen annan man som kan jämföra sig med honom. när han inte är bra så, ja, då blir man galet sårad hela tiden.
han ringde. och var världens bästa. men jag vet ju. han vet ju oxå. som olja och vatten, eller vad man brukar säga. det skär sig. nåja. skitsamma, det där får läggas ner nu ändå.

har hittat en biljett till thailand för 6300, som billigast och det känns som att vi kommer att åka. så nu har jag börjat fundera på alla de där småsakerna, som ska jag orka ta med min kamera modell större?! eller ska jag nöja mig med den lilla. när jag var i polen, hade jag fördomsfullt bara den lilla med mig, eftersom jag inte ville bli rånad. men nu är väl snarare kruxet huruvida man orkar släpa på den större.
hur många trosor ska jag ha med mig? shit, hur många sit ups hinner jag göra på fem veckor? osv.
fast jag måste nog bära kamera modell större, för jag ska ju fota pedofiler och hänga ut på nätet.

idag ska jag prova göra annicas goda kola. alltså, det där julgodiset jag fick av henne. och de där kolorna. helt plötsligt förstår jag tjockisarna i du är vad du äter. för jag skulle lätt kunna äta hur många sånna som helst. dock är inte jag lika haj på sånt där, så vi får väl se om mina blir lika goda.
men först ska jag nog sova ett litet tag.

puss och kram, snart ska jag äta lussebulle :)

så här kan det oxå gå

saker gjorda: handlat lite julklappar, som jag sen överlåtit åt andra att ge bort
alkoholintag: no julmust today :(
dagens fråga: undra vad som krävs för att få bli lobotomerad?
dagens låt: ring P1
dagens känsla: tydligen trött då'ra, olycklig, låg, besviken, blupp
dagens citat: "Carrie: Big wasn't a crush, he was a crash."



alltså först; jag gör ett album. ett fotoalbum. jag säger klart och tydligt att jag inte vill att min mamma ska skriva i det utan att vi går igenom det sen, så där för att det ska vara samma stil rakt igenom. att jag inte vill att det ska stå exakta datum, bara årtal, eftersom jag kanske har satt in dem i fel ordning. och ändå, och ändå är hon där och plitar ner datum. bara för att HON tycker att det är roligt så.
när vi var bortbjudna och jag skrev en vers på rim i gästboken så kommenterade och rättade hon min slarviga handstil... "svullar" vad är det för ord?!
istället för att säga nåt om det som stod skrivet. likadant nu. bara sublim kritik så där. små pikar att aldrig vara tillräckligt bra. att allt ska göras på hennes sätt.
sen när jag blir sur då ska hon passa på och leka martyr. för då ser jag några andra foton "varför ligger de här här?" "ja, de är från 82, ifall du ville skriva det, jag vågade inte ifall du skulle bli arg"... bra att man blir tagen på allvar då.

sen. woho, jag och Ka ska åka till thailand i slutet på januari början på februari.
pappa: -ska ni bara boka flygstol?
- jo, vad annars?
- är inte det lite farligt?
- ?
- ja, två små flickor, lätta att lura så där...

men kul att man konstant blir kränkt  här hemma då. haha, jag blir gaaaaalen.
konstigt att jag aldrig gör nåt eller tror att jag kan nåt när jag är uppvuxen med det här...

konstigt att jag tydligen drar till mig män som behandlar mig efter den här konstens regler; att jag inte är värd nåt. då?! gah gah gah.

jaja, det är väl bara att garva åt och intala sig att det är jag som är överkänslig...

männen, kärleken? fyfan vad den mannen har gjort illa mig.
och dessutom drömde jag en skitdryg dröm om J och hur han limmade på mig och jag föll för honom och sen sa han "haha, din dumma hagga trodde du att jag menade allvar?!" och så ville han och massa av mina gamla klasskamrater döda mig bara för att de tyckte att jag var så dum...
hmm, undra om det kan ha med de här känslorna H ger mig att göra...?! doh!

nåja, skitsamma, nu ska jag gå och äta en lussebulle.

jag har tappat spåret

saker gjorda: varit i gustavsberg och kungenskurva och sovit
alkoholintag: julmust och lussebullar
dagens fråga: men hur svårt ska det vara att komunicera då?
dagens låt: dolly parton - here you come again
dagens känsla: tydligen trött då'ra
dagens citat: "Miranda: I can't tonight, I have chlamydia. ."


