lets snacka about sex bejbi


idag har jag bara fikat, eller fikat och fikat, vi käkade fåtöljens alldeles underbara pastasallad med fetaoströra. varje munsbit var just en mumsbit. sen vaccinerade jag mig. passade på när jag var i krokarna. fick veta att man kan få hepatit a "av ett lass ruccolasallad, när som helst", som han sa. och det var ruccola i pastasalladen... men ja, mitt grundvaccin lär nog hålla tills nu iallafall, så... för jag sa det, när han kommenterade att jag redan hade varit ute och rest, att jag tänkt att man kan ju likagärna få en släng här hemma i sverige och han började tala om riskgrupperna för hepatit b. dvs missbrukare. men jag menar, vad vet man om folk eg? om man skaffar sig lite sex eller ett förhållande så är det ju inte helt säkert att den personen sitter och berättar att han silat heroin på plattan för fem år sen... för att ta ett ex... eller vadå, han kan ju ha haft sex med en missbrukare. så jag vet inte, jag tycker lite illa om när de pekar ut riskgrupper så där; för vem som helst kan faktiskt få det.

och nu menar jag inte alls att peka ut prostituerade som missbrukare, men om jag går efter mig själv och om jag skulle sälja min kropp för pengar så skulle nog jag behöva nåt som tog mig in i nån dimma ibland. nåväl, saken är att jag för nåt år sedan läste i saftonbladet, tror jag, en undersökning att 7 av tio svenska män någon gång har köpt sex. nu vet jag inte vad köpa sex innebär riktigt. för det låter ju som en skrämmande hög siffra. så vad vet man egentligen om sin partner... och jo, nu vred jag det här ur en straight kvinnas synvinkel.

det verkar inte bli någon pridefestival för mig i år. fast ifall nån ska dit eller kolla paraden eller nåt, så hakar jag gärna på... har inte varit där nåt år ju. bara kollat paraden nåt år. när mamma glatt vinkade till, ja, man får säkert inte säga läderbögarna, men jag kommer för 17 inte ihåg vad de heter. slm? med kommentaren att 'de hälsar ju på mig, så då måste jag ju hälsa tillbaks. inget fel med det, men den som vet hur min mamma ser ut, kanske kan förstå hur roligt det var när hon sprang ut och in i paraden glatt viftandes med kameran i högsta hugg. ack, sån glädje för en tant som vid 63 års ålder frågade mig vad en dildo var för nåt... ni kan ju tänka vad hon har missat... hehe... nä, skoja bara...

och så där påtal om dildos så vet jag inte vad jag tycker om att det finns särskilda porrbutiker som riktar sig till kvinnor eller att golden rose, iaf förut hade tjejkvällar på onsdagkvällar, när bara tjejer var välkomna att handla. för jag menar, är det egentligen inte att stödja det här att det skulle vara genant för kvinnor att konsumera sexleksaker eller dylikt? jag menar, själv är jag rätt pryd, och dessvärre rätt ointresserad av att springa runt i lädermask, men det är ungefär lika genant som att glida in i en kristen bokhandel... dock måste jag säga att jag är lite känslig för att de blandar in djur i dessa leksaker. man kan spänna på ett får, man kan bli penetrerad av en orm och mr rabbit har ju sin lilla kanin. fast det absolut osexigaste jag sett var en dildo iform av en sparris. en hudfärgad, blek sparris som låg där... jodå, jag har sprungit i många porrbutiker av olika anledningar och besökt erotikmässan och sånt. jag hade planer på att bli sexolog långt innan jag förlorade oskulden. men vidrigaste stället är us video. med sina runkbås. yeak. och jag vill inte ha fördomar, men deras klientel är av det ytterst skumma slaget, som karikatyrer på det man tro sker i en sån butik. karlar som hukar i sina långa lodenrockar, mellan hyllerna av p-rullar. och som ett tillägg, så heter det nog dildoar på svenska. eller borde göra... nå, nu ska jag sluta svamla sexleksaker.

jag kan väl erkänna att jag gluttar i hans flickväns dagbok på ett forum. vet inte varför, för jag tycker det är totalt ointressant, jag kan bara inte låta bli.

köpte frukt på torget här i min förort. det är helt underbart att de smällt upp ett sånt. jämförde lite och såg att körsbären inne i stan kostade en hundring kilot och att de här ute tar 55kr kilot.

okej att jag tittade på all sång på skansen när jag var hemma hos mina päron, men jag vete 17 om jag pallar det egentligen. jag blir så förbannad på alla artister som ska sjunga sina egna låtar och marknadsföra sig själva. det är ju allsång, sjung allsånger. sen blev jag grymt förvånad över hur stor markoolio är. okej att jag misstänkt länge att barn gillar honom, men för tusan, alla sjöng med i hans ingen sommar utan reggae... märkligt fenomen. undra hur gammal han är eg. den killen lär ju vara miljonär ett par gånger om. jahapp, han var född 75, då var han inte så där jätteung iallafall. nå, morden i midsomer ska jag iallafall se på. älskar engelska deckarserier!

ja, nä, puss och kram på er

Andra bloggar om: , , , , , ,

skååååååål, ta mi faen


jag måste nog fixa några smidiga handskar. om jag ska göra fler skålar i ett svep. inte för att jag riktigt har klurat ut vad jag ska ha dem till. men man kanske kan ställa sig på nån hantverksmässa och kränga. woho.

här är eländet iaf;

image269

slängde i lite popcorn för att visa vad man ev kan ha den till. bye bye tomas ledin liksom. det var nån gammalplatta med bara engelska låtar. har aldrig ens hört talas om. men det här är en present till donald. som fyllde här förut. så kan det gå.

undra om man kan få migrän för att man inte dricker kaffe. har inte druckit på ett par dar nu och det vägrar sluta att mola i skallen.

annars har jag nog bestämt mig för en canonkamera. problemet är att jag vill både ha en kompakt och en system. så jag vete fulingen. men jag har iaf smörat in mig hos brorsan så att jag skulle kunna få hans lilla kamera. men jag har bestämt mig för att alltid ha kamera med mig när jag går nånstans. är nånstans.

puss och kram

Andra bloggar om: , , , , , ,

tråkmoster, monster


jag har blivit hjärntvättad under tiden jag var hos mina föräldrar. nu sitter jag och tänker saker som att "åh, snart är det ernst". garvar högt åt hans skämt gör jag oxå...

men efter det ska jag göra en skål av en ledinskiva. ho ho, nej, jag har aldrig ägt den, den köptes på loppis för en spänn och vad ska man göra med den liksom.

återkommer med fler detaljer om hur tråkig jag är. ok, huvudvärk och nyvaken, men mina vänner sitter och dricker vin och spelar spel och jag, jag ska äta micromat och glo på sommartorpet...

puss och kram


om jag vill stava jos jos så gör jag det


haha, jag garvade som faen när jag läste pannkakans inlägg om gårdagens fest. det är seeemeeester för henne nu. själv sitter jag och dricker grönsaksjuice, och som  hon sa - den ser äcklig ut, men den är säkert god. nej, det är nog bara jag som gillar den, för det är inte så många som gillar selleri...

har glott klart på de sista avsnitten av satc. de 5 sista avsnitten är så underbara m tanke på kläder och hur snygga alla är. och jag älskar slutet. det var ett mycket bra sista avsnitt de gjorde. fast man vill ju gärna ha mer förstås. jag har alltid trott att mina kärlekar har varit mina mr big. typ. eftersom det alltid har varit sånt hattande hit och dit och de inte har kunnat hålla sig borta trots att de varit otillgängliga. men just nu känner jag ingenting sånt. ingenting som skulle vilja få mig att hamna där igen. för det slutar ju inte som på film.

har migrän. har haft det i flera dar nu. inte så där jättemycketjätteont, men en huvudvärk som inte vill gå över utan pulserar bakom ögat.

söndag. det är söndag. så jag tänker inte ha dåligtsamvete för att jag inte har gjort ett skit. det har ju varit helg.

