nä, men visst serru

saker gjorda: diskat, tvättat, ställt om klockan på micron, glott på tv, surfat
alkoholintag: amarettokaffe
dagens fråga: och så, varför måste jag bli trött igen?
dagens låt: garbage - #1 crush, fortfarande
dagens känsla: höll på att somna i soffan, men ja, reste på mig. är väl inte så där på tiptophumör
dagens citat: "Carrie: Can you really forgive if you cant forget?"


och om jag bara kunde sluta tänka och trötta ut mig på saker som kommer att ske. eller ev kommer att ske. det är ju som det är liksom. man skaffar sig ju bara ännu mer jobb och blir helt trött. men snart ska jag ta mig en semester och dra till lund. eller iallafall linde. men det positiva är att igår så var jag inte trött och i lördags deckade jag inte heller när jag kom hem. så den där kinesiologin kanske funkade, för de dagarna iallafall... men jo, det där han pratade om; minnen i muskler och så. det är märkligt vad kroppen kan ställa till med. vilken kraft det finns i ens kropp. hur mycket blockeringar man bär på osv. som sabbar upp nåt annat.

jo, jag brukar föredra att tvätta innan jag ger mig på städning, eftersom tvätten dammar ner allt igen annars. men det är som W sa, att städa köket är ett evighetsprojekt, för vad gör man när man har diskat och gjort i ording? jo, man lagar mat. och så får man börja om igen.

köpte en sån där grej som man kliar hårbotten med. eftersom alla som gillar det där med att klia i hårbotten nästan föredrar det över sex, så tänker jag att jag skulle lära mig att gilla det. för jag blir avundsjuk :(

männen, kärleken? ok, visst jag härjade om att jag inte ljög. så här är det, min psykolog har väl aldrig sagt att han misshandlar mig eller att han är dålig för mig eller så, eftersom hon känner förtroende för mig och att saker är upp till mig. däremot har hon väl sagt att hon skulle tycka det vore skönt om jag var färdig med honom. inte för att han är kass, utan för att hon ser vad det hela gör med mig. sen säger hon att det här att jag har tyckt om är en trigger för honom att bete sig si och så. eftersom han gör tvärtom mot vad jag ber om osv. nåja, däremot så gillar hon inte det där han har lärt mig; att förakta andra. eftersom det innebär att jag föraktar mig själv. och sen ja, det är ju rätt dåligt att förakta andra människor. det ska man ju inte göra. så klart. nåja, nog om det.
jag är kär i keanu reeves röst ju. så var det bra med det.

försöker torka vinbär i ugnen. vet inte om det går. men man kan ju torka vindruvor :) tänkte att jag kunde göra en hemmagjord müssli. eftersom jag hela tiden ska göra saker hemmagjorda. gaaaah. men, men, det är säkert bra. det kallas säkert kreativt.

måste se till att köpa nån form av tråd oxå. som inte går av. silvertråd typ. kollade på en på bauhaus, men den  gick så lätt av. visst, det har ju sina fördelar. men det är tråkigt om smycken går sönder av minsta lilla oxå.

nä, nu ska jag väl ta och titta på det sista avsnittet av hex, som jag har iallafall...

puss och kram

pe pe pe pe pe pointless

saker gjorda: glott på hex
alkoholintag: amarettokaffe och loka
dagens fråga: varför ska alla envisas med att boka in mig tider som kl 10?
dagens låt: garbage - #1 crush
dagens känsla: trött och spänd, men jag vet inte... lugna dagar...
dagens citat: "Samantha: Is he that bad in bed?
Miranda: No. He's just... he's a guy. He can rebuild a jet engine but when it comes to a woman... What's the big mystery? It's my clitoris, not the Sphinx."


ännu en helt meningslös dag.

fast jag pratade i telefon med katta i ett par timmar... det var roligt.

myriad är ett vackert ord

saker gjorda: varit på mässa
alkoholintag: kaffe, vill ha mer, men det är ju lite dåligt att dricka kaffe efter halv sex...
dagens fråga: ?
dagens låt: chamber - torn... så jäkla bra... L´Orchestre de Chambre Noir
dagens känsla: lugn, men nu är jag trött iofs
dagens citat: "Miranda: What I don't understand is, if they got it all, why do you need chemo?
Samantha: Because he's an asshole!
Carrie: Evidently there could be something microscopic.
Samantha: Like his dick!
Carrie: Excuse me, do you have cancer or Tourette's?"okej, jag ska börja med den här mässjoxet...
först testade jag kinesiologi, heter det väl. det var lite spännande, men jag vet inte om jag köper det riktigt. å andra sidan hörde jag nån som gick förbi och pratade om att de brukar rekommendera det inom vården, så... hur som så skiljde jag mig från alla hans övriga patienter. jag hade till att börja med världens blockering och bla bla och var helt tvärt emot alla andra. nåja, visst, jag sa att jag hade depression, amalgam och huvudvärk och var mycket trött. så det kanske är lätt att plocka, jag vet inte, men  han sa iallafall att mina muskler bar blockerade här och där pga att musklerna hade minnen från ett trauma. och det är ju det, kroppen minns det inte huvudet minns. iallafall höll han på och lösa blockeringar här och där. så vi får väl se om det blir bättre. kinesiologi, går lite ut på att man arbetar som en kiropraktor, fast mjukare. man känner på muskler och hittar orsaker, fast mer bara med lätta tryck och sen vevade han lite i luften för att känna energifält, där mitt var enormt stort och så ska det inte vara.

sen gjorde jag en aurafotografering. där jag var grön och gul och det gröna var att jag var lugn och var sån att jag gav andra lugnhet och trygghet. vet inte om det stämmer riktigt. och nåt glapp som var att jag hade svårt att ta plats. sen det gula var att jag hade en kreativ och en logisk sida... så det var lite att jag ville mycket, men att min logiska sida, den manliga, hehe, var lite att "Nej, det där går inte" så jag skulle försöka få dem att samarbeta istället för att konfliktera... jajust ja, det var nåt om att det var nya grejer på G.
fast folk blir ju alltid sura när jag försöker ta plats eller sätta gränser :(

så spådde jag mig och numerologiade. jag var en dubbel 3a. vilket innebar att jag var kreativ och hade många talanger. vet inte om det stämmer riktigt, men grejen var att jag skulle fokusera på en av "mina många talanger" istället för allihop. samt att eftersom jag var dubbel 3a så blev det förstärkt. det var att jag bla inte förstod andra människor och hur de kunde göra vissa saker de gjorde och kunde uppleva andra som tröga, eftersom jag var så snabb. och att jag gick från saker när jag var färdiga med dem. och att det var helt okej, jag var bara sån typ. och att jag gjorde saker i en annan ordning än andra. och så var det, jag skulle inte låta andra tvinga mig in i saker och ett 9-5 jobb var inget för mig, jag behövde ett jobb utan fasta rutiner annars skulle jag försvinna. att det inte gick att låsa in mig i ett rum, för då hade jag gått för länge sen. och det är väl så jag kan känna att jag egentligen är.
och så var jag inne i karmans år. det var därför så mycket hände. det var bara så.
och att jag behövde det där att det skedde saker. och det stämmer ju förvisso. jag gillar inte slentrian, fast samtidigt gillar jag att bara sitta hemma och virka förvisso.

sen korten då. min uppgift här i livet är att göra andra glada. det är lite lustigt att jag är så sabla trött på det, men jaja, då är det väl så. att jag hade lätt för att få folk att skratta och ofta var den som skrattade först när andra berättade nåt och det här med att göra världen till ett bättre ställe... sen på var jag lite i situationen att jag hade tröttnat på som det var, att jag skulle börja se saker ur fågelperspektiv ist för grodperspektiv och på så sätt lösa saker. och sen såg hon på min ena sida hade jag vänner som var trötta och gnälliga och varför är det så här? pengar, jag är pank och bla bla osv... och på min andra sida hade jag vänner som höll på att bygga nåt nytt, tex en ny verksamhet och det skulle bli fantastiskt. fast att jag kände att jag inte riktigt kunde få kontakt med dem. nu ska vi se, fido har sökt nytt jobb och de har klubben, pannkakan funderar på att starta eget, benitha och jocke har köpt hus och ska starta fotofirma... kul om det blir fantastiskt för alla.
sen var det att hon såg två nya möjligheter, eller inte möjligheter, men två nya grejer, eller så skulle jag träffa en karl, men det trodde hon inte för hon såg inget sånt, det försvann samtidigt som hon sa det, så ingen kärlek. men den ena grejen var lite när nån pratade om att jag skulle flytta och det skulle låta så bra osv, men det var dåligt och den andra grejen var bättre. och att jag var i konflikt med mig själv. hon såg nåt om karlstad, men var inte riktigt säker. sen var det ett kort som hur som var att allt löste sig, jag kommer inte riktigt ihåg vad eller hur det var, men det var ett bra kort iallafall.. och jag frågade om det var bättre att plugga än att jobba, men hon sa att "varför inte bådeoch?"
och sen sa hon att i dåtiden låg ett stort misslyckande. eller nåt sånt. att det var nåt som hade låtit och verkat sååå bra och sen bara braka allt samman... jag vet inte om jag tycker att det stämmer...


får se om jag kommer på nåt mer om ett tag eller så... jag vet inte om jag köper det hela riktigt, men hon var trevlig att prata med. jajust ja, att sjunga var kul och att stå på scen var inget som skrämde mig... jag vet inte, om sång är min grej, men, men... jag är mer eller mindre tondöv säger brorsan...

men det var trevligt att få leka lite iallafall... och så träffade jag sol :) och köpte fina kort och fina stenar...

och så släppte jag in en tjej i porten och hon åkte till våning x, för hon skulle hälsa på en vän. det roliga är att jag vet att den vännen är lesbisk och jag kan inte låta bli att tänka på det varje gång det åker en tjej hem till henne eller när jag pratar med henne. och det är ju helt bisarrt.... det är ju inte så att jag skulle stå och tänka att hon är straight, om hon nu var det...

männen, kärleken? nä, alltså, nä... det var väl ingenting med det... jag är lite så där småspanande på en kille jag brukar krocka med i väntrummet. men herre guuuuu, man kan ju som inte dejta nån man träffar i väntrummet på psyk. hur normal han än verkar. men han ser intelligent ut, det är därför, tror jag. hur som är jag jättenyfiken på varför han går där... nån gång ska jag fråga...

ja, nä, nu får det vara. puss och kram.


Andra bloggar om: , , , , , , ,

nr 3


såpa... suck...

mhm, jaha, så ringde han iallafall och vrålade om hur imbillsk jag var osv.

och att han fattar att kvinnor har lägre lön för jag kan inte ens editera en blogg ordentligt. och det tar jag på mig, helt klart, för jag såg nu när jag gick in och ändrade att jag missat ett tillfälle där nicket stod kvar. var inte meningen.

sen att jag bara bloggade för att folk skulle tycka synd om mig. alltså, jag vet inte om det är nån som tycker synd om mig, jag tror inte det. men om det är det, så jaha, det är ju sanningen som står där. så vad ska jag göra åt det. tänker inte be om ursäkt för att jag bloggar eller förklara varför, det är min biz. han har förövrigt skrivit i sin att jag är ett feministkräk och ute efter att jävlas, så var det bra med det stenkastandet i glashus.
men jag vet inte, jag tycker inte att jag skriver som att buhu, jag är helt oskyldig, han är dum?!
haha, visst, det är ju han som är dum, det är ju klart... men, men...

och så skrek han hela tiden att jag bara skulle vara tyst, så jag kunde som inte säga något. jag fick honom att må så jävla illa osv osv osv... hmm, jaja, sen la han på luren, för som sagt, han har inte stake nog att göra annat än att vräka ur sig.

tänk om han la ner samma energi på att visa omtanke istället. jaja. bla bla bla. och ja, det är fel att lägga ut privata meddelanden. visst, det är det, men ja, det var mest för att förklara att jag misshandlar någon.
och belysa saken ur min syn, eftersom jag inte har tillfälle att diskutera med någon eller honom heller för den delen.


nr 2


bla bla bla,
efter att han har läst förra inlägget får jag först ett samtal, där jag inte hör vad han säger, för jag lägger på luren. sen ångrar jag mig och tänker att det är orättvist, att han har rätt att säga vad han tycker, så jag ringer upp, men ja, blir självklart borttryckt. men när jag vände mig till datorn hade jag mess på msn igen, nu minns jag inte exakt, men något ungefär som.