köpte lite marimekkoservietter ute i gustavsberg och 4 filippa k-muggar. ja, det var väl det..
sen köpte jag 10 lussekatter utanför ikea och sen somnade jag under täcket när jag kom hem, för jag var så frusen.
just ja, hittade nån låda med förvaringsfack till mina pärlor. på biltema. tyckte det var lika bra. så att man kan ha allt synligt så där.

männen, kärleken? det här är så tröttsamt. för jag gick på den lätta. han hörde av sig och jag svarade. mhm. sen tyckte jag att han var elak som höll på att tjata om att jag var ensam, så jag sa att han var lika mycket ensam. men nejdå han hade haft det så lugnt och skönt när jag varit tyst. så då ringde jag upp för att fråga varför han hörde av sig "ja,nä, det var ju dumt, för jag ville ingenting". så jag skrek lite i luren att han bara brydde om sig själv och ingen annan. eftersom han typ gjort så mot mig. jag har inte för vana att skrika in i telefonlurar, jag är mest tyst. men jag tänkte att han satt ju ribban för hur man beter sig, så jag gav bara igen. typ. moget. hehe.
sen kallade han mig svettig apa. visst, på skämt jag fattar det, men han kan fan kalla andra för det. för när man betett sig så illa som han har och sen hör av sig, då får man fan ta det lugnt. och sen har han mage att säga "och även om jag ville dig nåt så skulle det ju inte gå att prata med dig nu, för du är ju bara sur och bitter"... jaha, men sluta sms:a att jag är ett fetto som samlar damm då och att jag är ensam osv. ge fan i det. hur mycket på skämt det är. prova liksom säga snälla och uppskattande saker.
och det är fan bara mig han behandlar så här illa och sen har han mage att beskylla mig för att vara dålig.
jag är såååå över honom nu. jag blir bara helt avtänd när jag tänker på allt illa och elakt han har gjort mot mig och hur han har noll respekt för mig jämfört med andra. alla småsaker. som att han inte rakar sig innan han träffar mig, men innan han ska iväg och träffa linnea. och sen är allt han kan göra; att skylla på mig. nä. vem fan vill ha nån sån. liksom.

tyvärr är jag väl inte riktigt över det där hur det hade kunnat vara ifall han hade varit den jag trodde att han var. jaja.

har ätit tre lussebullar idag och ska banne mig äta flera. det trista är att jag bara vill sova och sova.. när jag borde slå in lite fler julklappar. och fixa post som ska postas.

jösses, haha, jag bara gäspar. och så kommer jag vara tvingad till att titta på På spåret. för det är min pappas favoritprogram. så kan det liksom gå.

puss och kram

fresterskan i underjorden

saker gjorda: träffat Ri, handlat julklappar och ätit en mc fish eller vad de heter...
alkoholintag: jos
dagens fråga: varför måste min generation vara så glömsk typ?
dagens låt: i think i'm in löööv... fast det är bara den strofen om och om igen och jag vet inte vad det är för låt
dagens känsla: stressad
dagens citat: "Samantha: From my experience, honey, if he seems too good to be true—he probably is."



jag får små minipanikångestattacker hela tiden. ytterst irriterande. dock tillhör jag inte den där kategorin människor som får dödsångest av dem eller att de stoppar mig i det jag ska göra. jag blir mest bara irriterad och frustrerad och så gör det lite ont oxå, men det går ju över. stress misstänker jag. jo. det gjorde Ri oxå som tyckte att jag skulle skriva en lista på allt jag har att göra och sen stryka över allt som kan vänta tills pensionen typ... eller nåt ditåt.

och så skällde hon på mig. argt. för att jag sa att jag inte kunde nånting.
men hur som pratade vi om nåt som kyrkan hade. som jag satte mig emot eftersom jag är emot kyrkan, men nu kanske det inte vore så dumt ändå. det var nåt projekt. dock när jag läste i infot så verkade det mer vara för folk som har det värre än mig. så där ingen utbildning, inget socialt nätverk osv... men om jag blir remitterad så kanske jag kan få hänga på ändå.
det jag är ute efter är helt enkelt det där att de kan fixa jobb åt en. nu har jag ett, så visst, man ska ju vara arbetslös för att få hjälp idag, men, men...

männen, kärleken? blev lite orolig idag, men jaja, just han levde iallafall. och kallade mig tjock i vanlig ordning... men bara han har det bra så...