inatt satt jag och ögnade igenom alex schulmans blogg. fastnade och försökte hitta vad hans tjej skrivit för elakt om camilla -isprinsessan- så jag ögnade igenom hennes oxå, men hittade det inte. problemet är att jag inte tycker att de är så där värst roliga eller intressanta, så jag orkar som inte läsa utan ögnar bara... det händer väl ibland att de är småkul om de är elaka mot nån, men annars är det mest bara gäsp. men det är lite märkligt varför man fastnar för vissa bloggar och när andra skriver om hur de äter frukost bland några plantor så tänker man "men vem bryyyr sig?".

så, imorn är det dags för den stora sit up-utmaningen. ingen som har hakat på, så jag får väl vara ensam om att få en snygg och fin mage helt enkelt. jupp.

måste in och vaccinera mig oxå. och så lämna present till donald. och så har jag ett gäng tidningar här, som jag tänkte kasta på mina vänner, men jag vete fulingen om jag orkar bära dem... b verkade skitointresserad av att få tidningar att bläddra i. "jag kan väl kolla på dem, visst". antar att alla andra är likadana. hehe, men det känns så synd att bara kasta. har faktiskt sett att de säljer gamla okejtidningar på nätet. på tradera. så den som vill kan ju prova kränga dem där.

har glömt bort allt jag måste göra, men kanske att jag sätter mig och går igenom fler tidningar ikväll. brorsan tycker att jag är galen som måste bläddra igenom alla istället för att bara hiva dem, men ja... sån är jag. måste få tomt i bokhyllan så att jag får plats med nya böcker.

och så var det mp3spelaren. som jag har ägt i flera veckor nu, men inte tagit upp ur asken ens. för det är sån jag är, jag gillar att shoppa, men sen ligger det kvar i kassarna och väntar. jag är nöjd bara jag äger saken, sen är det si och så med användandet. kom på att jag kanske verkligen borde rensa ut min garderob igen. och lämna bort dessa kläder man använder som skräpkläder. för man kan ju faktiskt plocka blåbär i fina kläder och träna i fintröjan.

nä, nu får det vara nog. puss och kram

och det här med att fnula fram en rubrik..


jag var ju som sagt i gustavsberg. blev lite kär i den här akvariehunden. ska man ha ett akvarium ska man ha det här...

image268

hade faktiskt en dagens fråga, som jag kom på här om dagen att jag undrade över, men inte minns jag den inte, så jag undrar istället varför svenska våldätksmän så sällan fälls?
alltså, nu vet jag inte hur mycket sanning det ligger i det som står där, för jag vet inte källan... men ja, bilden är ju sann iaf...

jaja, det kanske är dags att ta och välkomna natten nu då...

puss och kram

snurr snurr snurrig


har varit vaken sen halv sex och nu sitter jag och dricker men egenhändigt gjorda grönsaksjuice. den innehåller morötter, selleri, citron, rödkål och gurka. helt okej. och jag sitter i min nya stol. min nya skrivbordsstol, som jag blev förälskad i vid besök på ikea. dock var det ingen annan som blev det. okejokej, jag har lila i sovrummet, men jag tycker att den passar fint ändå. den är färgglad och trevlig.

32472-267

funderade på att ta en promenad, men det är sååå tråkigt väder ute. ser det ut som iallafall.

försöker hitta den perfekta ryggsäcken och tar gärna emot tips på var man kan finna snygga och fina ryggsäckar. det känns om en omöjlighet ju. annars, jo, jag vet att jag borde göra något vettigt snart. inte bara sitta här och snurra i min stol, men ack, jag saknar ju inspiration...

ha det gott igelkott!

Andra bloggar om: , , ,

så kan det gå


det är väl kanske ingen sensation att det sker värdetransportrån i botkyrka. men fasiken, smällen hörde ända hem till mig. för när pappa, som skulle besöka biltema ringde mig, så var han mitt i smeten som blivit efteråt;

image264

undrade just vad kaaboomen var för något... fattar inte hur de orkar, eller ens hur det lönar sig. men, men...

annars roade jag mig med att sitta i mitt nattlinne och vika ihop helvetet från ikea.

image266
även fast denna kartong kostar en spänn, så köp den inte. jag lovar att konstruktören till denna har fått sparken. nåväl. med tejp går allt.

så mycket mer spännande var inte den här dagen...

puss och kram

glömde förresten doktor glas hos mina föräldrar. och nu suckar alla "har hon inte läst ut den än" och nej, det har jag inte, för jag har den som en god karamell och suger lite på den ibland bara. men nåväl, jag började läsa marianne fredrikssons skilda världar istället. underhållande på ett alldeles särskilt sett, fast egentligen inte alls...

så var man solo


i hemmets lugna vrå, helt för sig själv. en kopp kaffe i näven och latheten sipprandes längs ryggraden. hmm...

det här grafikkortet var inget jag lyckades med. vet inte riktigt hur jag ska hitta drivrutiner till det, men jag får väl försöka. jag var inte sån datanörd som jag trodde, men, men... enda anledningen till att jag vill ha ett grafikkort är ju för att skärmen ska uppnå sin ultimata upplösning, så egentligen är det ju inte hundranödvändigt, för det är ju inte så att jag spelar massa dataspel eller nånting...

jag hatar mitt hår igen. vill ha rakat igen. alltså, jag har inte haft rakat, men jag har velat haft det förut. hår är jobbigt. på huvudet.

men jag har iallafall fått sladden till mobilen så att jag kan överföra mina bilder från den. förhoppningsvis. får återkomma med det. för nu är det nog dags för ett avsnitt av satc eller nåt.

puss och kram

i drömmarnas land


okej, jag ska svara på älskade kommentarer och jag ska läsa älskade bloggar. jag längtar efter att få sitta i lugn och ro och göra det. men just nu är föräldrar här och det äts äppelochnektarinpaj och de ska underhållas. moderna museet, gripsholm, gustavsberg och så ont i hela kroppen. trött och stressad och telefonsamtal som måste ringas.

MEN hur som, så lämnar jag några rader här och nu. för imorn åker besökarna hem och jag får en heeel vecka för mig själv, innan de dyker upp igen.

under tiden har jag drömt att jag förföljt alex schulman. jag, iklädd kamouflagemundering och kameran i högsta hugg. smygtog bilder och rapporterade vidare någonstans. det hela slutade med att vi blev bästisar, fast ingen annan visste om det... jag kan ju säga att på riktigt, i den verkliga världen har jag inte ens koll på hur killen ser ut. skulle aldrig känna igen honom på stan.

min nacke/axel/rygg, den vänstra, är helt sabbad. jag vet inte vad det är, men ont gör det. kronsikt. men det kan ju vara så att ryggvärk beror på svaga magmuskler, så jag tänkte köra en utmaning här. den som vill hakar på...

40 sit up om dagen. från och med måndag. en fridag. man får själv avgöra när man vill göra sina sit up. om man vill göra dem ett i streck eller dela upp dem tex 20 morgon och 20 kväll... men när du har gjort det så talar du om det för mig. när du inte har gjort dem så talar du om det för mig, så ska jag ge dig baskning så att du sätter igång ;)

jag ska iallafall göra det och sen öka på. oprah gör 3-400 om dagen. så vet ni målet, haha...

nä, nu ska jag äta paj. puss och kram

tha starlet dos


lite mer från starlet då. hittade ett nr från 1976 och det är det äldsta jag har. dock var jag 2 år då, så den kom in i mitt liv som second hand, men vad gör väl det när man får läsa godbitar som detta klotter på det som hette "sidan 3"?

 image259

eller hur alice spelar golf. ja, jo, jag visste det, har sett det i reklamen, men för 17 gjorde han det redan '76 asså...

image260

eller önskebilden, ack önskebilden...

image261

och framsidan. jag saknar starlet, fast om den skulle komma ut i samma kostym som då; starlet vintage, hehe, så skulle det ändå inte vara samma sak...