"ska du ta bort mitt namn kan du ta bort det helet"

"det är inte konstigt att kvinnor har lägre lön"

"för du får mig att må illa"

"du får mig att må så jävla illa"

sen vet jag inte om det var nåt där om att jag äcklade honom, kan jag tyvärr inte säga, för jag klickade bara bort det och blockade honom. nu är jag less på att försöka vara rättvis.

telefonsamtalet inleddes med något i stil med "det är ju lätt att leka offer..." så jag la på luren, för jag blir ärligt förbannad när folk ska kalla mig offer. ja, visst jag är det på det sättet att jag har blivit våldtagen, men annars så låt mig vara ifred med sånt; särskilt när man skriver sådana här grejer till mig.

så var den sagan slut. nu är jag trött på att försvara honom inför alla som säger att jag inte ska ta skit att jag inte ska ha med honom att göra, att han är sjuk osv. för jag har sett hans små försök och sagt att han är snäll oxå, men som han sa, han har ingenting att förlora, för han förlorade det redan igår.

bla bla bla. och jag skriver här enbart för att påminna mig själv om att han kan dra åt helvete, att jag ska sluta trilla dit och låta mig luras av fagra ord.


för här är aldrig haspen på


saker gjorda: promenerat och haft en underbar dag, tills jag kom hem
alkoholintag: ska snart dricka snabbkaffe med smak av amaretto
dagens fråga: vad gör jag för fel?
dagens låt: på torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dag jag gillar mest
dagens känsla: jaja
dagens citat: "Carrie: I'm not going to replace a man with some battery-operated device.
Miranda: You haven't met 'The Rabbit.'
Samantha: Oh come on, if you're going to get a vibrator, at least get one called 'The Horse.' "


ok, jag hade en underbar morgon och en underbar förmiddag. jag var fri. jag promenerade i höstvädret och trots att det regnade lite innan solen kom fram var det härligt. lite läskigt dock att pulsen ökar så bara av att gå och ännu läskigare att jag har träningsvärk i armen efter att ha hållt paraplyet i blåsten igår, min kropp är helt ur from. dags att det blir ändring på det.
sen kom jag hem och den här dialogen fördes; en parentes är att jag inte vet varför han kallad mig siso, för det är ett gosesmeknamn. men men.

X säger:
min psykolog tycker inte att du är bra för mig
trötto säger:
har jag sagt hela tiden
x säger:
mm
X säger:
dålo
trötto säger:
min tycker nog inte att du är särskilt bra för mig
trötto säger:
dålo
X säger:
det är ju bara för att du är dålig
trötto säger:
ok
X säger:
siso
trötto säger:
hon sa iofs att jag skulle akta mig så att jag inte blev en bitter kärring
X säger:
det är du redan
trötto säger:
jo, jag sa det jag med
X säger:
hon sa att det verkar som om det är jag som blir misshandlad
trötto säger:
men då ska jag hälsa det; att jag är dålig och bitter kärring
X säger:
int edu
trötto säger:
men då så
X säger:
jag är snäll, du är elak
X säger:
så är det
trötto säger:
var det nåt mer du ville eller?
X säger:
varför är du så elak?
trötto säger:
för att du behandlar mig utan respekt
X säger:
det gör jag inte alls
trötto säger:
men man skiter inte i folk man respekterar så som du skiter i mig, tom bingospelare visar mer intresse för mitt liv än du. det är bara när det handlar om dig som du är intresserad av hur jag mår.
X säger:
du berättar ju ingenting
trötto säger:
jag kanske väntar på att du ska fråga, för jag känner det som att jag tråkar ut dig med detaljer annars
trötto säger:
men i min värld kan man inte bara överge mig för att man ska knulla en helg... sen om jag är elak eller inte, det får stå för er.
X säger:
dra åt helvete
trötto säger:
ok
X säger:
jag har inte övergett dig
X säger:
fatta det din dumma jävel
X säger:
suck
trötto säger:
nå, min psykolog anser att det är du som misshandlar mig, men när jag säger att folk tycker det så blir du ju fly förbannad och börjar snacka om ”du då, du då” osv... så jag ska hålla mig borta, eller ja, fortsätta hålla mig borta, så slipper din psykolog oroa sig.
X säger:
du är full av skit när du säger att jag behandlar dig dåligt
X säger:
så är det ju
trötto säger:
så som du är full av skit när du snackar skit om mgi
trötto säger:
men skit samma, jag har inget mer att säga
X säger:
nej, det är ju bara synd om dig
X säger:
du gnäller bara för att få nån sorts uppmärksamhet
X säger:
du ljuger
X säger:

sen vill du ha respekt
X säger:
fyfan
trötto säger:
så lite du känner mig, så lite du vet... men jaja, säg det du ska säga och var tyst sen. håll dig till linda och låt mig vara. jag har bett om det länge nu.
trötto säger:
så kom inte och påstå att jag vill ha uppmärksamhet när jag försöker fly
X säger:
tss
X säger:
du kan ju inte hålla dig borta
trötto säger:
ok, det går inte att prata med dig. ha det bra nu.
X säger:
du är så engagerad i mitt liv o leverne
trötto säger:
du kan ju hälsa den här dialogen till din pyskolog så får vi se vem som misshandlar vem. låt mig va!!!
X säger:
jag är bara less på din skit
X säger:
du kan ju lika gärna få det du så jävla gärna ber om
trötto säger:
ok, visst du loggade in för att vara elak... så fortsätt säg vad du har att säga
X säger:
jag har ju inget att förlora på det
X säger:
du verkar ju inte fatta att man blir less
trötto säger:
jodå, fast du verkar inte fatta varför jag blir less
X säger:
du har ingen anledning
trötto säger:
haha, nä, just ja, jag glömde
X säger:
du försöker ta en plats du inte har rätt till
trötto säger:
ha det bra, lev väl.
X säger:
fnö fnö
X säger:
sug min kuk
X säger:
eller nej, gör itn edet
X säger:
klarar mig utan ditt fummel

sen blockade han mig. det är sånt här han aldrig skulle ha stake nog att ringa och säga, så han döljer sig bakom msn. inte för att jag bryr mig. upprinnelsen till det här är att nånstans igår var det ett "vi hörs på måndag" för han skulle få knullbesök i helgen och jag lackade lite att man ska skita i folk hela tiden för att man ska knulla. det går att slänga i väg ett sms ändå liksom. särskilt som man sagt att man vill finnas där för mig. samt att jag nån dag innan suttit där i natten och bölat och förklarat hur ont allt gjorde och att jag bara ville få vara ifred typ. och sen ska han ändå hålla på och gulla och så måndag och helgen och jajo, jag blev sur så jag sa väl nåt i stil med att han kunde dra åt helvete eftersom han skiter i mig precis på samma sätt som han dömde en annan tjej för att hon inte visade intresse för hans liv när han var låg en dag. och sa upp bekantskapen med henne på ett bryskt sätt. så jag vet inte, visst jag kanske är elak, och ja, tydligen sitter ju nån och tycker att jag misshandlar honom, men ja, det är ur sånt här saker kommer, att jag anser mig ha rätt efter att i flera år hört sånt här; att jag är dålig.  det är han som har lärt mig att kommunicera på det här sättet. för säger jag på något annat sätt lyssnar han inte utan bara gör om coh gör om och gör om och sen garvar åt att han gör om och gör om och sårar och sårar och sårar igen. nåja, skitsamma, det tog bara udden lite av min gulddag, och ja, fick mig att böla och känna mig dålig. bara för att det sitter nån pyskolog i andra änden av sverige och säger att jag är dålig.

alltså, det är klart att man inte behöver höras varje dag, men han blir helt okontaktbar när han går till sängs med andra och då jämför jag det naturligtvis med hur det var med mig och han drog iväg och kom hem flera timmar för sent utan att höra av sig, för det var homosex att göra det. typ. så ja, det är därför jag surar och anser att han behandlar mig som skit i jämförelse. för det är ju så, det är alltid jag som ska ta ett steg tillbaks och sen sitta där och tindra med ögonen när han väl hör av sig eller bestämt sig för att nu duger jag.

sen är jag tydligen kass på att suga kuk då, haha... ja, men herre gud, sluta ligg med mig då alla nötter.

det är oxå lite lustigt det här att alla dessa män, som blir sura på mig, ska påstå att jag ljuger. för jag ljuger typ aldrig, jag orkar inte. jag återger oftast ordagrant vad som sagts, som nu. och om jag inte kommer ihåg ordagrant så döljer jag iallafall ingenting utan tar fullt ansvar för min egen del i saker och ting. men alltid, alltid är allt bara mitt fel. det är lite spännande, för vad gör jag för fel?

jo, jag träffade janne, eller björn, eller janne, fan, jag lär mig aldrig vem som är vem, där vid ica maxi och han frågade mig fler frågor om mitt liv utan att döma mig, än vad den här killen har gjort det senaste halvåret. det här halvåret när han påstår sig vara så bra och snäll mot mig.
men ja, sånna värderingar finns tydligen inte i hans liv. haha, jepp jag är bitter...

nåja, igår träffade jag Ri och pratade om att jag inte var deprimerad. eller jag anser ju det, men inte hon och så frågade hon ifall jag försökt finna nån diagnos och jag bara;
- ja, nu börjar det bli farligt, jag satt och tittade på ett föredrag med en kvinna som hade adhd och asperger och när hon beskrev den här tröttheten kände jag "jepp, det där är jag", så nu har jag adhd
- haha, helt desperat letande efter en stämpel att sätta i pannan på dig
så så är det, fast sen sa hon nåt sånt bra ord, som jag naturligtvis inte kommer ihåg. men det var att jag led på någon form av brist. brist på livslust.

och att det är att jag har distans till mig själv som gör att jag överlever.
och att jag inte kan förvänta mig lika mycket av andra som jag själv ger. för vi pratade om att jag har slutat ge, för jag orkar inte längre, jag blir bara besviken. och att jag föraktar mig själv för att jag föraktar folk och att jag inte känner lika mycket sympati längre. och att jag har gett upp. eller ja, jag ger väl fortfarande, men att jag ska gå in i relationer mer förutsättningslöst. utan denna måttstock.
och det kommer jag aldrig att klara. jag blir besviken på folk. folk sårar. folk är otäcka.

köpte 5 wienerbröd på ica oxå. stod och glodde på en chokladmoussetårta, men tänkte att jag kan inte köpa en tårta enbart åt mig själv. nu ångrar jag mig.

kör väl en fredagsfyra då..