Ka ringde idag. haha... eller egentligen rätt tragiskt... hon är in löööv i någon som säger
- haha, jag dör? säger man så fortfarande? inte ens min 17åriga syrra säger så...
men vi kom fram till att det måste ha varit ett skämt som vi inte förstod... för vem säger så till nån man ligger med  och menar allvar?! jajustja, jag glömde, han är kille...

sen funderar vi allvarligt på att dra till thailand i februari. och för min del är det ju en klar fördel att åka med någon som redan har varit där en gång... dock kanske kombinationen av oss två och billig öl inte är den bästa, hehe...

alltså, den här killen som var med i dagens avsnitt av svenska Du är vad du äter... sorry om jag mobbar honom, men kom igen. vilken räka, som Ka sa... var det en dokumentär om hans jävla fot eller?! så bara för att man stukat foten så ska man gå på kryckor och ynka. första dan och han passade på...
gosh, vad jag vill vara gift med paolo roberto kände jag däremot. fatta att ha den där hemma. man har noll gemensamt men han bara driver på en ändå. och så får man inte äta spaghetti med kniv och gaffel. så där att man skär den. så var det med det.

snart reser jag bort.. tjolahopp.

puss och kram.

fattar inte hur jag ska orka upp imorn och städa förresten, men jag måste väl. pa kommer ju för att hämta mig. fick inte köpa nya sängar åt dem i julklapp.. det var för dyr present. sen det där lilla att de har försörjt mig hela mitt yngre liv är ju inte nåt de tänker på... men det är lite rörigt här faktiskt... efter allt julklappspysslande...

tidningen pause förresten. haha... vart kan vi hitta glamorubabesen... linda rosing - pizzeria enskede...
de är så sjukt roliga de där som jobbar på den tidningen. där vill jag oxå jobba...

Andra bloggar om: , , , , , ,

saffran - vilken ljuv krydda

saker gjorda: träffat fido, gjort en julkapp, virkat
alkoholintag: vatten
dagens fråga: vad är det för skumt som sker?
dagens låt: the pussycat dolls - sway (fråga inte varför)
dagens känsla: trött
dagens citat: "Carrie: How about I read you a little bit of my favorite poetry?
Aleksandr: Please.
Carrie: [Reads from Vogue] "Cocktails at Tiffanys calls for classic charm. Oscar de la Renta sleeveless silk full skirted dress with black patent leather bow belt." Now that is pure poetry"



satt och virkade när jag åkte tunnelbana. lika bra. men så blev jag iallafall färdig med grytklappen till G och Å. och så låtsades jag att jag var trendig...

dagens outfit: svart kjol, snedklippt sådan så att den var kortare fram. genomskinlig, svart underkjol med spets. röd tröja från svea med puffärmar och med "tjejer är bäst" tryck. eller om det står kvinnor. röda och svartrandiga over knees strumpor. svarta, höga boots, lite typ mormorskänga fast utan klack och så röda bågar på glasögonen.
nu: svart sammets dress och ett leopardmönstrat linne. och myssockor. älskar myssockor.

gjorde en julklapp när jag kom hem. lite amatörmässig, för jag har inte, vad man nu ska säga - de rätta verktygen, men, men... vi får se om den uppskattas eller inte...

träffade och kramade fido. i arbetskläder :) vi gick på stadsmuseum och såg utställningen om döden. lite så där spontant. men jag ville träffa henne innan hon åker iallafall.

och nu är jag dödstrött.