image262

ja, nä, nu får jag nog ta och ge mig, för snart är det cold case på tv:n och brorsan ska väl väckas så att han kan installera nytt windows på datorn. jodå, jag kan oxå, men jag är för lat. dessvärre... men jag avslutar med det som starlet egentligen handlade om...

image263

puss och kram

aah, suring luring

i sollentuna hos barnens hop säljer de sina böcker 3st för 10kr, så jag hade tänkt mig en tripp dit, men ack, de har sommar stängt tom den 20e augusti.

jag lever i nån slags förnekelse, för så fort jag tänker på hur allt ska gå ihop så blir det kortslutning i hjärnan, haha. fasiken att jag inte var ute en månad tidigare med det här körkortandet. men, men, det är som det är... och nu såg jag jävlar att höstterminen startar den 27e augusti. fan fan fan. jag tror inte jag kan gå. jag tror inte att jag är redo. det är för mycket som snurrar nu. jag står inte ut. 27e augusti är ju jättesnart. panik panik. attans, jag som just satt och tänkte på hur bra jag har det.

idag ligger jag på filten i solen och läser året runt. hittade en kontaktannons jag ville svara på. fast tidningarna är från 2006. det var iaf en 60+ tant som bodde på teneriffa som sökte medmänniskor. hon gillade foto konst och sånt. det hade varit coolt att få vara polare med henne, men jaja...

fast just nu står det förvisso helt still i hjärnan. panik är ingen bra känsla. man blir som seg av det...

så nu rullar jag tillbaks i solen. puss och kram.

brorsan är förresten och cyklar 20 mil, för det tycker han är roligt. min familj är en konstig sådan.

glömde ju varna för förra inlägget....


okej, nästa fredag är jag antagligen solo igen och kan få lite tid framför datorn och trivas med att läsa alla bloggar och allt sånt. inte bara det här snabbgluttandet... men just nu är jag blå om fingrarna efter strapatser i skogen. inte min grej att plocka blåbär, vad hade jag där att göra... men det är ju sååå nyttigt...

nå, jag är iallafall färdig med dessa, kanske 100st nummer av, okej. dock har jag tappat bort världens underbaraste bild på jon bon jovi, men det får vi leva med, jag bjuder på några andra...

för ni vet ju, hey mickey du är helt okej, hey mickey... alltså, det första med 80talet är ju madonna;

image250 hon hade naturligtvis inget med sången ovan att göra, men däremot sörjer jag denna epok. det är så här jag vill gå klädd och se ut. nå, nu glömde jag ju att varna känsliga läsare för inlägget innan och naturligtvis skulle det inte vara  den magen som tittade fram i den här out fiten...

vad mer...? jo, det här är sånt här jag inte får säga för mamma; MEN är det inte ett under att de här killarna inte fick massor med stryk i plugget???
image251

eller den här killen? vad är det här. i texten stod det nåt om hur shakin' fredrik bjöd okejläsarna på en navelbild i julklapp, eller nåt... but whyyy? det tragiska är väl att vad är det här, barnporr??

image252

fast jag kan ju tillägga att jag såg bilder på en 15årig anna book i skumbadet oxå... jag vet inte, men nånstans här och där gick nog okej över gränsen för vad som eg är smakligt, men, men...

england satsar dock stort;

image253  limahl. lägg märke till texten i hörnet... mjao, han har ju alla sina egna tänder kvar iallafall, eller vaddå...

och nånstans nån gång var det en brud på 80talet som viskade i nån hårdrockskilles öra att det där med spandex, ååååh, spandex, det är det sexigaste som finns;

image254

image255

annars var det ju på 80talet som hårdrockare helt seriöst levde upp till den här bilden(se nedan) utan att det snackades snedvriden kvinnosyn eller något liknande...
image256 fast så här ser det nog ut än idag... minus hawaiikostymen...

men jag vet inte, jag har ju hävdat att simon le bon är bland det sexigaste som någonsin gått i ett par skor... jag vet inte hur jag nånsin ska bli av med den här bilden dock;

image257

ja, nä, nu är det nog dags att krypa ner i sängen med en bok. doktor glas kanske, eftersom jag tog en paus där. har ju läst ut mammas lille gosse för ja, jag tänkte att jag kunde skicka den vidare då...

så till slut, en liten intern kommentar till alla som känner joan...
image258 joan om tio år??

nä, god natt på er och sov sött...



sommar och sommar


jajamensan, jag ligger fortfarande efter... men hur som så försvann solen och det blev blåbärspaj i skuggan på altanen... jag som hade släpat ut filt och bok för att sola lite. nu blir det att gräva bland gamla nr av okej istället. hittade en jättebunt i källaren...

och så har vi ju varit ute i stugan...

image249

mm, det här är väl anledningen till att mamma försökte få mig att äta vattenmelon istället för smörgås här förut. och kallade mig tjock. haha. jag är en liten michelingubbe. men så här på hemmaplan blir man ju alltid mobbad. brorsan väste helt plötsligt att jag måste börja träna.
- vadå, ser jag tjock ut?
- nä, det var inte det jag tittade på, det var dina knän.
så tydligen har jag otränade knän... mohaha, synd för dem att jag har två anton berg-chokladkartonger hemma...

igår var vi i nora och åt noraglass. yummie. i nora vill jag bo. eller jag vill vara författare och bo i nora. det verkar vara så underbart att vara en maria lang.

ja, nä, inte så mycket spännande här. puss och kram.


tha starlet


årgång 1989 av starlet får hamna på mammas loppis utifall nån skulle vilja ha. 1988 behåller jag själv än så länge och 87 och 86 får spridas för vinden... iallafall av de stora tidningarna. de små spar jag givetvis.

men här är lite nostalgi iallafall...

image244
för min del så får dag finn gääääärna tro att det är utseendet vi tjejer bryr oss om och att det är därför som inte... ja, nä...

image245




















att jag har en förkärlek till händiga karlar är väl ingen hemlighet, men varför har denne man en förkärlek till lili &sussie?? så där naturligtvis??och han var inte ensam om att lämna det svaret... undra vad de har gjort för nåt...

image247












killer-lp är jättekul ju. att han använde det uttrycket. fast annars så väntar vi ju fortfarande. att det skulle dröja så länge att lp-skivorna hann utrotas....


image248
















puss och kram och god natt på er!

tittut i blåbärsskogen

jag fuskar väl dit ett inlägg lite snabbt. i vanlig ordning, så halkar jag efter vad det gäller läsandet och kommenterandet och svarandet och skrivandet, när jag är här i bergslagen. och just nyss blev det alldeles mörkt utanför och jag hörde åskan nånstans, så jag får väl skynda mig så jag kan koppla ner datorn.

jag hade ju tänkt åka och plocka lite blåbär... aja... det är som det är... vi har iallafall så det räcker till en paj... så kanske ifall pappas presenter trillar in på posten här, så kan vi fira honom.
annars håller jag på och bläddrar igenom mina gamla starlet i brist på annat att sortera...

för första gången på länge har jag haft mens utan pms. och efter en snabb diskussion med mig själv kom jag fram till att jag kanske inte haft pms tidigare utan att irritation och allt som kommer där till har varit pga av en viss vän och att det kanske egentligen borde ha kallats hms...?

jag vill köra bil. jag drömmer om att köra bil. men så kan jag inte köra bil. för jag har inga körtider och tydligen vill ingen i min familj fuska lite med mig på nån avlägsen parkering...

ja, nä, nu är det dags att sluta. puss och kram!

så, du är ett blåbär sa du?

attans, det går troll i min blogg. haha. mycket underhållande faktiskt. fast jag kan inte hjälpa att undra över märkliga sätt folk får kickar på....

nåväl. jag köpte 14 strindbergböcker, 1 hjalmar söderberg, 2st tusen och en natt i hollywood, svarte tulpanen, en bok av goethe från 1800talet, 1 bok om design på dramaten. en väldigt gammal sådan bok. sen minns jag inte riktigt, men jag handlade iallafall för 300 kr på denna bokloppis. jo, en bok som hette "nyttan med mindervärdeskomplex" slank med oxå... och en om målningar i sahara...