Tema: Kalla krig

1) I dagarna är det 25 år sedan den sovjetiska utbåten U-137 gick på grund utanför Karlskrona. Vad minns du av händelsen? (Alternativt: Vad har du hört om händelsen i efterhand?)

jag minns att en kille på min folkhögskola påstod sig ha stått vakt där i flera timmar, och vaktat ryssarna, vilket naturligtvis inte var sant.

2) Under hela 1980-talet pratades det mycket om sovjetiska kränkningar av svenska farvatten och det förekom en stundtals intensiv ubåtsjakt. Inga ubåtar hittades dock (undantaget den grundstötta U-137). Tror du att några främmande makter gjorde intrång?

intrång och intrång, de kunde väl få vara där bäst de ville

3) Det kalla kriget “vanns” av USA, som snart blev världens enda kvarvarande supermakt. Hur tror du att världen hade sett ut om Sovjetunionen fortfarande hade existerat?

om sovjetunionens ekonomi hade fungerat och ryckt upp sig hade det väl varit helt ok, tror inte att det hade varit så stor skillnad mot vad det är idag, annat än färre "inbördeskrig", så att säga

4) Dagens “kalla krig” kan sägas föras mellan just USA och bland andra Iran och Nordkorea. Vad tror du utgången blir i dessa hårda ordväxlingar?

jag tror att usa går in i nordkorea och fortsätter att härja i usa, jag tror inte att de ger upp trots all hård kritik

--

tråk tråk, nu ska jag nog ta mig mitt kaffe och en chokladmunk, för en sån har jag oxå. och så ska jag glo på hex och bara mysa.

puss och kram, imorn är det mässa, woho!


 

 


 

 


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

imiterat självmord

saker gjorda: promenerat i regnet
alkoholintag:
dagens fråga: och varför skulle jag vilja ha spam i mina kommentarer, jävla porrnördar?
dagens låt: dein küss - nik page
dagens känsla: jaja
dagens citat: "Aidan: Don't take this the wrong way but this place could use a little work.
Carrie: I know, but I can't afford it.
Aidan: You've got eight thousand bucks' worth of shoes over there.
Carrie: I needed those!"så regnade det idag oxå, men, men. till slut gav jag mig ut ändå. enligt stegräknaren 4017 steg och det kan väl stämma något så när... däremot 1313 kalorier, hmm... något är fel... att jag skulle ha gått 8,5 km känns ju oxå liiite... 4 km kanske... men jag har provat tryckt och hittar ingenstans där man kan ändra nån inställning, så jaja. jag får nöja mig med att räkna steg helt enkelt... tills jag letar fram bruksanvisningen och läser hemligheten.

männen, kärleken? jag fattar liksom fortfarande inte varför han så prompt ska ha mig i sitt liv. vad jag tillför. han säger att han inte behandlar mig sämre än nån annan och jag vet att han inte är samma människa som förr, men ändå; jag surar ju mest bara. jaja. han ringde i morse vid 6-snåret, så jag glodde på nyhetsmorgon och vilka som var nominerade till strindbergpriset. hehe, så blev man sugen på att köpa barnböcker bara för att de yrade om att de var så bra. skärpning liksom. men jag har faktiskt lagt av lite med att köpa böcker. köpte den där om en shoppoholic, men annars så.... ingen beställning från adlibris på länge nu... inga filmer heller, har inte ens beställt säsong 1 av melrose place. men jag ska, nån gång.

idag tror jag annars att jag ska virka klart och glo på nån må bra-film. sån där kass romantisk komedi som just my luck eller nånting. jag har så mycket bra filmer hemma. capote till exempel, men nä, jag vill bara glo på romantiska komedier... knasigt... eller dåliga skräckfilmer...

igår kan man sammanfatta med att jag gick upp, åt frukost, glodde på oprah, somnade, vaknade, surfade lite, glodde på förkväll, virkade, glodde på senast inloggade, glodde på sex and the city, slocknade. dvs en helt meningslös dag. men jag hade varit uppe där på natten innan och pratat i telefon och bölat och haft mig. fan, att man aldrig lär sig. ingenting blir bättre för att man plågar sig själv. man ska helt enkelt skita i saker och ting. bli lite känslokallare helt enkelt.

satt och funderade på att jag inte märker någon skillnad av mina mediciner... jag kanske borde byta eller öka dosen... jag vet inte... men jag är ju alltid stå trött och tycker ingenting är roligt... det enda är att jag är mer likgiltig inför andras lidande och det ser jag knappast som någonting positivt. och att jag kanske är mer likgiltig inför hur andra beter sig mot mig, sånt jag kanske tog illa upp av förut kanske jag inte tar illa upp av längre. men jag ser inte likgiltighet som någonting positivt. fan oxå. jag ville ju får värsta livslusten och vakna ur koman och börja vilja göra en massa saker.

nåja, i helgen ska jag kanske spå mig. förhoppningsvis. inte för att jag vill veta nåt, mest bara för att det är lite roligt att se om de prickar rätt när de beskriver ens historia. äh, vete fan, jag försöker ju. jag försöker stenhårt se fram emot saker, men jag är likgiltig. hata.

och det är ju det här, som gör mig så trött på psykologer. för jag pratade om att jag är nervös inför folk. att jag alltid har varit det. sen jag började skolan. och det har jag pratat om förut. för en av anledningarna till att jag inte pallar att plugga är för att jag inte pallar av att det ingår grupparbeten hela tiden. jag får bara ångest och blir nervös. och man ska diskutera och arbeta i mindre grupper. jag verkligen hatar det. jag står hellre och föreläser inför hela klasser än håller på med grupparbeten. jag är helt enkelt nervös och har ångest och så har det alltid varit och nu pratade jag om det och att jag inte vet varför och att jag inte vet hur jag ska sluta, för ändå har jag ju utsatt mig för min stora skräck där, men det blir inte bättre. och då ska hon ha det till att det är nu, att det är för att jag är sjukskriven bla bla bla. och jag hatar det där; att alla symptom ska användas som att det är för att jag är sjukskriven och sysslolös typ. men jag är inte sån. jag hävdar fortfarande att jag är trött för att jag är deprimerad, inte för att jag är understimulerad. för blir jag stimulerad blir jag bara ännu tröttare och framförallt olycklig. men hur som vill jag komma över den här nervositeten, för jag tror att plugga är roligare än att gå tillbaks till munnen/jobbet. äh, fan, kan ingen bara ta hand om mig och följa med mig överallt och hålla handen?

jag är otrygg helt enkelt. jag kanske har asperger liksom och det är därför, att jag inte kan läsa av människor. jag som hela tiden trott att jag är bra på att analysera och förstå andra och har högt eq, jag hade ju lågt.

fasiken vad jag mal då :) dags att sluta och ta och äta frukost.

puss och kram


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

kastanjer ser ut som något annat, tycker jag

saker gjorda: letat efter handtag, fotat, slöat
alkoholintag: té och cola light lemon
dagens fråga: och varför måste jag tro att jag bor på en hantverksmässa?
dagens låt: i love pizza, i'm the pizza man, nynn nynn nynn nyn....
dagens känsla: trött, ungefär som att ha en sten i skon
dagens citat: "Charlotte: Imagine, being blind and not being able to see a beautiful day like today. Can you think of anything worse?
Anthony: Stonewashed jeans and a matching jacket."har försökt ta höstbilder idag, men bortsett från att ljuset är kasst, pga att det är grått så går det fan inte att ta bilder utan att få med nåt fult hus. förortskruxet. nu är det inte bättre om det är strålande sol heller förvisso, men nåja, det här är den bästa bilden jag fick och den är inte bra... *suck* jag behöver en oktoberbild liksom...
32472-83

just ja, jag har kastanjer jag släpar runt på i väskan. tog dem när jag gick till F, för jag tänkte att jag kunde göra nåt kul pyssel av. som att det kommer att hända, hahahaha.

nå, ska snart pyssla lite med andra julklappar. har gjort klart ett gäng, men det är mycket pysslande nu. sen skulle jag behöva slänga fram symaskinen och prova sy ett gäng glasögonfodral till mina solglasögon. jag och elton john liksom...

männen, kärleken? jag värker sönder och det finns ingenting att göra något åt. livet gör ont, det är bara att acceptera. jag fattar inte vad han ska ha mig till? varför jag måste stå där bredvid och lida, varför inte bara släppa taget. "jag tycker om dig oxå" jo, men lite mindre än alla andra och jag funkar inte så. jag kräver mer, jag kräver prioritering och offentlig affektion. tyvärr. nåja, skitsamma, nu tror jag att det började regna utanför... låter så iallafall...

så har jag hittat en dator jag vill ha. en bärbar. fast inte fanns den i internetbutiken och inte i nån av butikerna på plats, inte i hela landet, så varför har man den då ute på nätet. nåväl, jag mailade och frågade om de skulle få in den, eller om jag skulle börja kolla runt hos andra kedjor. mest för att jag vill att de ska slänga upp den på nätet, eftersom de var 2000 spänn billigare än siba. vilket iofs kan förklaras med   ATT DE INTE SÄLJER DEN!

jag gillar inte helger. så är det. allt bara stannar av. tycker inte om det.

jag orkar inte ta tag i framtiden, men jag måste ju. jag måste ju oxå göra något. jag kan ju inte bara sitta här på en stol och vara sysslolös. ensam. och en börda rent allmänt. hata framtiden. jag vill inte vara vuxen. jag vill inte ha några tvång. varför kan ingen bara ta hand om mig? jaha, nähä, för att jag är vuxen och jobbig, hehe....

hittar inte dvd:n jag tänkt köpa. när jag kollar på nätet heller. tröttsamt. men, men, den är ingen panik med, den kan vänta. det är mest bara för att jag vill dra över videoband på skivor och slänga allt som tar plats. eller slänga, kanske kan lämna till det där kvinnohemmet, de ville ju ha videofilmer. nåja, snart ska jag faktiskt glo på dr phil tänkte jag. jepp, det är sant. om det är nåt intressant. annars drar jag väl igång och spelar in pannkakans kassettband. kan ju vara lika bra liksom. borde ha gjort det redan i morse, medan jag satt här.

försökte som sagt hitta handtag till kökslådor åt brorsan, men tydligen vill de inte sälja i hans storlek, men nånstans ska man väl kunna hitta. kanske kan gå till bauhaus imorn och glo lite. ifall de säljer sånt där. för hans är 87 mm, har jag för mig och standard är tydligen 96. jaja, alltid kul när man får lära sig nå nytt.


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

jag orkar bara kindpussa er idag, förlåt.


den som har flest skor när den dör, vinner.

saker gjorda: pysslat, diskat, lagat mat, glott på oprah
alkoholintag: té, honungsté
dagens fråga: ?
dagens låt: my baby just cares for me - nina simone
dagens känsla: trött, ungefär som att ha en sten i skon
dagens citat: "Carrie: I just love Sleeping Beauty! The music, the sets, the costumes. It's so romantic!
Stanford: You only like it because she sleeps for a hundred years and doesn't age."


nåväl, efter en mycket trött för och eftermiddag satte jag igång och fick lite julklappspyssel gjort. får vi ser hur resultatet blir till slut. men man känner sig löjligt nyttig att man faktiskt har gjort något. nu kan jag ju inte berätta vad, eftersom julklappar är hemlisar...

så lagade jag en grönsaksgryta på broccoli, mungbönor, alger, dinkelpasta, brysselkål, blomkål, morötter, palsternacka och sockerärtor. tyvärr hade jag ingen lök, men det blev gott ändå. hittade en buljong i en hälsokostaffär vid fridhemsplan. en buljong som inte innehåller natriumglutamat. iallafall står det inte på, så det är jag lite nöjd med. tyvärr är man ju skadad och trycker i sig för mycket salt. men ett problem i taget.

männen, kärleken? det är rätt trist att låtsas att man inte är svartsjuk, men, men, det är som det är. jag har ju lagt ner det där. det är för mycket ändå så. jag har pausat mitt liv tills efter alla rättegångar. för sen blir det ju ett civilmål gällande skadestånd. undra hur det blir om han skulle frias? bara tanken får mig att frysa till is, men jag menar med skadestånd och sånt jox, som jag redan har fått från folksam... med min otur liksom...

måste slänga in nåt vackert för att ta bort alla jobbiga tankar...

emilio pucci, 150d
 emilio pucci, 150 dollar
man vill ju bara äga för att de är så vackra att se på...

så kör jag väl en fredagsfyra då...