K skulle ha ringt och skvallrat, men har inte gjort det, så hon fick nog annat för sig... får se om vi hörs imorn istället. för imorn ska jag nog inte göra annat än slå in julklappar. och börja städa...

måste hitta på nån mer julklapp åt pappa oxå... men jag vet inte vad...

männen, kärleken? fick sms att jag var ett fetto som samlade damm :(
eller om det var en komplimang :)
jag vet inte =/

puss och kram på er, nu ska jag glo på supernatural istället.

det blidde två lussebullar idag :)

min ljuva skatt

saker gjorda: sovit, pysslat och klistrat och börjat virka lite
alkoholintag: vatten
dagens fråga: varför kan man inte sova, trots att man är trött?
dagens låt: styx - sing for the day
dagens känsla: trött
dagens citat: "Charlotte: Could you have more condoms?
Samantha: I did, yes. "



shit, kunde inte somna i natt... var vaken till efter 6 nån gång. och så väcktes jag vid tiosnåret, så jag slocknade en sväng här sen på eftermiddagen... jaja, bättre lycka i natt. blir galen på det där att man kan gå runt och vara trött hela dagen, sen när natten kommer så säger det bara tjing tjing...

började klistra almanacka. av nån anledning blir fotona repiga dock när man torkar dem med hushållspapper. vet inte hur jag ska lösa det riktigt. för man måste ju som trycka till för att de ska fastna. jaja, det får bli som det blir, även om det ser ut som nåt en unge i förskolan skulle ha gjort.
och inspirerad av E började jag virka en grytlapp medan jag glodde på cold case. om den blir klar ska jag skicka den som julkort till G och Å. bara för att han är kock, mest faktiskt.

jag fick lite lite ont i magen här vid halvniosnåret, men inte alls lika ont som tidigare kvällar. peppar, peppar, ta i trä.

funderar på vad en frysbox kan kosta. om jag ska köpa en sån åt mamma i julklapp. men egentligen. hur kul kan det vara att få en frysbox i julis liksom. eller om jag ska slå ihop och ge henne och pappa nya sängar. kruxet är ju då att jag måste avslöja för pappa, eftersom jag måste ha hjälp att frakta hem skiten och ja, gömma dem... jag tänkte att pengar är till för att slösas på de där tomtarna som tagit hand om en hela ens liv... först hade jag tänkt måla tre små tavlor, men det kan jag ju bara gissa med hjälp av lillfingret att jag inte hinner.

det vore enklare om man envisades med att inte påbörja hundra projekt samtidigt, så att man fick nåt färdigt iallafall...

männen, kärleken? det är fasligt vad många långdistansförhållanden det finns, upptäcker man när man surfar runt lite. folk bor över hela sverige och lyckas ändå finna varandra. thank god for internet. eller nåt.

puss och kram

en dåres handlingsplan

saker gjorda: varit på julbazar och handlat lite av mina grannar, haft besök av Th...
alkoholintag: kaffe
dagens fråga: har cynism sin grund i sviken romantik?
dagens låt: jag har för mitt liv försökt komma på nån låt med markoolio, men inte lyckats...
dagens känsla: tror att det är fjärde dagen i rad som jag har ont i magen på kvällen :(
dagens citat: "Female police officer: Ma'am, it's against city law to deface public property.
Samantha: This man said he loved me and I caught him eating another woman's pussy.
Female police officer: Carry on, ma'am. "



blev väckt strax efter elva av att telefonen ringde. lika bra att ge upp, trots att jag var pisstrött. så jag åt frukost och tog mig iväg till julbazaren. var tvungen att fråga efter vägen och till slut hittade jag nån som visste vart just det huset var... så jag köpte lussebullar, en träljusstake, en tandpetsbehållare och en keramikkruka. de var sjukt billiga. lite för billiga nästan... men så länge de har kul så... jag handlade mest för att det var mina grannar och jag tyckte att de borde få sälja lite... för när jag var där var det bara jag där. typ... nåja, jag blev sjukt glad av mitt äventyr iallafall...

sen kom Th över på fika och lussebullar och jag lagade nån variant av misosoppa. något som ska vara skitnyttigt och det är tur det, för så särskilt gott tyckte jag inte att det var... men man får väl vänja sig helt enkelt...

männen, kärleken? jag virkade en grytlapp till honom förut, men eftersom vi inte har med varandra och göra och det känns lite stalkervarning på att skicka presenter till nån vars psykolog anser att man är dålig för honom så får jag väl sälja den till högstbjudande. haha, jag veet att den är orange...
32472-83

vad den kostar? en fin komplimang kanske...

nå, det blev inte så mycket pysslande idag eftersom jag fick besök. fick bara diskat och inga julklappar och jag tror inte att jag orkar sätta igång nu, för jag tror att jag behöver ligga ner om jag inte ska kvävas av magont. men jag får förhoppningsvis lite gjort imorn... banne mig.