idag är det ju så där varmt att jag ligger ute i solen och läser nån knepig deckare "Mammas lille gosse". och snart väntas taccos och sen en tripp till brorsans stuga och lite blåbärsplock för att kunna göra paj och bjuda grannarna på...

jag har plockat på mig lite av brorsans lp-skivor. han vill kränga dem, men jag vet inte om jag kan låta honom sälja ebba grön, noice och depeche-skivorna... eller milli vanilli- maxisingeln... de mår nog bättre hemma hos mig. ska plocka några av hans vinylsinglar oxå...

nix, här händer inget intressant. vi håller på och rensar ut huset och mamma har öppnat en loppis i garaget.
själv har jag kommit på att jag nog måste köpa mig en fin ryggsäck och massa fina pennor och block - inför pluggandet... fast jag vet ju hur det var när jag läste pedagogik. jag använde samma block till alla ämnen och jag fyllde det kanske till en 3:edel på en termin... det där med att anteckna är inte jag, men, men...

sen har jag nog även kanske nästan bestämt mig för en nikon d40x. som kamera. kanske... jag ska titta närmre på den. än så länge har jag bara jämfört priser lite så där...

nä, puss och kram

skog och mark och en mobiltelefon


jaha, vad gör man nu då när klockan är tolv och man har lust att prata i telefon, men ingen att ringa...?! gå och lägga sig och sova kanske... men nä...

hackade lite till på telenor och fick iallafall 500 gratis sms, som kompensation... jaja, det är som det är med hela historien. och jag kan ju använda min trasiga telefon som en exklusivare variant av tegelsten ifall jag nån gång ska demonstrera mot nåt jag tycker är dåligt... hmm... ironiskt nog höll jag nyss på att delta i en tävling där man kunde vinna just en mobiltelefon från lg. innan jag la ner... jag undrar ifall det verkligen är någon som vinner alla dessa tävlingar på nätet...?

jag tror jag hade dagens fråga någonstans i bakhuvudet, men tack vare att vägverket behagat fylla min hjärna med det oerhört viktiga vetandet att det är koldioxiden i avgaserna, som bidrar till växthuseffekten, så har den trillat bort och kommer antagligen inte åter...

jag tycker om ordet saft. nästan lika mycket som jag tycker om ordet klister.... det är som coola ord...

kommer ihåg i bilden nån gång när vi använde det där klistret de har inlåst. i skolan alltså. fast naiva som vi var så hade vi ingen aning om varför det var inlåst. men hur som höll min polare fram penseln med lim och sa åt mig att lukta. slug som jag var så tänkte jag att hon ska säkert bara smeta klister i ansiktet på mig, så jag tog och lyfte burken istället och drog in ett djupt andetag. så blev jag yr i huvudet i en kvart typ. så kan det gå. det dog nog några hjärnceller, men jag tror inte att får bildlärare nic märkte nån skillnad, för vi brukade tillbringa större delen av lektionerna med att ropa på honom och hävda att det fanns en gädda i vattenhinken, där vi satt och frenetiskt doppade våra penslar som om vi fått napp...

att vi på mattelektionerna sjöng mora träsks 'nu går vi ut på tigerjakt' så där lagom tondövt när vi tröttnat på att leka med siffror, är en annan historia. jag och a-m gav nog skickade nog våra lärare mot en för tidig pension... och jag var inte alls nån kaxig person på den tiden, jag var mest bara tyst och blyg, fast det kanske inte märktes så mycket. som idag då...

nä, jag har inte gjort ett skit idag. och imorn ska jag vara i örebro kl 14, så jag har ställt klockan på 8 för att förhoppningsvis hinna till bussen. blir upphämtad där av broren, som kommer från lund. min bästa bror. som jag har tvingat röd och till feminist. det har hänt att jag pratat i telefon med honom flera gånger om dan. utan anledning. kanske inte helt normalt att ringa 3 gånger om dan för att snacka skit med brorsan, men har man tråkigt så har man..

men nu ligger ju alla och sover, så nu sitter jag här och bluddrar och pratar med mig själv istället. okq8 har nog de snyggaste kaffemuggarna. röda och vita. de passar i mitt hem.. påtal om ingenting...

tydligen är det jättemycket blåbär hemma, så jag ska väl plocka lite blåbär och så jag har att lägga i min frys för att göra smoothies på. blåbär ska ju vara så nyttigt... och jag och pappa brukar åka och plocka blåbär. jag plockar 1 liter, han plockar 8. det är inte min grej, men jag kämpar på och efter nån timme så har jag iallafall tillräckligt... trodde att jag skulle vara bättre på lingonplock, men förra året visade det sig - ack nej. fast vissa plockare är sämre än andra, men, men... det är lite märkligt dock, för jag är typ uppvuxen i skogen, men, men...

nä, nu ska jag sluta vara tråkig. puss och kram!

jahapp, la la li, jag tänkte sjunga en sång


mhm, det är fredg och jag borde väl skriva något vettigt, men jag snor en fredagsfyra istället.

Tema: Det betyder otur att vara vidskeplig ;-)

1) Idag är det fredagen den trettonde. Vad tänker/känner du då?
tack för att jag blir upplyst, då förstår jag helt plötsligt allting...

2) Anser du dig vara vidskeplig?
nä, fast ibland kan man ju inte låta bli. som det där att undvika a-brunnar...

3) Har du sett alla Fredagen den trettonde-filmerna?
jajamensan :) favoriter jue.

4) Finns det något ?högre? som styr över våra liv?

hmm... jag tror kanske på det där att man inte får mer skit än man klarar av och att man har en plats nånstans där man hör hemma, men styr och styr, folk är alldeles för jäkla envisa för att det skulle fungera...


fick ett paket på posten idag. från lipton. en jäkla låda att förvara sina téer i. ähum, jahapp. vad ska jag göra med den..? man kanske kan använda den och ha smycken i. för jag har funderat ut lite olika designer jag tänkt försöka göra, nån gång. när tiden hinner ikapp. för just nu är klockan kvart över fem och jag sitter och äter frukost. vaknade kl tre. vet inte vad som hände... jag skulle ju dammsuga och städa en massa idag. tur att jag diskade igår iallafall. för det är ju inte så att när man vaknar tre på eftermiddagen att man känner att aaah, nu skuttar jag piggt ur sängen och börjar dona... tyvärr. men snart kanske...


nä, jag ska väl läsa de sista 10 sidorna i mary lou-boken nu då. slocknade igår när jag låg och läste och orkade verkligen inte fortsätta trots att jag kämpade så...

puss och kram

Andra bloggar om:

förvirring råder

saker gjorda: träffat Ri, ätit libanesiskt, blivit kallad fröken och sitter just nu och väntar på att diskvattnet ska svalna lite.
dagens fråga: nej, jag vet inte heller vad sättit är för ord? dialektalt talspråk kan tänka. vet inte vad som hände.
dagens låt: the knack - my sharona
dagens känsla: ah, lite surar jag ju... mobiltrams
dagens citat: "Nurse : Do you swallow?
Samantha : Only when surprised."


okej, jag fick svar från lg's kundtjänst att de inte kunde skicka nån ny telefon. inte det svar jag ville ha kan jag säga. jag spädde på med hur trogen lg-kund jag var och att jag förväntade mig samma lojalitet tillbaks. men icke. vad är det frågan om, seriöst. jag hatar dem nu. tänker maila att jag tänker slänga den och aldrig köpa lg nå mer. tyvärr går ju bara mailet till kundtjänst och inte till nån som kan göra något.

telenors smarta lösning på problemet är att använda ångerrätten och ångra mitt avtal för att sen teckna ett nytt... sånt ger mig hopp om mänskligheten. jag är återigen inte missnöjd med abonnemangsavtalet utan med telefonen, hur svårt ska det vara att byta ut telefonen mot en nätt summa pengar...

nokia meddelar att en usb-kabel får man köpa, den följer inte med telefonen. inte det svar jag ville ha heller.