Tema: Tillbaka(?) till skolbänken


1) Skolminister Jan Björklund (fp) har öppnat upp för att skolor ska kunna ha klasser som innehåller antingen bara flickor eller bara pojkar. Vad ser du för för- och nackdelar med att skilja könen åt på detta vis?

nackdelen med att skilja könen åt är väl framförallt att de blir behandlade och bedömda efter kön och inte individ, att det stärker den patriarkala samhällsstrukturen och suddar ut individualitet. fördelar vet jag inte riktigt vad det skulle vara... det är väl, vad jag antar, pga att det sägs att flickor får färre utrymme i klasserna, men jaha?! det får de väl se till att sudda ut vad det gäller att uppmärksamma lärararna på problemet, inte på det här sättet...

2) Vissa vill ha fler betygssteg. Andra vill inte ha några betyg alls. Vad tycker du?

jag har ju bara erfarenhet av 1-5 systemet i grundskolan och det funkade väl helt okej... vet inte om jag tycker att det behövs nyansskillnader för att man ska se att det är en stark fyra tex...

3) Flickor får i genomsnitt bättre betyg än pojkar. Vad tror du är den största anledningen till detta?

att de är söta och inte lika störiga, så klart...

4) I världens bästa skola fungerar det… på vilket sätt?

på det uppmuntrande sättet. att uppmuntra framförallt till kritiskt granskande utan att riskera efterföljder...

 

--

jag hörde på tv:n att han, killen som läser keno, flyger till stockholm för att vara med där i direktsändning när han nu är med och sen hem igen samma kväll och så håller han på. usch, vad jag inte skulle vilja ha det jobbet...
Andra bloggar om: , , , , , ,

gnägg gnägg, ett gnägg innehåller ett ägg

saker gjorda: klippt mig, sovit
alkoholintag: té, honungsté
dagens fråga: vad krävs för att en regering ska avgå?
dagens låt: vinjetten till du är vad du äter, jag har en stor tugga i mitt huvud
dagens känsla: trött
dagens citat: "Carrie: What do you want?
Mr. Big: Why don't we save time and you just tell me what I want? "


ok, here we go... jag gick till min favvofrisör och sa typ "jag har en bild med mig, jag vet att det är skitnördigt, men så här skulle jag vilja ha. jag vill ha kort, sen vet jag att det kanske inte går, eftersom jag har rakt hår". okej, man kanske inte ska ha bilder med sig på en av världens kanske finaste kvinnor;men nånstans där vill jag ligga frisyrmässigt. för jag vill inte ha lugg. nu har jag lugg. sen sa hon att "jag klipper av det här långa som hänger här bak, för det spretar bara uppåt ändå" visst tänkte jag, och sa likadant... sen tog hon fram trimmern. och då tänkte jag att "jaja, jag får väl se ut som brorsan ett tag då". och lugg, det svåraste som finns verkar vara att få en frisör att klippa av en luggen. för jepp, jag har lugg. visst, jag kan väl säga att jag inte är nöjd innan jag går därifrån, men seriöst, hur ofta gör man sånt? så nu har jag lugg, men ja, då har jag ju en anledning att använda söta små hårspännen :) man får se det positivt. jag är ju inte heller så där fixerad längre, att jag måste vara snygg i håret, eller snygg öht, jag vill bara ha det skönt och det blev ju kortare iallafall... fast, trots alla fast jag är ju inte, så ser man dubbelhakan bättre nu, DET la jag märke till :)

männen, kärleken? bla bla bla, dålig kombination, men han ringde och väckte mig imorn, den skurken. dock somnade jag om igen... eller dessvärre, men jag kom ju iväg till slut iallafall... och helt plötsligt är jag bortgedd till hans bror och vi ska bo nånstans in the middle of nowhere med umebruttan och tydligen min kompis pannkakan... jaja... bortgedd var ett roligt ord, undra om det verkligen finns på riktigt...

jaha, vad mer... imorn ska jag pyssla med julklappar har jag bestämt. och kanske måla lite.. och börja glo på csi...

shit, såg på du är vad du äter idag. jäklars, hur hinner folk trycka i sig allt de trycker i sig, särskilt när de jobbar? alltså, jag var helt fascinerad över hon som var med förut och drack 56 kaffe latte på en vecka, bara det där att hinna... hon idag hade druckit 3 glas rödvin, 27 stora stark, en halv liter starksprit, 12 cl whiskey och en flaska champange... och sen hade hon dessutom hunnit äta en massa och jobbat... själv har jag bara fått i mig 4 rostade rågmackor idag... fast på de 2 sista la jag sallad och paprika, eftersom jag inte har ätit nån middag... dåligt, jag vet... men nu har jag lagt mungbönor i blöt iallafall, så nu ska jag grodda och använda resten i antingen en gryta eller köttfärssås gjort på sojafärs... katta sa att quornfärs iallafall var skitäckligt, så vi får väl se...

jaja, nu ger jag upp, så puss och kram på er!


Andra bloggar om: , , , , ,

puss och kram liksom

saker gjorda: den här dagen lyckades oxå passera obemärkt
alkoholintag: lättmjölk
dagens fråga: no women no cry, är det så?
dagens låt: fick en enorm lust att lyssna på lite rastamusik efter att ha glott på dagens roomservice
dagens känsla: trött
dagens citat: "http://dark_side.istheshit.net/"


min hotmail fungerar igen, och efter lite trixande kunde jag även uppdatera windows. det där med hotmailen, var tydligen ett problem hos dem, som bara drabbade vissa, men det drabbade tydligen fler än mig iallafall... men det är bra, så slapp jag bli galen iallafall... har även märkt att man kan få ragg på att prata om linux och förlora ragg på att prata om windows. datorer är bättre än porr för vissa...


männen, kärleken? i den kombinationen, ja, jag vet inte vad jag ska säga om det... jag vill mest bara försvinna in i en stor famn och få sova lite...

ny rättegång blir iallafall den 10e och jag skulle tydligen vara med. jo. det räckte inte med bandupptagningen. däremot vet jag inte om han kan få påbackning, för jag vet inte om åklagaren har samöverklagat eller inte. jag orkade inte bry mig och fråga. av nån märklig anledning.

uä, har ingen matlust heller. det tar som emot att äta.

min pappa, som är sosse, kommer aldrig att sluta prata om moderaterna nu. nu har de gett honom för mycket vatten på kvarnen. det här kan bli jobbigt i åratal framöver. alltså, ärligt vet jag inte om man kan kalla honom för antisemit oxå, för han kan fortfarande yra om nån jude som försökte lura honom på pengar när han skulle köpa en kamera typ 1965 eller nåt... grejen är den att den här liraren hade en affär och i den affären sålde han en kamera som de sålde billigare på expert. så att han försökte inte ens lura någon, han hade bara andra priser. och krängde grejer. men ja, pappa är på palestiniernas sida iallafall. det kan man konstatera.

annars satt jag och flundrade lite på att man faktiskt ser förvånansvärt få kändisar ute på stan så där. det är inte så att det kryllar av dem i stockholm. utan man ser dem rätt sällan. okej, att jag inte hänger med i de här idol och andra liknande program, men iallafall...

imorn borde jag faktiskt ta mig iväg och klippa mig. sen vill jag  gå på teater nån dag. undra om man kan se jonas karlsson i nåt nu... om man bara kunde prioritera rätt så att man fick uppleva mer. det vore nåt det.

jaja, puss och kram

ps. förövrigt så tackar jag ju för de kommentarer jag får, ni är snälla ni :)


Andra bloggar om: , , , , , ,

det här är kärlek

saker gjorda: degat
alkoholintag: ett gäng vin blev det igår
dagens fråga: hur kan man liksom sova till halv sex utan att ens vakna av att telefonen ringer?
dagens låt: avsked - toni holgersson
dagens känsla: trött
dagens citat: "Miranda: Maybe it's maturity or the wisdom that comes with age, but the witch in Hansel and Gretel—she's very misunderstood. I mean, the woman builds her dream house and these brats come along and start eating it."
för det är inte så att jag sitter i burkina faso och letar kvinnohus att donera kläder till. använda kläder. men jag skulle gärna gå ner på knä varje dag om det fick regnet att strila vackert mot behövande skuldror. för det finns en fattigdom i vårt dagliga psyke, som gör att drömmar kan te sig så verkliga. hur det vi matas med leder till att det vi för tillfället saknar är endast en trend.

du har varit på modet länge nu, men ändå är det något som alltid får mig att ta ett steg tillbaks när jag väl gått ett uns framåt. att älska någon så uppe i varv kanske fyller behovet av att vara sedd, men jag vill alltid fånga in dig i min famn. innan du bränner dig, för du är alltid för nära ljuset. alltid.

# Susning.nu - make yourself a nerd

ändå vill jag veta i vilka famnar du passerat och vart du befinner dig i natt. men jag känner mig inte som en nörd. jag är arg när jag inte har en susning och jag är arg när jag vet sanningen. för det finns en frustration i att helt sakna kontroll. och jag kanske gav mig själv till dig utan att jag visste det. och kanske är det sant att alla blommor förlorar sin doft, alldeles just innan de vissnar och ger upp sitt väsen.

"I ett avsnitt av komediserien "Tre vänner och en pizzeria" på TV4 översattes

"She died in a freak rugby accident"

med

"Hon dog under en rugbymatch för missfoster." "

och kanske ligger det en sanning i översättningar. hur du tar mina tankar för en analys och tror att jag skriker efter sex och billig kontakt när jag egentligen bara vill ha elektriska ålar till middag. och ja, det finns en anledning till det också. en sanning som bara jag vet om.

men jag har gett upp världen nu. jag tror inte längre på ringar på vattnet. en godhet resulterar i bristande självkännedom när kruset spricker. och kvar ligger det gråa och gnyr.

för kanske matas vi med fel översättningar hela tiden, när det vi tror att vi saknar endast är skapat av någon annans hand.