J ringde idag oxå. det var faktiskt rätt länge sen vi pratade i telefon annat än slumpmässigt så där när jag har ringt jobbet och han råkat vara där och svara... som vanligt flummade vi bara på massa strunt. saker som inte betyder nåt i stil med "du gillar galna tazmanier" typ...

måste förresten ta och kolla ifall de söker folk till Du är vad du äter och hur man ansöker, för jag måste anmäla mina föräldrar. det trista är ju då att de kommer att slänga deras förråd med alkohol. och mina föräldrar har rejält mycket sprit hemma, eftersom de nästan aldrig dricker och får hela tiden från polen och ja, köper själva när de reser och sånt... av nån anledning vill de inte ge mig den. spriten alltså... kanske lika bra, för jag har ett rätt okej förråd själv, eftersom jag inte direkt sitter hemma och super... kanske iofs borde testa whiskey mot magvärken... fast om det är magsår lär ju det vara dumt. varför jag nu skulle ha fått magsår... jag dricker inte ens kaffe varje dag... och jag är ju patetiskt nog sjukskriven dessutom. iofs konstant stressad, men ja...

jag såg på tv:n, eftersom jag började tänka på gaser i magen... vad var det och varför... det var nog nån som skämdes över sin man... nåväl, det var iallafall nån karl som fes 50ggr i timmen...
och som vanligt med karlar är det ju "jag är bara sån jag är"

ja, nä, dags för läggingtajm. puss och kram på er!

Andra bloggar om: , ,

reklam är ju liksom reklam va'

saker gjorda: shit, det är inte lätt när man är trött. har gått igenom några tidningar, den där delen av mitt evighetsprojekt, glott på supernatural. hehe, vilken serie.
alkoholintag: kaffe
dagens fråga: undra hur bra det egentligen är att äta 2 lussebullar till frukost?
dagens låt: okej, jag erkänner, men kan nån bara ta bort den här "man måste gilla läget, gilla la la la läget" med tomas ledin innan jag blir galen? den bor i mitt huvud.
dagens känsla: trött men lugn. ingen dramatik här inte
dagens citat: "Carrie: So you're a pessimist, right?
Miranda: Have we met? "



okej, först måste jag citera ett gammalt nr av amelia. det handlar om hur kvinnor snackar sex nu för tiden typ.
"Chockaren:  möter man henne på tunnelbanan i rusningstid kan man vara ganska säker på att mötas av den högljudda hälsningen "hej, vad du ser strålande ut, har du fått kuk idag?" och så ett glatt leende på det, och hela vagnen sitter med hakorna i knäna. det är inte lätt att bli irriterad på chockaren, man mumlar med så gott man kan med fyra gubbar flåsande i nacken. nog har chockaren lyckats. sedan vet man förstås att chockaren själv har haft mest knöliga relationer med män och förmodligen inte haft särskilt intensivt sexliv de senaste åren, och inte vill hon ha det heller, eftersom hennes terapi är inne i en sån spännande fas och hon jobbar så mycket. men hon älskar att prata om sex och helst skulle hon vilja ha en megafon och skrika ut snuskiga ord i. gärna på nationaldagen, torgmöten eller när någon gifter sig. chockaren är ganska barnslig, men det har väl kvinor också rätt att vara" haha, jag lider inte av tourette, jag är en chockare. nu är den här tidningen från 97 och idag har ju det där med snuskiga ord gått lite överstyr skulle man kunna säga.

hur reklam påverkar en? alltså, jag får erkänna, men jag brukar titta på "förkväll" ibland, för det är som att bläddra i en damtidning ungerfär. lite så där lättsamt. hursom insåg jag här förut varför jag betedde mig som jag gjorde och tänkte som jag gjorde för några veckor sen. jag var på ett köpcentrum utanför linköping och gick runt. fick syn på skobutiken scorett och tänkte "åååh, min favvoskobutik" och sen "ähum, va? det där är väl inte min favvoskobutik, varför känner jag så". nu har jag insett det. varför. det är för att förkväll är sponsrat av scorett, så det sägs ungefär tusengånger eller hur många gånger de nu hinner med att ha reklam. snacka hjärntvätt.

kör väl en fredagsfyra

Tema: Sju minus ett

1) Är det viktigt hur, när och/eller med vem man blir av med oskulden?

det är väl bra om det är bra och om man inte är för ung och litar på den man är med...