dessa svar, förutom lg's har dessutom tagit över en vecka att dimpa ner i inboxen. jag menar hur svårt ska det vara. lika svårt som för bredbandsbolaget att skicka ut nya fakturor när den de skickat är fel tydligen. men det dras retroaktivt. jaha? får jag ränta på det oxå då eller.... jaja.

det här brevet som ligger ute i inlägget innan. lika bra att kanske nämna att jag alltså, tyvärr, inte kan skylla på att jag var barn, för jag var säkert runt 14 iallafall...

köpte libanesisk mat idag. och mycket fascinerande när killen av någon anledning lät
- var det bra så, fröken?
- vill fröken ha någonting att dricka?
- vill du ha bestick med dig, fröken?
- välkommen åter, fröken?
jag klagar alltså inte, så artigt så. jag bara undrar lite varför.

annars är libanesisk mat väldigt gott ibland och smakar väldigt konstigt ibland, man måste som vänja sig, men de har iallafall kläm på grejen med röror till maten. det gillas.

och efter att ha sett på du är vad du äter var jag tvungen att ringa mamma för att tacka för att jag har fått hemmalagad mat. inget friterat jox. och att läsk inte varit överdrivet vanligt i vårt hem. samt att de faktiskt hållt koll på det lilla kakmonster jag var. för jag blir så fascinerad när man trycker i 4åringar pizza 5 ggr i veckan... jag är så glad att jag har haft det så bra, även om jag varit enormt besvärlig när det gäller mat.

just nu har jag lite förlorat kontrollen över mitt liv, vad som sker och när, men, det är som det är... jag vet iallafall att jag ska försöka ta mig hem till ma och pa på lördag, för att besöka sveriges största bokloppis på söndagen.

min psykolog tyckte att det var en hur bra grej som helst att läsa en mary lou-bok. enligt hennes teori var det en nyttig grej att läsa sånt man läste när man var ung, så här nu, när man har ett annat perspektiv på saker och ting. och att hon önskade att även hon kunde göra samma sak. eller kan kan hon väl, men... för jag satt oc läste i väntrummet och kommenterade att jag var förvånad över att den inte var dålig alls. visst är den enkel, men inte dålig. och jag hade nog förväntat mig att det var lite med böcker som det kan vara med filmer. att man en gång i tiden tex tyckte att, jag vet inte vad jag ska dra till med, jönssonligan var bra, eller bondfilmerna och nu bara inte ens orkar en sekund av dem... jag har förvisso aldrig gillat vare sig jönssonligan eller bond, men som exempel då...

ja, nä, disken väntar. puss och kram! Andra bloggar om: , , , ,

när jag var liten blev jag kallad garbo


anledningen till att min familj kallade mig garbo var för att ingen kunde se så lidande ut som jag. sa de. sen blev jag kallad martyren. och ja, när jag var hemma sist satt jag och tittade i en pärm där mor min sättit in teckningar och andra små minnen från när vi var yngre.

så hittade jag det här brevet till min mamma. helt otroligt.

jag gick och mådde illa, jag trodde jag skulle spy och svimma. jag hoppades att ni skulle komma hem snart så att någon skulle bry sig och pyssla om mig.

men då ni kom hem får man höra av dig massa klagomål på mig och att om jag hade följt med skulle jag vara bra. men jag ska säga dig att om jag hade följt med skulle jag kanske varit på ett sjukhus nu.

och en sak till: det här är illa mående, riktigt illa mående. det beror inte på att jag ätit för dåligt, det svär jag på. för jag vet väl hur jag känner mig. detta (att jag äter för dåligt) nästan skriker du fram åt mig.

sen då du kommer hem från mormor har du handlat och jag hoppads på en sockerdricka (man brukar bli bättre av en sådan) påstår du att du inte orkar bära en 33 cl flaska.

- är jag värd så lite?
jag tror inte du förstår hur det känns när man mår dåligt och ingen bryr sig om en.
du är min mamma och det får jag väl stå ut med.


det är sååå pinsamt. och kul att jag dör. snacka om manipulationshäxa. och det som är ännu värre är att jag är likadan idag. så  vet ni det.

puss och kram. nu måste jag duscha.

att inte ha ett liv är oxå att ha ett liv


eftersom jag inte har nåt annat för mig så har jag surfat marilyn monroe. och hamnade på den här länken... eller sidan då... det är sånt här som ger mig hopp om mänskligheten... eh.... ähum...

men tillbaks till marilyn...

image243

det här kanske verkar lite perverst då, men jaja, hon är naken, lite svårt att missa... hursom kolla dessa bröst och jämför med dem nedan... den översta bilden är tagen av b. stern, tror jag han heter och han ska ha följt med och fotat marilyn 3 dagar eller nåt 1962, men jag vet inte om jag har missuppfattat nåt i den här storyn eller om han har fotat någon look alike...

image242

jaja...

angående samer så är jag sur på samer. jag vet att man inte får vara det för de är en minoritetsgrupp, men jag är det ändå. så var det med det...

ja, nä, då var det väl inget mer. puss och kram


Andra bloggar om:

och här tittar jag fram igen


eftersom den här dagen bara bluddrar iväg på ingenting så tar jag väl och lägger in bilder på kläderna. dock kanske inte att fotografen kanske inte gör dem helt rättvisa. nej.

                                                  

och ifall någon undrar så har jag blivit lite besatt av kläder med fickor på. och av lila och turkost i kombination.

och här i mitt surfande så hittade jag en sida med nakenkonst... det är väl kanske lite av det här som tvingar en att ta ställning till vad man tycker att konst är. (ni klickar er vidare för att se fler bilder av samma konstnär osv)

ja, nä, jag ska väl ta och lägga en ansiktsmask och diska kanske... fast jag vill inte. jag vill ju bara göra ingenting.
jag gav bort mitt ex av doktor glas till Th. har ju ett till som är hos föräldrarna, men detta resulterade i att jag började läsa en mary lou-bok... inte för att jag lider brist på annat utan för att jag tänkte återuppväcka ungdomen...

janä, snart är det mrs marple. hon kan snoka hon. eller snart och snart, men, men...

jag är oförskämt nervös inför det här med högskolan. jag klarar inte av det här med grupparbeten och umgås med folk. vara social och sympatisk. jag är nervös med dåligt självförtroende och dessutom inte ett dugg sympatisk, mest bara cynisk. usch, men ja, ett nödvändigt ont kan man säga.

ringde jobbet igår för att försöka få tjänstledigt. men vi verkar inte ha någon riktig personalchef, så jag vet inte vem som kan bevilja mig det... frågade D ifall inte han kunde fixa det... men ja, han skulle i allafall skriva nån lapp, så jag hoppas att fb tar tag i det... eftersom det är en salig röra att gå från sjukskriven till att börja plugga, när man har ett jobb redan...

nåväl, puss och kram

oh en sån spännande dag


så, idag sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska pyssla med resten av dagen. jag och Th tog en promenad till biltema där jag köpte present åt pappa och sen åkte han hem...

igår sprang jag in på lindex och köpte några klänningar och trosor i present till mig själv bara för att jag klarat teoriprovet, så fånigt. men sant. ska väl kanske ta och fota inköpen senare. och påtal om foto så har jag bestämt mig för att köpa en systemkamera. jag måste dock göra lite research för vilken som är bäst. så har ni tips så tas de gärna emot. eller om ni har tips på någon bra försäljare.

jag tror att sex and the city säsong sex, avsnitt 4 säger sanningar som alla borde ta lärdom av. först och främst är det ju avsnittet med "he is just not that in to you" (nu har det hänt nåt med mitt tangentbord och nån inställning så jag kan inte skriva apostrof utan att snabbsök startar nåväl) sen i samma avsnitt konstaterar miranda varför kvinnor klagar på karlar "det ligger i våra gener. det är vårt sätt att visa att vi bryr oss..."  så var det med det.