Andra bloggar om:

man kan ju alltid låtsas

saker gjorda: diskat och plockat lite
alkoholintag:
dagens fråga: och vad händer nu då?
dagens låt: den där retramsan na na na na na
dagens känsla: trött
dagens citat: "Carrie: I will not be the first one to speak. And if he never calls me again, I'll always think of him fondly. As an asshole."håller på och städar eftersom T skulle komma hit i eftermiddag. får väl se om vi dricker oss fulla på vin eller inte... borde gå och handla, så att jag kan laga ris, men vetefan om jag orkar faktiskt... måste mest bara dammsuga och kila iväg med soporna innan han kommer.. dock får han ta mig som jag är, oduschad och osminkad... men han överlever nog det med, han har ju överlevt mina andra galenskaper..

männen, kärleken? jag tror att han är kär i den där tjejen från umeå. för när jag retar honom så säger han inte emot ;) och igår sa han nåt om att "ifall hon vill ha barn, kan hon..." så han planerar nog lite framtid där... fast med den hastighet som han håller har han nog hunnit gå igenom 2-3 stycken damer under tiden jag skriver det här, så jag ska väl inte säga nåt...

och om man nu säger till nån brud som har Å som presbild att hon kanske kan ta bort den eftersom den ändå inte föreställer henne själv och får till svar " vaddå föreställer Å?
jag har bara en snygg bild, jag vet inte ens var den kommer ifrån, det är allt." hur jobbig är man inte då? folk kanske inte vill förknippas med hennes texter liksom... som att jag skulle börja ha bb-linda som presbild. stånk.

så, kulturministern avgår iallafall. tur det, så slipper jag gnälla om det...

jag är passionerad enligt aftonbladet. om man kindpussar och vrider huvudet åt höger först, så är man det. jaha? jag tror nog det mer har med vana att göra. särskilt eftersom 80% tydligen gör så...

nä, det är väl dags att dammsuga då'ra... haha, och stänga köksluckorna. T påpekade oxå att de alltid står öppna...

puss och kram :) och snart snart snart, får jag åka till lund...


Andra bloggar om: , , ,

nej, jag spelar inte pingis

saker gjorda: umgåtts i förorten
alkoholintag: kaffe
dagens fråga: undra varför alla killar accepterar när man kallar deras damer för ston?
dagens låt: ladytron - black plastic
dagens känsla: trött
dagens citat: "Samantha: Fuck me badly once, shame on you. Fuck me badly twice, shame on me."och när man säger till en kille att han har ett stall fullt med ston, så liksom köper han det. egentligen är det lite skumt... men, men...
fast å andra sidan känner jag en kille som varken vet vad p-rullar kostar eller har läst en slitz.

träffade U och hans son idag. först gick vi runt och gjorde ingenting. sen blev det tårar på vivo för att man inte fick chokladflingor, sen gick vi hem till U och drack kaffe. sen gick jag äntligen hem. äntligen; för hans son. jag tror inte att han tyckte att jag var särskilt rolig... och det är jag ju inte heller, hehe...

men det var iallafall rätt skönt att komma ut lite och bara hänga lite så där. sen strosade jag in i centrum på hemvägen och köpte lite julklappar. av nån anledning är jag helt påverkad av nån trend eller nåt, för jag bara smälter för svart och vitt tillsammans. där ser man hur lättpåverkad man är...

H ringde och väckte mig imorse, vilket var snällt, eftersom jag skulle upp. bra att nån har koll på mig där... minns dock inte riktigt vad vi pratade om, men det var säkert bara trams...

männen, kärleken? jag är ju trööööött ju... fast det här med att folk är frispråkiga med honom. det händer hela tiden att folk bara out of the blue frågar om han vill ta dem där bak, eller om han inte ska komma över och knulla osv... inte, alltså.. det blir ju fel egentligen att säga att det är skumt, men det är fan jätteskumt, men, men... det är säkert trevligt. hehe, om nån man sa så till mig skulle jag ju mer tycka att det var oförskämt, men det är ju bara jag ;)

ja, nä, det var väl inte så mycket mer. fast jag längtar lite efter att det ska sändas nåt riktigt dåligt på tv:n, så att man kan hata nåt. typ big brother fast inte lika tråkigt... såg en sväng på singelcoachen eller vad det heter förut. var nån kille som skulle bättra på sitt självförtroende och lära sig vara i närheten av kvinnor typ. eller öva sig på. så de slängde ut honom i kungsträdgården så skulle han fixa en dejt. alltså, det här är sthlm 2006, om det kommer fram nån karl till ett fruntimmer och ber om hennes telefonnr... alltså, folk är misstänksamma... nu fick han en fikadejt till slut, men jag misstänker att det tog lite längre tid och att de trixat till det framför kameran... lite lustigt att han var en tunnhårig ingenjör typ och hon nån form av goth... men, men...

nä, puss och kram sexbomber!

idag är det lördag, jo, jag vet

saker gjorda: blivit väckt, somnat om, glott på medium, surfat
alkoholintag: vatten, té
dagens fråga: vilket ställe är bäst att beställa digitalfoton ifrån?
dagens låt: Beethoven - Symphony No.5, Op.67
dagens känsla: trött
dagens citat: "du med, men du är lite väl mycket kärring ibland"*


*min brorsas svar när jag sa att han var tuff, som skulle ut och springa...


blev väckt av telefonen av en skurk, tyvärr somnade jag om och kom inte upp och igång då, så den här dagen har blivit lite seg och inte har jag fått så mycket gjort. det är kallt i min lägenhet, det är inget kul att städa en massa då... men nån gång lär jag väl ta tag i det... annars har jag mest suttit och försökt hitta vilket ställe som är bäst att beställa foton ifrån... och önskat att jag var en hejare på photoshop så att jag hade kunnat redigera om alla bilder till vampyrer, men ack, jag kan ju inte photoshop ett smack.

imorn ska jag iallafall leka med uffe. coolt.

männen, kärleken? det är fasligt vad folk säger "du ska inte komma hem till mig och knulla lite, istället för att sitta hemma och glo" typ, där uppe i norr... ett frispråkigt folk med andra ord. en liten lögn råkade uppdaga sig oxå, men det spelar ingen roll, män ljuger om sitt nuppande, så är det... nä, men det är så gammalt... vi strulade då och att han brukade träffa henne, vilket han senare förnekade och sa att det var en ny bekantskap, kvittar lite... okej, att jag inte gillar lögner, men skitsamma, han är en knulltott och jag är det inte... så jag hetsade inget om det... jag tänker aldrig bli arg igen. vilket iofs inte är så troligt, men det är som det är...

måste försöka komma iväg och klippa mig oxå. och komma ihåg och ringa anneli.

och så ska man orka laga mat oxå. blä. vad tråkigt. jag har helt lagt av mig på det området. fast det har jag ju på nästan alla områden, haha... men banne mig, skärpning.

och telefonen bara ringer idag. problemet är väl att jag allt som oftast lyckas slarva bort alla 3 trådlösa eller alt att de är urladdade... ringde en karl på mobilen och ville köpa en saabmotor. egentligen vet jag inte varför man säger att folk har ringt fel istället för att bara säga "jo, men visst, kom och hämta den du" eller nåt... först när han sa att jag hade en annons på blocket var det ju "herre gud, har jag varit full och lagt in en annons på blocket????" hehe, varför man nu tänker så...

och hotmail i firefox k-kar fortfarande. tröttsamt, men nu har jag försökt nördat allt jag kan och jag får helt enkelt utgå från att det är hotmail som flippar ut lite... och att problemet inte är hos mig...


Andra bloggar om: , , , , ,

Tema: Aktuella moralfrågor


1) Flera ministrar i den nya regeringen har tidigare undvikit eller “glömt” att betala tv-licens. Hur påverkar gamla synder deras nuvarande förtroende som ministrar? 

tyvärr får kvällstidningarna lite för mycket att skriva om då, men jag tror att förtroendet sjunker i och med sådant som grävs fram...


2) Plötsligt fick Radiotjänst tusentals samtal från privatpersoner som ringde in och anmälde tv-innehav. Vilka tror du fuskar mest med tv-licensen: Väljarna eller de valda?

väljarna


3) Ska det ställas högre krav på politiker än på “vanligt folk”? Varför/varför inte?

egentligen inte. för det är krav på att betala tv-licens och jag tycker att det är lika uselt att inte göra det, vem det än må vara. men visst kan man kanske kräva högre nivå vad det gäller omdöme på politiker än "vanligt folk", det är ju meningen att de ska representera sverige och folket, så...

 

4) SSU:s ordförande, Anna Sjödin, blev nyligen dömd för krogbråket i vintras. Vem tror du mest på: Krogvakten eller Anna?

av nån konstig anledning så tror jag mer på krogvakten.  mest för att domen föll så och för att fler vittnen säger att anna var dum. annars har väl dörrvakter kanske inte så hög trovärdighet när det gäller bråk...


Andra bloggar om:

men ägg då

saker gjorda: gått
alkoholintag: vatten
dagens fråga: minns du din första vinylsingel?
dagens låt: hallå hela pressen - chattanoga
dagens känsla: trött
dagens citat: "banana split"den första vinylsingeln jag köpte var alltså hallå hela pressen med chattanoga. för 4,95. på den tiden fanns det nog dessutom 5 öringar... och för de som är yngre så var min första cd med chigaco. som att nån som är yngre vet vilka chicago är, hahaha...

gick till ica maxi idag. så nu hittar jag dit. problemet med stormarknader är väl att jag har så kul där; att gå runt och titta på allt, så det tar rätt lång tid.. hmm... köpte lite julklappar iallafall... penslar och sånt...

männen, kärleken? orkar inte vara inloggad på msn, för jag blir bara irriterad. substitutirriterad.

fryser ihjäl här. satan i gatan vad kallt det är i min lägenhet. jag vet, en bra idé vore ju då att dammsuga, så att man blir varm... men jag är trööööött. mycket trevligare att ligga i soffan under en filt... 

annars har jag mest försökt googla och klura vilka program som är vad och vilka filer som tillhör windows och vilka som ev är bajs... hittade dock inget bajs. eller det började med att jag systemconfigurerade, svengelskt och bra och såg nåt program som startade vid uppstarten som var dumt. men det var redan bortplockat av mitt virusprogram, men så gick jag igenom alla andra konstiga saker som jag inte vet vad det är... snart kommer jag att få skäll av alla linuxnördar för att snart kommer jag att vara en windowsnörd... eller nä, inte med mitt minne... så om en månad kommer jag att sitta där som ett frågetecken igen...

försökte pruta på ett fotoalbum som var skadat. 20spänn! men skit ner er att jag tänker betala 50 spänn för ett trasigt när jag kan gå och köpa ett på biltema 50 meter därifrån. ica maxi är snåla. eller så är det jag som är...

och benitha, är fotograf i numret av hennes som kommer nu. jag vet inte om det finns i affären, men det kommer. novembernumret. det är verkligen askul och jag är jätteglad för hennes skull :)

ja, nä, ett avsnitt av medium kanske vore trevligt att kolla på...

och nixpix, vet inget nytt datum för rättegången än, men vänner till familjen, deras son blev slagen i skallen med en flaska av nån luffare... och då behövde deras son inte vara med i hovrätten, utan det räckte med bandupptagningarna... jag vet inte, det vore ju skönt, men samtidigt är det ju surt, för om straffet blir sänkt skulle man ju tänka att om jag varit där hade jag kanske kunnat påverka... så jag vet inte...

idag är det iallafall murder city på tv:n, som om jag inte somnar har jag nåt litet att se fram emot iallafall...