2) Hur ställer du dig till aborter?

jag surar på de länder där det är förbjudet

3) Hur många gånger har du/ni “glömt” använda skydd då du/din partner borde haft det?

ett par gånger jo. eller egentligen borde man väl alltid ha kondom, eftersom män envisas med  att knulla runt...

4) One night stands är för dig..?

rätt töntigt, nu för tiden. folk får hålla på hur de vill, jag dömer absolut ingen, men själv vill jag ha det äkta. och jag föraktar de som hycklar om sin livsstil, de där som ska framställa sig som såååå bra istället för att bara "jag gillar att knulla runt, so?" för på nåt sätt lever vi fortfarande i tider där det är sååå bra att vara en kille som inte gör det. inför tjejer alltså. inför killar är det väl annat, antar jag... men hur litar man på nån som knullar runt liksom?

--

sade hon bittert, hehe...

männen, kärleken? ja, ovan kanske visar min syn på saker och ting, mjo... jag är inte så jävla kär just nu, nej... haha, sa till J att jag var kär i honom och han bara garvade. så jäkla kul att han inte tar mig på allvar... haha... sånt som jag garvar åt... eftersom jag är så långt från att vara kär i honom man nu kan vara och han vet nog varför...

jag lovade mig själv att i helgen är det julklappspyssel som gäller. då ska det klistras och slås in julklappar. och om jag hinner borde jag nog koka lite knäck. för knäck är kul. och så borde jag börja laga mat igen. jag mår verkligen inte bra av att äta micromat. jag får så där megadåligt samvete när jag inte äter bönor och linser och annat nyttigt.

läste förresten nånstans om b13-brist. förutom de här klassiska grejerna som trötthet och deppighet och sånna saker, så fanns det med "ovilja att äta kött"... det kanske är det jag lider av då. eftersom jag inte vill äta kött längre. men julskinka måste man ju äta.... på vörtbröd... men johnnys senap. tack krål för att du lät mig upptäcka den godaste av alla senapar som finns. haha, typ ungefär liksom iallafall. när jag vinner min oscar, ska det ingå i mitt tacktal iallafall :)

nä, mina sexy ones. puss och kram på er. dags att få träsmak i rumpan igen.


 

 

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

en katt som äter lussekatter

saker gjorda: fått mina nya glasögon tillböjda. alla fyra. köpt lussebullar för 80spänn, gått igenom tidningar, sovit, glott på close to home, pysslat med julklappar
alkoholintag: vatten
dagens fråga: vad gör christian luuk nu för tiden?
dagens låt: yesterday, yesteryou, yesterme
dagens känsla: trött men lugn. ingen dramatik här inte
dagens citat: "Miranda: Why didn't you just get an automatic?
Carrie: I love this car! It goes with my outfit. "



så här, när jag skulle fylla i kravpappret till kronofogden så fanns inte AH med på hitta.se eller eniro. så jag fick leta på hans adress nån annanstans. men den fanns ju där i september när jag kollade. så jag undrar ifall det kan vara så att hans sambo har gjort slut med honom och helt enkelt tagit bort honom därifrån. man kan ju alltid hoppas. jävla våldtäktsman.

det är så lustigt. jag har gått runt och funderat på en grej i flera veckor och nu har jag glömt bort vad det var. jag får hoppas på att det plingar till nån gång och att kronan trillar ner.

jag tänker iallafall inte börja jobba innan flytt och övertaget är klart. tror jag iallafall. tror inte att det är vettigt att gå tillbaks till allt när det är en enda stor röra. känns det som iallafall. och jag läste nu i infot att det var framflyttat till mars. jaja.

männen, kärleken? finns inget att säga om det. vet inte riktigt vem jag ska drömma om. jag får förbli ungkarlsflicka ;) läste i nån tidning om sådana och det stämde bra, bortsett från att jag inte har husdjur, men jag har ju grejer istället.