så det ska jag nog göra nu. titta på satc och äta thaimat. kanske att jag borde städa upp lite här. inte för at det är så där jättestökigt, jag har ju bara varit hemma i några dagar. men lite kan jag nog dona iallafall. men, men. det går fler tåg...

puss och kram

en snabbis var det här


oj, ska bara skriva lite snabbt, för snart kommer thomas över och ska dela en flaska vin med mig. men jag måste ju tala om att jag klarade teoriprovet! jiha! var först klar och först ut. hade inte sett nån av frågorna förut, men tydligen funkde det ändå. logik mjo.

nåväl, loggade just in för att svara ja, till högskolan. för jag blev antagen där oxå. pjuh.

lite dåligt dock att jag inte kan få körlektioner för än sent i augusti och uppkörning i september. men jag hoppas att man kan ta ledigt från studerandet.

vad mer. jo, i 3 butiken ville de inte ta emot min telefon pga att garantin inte täcker "det där". så jag ringde kundtjänst och de skulle ta hand om det, fast jag var tvungen att betala portot. inte för jag vet vad jag ska ha den till, den är ju operatörslåst....

telenor tyckte att jag skulle upphäva mitt abonnemang. istället för att erbjuda mig ett annat avtal. vilka knasbollar.

men nu ska jag skriva arga mail till lg, eller inte nu, men sen. för jag tycker det är fånigt att garantin inte skulle täcka. ge mig en ny telefon och var tyst liksom. kundservice heter det...

nåja, puss och kram

hade förreseten min leopardia superstar-tröja på mig. tänkte att den nog skulle ge lite tur :)))

gah gah gah gö gö gö


alltid när anna lägger ut bilder från sin garderob i sin blogg, börjar jag fundera på om det inte på nåt sätt går att göra om mitt förråd till en garderob istället. jag vill oxå ha en walk in-klädkammare. och man kanske kan hyra ett förråd av nån granne till alla andra dumma grejer man samlat på sig...?!

jag insåg att min huvudvärk kanske berodde på att jag inte druckit kaffe på 3 dar. galet. och lite pinsamt. så jag bryggde kaffe, men glömde sätta på locket på kannan, så filterhållaren slog upp igen och det rann ut över micron. inte allt, eftersom det är en spärr på. men det rann ju över lite i filterhållaren. jag undrar hur micron mår med kaffedroppar i ventilationssystemet...?

jaaa, jag är skitnervös. tänk om jag kuggar.

fick brev från folksam att de ska ge mig pengar. ja, för att sen avskriva mitt fall. jahapp. anledningen till att de är så givmilda är ju för att det snart är rättegång om skadestånd så de vill ju ge mig så mycket som möjligt för att kunna kräva honom på pengarna istället... och jag kan väl säga att jag tror aldrig att de nånsin kommer att få igen sina pengar från den där luffaren. hata. meeen, om jag har kommit in på högskolan och ska plugga så sitter ju lite extra pengar fint. har inte vågat kolla än.

annars sitter jag här och baskar mig för att jag inte pluggat mer. och inte gör det nu ändå. kommer det helt andra frågor än dem som man övar med så ryker jag ju fett. men nu kan jag iallafall att det är koldioxid som orsakar växthuseffekten. och jag ska bära med mig denna kunskap med stolthet, man vet aldrig när den kan komma till användning.....???!!! doh.

ojdå, nu måste jag ju koppla in min trasiga mobil till datorn så att jag kan tömma den på mina porrbilder i solen. jag är såååå snygg i min bikini som inte passar ihop och skitigt hår. men det finns ju fetischister till allt.

puss och kram

ps. helt på egenhand har jag lyckas lösa lite av det sneda länkproblemet. coolt. ds



bland frågor och annat dravel

saker gjorda: eh, slocknat på soffan... lalali
dagens fråga: nedan så kommer det nog att dyka upp många frågor...
dagens låt: with or without you - u2
dagens känsla: här kretsar livet kring att jag sov förbi sommartorpet..
dagens citat: "Carrie : I had often fantasized about running into my ex and his wife. But in those fantasies, I was running over them with a truck."



gick och handlade och passade på att köpa med mig linssoppa hem. nu kommer första frågan för en novis som mig. jag fick med mig en citronklyfta, why? är det en smaksenssation att droppa citron i linssoppa? eller skulle jag ha den med mig för att göra lite citronvatten? tell me?
nå, jag åt denna härlighet till förhäxad, läste 4 sidor i körkortsboken för att sedan slockna och vakna 21:12. vad hände liksom?! så nu sitter jag här och undrar när jag måste gå upp imorn för att det verkar ju inte bli så mycket sömn i natt då...

okej, här kommer dagens tjat om körkortsfrågor;

men varför ska jag kunna det här?
Vilket ämne i avgaserna har störst inverkan på växthuseffekten?    
      Kolväten    
      Koloxid    
      Koldioxid    
      Kväveoxid

varför räcker det inte med att man vet att avgaser bidrar till växthuseffekten. jag ska inte separera partiklarna i avgaser i mitt hemmalab liksom...

Om du ökar hastigheten från 40 km/h till 80 km/h påverkas både din reaktionssträcka, din bromssträcka och rörelseenergin (den s k levande kraften). Vad är sant i detta fall?
      Reaktionssträckan blir fyra gånger längre    
      Bromssträckan blir fyra gånger längre och rörelseenergin fyra gånger större    
      Reaktionssträckan blir oförändrad    
      Rörelseenergin blir fördubblad

och det här, det räcker väl med att jag vet att det tar längre tid att stanna..??
jag tycker faktiskt att det är onödig information att folk ska sitta och hålla på och räkna ut olika sträckor hit och dit. nu var väl kanske inte det här världens svåraste frågor ändå, men jag hävdar att det är onödig information man matas med.


sånna här frågor kan jag däremot förstå att de vill att man ska kunna svara på;

Vad gäller vid bogsering?    
      Det är alltid tillåtet att bogsera i motorvägens högra körfält    
      Om motorn inte går på den bil jag bogserar, så fungerar i alla fall bromsservon    
      Det är förbjudet att bogsera en tvåhjulig motorcykel



vad är skillnaden mellan dessa påståenden?
   Vad är rätt om släpvagnar?    
      Är totalvikten högst 750 kg är det alltid en lätt släpvagn    
      Är totalvikten över 750 kg är det alltid en tung släpvagn

jag fattar inte, de säger ju samma sak väl?? den där behöver jag en förklaring till...

-

annars drömde jag en titel till min bok. drömde att den var så bra att en lampa tändes ovanför mitt huvud. om jag kommer ihåg den? nej! och, haha, min bok är inget av det som står i den här bloggen. det är hmm, dikter... eller kanske snabbkortisnoveller med radbryt.

alltså, den här gången tycker jag synd om linda rosing. jag menar vet inte folk att den där brinkenstierna ska man inte lita på? tom jag som inte är känd vet vilken mytoman han är...

jag har donat med länkarna här bredvid iallafall. men jag fattar inte varför kolumnen inte är rak. så duktig är jag inte dessvärre. men nu får det vara som det är tills nån talar om för mig hur jag ska göra...

får väl se om jag vaknar i tid för att lämna in mobilen innan jag gör testet. dock har jag ett litet problem. för det verkar som att alla gamla sms stannat i telefonen och inte i simkortet. vilket kanske inte är så hett. och synd för det fanns mms där som jag ville spara ner. men bortsett från det, så vet ni ju att man kanske har sms man inte vill att folk ska läsa. jag har dessutom folks adresser i sms, kassaskåpskoden och sånt där kul... och eftersom jag inte har någon bildskärm så kan jag inte radera dem... jag ska försöka se vad jag kan göra när jag kopplat den till datorn, men jag antar att det är - ingenting. vet inte heller om det funkar utan simkortet i, för det blir ju lite vanskligt att försöka pricka in pinkoden på rätt ställe när man inte ser något. och när jag har sagt att jag hatade min mobil så menade jag inte att jag ville att den skulle gå sönder...