Andra bloggar om: , , , , , , ,

grannar, grannar, ni behöver inte stanna kvar...

saker gjorda: gått till F, träffat Ri
alkoholintag: vatten
dagens fråga: vad finns det som jag vill göra?
dagens låt: men nästa gång jag lyssnar på musik ska jag lyssna på en blandskiva jag fick av P
dagens känsla: nähä, tydligen var jag inte deprimerad, men trött iallafall
dagens citat: "förlåt" jo, jag med.jag hade för mycket mimik för att vara deprimerad. då vet man. så det var väl fel känsla... äh, bara allt är klart med rättegångar och strunt och civilmål  hit och dit så blir nog allt bättre... för det har inte blivit nåt dammsuga av idag. anneli ringde i morse. ringde fel, så jag var helt död sen... som en sill, skulle man kunna säga..

blev inget leka med T idag, han skulle jobba... så det blir du är vad du äter istället...

ska berätta nåt ruggigt jag gjorde idag. för jag kokade ris och värmde vegetariska chicken bits... och skulle ha jordnötssås till... men så hade den möglat.. men jag orkade som inte, utan jag grävde bort möglet och lite till och tog sås från botten av burken... om jag blir sjuk, so be it. om någon aldrig vill hångla med mig igen efter den vetskapen, so be it. nu vet jag iallafall att sån sås inte håller så länge då... det sägs att man ska hälla olja ovanpå för att sånna brukgrejer ska stå sig, men jag vetefan, för det är ju pga locket det börjar mögla... eller ja, det är väl luften... men det som sitter i kanter och lock... jaja... lite tråkig var den vetskapen iallafall.. men när jag köper får jag väl laga en massa och frysa då istället..
tyvärr sa de på du är vad du äter att 80-90% av näringsämnena försvinner när man micrar. att det är bättre att värma på platta... jag vet inte om jag ska orka börja leva efter det än... hmm...

männen, kärleken? jag sa nog saker jag inte är så stolt över. antagligen samma för honom. jaja... det är som det är... jag berättade för T vad jag hade skrivit, eller sagt. och det var väl en grej som han tyckte var lite teateralistisk, lite väääl... och det håller jag med om.. annars såg han mig inte som galen iallafall... fast han och jag är ju väldigt lika... fast, haha, vad ska han säga då liksom...

och om jag inte tittar på efterlyst utan dammsuger istället så kan jag tillbringa morgondagen med att pyssla... tror jag, för jag kom på att jag inte har något direkt att pyssla med än... eller ja, att jag inte har alla grejerna... måste jag ju fixa... eller snarare dags att fixa...

på söndag är det förhoppningsvist klart iallafall.. så att jag kan gå med U till kungens kurva. och hans son. jag har inte sagt vad jag tycker om barn, utan jag får väl försöka vara snäll.. kanske kan ge honom godis eller nåt... nu är jag inte elak mot barn normalt...  jaja... jag vill iallafall veta hur man går dit, eftersom bussar gör mig nervös...

och där dog hotmail... då vet man...

hmm, undra om man kan smöra för pannkakan nån dag, att skjutsa en till elgiganto så att man kan köpa en bärbar och dvd och trådlöst... för jag vill som inte så gärna gå med massa tusen under armen så där...
tyvärr slängde jag reklambladet så att jag inte kan visa vad det är jag är ute efter, men jag får väl kolla på nätet och skriva ner... såg ett dataställe där man kunde designa locket hur man ville. själv. man skickade helt enkelt in en bild. rätt kul, om jag nu vore konstnär då'ra...

det var tydligen ett gäng politiker som inte hade betalat tv-licensen.. och idag hade de fått in tusen nya anmälningar... jag vet inte, men om man är politiker, så kanske det är lite smart att städa på sin bakgård, för man är ju bevakad så att säga... men åååh, vad jag är trött på moderatfjantarna. hata ny regering!
bäbäbnäbä, satans vad mycket de kommer hinna att förstöra. först i morse såg jag på tv:n att de kommer att höja a-kassan för den yrkesgrupp som har många arbetslösa... att man kan få en ökning på upp till 300 spänn i månaden. plus fackavgift. och på nåt sätt ska allt det här skapa jobb och ge folk mer pengar kvar i slutänden... jag vet inte, jag misstänker nog som alla andra, att de vill få folk att gå ur facken... men det värsta var att den 1a januari är det avgift på muséer igen! dummmmmmmmma!!!! för det ska inte finnas nåt kollektivt, man ska bara betala för sin egen del. vilket iofs går emot deras a-kasse tjosan, men, men.. jaja, lika bra och bli miljonär med andra ord...

för övrigt ska det tydligen finnas en kristallbutik i frövi. med massa alternativa behandlingar. och det var inte dyrt. en rygg- och nackmassage tror jag kostade 200 spänn... el om det var 250... jaja... jag ska be henne ställa mitt horoskop vid tillfälle...

jäklars vad kallt det var när jag gick till F... fick vita fingertoppar... men, men, bara att bita ihop.
och alkistanten som bor på våningen under frågade för hundrade gången om det var jag som bodde ovanför henne.. för det var nån som borrade 11 på kvällarna... nu vet inte jag, men där bor en gammal gråhårig guuuube, jag vet inte om han lite käckt börjar borra lite nu och då...


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

jag är inget mattesnille, men jag kan räkna med bråk

saker gjorda: försökte sova, men lyckades inte riktigt
alkoholintag: té och vatten
dagens fråga: kan man inte bara få vara?
dagens låt: eh, julmusik
dagens känsla: deprimerad. faktiskt.
dagens citat: "du är så full av skit" haha! du sa bajs! (är min respons på det)har fört över lite kassettband till datorn. bla med julmusik vi lyssnade på när jag var liten. men nu ska jag nog lyssna på det jag förde över som mormor berättar. om sitt liv. kanske. tyvärr är knaset att ljudet inte går att få så där överdrivet högt... så jag hör nog inte in i badrummet om jag är där och pysslar samtidigt... jaja.. måste ju städa idag, så det är nog bäst att sätta igång med det först. så  kanske jag får leka med thomas imorn.

jag tror att min trötthet kommer i att jag inte vill vara vaken på dagarna egentligen. att jag inte vill delta i livet, för det är inte särskilt kul just nu. och därför kan jag inte sova på nätterna, för att få sova bort dagarna. någonslags undermedveten förhäxning. jaja, gnäller väl inte över det. det är bara att bita ihop. tyvärr blir jag väl kanske lite egoistisk och sur när jag är deprimerad, men, men...

männen, kärleken? "nu minns jag varför jag eg inte tycker om dig" men snälla, varför säger man sånt till mig, när jag förklarat att jag inte orkar med att åka bergochdalbana nå mer. vad vill man som ha för respons? ingen antar jag. så jag är full av skit för att jag säger att nån beter sig som att han inte tycker om mig. men uppenbarligen var jag ju inte full av skit. äh, ooooorka liksom... det är ju bara samma sak om och om igen. kom inte med massa gulligheter till mig om du inte kan leva upp till det liksom. jag finner mig inte i att vara sötnos nr 3 liksom. jag lekte den leken med J och det funkar inte. jag är för mycket jag. vad heter det, integritet och egen individ. äh, nu tappar jag ord oxå. jaja. blupp blupp.

men nu jäklars ska här fejas och donas. urk. haha. jag ooorkar inte dammsuga, men jag måste ju. för min rumsmatta, som är luddig och vit, tycker det är så roligt att släppa ludd överallt...

fyfan, jag lider av hybris tydligen, haha... måste nog lära mig att bli ödmjuk när jag blir arg...

nu har jag bara hört det här från mun till öra och inte orkat ta reda på fakta. men tydligen ska vår nya kulturminister inte betalat tv-licensen de senaste 15åren. för det tycker jag att hon inte borde få sitta kvar... man kan som inte vara chef över sveriges radio och inte betala licensen... det är dödssynd att inte betala tv-licensen. och det borde hon veta.

jaja, nu är han blockad iallafall. ingen talar så till mig och tror att de kan fortsätta. inte för att det var så hemskt, mer att han anklade mig för att snacka skit om folk och att inte ha nåt liv. men ja, jag vet ju vem det är som snackar skit om folk. det jag sa var att man ska inte säga saker som att man vill finnas där för mig inför rättegången, att man inte ska säga att man vill hålla om mig osv när man sen drar iväg och knullar med nån annan och är helt okontaktbar, för då lever man inte upp till det man säger och lever inte upp till nåt. nu är det väl okej att åka och knulla, det gör ju alla. men när man infar om det 5 min innan man ska dra, så kanske det blir lite snopet här då... men, men. haha. DET SKA JU JAG SKITA I OCH SKAFFA ETT LIV! hahaha... att jag ens orkar... jaja, men nu kan han ju maila sin skit till nån annan...

nåväl, drömde att fia och donald vann 33 miljoner och gav 3 miljoner till pannkakan och hon gav bort två i sin tur. och benitha och jocke skulle ta över trick or treat, fast vi var sura, för de skulle göra det till rock-klubb efter 22 och sen när vi städade upp bland kvarglömda saker var det folk som glömt massa strumpor där...  fast F och D skulle dela de där 33 miljonerna. och av nån anledning blev det 13 var, så därför ville inte F ge mig 3 miljoner, för hon hade ju bara 10 kvar efter att ha gett pannkakan... tydligen inte så bra på matte i sömnen då...


Andra bloggar om: , , , , , , ,

fram för att våga vara bekväm

saker gjorda: vaknat för inte så länge sen
alkoholintag: och nu blev jag påmind om att jag borde ta en c-vitamin
dagens fråga: hur orkar man egentligen våldta och slåss?
dagens låt: a pain that i am used to - depeche mode
dagens känsla: jag känner mig som den där jobbiga saken i kalle anka på julafton
dagens citat: "du är inte din sjukdom"
såg ett avsnitt av tv-serien bones igår och då spelade de a pain that i am used to. det är sån jäkla bra låt att alla borde lyssna på den varje dag. så är det. en serie som mest duger till att kolla på i brist på annat. tycker det är märkligt att den får köra i flera säsonger, när de verkar ha lagt ner the inside...

alltså, i helgen som var stod det om 7 våldtäkter i tidningarna. jag fattar inte det där. alltså, jag fattar ju att det handlar om våld och så, men orka liksom? det är ju faktiskt ett jäkla jobb att våldta nån. eller att misshandla nån. jag fattar inte att folk orkar. att orka bara för att sänka en annan människa. fast det är likadant med all kriminalitet. jag fattar inte att folk orkar. de här värdetransportrånen tex. ok, vad kan bytet vara 20 mille, men så är det ju typ hundra som ska vara med och dela. nä, men iallafall tio. och så måste man köpa massa vapen innan och fixa flyktbilar osv för typ 2 milles skull. spela lotto istället. fram för att våga vara slö och bekväm.

nu är det här fotat i mörker med min hatmobil. haha, jag har ingen batmobil, jag har en hatmobil...

32472-79

min nya kökslampa iallafall. som jag köpte på blocket. så nu är jag inte blocketoskuld längre...

männen, kärleken? det gör ont att låtsas att man är likgiltig, men jag orkar fan inget annat. för varför skulle jag vilja veta att han har det bra hos nån annan? nå, jag skickade ett mail där typ andemeningen var att oavsett om han säger att han tycker om mig, så kan han inte göra det, för man beter sig inte så mot nån man tycker om. jaja... tröttsamt ältande, jag veeet :)
för övrigt såg jag han vince vaughn, om jag nu stavar rätt, på tv:n och nu håller jag med. karln är sexig.

jag fick iallafall lite städat igår, men långt ifrån allt. får väl se om det blir mer idag. banne mig. det är ett gissel att det ska vara så jobbigt att dammsuga under sängen bara för att man gjort förvaringsutrymme där under. så det kanske tar hela fem minuter och fan. sluta våga vara slö och bekväm! hehe...

nä, men jag har för många projekt påbörjade, så jag måste verkligen lära mig att ta en sak i taget, för att inte flippa ur och göra ingenting.

tog sömntablett i natt iallafall. förvisso lite sent. runt tvåsnåret, men hur som fick jag ju sova längre än fyra timmar i sträck iallafall. vaknade bara en gång i natt. så även om jag vaknade sent så var det värt det.

usch, jag drömmer för ofta att jag är jagad. det är sånna stressdrömmar. urk.

nåja, puss och kram mina favvisar!