och jag blir så trött på folk som inom sitt jobb lovar att skicka grejer och sen inte gör det. för man kan ju inte gärna höra av sig igen och kräva. den här gången rör det sig om en journalist som skulle skicka en artikel, vilket hon då inte har gjort. och det är synd, skulle jag vilja säga. för jag ville ha den, men, men.

jag gick aldrig på klubben igår, jag var alldeles för förvirrad. visste inte vilken dag det var eller nåt.

jag har börjat gå igenom mina gamla ex av hennes. tidningen alltså. för jag ska göra mig av med dem, men innan dess vill jag rycka ur recept och skriva upp boktips jag funderat över. det tar tid, men det får väl ta tid. lika bra att få det gjort. är lite osams med den tidningen. ju.

nä, dags att äta mat.

puss och kram alla ni sexy ones.

och livet rullar över kullar

saker gjorda: absolut ingenting
alkoholintag: varm choklad och lussebullar
dagens fråga: varför är det alltid störst risk att man börjar nynna på thomas ledin av alla jävla artister som finns?
dagens låt: urk
dagens känsla: trött, trött och trött
dagens citat: "Carrie: When you're a teenager, all you want to do is buy beer. But once you hit 30 all you want to do is to get carded. "



poetfest. kul att träffa alla glada människor. blev lite full. otippat. för billig öl och vin, helt enkelt. och det är skrämmande egentligen vad mycket raggande det sker på den där sajten. jag hade verkligen ingen aning, men det är hit och dit hela tiden, haha.
nåja, tur att jag hade min livvakt med mig så jag kom hem ordentligt. tack till honom!
Ka kom dit oxå och blev helt ställd över mitt "hemliga liv". haha, man kan säga att hon inte är into poetry.

igår tror jag att jag sov till typ 5 innan Th klev in i sovrummet och tände lampan. sen hann vi bara hänga ett litet tag, för han skulle dra. fick present av honom oxå. me love att få presenter :) och den här matchade min inredning helt och hållet *glad*

männen, kärleken? har funderat lite på det där idag. visst kan man säga att det är elakt att be nån dra åt helvete lite nu och då, bara för att han envisas med att såra en om och om igen. men det vore ju liksom en helt annan grej om han brydde sig. om han hade tagit åt sig och sänkts så där som normala människor kanske gör. men han blir ju bara iskall och otäck istället, så därför är det väl lite svårt att fatta vad det spelar för roll. jag försöker ju bara överleva och som det är nu slipper jag ju bli sårad om och om igen och slipper höra hur bra alla andra är och hur kass jag är. typ.
men visst, jag ska väl inte sticka under stol med att jag saknar honom. tyvärr. och att det skulle vara rätt skönt att bara kramas och komma överens. men nu är ju inte livet sånt, så..

det är otur att man är mörkrädd när man måste ut för att man får ett sjukt sug efter varm choklad. så där så att man måste köpa mjölk. men, men.

okej, är liksom galet matt och trött idag. vet inte om det beror på festintryck. fick ju nära en panikångestattack där. kände hela dagen hur det var påväg. jag är lite knepig så. jag har känningar hela dagar. och det gör faktiskt rejält ont när man ska gå samtidigt som hjärtat skenar. men, men, det är ju som ingen fara. jag vet ju vad det är och det går ju över, nån gång iallafall. nu bröt det aldrig ut, utan hjärtat skenade bara i en sisådär 20 minuter som längst. innan det la ner.

och så har jag glömt att fylla i papperen för att kräva in min skuld. två månader sen jag fick dem typ. får väl ringa min advokat imorn, för jag har noll koll på summor och bajs som ska fyllas i.

ja, nä, nu får det vara.

piller behöver inte alltid vara runda

saker gjorda: tror jag har pratat i telefon hela dagen typ
alkoholintag: en skvätt julmust
dagens fråga: varför var de tvungna att lägga ner sex and the city för?
dagens låt: teardrop - massive attack (vilket har att göra med att det är themesong för house)
dagens känsla: trött, trött och trött
dagens citat: “Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high."

och om nån undrade så har jag iallafall diskat jättedisken. för nån dag sen. så det så. och jag har hunnit få en sisådär 900 bilder från postfoto bara för att de gillar att skicka foton till mig, alt för att kundtjänst inte kommunicerar med varandra och jag slängde iväg 3 mail... jaja, så kan det gå, skulle man kunna säga.
det är alltså samma beställning om och om igen, fast bara en faktura...