nu sitter jag iallafall fast med den här telefonen;
image236 för jag har mailat telenor om att försäljaren sa att telefonen hade blixt och nu när den inte har det, ifall de kan erbjuda mig något alternativ. mailade den 3e - inget svar än.
inte följde det med någon usb-kabel heller, så jag har mailat nokia och frågat vart jag ska få fatt i en, ihop om att de skickar en till mig gratis, men inget svar där heller. jag menar hur lång tid ska man behöva vänta på svar från två stora företag. skärpning.

och nej, jag har inte vågat logga in för att se om jag kommit in på högskolan. inte än. men jag är ruggigt nyfiken. funderar på att be nån annan göra det åt mig.

nå, kl 15 imorn kan ni hålla tummarna för mig, om ni inte alltid vill gå omkring och göra det förstås.
puss och kram

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

haha, jag hade förresten tyckt det varit asroligt ifall en dörrvakt hade kommit, när jag gick i plugget, för att berätta om hur det var att vara känd...
karl dyall föreläste på min skola nån gång. för alla tusen elever. i omgångar. minns inte riktit om vad. antagligen nån teater han var med i eller nåt. det jag minns var dock att alla tjejer kom ut från auran med andan i halsen, helt hänförda över hur otroligt läcker han var...






musik? jag säger bara - eh.


attans; jag har inte alla sandelinskivor. jag har tydligen missat den från '94 som hette Activity!. vet inte hur det har gått till...

nu har jag iallafall fått godkänt på alla prov, men jag är helt osäker på massa saker, som datumparkering osv. och så fattar jag inte riktigt anledningen till att man ska lära sig vilken del av avgaserna som gör vad. tex försurning, växthuseffekten, cancer osv... det är farligt, räcker inte det.

nå, jag fortsätter min lilla hyllning till christer sandelin...

fast nog är väl det här en uppdaterad version med lite 90tals ibizastuk över? så här lät den väl inte...?
nå, bilderna är ju iallafall underbara...

Andra bloggar om: , ,

jag får återkomma om jag får nåt vettigare att skriva. för nu måste jag gå och handla så att jag har frukost tills imorn. puss och kram!

förresten är det så att man måste vara minst 30 år för att veta vem bruno wintzell är? alltså, folk såg honom väl kanske på hundra höjdare, men att  veta på riktigt...


bland tester och framtid

saker gjorda: sitter med en smoothie och gör lite körkortstest...
dagens fråga: och vilken skiva kan andra tycka är pinsamt att äga då?
dagens låt: it's a sin - pet shop boys
dagens känsla: konstigt nog är jag inte trött, trots att jag inte kunde somna i natt...
dagens citat: "Charlotte : Listen to this: sometime in the ten years before menopause, you may experience symptoms including all-month long PMS, fluid retention, insomnia, depression, hot flashes or irregular periods.
Carrie : On the plus side, people start to give up their seats for you on the bus.


jag har iallafall gjort två till test, med liknande resultat, så lite plugga har det blivit. ska göra de två sista oxå. gissar att det handlar rätt mycket om fordonet och mörkerkörning i dessa två test. och ja, jag har inte riktigt läst de avsnitten... nej...

nå, healing.

image235

jag sprang på den här damen på ett fik där hon satt och hade prova-på-sessioner. så jag tänkte att visst kan jag betala en hundring för att bli lite pigg igen. så jag kollade om hon hade tid för att ge mig lite healing. och vi satt där och hon frågade varför jag ville ha, om det var något speciellt. så jag sa att jag jämt är så trött och att det är lite jobbigt...
- hur är det med axlarna då?
okej, jag vet att jag automatiskt väldigt lätt lägger huvudet på sned, antagligen för att kompensera något som är snett nånstans, så att det kanske är lätt att uppfatta, men ja, ajaj, brukar det ju göra i dem...
- och magen? tömmer du varje dag.
jag censurerar bort mitt svar... men lite lustigt var det iallafall.
- ja, men då ska jag försöka täppa till det där hålet jag ser att du har i din aura, som bara läcker energi.
så jag satt där och hon höll händerna över huvudet. jag vet inte om det är inbillning eller inte, men jag kände hur det strömmade varmt ner genom nacken. jo, jag är med på att allt består av olika energier, men ändå.

sen höll hon handen bakom mina skulderblad och sa;
- jag känner att du bär på en sorg och en väldigt stark oro, stämmer det?
med tanke på saker jag varit med om så jo.
- jag känner att det är nåt med någon äldre man. har du bra relation med din pappa?
- jajodå.
- är du orolig för honom på nåt sätt då?
mm, han är ju nyopererad.... och rätt gammal...
så höll hon på där och trots att hon var helt kall om händerna så blev jag helt varm.

sen tänkte jag att jag passar på att få lite medial vägledning. det kanske kunde vara lite kul så där.
och hon förklarade lite om vad andeenergier var och att de visade sig i mänsklig form bara för att...
- din vägledare är en gammal gumma. alldeles rynkig och med långt hår i knut, ungefär. och hon är klok och full av andlighet och visdom. jag tror att du har haft henne som mentor på andra sidan.

- hon håller fram något, jag vet inte vad det är, men det är något tyg tror jag. zickzackmönster i massa färger, väldigt vackert. nä, det kanske är en tavla. håller nån i din släkt på med att måla?
- ja, nästan alla har varit konstnärliga och jag försöker väl lite.
- ja, det är det. hon visar tavlor. dina tavlor. de är väldigt mörka. blå och med mycket djup. och så ser jag en utställning i nåt mindre rum. kanske här rentav. men hon säger det, att du inte riktigt har hittat din nisch än, men det kommer du att göra...

och så satt hon tyst ett tag...
- och så säger hon att du inte har hittat kärleken i ditt liv än.
jag blev rätt paff. okej att jag inte har nån vigselring, men ändå.
- men hon säger att det kommer du att göra, kanske inte i år, men nästa. och det verkar vara i samband med något konstnärligt. den här utställingen kanske. hon säger att det är inte ditt mål här i livet, det här med kärlek och så, kanske, men att du ibland känner dig ensam ibland och hur hon har varit med dig när du har suttit på kvällarna och känt dig ensam. men det är ingen fara. och så säger hon att du brukar tänka att "hur ska jag hitta någon som står ut med att vara med mig, hur ska jag hittar någon som klarar av att vara tillsammans med mig" istället för tvärtom, men den här mannen, han kommer att vara som du, han kommer att förstå.
- och så säger hon att du gillar ordning, att du har mycket ordning?
det där är väl lite si och så med va? men jag håller ju för all del på att sortera mitt hem, men... men så fortsatte hon.
- ja, hon säger att du är mycket noga med dina saker och att du vill ha dem där du vill ha dem och att du kan känna att det skulle vara jobbigt att ha någon som gick och plockade bland dina grejer.
bulls eye! mina vänner får gärna plocka med mina saker, men inte mina män...

- och det kommer att hända rätt mycket nytt i höst.
- jaha, jag har sökt in till högskolan, då kan man kanske nästan säga att jag kommer in?
- ja, det kan man

sen pratar hon om den här sorgen och oron. och hur jag ska göra för att bli av med den.

- är det något du undrar över eller vill fråga?
- ja, jag håller på att ta körkort, hur kommer det att gå med det?
- haha, nu skrattar hon, varför då, går det tokigt eller?
- njae, inte än, men man kan säga att det kanske går med guds försyn
- aah, du har hållit på länge säger hon?
- ja, eller, ja, jag började ju ta körkort när jag var 18, för 15 år sen, men det blev som aldrig färdigt.
- mm, det är därför hon skrattar för att hon har hört om det här körkortet förut...

- kommer jag att bo kvar i sthlm, är det bra att göra det?
- du kommer att flytta till en mindre stad, inte den här, men ja...