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

om jag nu är en skvallerbytta, så ska jag vara en riktig sådan

saker gjorda: sovit =/
alkoholintag: vatten och c-vitamin
dagens fråga: undra ifall coop kommer att ha den där bebisen som reklam i jul igen? hoppas
dagens låt: ingen har sett fantomen utan kläder, klädd i pyjamas, stövlar utav läder...
dagens känsla: jag är så galet trött och apatisk hela tiden
dagens citat: "mitt onda öga ser dig"min toa lagade sig alldeles själv igår. var väl nåt som halkade rätt igen till slut. var ju bra, för nåt städa blev det inte idag iallafall... men jag bör nog ta sömntablett ikväll, så kanske jag kommer upp tidigt imorn. det är som att jag känner mig bakis varje dag ju. mycket irriterande.

såg på äntligen hemma. läste i nåt skvallerforum på nätet att martin timell slår sin fru. det är så otroligt svårt att tro, men varför inte. min pappa hatar honom iallafall. han börjar ryta så fort martin timell är på tv:n och han tror inte ett dugg på att karln skulle vara händig på riktigt. det är nästan lika svårt att tro att robert wells slog annika jankell när de var tillsammans. men det är oxå vad ryktena säger. men jag känner mig som min mamma som vägrar tro på att prins carl-philip är bög. hehe, vilket nog är mitt eget startade rykte. men mest för att jag läste nånstans att han var tillsammans med en musikalstjärna och drog slutsatsen att det skulle vara peter jöback. men det är aslänge sen jag läste. men skvaller tidningar läser jag inte, som jag sa igår, haha. haha.

jag installerade skype igår. så nu kan jag prata grrrratis med jonas i london. om jag vill och om han vill. ska bara leta på headsetet först. men det är kul att äga grejer, även om det blir lite mycket ibland. brorsan måste ha det apskönt nu. han kasserar typ allt och köper nytt. eller kasserar och kasserar. pappa fick behålla tv:n och den platta dataskärmen. serviserna han hade lämna han hemma och allt sånt. har hittills läst mig till att han skaffat ny kökslampa. skoställ, soffa, kaffeglas, espressomuggar, témuggar, servis. micro fanns det där. brödrost köpte han oxå en ny. kanske lite mitt fel eftersom jag är på honom att han måste köpa snygga grejer och yrar om min snygga brödrost. men jag vill oxå vara med där och shoppa åt honom. kastruller och sånt ska han oxå köpa nytt.

själv måste jag till ikea för att köpa en plastback för 9 kr.

männen, kärleken? var ju inte på fest igår, så inget hångel här inte. annars vet jag iofs inte vem jag skulle ha hånglat med, men, men...

nä, banne mig, borde börja plocka lite nu så att jag kan komma igång nån gång och pyssla med julklapparna och fan få lite plats. kan ju iallafall ta och bära ut min trasiga dvd i förrådet...

puss och kram


Andra bloggar om: , , , ,

en paj kan oxå paja

saker gjorda: diskat iallafall
alkoholintag: vatten, té och om jag går på fest ikväll så blir det lättöl
dagens fråga: sölig?
dagens låt: kan inte lyssna på musik idag :(
dagens känsla: ont i huvudet
dagens citat: "du får gå till roger och bajsa"så har min toalett pajat. eller inte pajat, men den står och rinner. så jag vred av vattnet. kruxet är ju då att min lägenhet äter upp mig, så jag måste ju städa innan jag ringer nån som fixar det :( och jag törs som inte fixa nåt själv, för då kanske jag bryter av nåt och så måste jag ringa då och då blir de sura på  mig för att jag brytit av nåt.... så var det med det.

och så vet jag inte hur jag ska göra, om jag ska slänga mig in i duschen och dra på fest, och ignorera huvudvärken, eller om det är bäst att jag är hemma... så boring att det ska komma idag. men det är rätt äckligt med folk som kräks av huvudvärk när de är på fest. men om jag åker så blir det ju lättöl, eftersom jag tryckt i mig värkisar...

och regnet det bara öser ner mer och mer. faktiskt.

om jag skulle prata politik så tycker jag helt ärligt att det suger att de ska ta bort den fria entrén på museer... lite roligare saker kan de väl hitta på att göra...

annars kan man ju alltid åka till bilprovningen full. voj voj.

männen, kärleken? kanske borde gå på fest iallafall.

och jag borde klippa mig, fattar inte att jag ska ha så svårt att få saker gjort. vart tog min energi vägen liksom. iochförsig så sover jag inte på nätterna, helt plötsligt, så det kanske finns en orsak. vet inte varför, men jag lyckas bara inte somna. får väl börja med sömntabletter kanske, men då ska man ju helst komma ihåg och ta dem i tid oxå och jag har ju lite tjall med minnet, så att säga.

ja, nä, jag ska väl sluta mala då. puss och kram alla snyggisar!

Vad tycker du om att statsråd rökt marijuana och haft svart städhjälp?
Ställningen just nu:
Spelar ingen roll, det visar att de är mänskliga  (49.7 %)
Inte bra, men alla kan göra misstag  (24.5 %)
Skandal, de kan inte sitta kvar  (25.8 %)

bara så där som en parantes... "spelar ingen roll, det visar att de är mänskliga" vad är det för jävla alternativt. varti ligger mänskligheten att röka marijuana och ha svart städhjälp? stööööörrrrt. tycker jag. och det var aftonbladet det.


Andra bloggar om: , , , , , , ,

förresten lägger jag till en gammal fredagsfyra här. hittade ingen nu, för jag hittade inga postningar alls där, men, men... jag tog en från en annan blogg, för sånt gör jag...

1) Är du en som läser "skvallertidningar" öppet, en som läser utan att erkänna det eller en som inte bryr sig alls?
en som faktiskt inte bryr sig alls. visst kan jag bläddra i en hänt extra om jag springer på så där och skulle kunna göra det helt öppet, men ja, nä, inte så intresserad nej.

2) Vad tror du stämmer mest: Att kändisar lider av att deras privatliv exponeras - eller att de gläds åt uppmärksamheten, så att deras karriär får en skjuts uppåt?
om vi säger att jag tror att tex jennifer aniston lider av det kanske, även om jag till stor del tror att hon har gett upp och försöker se det som att de gör bara sitt jobb. men jag tror att nån som idol-ville gläds åt uppmärksamheten

3) Var går gränsen för vad man får skriva om, eller visa bilder av, en person i en (skvaller)tidning?
jag tycker det är tråkigt nu med alla kameramobiler och tidningar till och med uppmanar folk att skicka in sina mobilbilder. jag menar nånstans måste ju paranoian så till, så lite privatliv kan väl folk få ha. men annars vet jag inte vad det skulle vara, just skvallertidningar behöver väl kanske inte ha några gränser, men de behöver ju heller inte fejka våldtäkter för att få skriva om robbinson-robban som hjälte...

4) Finns det någon kändis som du helst inte skulle vilja höra någonting mer om det närmaste året? ;-)
hmm, den här idolprylen kan de ju få vara rätt tyst om, det är rätt jobbigt att alla ska gnälla på juryn. va fan, konceptet är ju som det är och det är ju presenterat redan innan... och att alla de här b-kändisarna dyker upp överallt och man har inte en susning om vem det är. sen kan de ju kanske få vara lite tysta om bb-linda.Andra bloggar om:

ps. jag vet att det är lördag...

det är möss på min hjärna och jävligt mycket saker i min lägenhet

saker gjorda: vaknade vid ett av att telefonen ringde... shit
alkoholintag: päronmer
dagens fråga: jaha, så jag har dålig stil och är dålig?
dagens låt: tori amos haha, pga kommentar så talar jag väl om att dagens låt är Strange med tori amos. puss!
dagens känsla: trött, olycklig, stressad
dagens citat: "jag är inte riktigt lika säker på att det var norum" fan oxå. nu har jag glott på bilden, och vete fan...
ja, man kan ju fråga sig...

ok, först har jag en ursäkt, för jag sa till H att du skrivit i din db att tjejen från umeå; ja att du var snyggare än hon, för jag tyckte att det var en sån härlig kommentar... så fick jag lite skit för att jag sa vad nån annan skrivit i sin db, så jag ber om ursäkt för att jag skvallrade vidare. tydligen är jag en skvallerbytta.
nåja, han ska dit i helgen och knulla iallafall. gnägg gnägg, som ett litet sto ;)

såg bilder från tidigare klubbar att den där killen nog ser ut som 19... jag får väl skylla på ljuset eller nåt..

är helt stressad. min lägenhet håller på att äta upp mig just nu. det är saker överallt och jag orkar som inte göra nåt. bläää. och kallsvettas hela tiden, så att ni vet att jag är så där underbart härlig. tror det är för att jag vet att det blir ny rättegång. jävla kropp som måste reagera när tanken inte gör det...

männen, kärleken? hmm, jag skulle nog ha svårt att lita på att nån skulle vara trogen. iallafall nån som har internet, pannkakan har det bra där... för jag vet ju hur lätt folk sitter och flirtar på nätet och jag skulle inte vilja att min pv gjorde det. usch. jag skulle få nervsammanbrott av sånt. så jag får väl se mig som välsingnad som är singel.

eller ensamstående, som är ett riktigt vidrigt ord.

har hittat en lap top jag vill ha. dock inte röd, men nu sa en massa människor på klubben att man kunde spraya eller måla själv, så... däremot kostar den tio tusen, och jag vet inte om jag vill det.
och så vill jag ju ha en ny digitalkamera. en systemkamera.

sen skulle jag vilja resa till solen faktiskt. eller egentligen spanien. men jag gissar de har vinter där de med, så det är nog inte så mycket sol där. men jag gillade spanien som 17. det var så soft att kunna gå omkring utan att vara rädd hela tiden. för det var sån bra stämning överallt.

ska glo på några avsnitt av criminal minds. som är min favvoserie just nu. det är lite för korta avsnitt, så det blir lite för lätt. eller går lite för lätt, men ändå. fast jag känner ingen fixering vid att bli kriminalpsykolog längre. så jag slukas inte lika lätt av den som förut. nu vill jag bli antikhandlare. gamla grejer som luktar damm.

fan att jag måste vara så jobbig att jag hela tiden vill att folk ska tycka mest om mig. och bli prioriterad. urk.

nä, nu ska jag äta hamburgare och försöka bli fit for fest imorn... har dock inte frågat nån om sovplats, men det är som det är.

puss och kram alla finisar!