först ringde Th och vi pratade en sväng, sen ringde jag astrid och vi pratade rätt länge och skvallrade lite och så. sen ringde Ka och vi garvade oss igenom en stund. haha, hon ska på kryssning snart - igen. så jag sa;
- jag räknar med en skandal eller två
- jag ser det inte längre som skandaler, utan som stoff till min bok. research.
men ja, vi räknade ju sist ut hur mycket bukis man är med alla på jobbet. jag vet inte... vi kan ju börja med A som legat med R som legat med K som legat med D som legat med L som legat med M som legat med F som legat med S som legat med L2 som gissningsvis legat med J som legat med mig. nu sviker mitt minne lite, annars skulle jag nog kunna knöla ihop en längre lista, eftersom de är ihärdiga på det där stället och man har varit där i några år... bernt går väl fri då, pg kanske, men definitivt inte klas. hahahaha.

annars har jag mest varit trött eller blivit upptagen av nåt, så det har inte blivit så mycket gjort. jag har förvisso gjort lite julklappspyssel, men bara ytterst lite. inte alls så mycket som var planerat. sen har jag ju ett gäng tidningar att läsa, som jag vill läsa... just fan, nu glömde jag att förnya min prenumeration. jaja. jag får väl missa nåt nr då, jag kanske ska komma ikapp innan jag förnyar nån ny prenumeration. var min favvo"blaska" ps. det gällde. sen måste jag kolla upp min andra tanttidning allas, för jag såg att i affären fick man en bok med och jag fick ingen bok. måste maila. hehe.

men jag ska byta ut hennes mot pause. tror jag. om jag nu ska prenumerera på nåt i den stilen. och så ska jag antingen packa undan alla mina gamla hennestidningar eller så ska jag slänga dem. jag vet inte riktigt. har inte bestämt mig.

och så ska jag sortera alla mina papper, som numer bara ligger i en hög och alla tidningsurkilpp jag har. och konsertbiljetter. jodå. nåt måste göras. för här samlas på minnen.

männen, kärleken? nu när jag inte har någon att vara intresserad av så är jag oxå ointresserad av att ha någon. rätt lustigt. men jag är inte ens sugen på att mysa med någon eller hitta någon. även om A föreslog att jag skulle lägga in en stöt på hm-perssons systerson, som hade gått och blivit singel. han kör ferrari. haha. hon har koll hon.

och så släpade jag upp en version av gula och rosa sidorna. but why? egentligen. det finns ju liksom eniro eller hitta, men, men... kan ju kanske vara bra att ha till nåt, vad vet jag.

och att jag klagade på hur de beskurit bilder hos postfoto. jag hade ju bockat i att de skulle anpassa efter fotots format. jaha, men när jag gnällt och de skickar mig nya beställningar om och om igen, kunde ingen liksom tagit bort det då? men nä ä. tydligen inte. jaja.

jag har funderat jättemycket på hur det skulle märkas att jag äter piller. alltså skillnaden. för jag vet inte om jag märker nåt. och vad som är terapi, trötthet eller piller liksom. ja, iofs, så har jag väl inte haft några riktiga kraschar sen jag började. eller ja, det har jag säkert förresten. fan, att minnet ska vara väck. hmm... men det är ju iallafall inte så att jag har någon lust till nånting, som var mitt hopp. för när jag frågar mamma så är det bara "men du är ju mycket gladare nu och orkar mer" men alltså, det är väl mer så att jag tröttnat på att gnälla och jag gjorde ju saker förut oxå. höll på och rensade och hade mig...  jag letar efter bra exempel. för varför ska man annars trycka i sig..

och efter lite googlande så kom jag fram till att det är fredrik strage, som är den där kokainsnubben som greps på spy bar. varför jag nu skulle googla rätt på sånt skvaller. men det var bara för att nån ifrågasatte VARFÖR de har sånna där mosaikbilder i tidningarna. och det kan man ju fråga sig. alltså, inte för att de ska visa folk helt, men varför bild överhuvudtaget. mera. som den som är nu i aftonbladet.

ja, nä, nu ska jag sluta mala. puss och kram.



Andra bloggar om: , , , , , , , ,
RSS 2.0