- nu håller hon fram en zinkhink med trähandag där det är plantor planterade. betyder det nåt?
alltså, det här är lite långsökt, men jag såg ett reportage i en tidning där de planterat blommor i sådana hinkar och massa andra gamla burkar och efter det sådde jag mina frön och försökte så i en gamma konservburk...

just ja, hon sa oxå.
- hon visar på pyssel. stickning och virkning...
jag virkar ju mina små grytlappar.. och vill pyssla i massor.
- du har inte stickat något i zickzackmönster i massa färger...
- nää...
så jag är jättenyfiken på ifall det här zickzackmönstret innebär någonting, eller om allt bara är en bluff.

nå, hon sa att medial vägledning kunde hon göra via telefonen. och jag tror att hennes nr nog syns på bilden ifall någon är intresserad. jag ska iallafall kontakta henne senare när jag har tid. för det var en bra upplevelse.

nej, nu ska jag nog göra ett prov och sen ska jag se ett avsnitt av satc. såg avsnittet med carries bokturné igår och jag skrattade lite åt hennes "i need to get laid" eller bara, snälla, kan du inte åtminstone ligga lite on top of me...

puss och kram

jag ska förresten kolla i min skivsamling. jag tror nämligen att jag äger alla christer sandelin-skivor, om han inte gett ut nån ny på senare år.... vilket beror på att han var min och fidos husgud när vi bodde ihop. på ett ironiskt sätt var det. och när vi såg honom i kungsträdgården och någon berusad kvinna "kom hit, din lilla pussgurka" till honom, där han stod på scenen. okej, nån skiva kanske är en kopia, men, men...


Andra bloggar om: , , , ,

ps. jag har förresten uppdaterat länkarna här bredvid så att de ska vara rätt och stämma. ska jobba lite mer på det, så att de blir mer sorterade, men jag är nöjd med att jag lyckades skapa en egen boklista :)

jag fortsätter tjata om att det bara finns en börje salming


ibland är människor snällare mot en än vad man någonsin förtjänat.
och så kom jag hem till sthlm idag och hittade en avi på hallmattan, bland all reklam. så jag knatade iväg till posten för att hämta brevet;

image234 och titta vilken fin tröja som låg i kuvertet!!! jag blev stum av glädje och värme. tusen tack E, för omtanken! jag är helt kär i min nya tröja!! så om ni ser mig på stan kan ni ju vinka lite :)

fick just 63 av 70 på körkort.com's test a. vilket ledde till en fin kommentar "grattis, du hade klarat dig med stor marginal ifall det här hade varit vägverkets test"... nå, det är det enda testet jag har gjort so far. så så flitig har jag varit med mitt pluggande. jag har bara 19 koder kvar nu... men jag bara måååste klara mig. annars blir jag ju trött på mig själv.

jo, jag vet att jag lovade att berätta om vägledning och healing idag. men jag kör det senare istället. för nu tänkte jag erkänna en sak. håhåjaja. jag lyssnade på lite 80talsmusik på bussen hem. och när den här låten var populär så var jag kär i honom. gaah, jag tror till och med att jag skrev ett kärleksbrev, som jag aldrig postade, till honom. jag hade läst nånstans att han gillade små bröst och det hade ju jag. sen att jag var 15 kanske jag inte riktigt tänkte på... hmm...





okej, jag förtjänar att bli mobbad!!!

nå, nu ska jag ta och knyta ihop säcken med ett puss och kram (lite extra till E!)

jag bara undrar...

saker gjorda: övningskört och gjort nåt övningsprov, hämtat potatis hos grannen
dagens fråga: vad gör dig mest misstänksam
dagens låt: det var nån som hade culture beat som ringsignal. lustigt.
dagens känsla: stencool. haha.
dagens citat: "Miranda : Do you have a rolling pin?
Carrie : On me?
Miranda : In your kitchen.
Carrie : Are you kidding me? I use my oven for storage." (själv innehåller min just nu knäckebröd och skorpor)

och helt plötsligt imorse när jag står och gör mig i ordning för att gå iväg till körskolan;
- ernst är två meter lång
- jasså, säger du det?
- ja, han är en lång man
- har du läst det
- jaA, jag läste om den där artikeln om honom, för jag tänkte att jag skulle läsa högt för dig.
så nu vet jag att ernst har jobbat inom psykvården, han har även jobbat åt degerfors kyrka i nåt år och när han var lite knodd och fröken sa till alla att göra hyacinter så tog han sina kamraters skräp och var överdrivet ambitiös så att hans hyacint blev finare och annorlunda.(mina ord, inte tidningens).
så, vad gör dig mest misstänksam sommartorps-ernst eller en bilförsäljare??
tilläggas kan ju att han designade sin frus bröllopsklänning och även har jobbat på grythyttans gästgiveri...

idag i bilen
- den där killen är så sjukt snygg
- eh, jasså, hehe
- han har så sjukt snygg kropp, och jag är iinte bög
- hrm... mm...
- alltså, han är så trevlig oxå. han är nog min idol.
typ nåt ditåt lät det... jag vet inte rikigt, jag har inga fördomar, men ja... det var lite roligt eftersom jag innan jag hörde att han hade fru, trodde att han var just bög...

image233
bergslagsborna ställer bra kluriga frågor... hmm...

jodå, jag ska berätta den spännande upplevelsen det innebar att få healing och medial vägledning, men jag gör det imorn istället. för imorn åker jag tillbaks till sthlm.

idag körde jag landsväg och vänster och högersvängar. för här är det nog inte mycket till motorväg, men å andra sidan är landsvägar lite farligare, så det var väl lika bra.... och om jag tar körkortet nu nu nu, så slipper jag ju mörkerkörning, haha... men jaow. vi får väl se vad jag lyckas fisa fram på tisdag. på måndag får man även veta hur det gått med högskoleansökningen. dock tänker jag inte logga in för att kolla förrän efter teoriprovet. jag vill inte vara upptagen med tankar om det då...

och mammas och pappas granne bjöd in mig för att få ta upp lite av hennes potatis, så att jag skulle få lite färskpotatis direkt från landet. sen fick jag även av hennes dill och sallad oxå. jag är sååå bortskämd. så det får följa med i en liten påse hem, där de senare ska mumsas för fullt.

var hemma hos Be igår och kollde hennes och Jo's hus. jäklars vad snyggt och fint det är. och jösses vad mycket jobb de har lagt ner. jag blir helt matt. dock har de blivit blåsta, för aaaah, just när de lyfte pennan från kontraktet så meddelade mäklaren "jajust ja, förresten, huset har varit en bensinmack". åh, vad jag hoppas på att han får prick. åh vad jag hoppas på att de får massa pengar tillbaka. och åååh, vad jag hoppas på att sanering inte ska vara nödvändigt...

jag och pappa sorterade allt lego efter färg oxå. gosh vad lego vi hade. jag sorterade väl en sisådär 3 ica-kassar med lego. för jag tycker gott att de kan börja sälja loss lite grejer...
så ja, nu ska jag väl kanske ta och skrubba lite barbiedocker, eftersom kläderna är tvättade iallafall...

men ha det så bra. puss och kram!!

ett litet ett

jodå, jag ligger fortfarande efter med allt som har med internet och bloggar att göra. jag är ledsen, men jag ignorerar er inte, jag har bara fått lite bakhalt på it-skidorna...

igår gick det skitkasst att köra. jag brände lamellerna och jag fick motorstopp och så blev jag mobbad och fick baskning. för att jag körde för försiktigt,  tråkigt och sakta. teorin gick oxå skitkasst igår. urk. så idag är jag noll road av att gå iväg. men snipp snapp snut, nu ska jag dra.

puss och kram

lista

ajeyoj, jag ligger lite efter. både med att läsa, kommentera, svara och blogga. hmm... men en snabb genomgång.

övningskört
teorifjölat
healats
medialt vägletts
besökt wadköping
besökt loppis
köpt ursnygga skor
varit i stugan
sorterat lego
tvättat barbiekläder
fikat med monica zaak
köpt chips, men inte ätit
ryggont
kanske fått mobil imorn
köpt stativ till kameran

ska:
uppdatera länkarna här bredvid
läsa bloggar
kommentera
svara
köra
plugga
åka hem
m.m

puss och kram och jag återkommer med lite mer ingående detaljer!

RSS 2.0