Andra bloggar om: , , , , ,

link länk lank, klingar skönt i ljumsken

saker gjorda: inte mycket
alkoholintag: vatten
dagens fråga: varför lägger telefonförsäljare på luren?
dagens låt: jag har mest fått lära mig att metallica är metall och skidrow är hårdrock. igår.
dagens känsla: bakistrött
dagens citat: "Hon har ingen av samhället legitimerad utbildning så att hon kan uttala sig om de här sakerna"*


* säger dietisterna om anna skipper. som att visdom måste kräva legitimation. jaja... jag gillar du är vad du äter iallafall och det är svårt att argumentera emot att grönsaker är bra, kött är dåligt.

och påtal om kött så impulsköpte jag en mc feast och co plus 5st cheeseburgare på vägen hem. har blue cheese dressing i kylen, så det ska smaka väl.

jodå, jag blev nog full igår. trodde helt seriöst att jag stod och pratade med john norum, men han reagerade inte på att de spelade superstitious, så jag antar att det inte var han då. men bra jävla lik...

och idag ringde det från nr 0184803054, men det var ingen där när jag svarade. så jag kollade på hitta.se. det fanns ingen, så jag googlade och hittade den här sidan. länk. och då undrar jag varför telefonförsäljare lägger på luren när man svarar? vad är poängen liksom.

det var rätt kul igår, men lite lite folk. såg en skitsnygg kille, som jag trodde flirtade med mig. men när vi stod ute samtidigt så var han mest smådryg typ. hur som lät det så här
- jag såg en skitsnygg kille här
- vadå, han med piercingar? jag och syrran tycker oxå att han är så snygg att man dör. han är 19?
- shit?
- jo, jag fick veta det när jag blev bjuden till hans studentfest.
hahahahaha.
tidigare på dagen hade jag dessutom suttit och bekännt mina åldersfördomar. det där att jag tycker att det är skumt när en 29årig kille är ihop med en 19årig tjej...

männen, kärleken? och om historian innan inte räckte så kan jag väl säga att jag fortfarande lägger den saken lite på is så där...  jag är så mycket enstörning att jag borde ha nån i en annan stad, för jag orkar ändå aldrig träffas jämt och ständigt. och påtal om det tyckte min psykolog att jag var knasig när jag resonerade att jag aldrig kommer att köpa hus. för jag är ensamstående. för hon garvade åt min panik där efter att jag köpt byrån för 1600 bara för att ha i förrådet. eftersom den ingår i samma serie som hallbänken ifall jag flyttar. och jag insåg att jag kommer ju aldrig att flytta. hur skulle det gå till liksom?

jag är lite sugen på att göra nån behandling. något skönt så där. rensning, ansiktsbehandling, massage, rosenterapi, hypnosterapi eller nåt spännande.

nå, puss och kramAndra bloggar om: , , , ,

www.trick-or-treat.se

saker gjorda: shit jag har sovit som en gnurf
alkoholintag: apelsinfestis
dagens fråga: undra om man inte lika gärna kan bli full på tanken av att vara full?
dagens låt: den här panta mera -reklamen... den svänger liksom
dagens känsla: urk
dagens citat: "men vad jobbig han är, kan han inte bara dö??"


jodå, först tappade jag luren, sen när jag svarade fick jag beskedet att han hade överklagat. får väl veta mer sen, men det jag vet nu är att rättegången blir innan den 11e november. så det är rätt snart iallafall. och det jag insåg vid förra rättegången var att vi inte bor i usa. där hade man kunnat gått in med ett vapen och bara skjutit honom. ingen säkerhetskontroll alls. nu skulle jag ju aldrig göra det, men...

och jag lyckades ändra textstorlek i min browser genom att trycka ctrl och nån bokstav. inte alls plus el minus. men jag vet inte hur jag gjorde, för det var ett misstag.

men jorå, jag har sovit hela dagen, åt frukost vid fyrasnåret, somnade om och vaknade vid halv åtta. åt gröt och sen tittade jag på gilmore girls och desperata husfruar. skumma serier egentligen. helt utan verklighetsanknytning. men, men... för övrigt stör jag mig på folk som skriver att deras favvoserie är desperate housewifes... om man nu har den som favvo och följer den så kanske man nån gång innan säsong 3 iallafall kan reagera på vad den eg heter och hur det stavas. mm.

nu kom jag förresten på elgigantenreklamen. "gå och lek med datorn istället" hahaha.

männen, kärleken? det här är eg inte min biz att skriva här. men ja, hans förhållande med den där andra höll i 5 dagar. folk är konstiga. sen la de ner. så rent egoistiskt var det surt att bli sårad för nåt som bara höll i 5 dagar och de hann inte ens ses.  men ja, det känns som att jag har lagt det där på is och slutat att bry mig. jag har för mycket med mig själv att fixa för att älta lovelife. är inte intresserad av att ha nåt faktiskt. fast det vore skönt, rent egoistiskt, att ha nån som tycker att man är bäst och allt sånt där i samband med rättegången... och nån famn att sova i. jo.

jag vill ha en ny mobiltelefon. jag hatar min. den kan dö. tur att den är rosa, annars hade jag suttat den.
otur att det inte finns nån bättre. så att man inte har några bättre alternativ. om jag vill ha en 3 telefon då.


puss och kram

imorn blir det utgång på www.trick-or-treat.se yeah!


min sko den har sju kanter, sju kanter har min sko

saker gjorda: träffat R
alkoholintag: apelsinfestes
dagens fråga: och imorn får jag veta hur det går, för hur går det är den stora frågan?
dagens låt: tainted love
dagens känsla: knäpp
dagens citat: "tjocktroll" vem? jag?!har iallafall hittat en välgörenhetsorganisation som jag ska skänka leksaker och barnkläder till. barnens hopp. och prydnadssaker och annat sånt, kan jag då ge till deras loppis. tyvärr hade de mottagningsstop på vuxenkläder och böcker. så det får väl åka någon annanstans.
men det har tagit mycket letande och mailande hit och dit för att hitta. för jag har läst hur röda korset säljer sina kläder vidare. ja, inte i second hand-butikerna, för det fattar jag ju. men de säljer kläderna tex till afrika för 3kr/kg och sen tar de pengarna till välgörenhet då. och det där är det massa skumma redovisningar på och ja. men det är dumt, för då vet man ju inte heller vart kläderna hamnar, ifall de går till maffia eller säljs vidare i affärer over there... men barnens hopp är dessutom en helt ideell organistation, så det låter bra tycker jag. och ja, om nån annan har något dylikt att bli av med, är det bara att köra hem till mig vid tillfälle, om man nu inte orkar åka till sollentuna själv.

annars tycker min psykolog att jag ska börja skriva kåserier, för hon skrattar så mycket åt när jag berättar om mina nojor och grejer jag har för mig. hon tyckte bla att jag skulle skriva ett om att jag tycker om att läsa recept. jag tillagar ingenting, utan jag tycker om att läsa. och sen om min noja för att gå med stavar. det där att jag måste veta exakt hur det går till, så att jag inte gör fel och blir utskrattad där på min promenad. men då var det bestämt iallafall att jag ska köpa stavar. för det gör ju dessutom en genomkörare i ryggen. och jag har ju rätt knasig huvudvärk, rätt ofta. så det kan ju kanske finnas ett samband. sen minns jag inte vad jag mer hade för mig, som hon skrattade så åt. haha, jag vill ju ha hjälp, inte bli utskrattad...

männen, kärleken? men jag har ju så mycket annat att göra. fast jag drömmer rätt skumt. om M och att han började riva ner tapeter och att jag försökte hindra honom... undra vad tapeter innebär. jag måste verkligen gå en drömtydningskurs.

men männen ja, nä jag vet inte. det ligger på is för tillfället.

förövrigt så har äntligen melrose place säsong 1 kommit på dvd. billys hår liksom. fast jag vill ha en hel box, så jag funderar på att vänta innan jag inhandlar. fast samtidigt är jag skiträdd att jag då kommer gå miste om hela säsongen... snacka om nostalgitripp liksom.

och så har jag köpt frimärken med barnprogrammen på, de där nya. så nu måste jag skicka lite brev.

har tappat bort min lilla kamera oxå. och mitt betyg från universitetet. och en vanlig kamera. och en kjol. eller två kjolar, men den ena har varit borta i flera år, den andra måste ju vara här nånstans. jag tror att jag har små tomtar hemma som idkar hyss. jajo, en unni drougge-bok oxå.

ska väl passa på att klämma in något vackert här oxå :)

vera wang, 350 dollar
det här är då vera wang, och ja, nä, jag vet faktiskt inte varför hon inte byter efternamn...
350 dollar iallafall går de på.

ja, nä, nu ska jag slappa i soffan ett tag. puss och kram!


Andra bloggar om: , , , , , , ,

om du kallar mig gris så kallar jag dig för kotte

saker gjorda: varit på ikea. det var mycket folk där.
alkoholintag: glömde faktiskt bort att jag hade tänkt ta ett glas vin
dagens fråga: undra varför de kallar honom för cykelmannen och inte våldtäktsmannen?
dagens låt: alltså, den där jc-reklamen kan ju gå och dö. varje morgon vaknar jag med i'm in a band, i huvudet
dagens känsla: jag är trött, eller jag var, men det blir väl ingen sömn i natt heller. nervös. det är sluttampen nu...
dagens citat: "du är fin"


jag gillar inte när de inte är megakunniga när man handlar på panduro. jag tycker att alla skulle ha pysslat själva i minst tio år innan de börjar jobba där. jag vill inte fråga saker och sen få nåt svävande svar efter att de läst på flaskan. jag läser själv innan jag frågar.

köpte en bok om aromaterapi idag. ska nog ta mig lite tid nån gång att testa hur väl sånt där fungerar.

männen, kärleken? jag tror jag har fnulat ut att jag ska lägga ner alla idéer jag har och strunta i saker och ting, så där som jag har gjort med alla andra. det där; ge upp liksom... om vi tar mamma tex, så alltid när hon var här förut flyttade hon på grejer och la dem där hon tyckte att de skulle ligga. och jag ringde hem och frågade vart fan dammsugaren var. närå, men typ. först blev jag irriterad, sen gav jag upp och nu har hon slutat med det... så det där med att ge upp och, för att citera tomas ledin - yeak, gilla läget helt enkelt är nog en bättre variant än att störa sig till döds hela tiden...

men ååh, så har leia redan sett min julklapp, jag som tyckte att jag hade en bra idé där... undra vad jag ska göra med den grejen då? kanske kan skicka den till polen, till alicias systers man, för han snackade om den... han är klart cool. han är ruggigt allmänbildad, kan massa språk och detta beroende på att han lär sig själv. för han känner folk över hela världen typ.  så vi snackade lite svenska där... jaja.. intresseklubben antecknar liksom.

invigde min anteckningsbok i torsdags. den jag ska ha för att skriva ner all intressant fakta de nämner i program som du är vad du äter. haha... vadå att jag är besatt... men ja, jag tycker att det är kul att veta att 2,5 liter skagenröra är lika mycket kalorier som 23 kg jordgubbar....

så har jag ju blivit färdig med will och grace. har gått över till favvoserien criminal minds.

undra hur brorsan har det i lund nu då. han har ju ingen telefon än, han räknar med att få en jobbtelefon... och det gissar jag ju att han får, eftersom det är telefoner han ska jobba med numer. vore ju lite dumt annars... han är så duktig... själv kom jag bara till småland och tillbringade två helt meningslösa år där....

och så glömder jag ju att skriva den där romanen till första oktober nu'rå... så kan det gå...

imorn kanske, kanske det blir biltema :) får väl använda helgen som kommer till att pyssla hemma och packa upp alla grejer, som aldrig blir av att jag gör...

köpte förresten egen jordnötssås. eller egen och egen. nånstans bland thaigrejerna hittade jag den iallafall, så nu behöver jag inte springa till grillen och köpa thaimat hela tiden. det är så gott!

men träningen, kanske dags att ta tag i den faktiskt. oprah gör 400 sit ups om dagen. eller hur många det nu var. det är så det ska vara... för jag vinner sm i dålig hållning. kan ingen bara ge mig en personlig tränare. iochförsig saknar jag sisu, så jag är ingen bra träningsmänniska. jag kan som liksom inte ta i det där allra sista, för jag skiter i det helt enkelt. och skulle nån tjata på mig, så skulle jag bara strunta i det och lägga av... och jag saknar helt tävlingsinstinkt. förutom när det gäller relationer och jag alltid vill bli prioriterad ;)

näpp, nu är det puss och kram som gäller.


Andra bloggar om: , , , , , , ,
RSS 2.0