jag tror att kvällstidningen hittar sina löp i min papperskorg


sa jag att telefonen inte ringde igår? mja, jag kanske hade 23 missade samtal på mobilen då, men ja, det var bara fyllenötter... jag är ju lite smartare än vad de är, så jag svarar ju inte...

idag på löpet på sexpressen står det "60 fel som kvinnor och män gör i sängen". alltså om jag ska sluta göra 60 fel i sängen, då kan jag säga att det händer inte så mycket efter det då...

haha, fido träffade D på vägen hem i natt. lustigt. för det är min bekant och nu är det även hennes, fast vi alla liksom träffats på varsit håll. världen är bra liten.

nu har jag tvättat mitt överkast iallafall. tydligen ska man inte köpa tvättmedel på lidl. för det envisas med att inte lösas upp helt och fult, utan det ligger alltid kvar en skvätt i facket när tvätten är klar. okeeej, jag vet att man kan kolla under tiden och peta lite, men jag glömmer bort ju. nåväl, det är dåligt.

nu ska jag bara sitta och slöa bort en halvtimme, innan jag glor på tv i två, för att sen dammsuga. så, då var det planerat och fixat. coolt.

puss och kram

i vilken hårfärg har man egentligen roligast


haha, läste just mina inlägg. lät som att jag gnällde över att telefonen inte ringde. haha. men nejdå, jag har varken emot att den ringer eller låter bli.

nu är iallafall mina gamla smycken fint paketerade och ligger i en söt, rosa prinsesskartong. jag är fortfarande lite så där rastlös och funderar på vad jag ska göra mer då. fast nu är det ju kväll och jag kan ju faktiskt tillåta mig att göra ingenting.

glodde lite på stina och läste nån tidning samtidigt. undra varför det typ bara är blondiner som gör skandaler och har sig. jessica olers (eller hur hon nu stavar) opererade ju oxå pattarna, men inte drog hon iväg på nån knarkturné med rockstars för det. eller kanske mer att man inte har fått läsa om det iallafall...

jag gillar inte sådana här sajter där man får ett lösenord och inte kan ändra till något eget. att de bara ens tror att man ska komma ihåg ett lösenord på en bisarr blanding av bokstäver och siffror förstår jag inte. så de får ju skylla sig själva att de får skicka ut nytt lösenord varje gång man ska logga in. vårdguiden är ett sånt exempel.

och det här med stringtrosor. till alla som säger att man ska använda det för att troskanten syns annars. i've got some news for you - den syns även om man har string på sig. och jag har ingen aning om varför det skulle vara mer accepterat.

ja, nä, som sagt, jag har läst veckotidningar där av mina funderingar...

puss och kram - igen :)

en lista, jomen visst-a


man kan säga att eftersom telefonen inte ringer och jag har packat ner träningskläderna och videofilmerna i byrån i förrådet och inte direkt känner för att dammsuga just idag, så kan jag ju passa på att plocka med mig listan från annika.


A ) Fyra jobb jag haft:
jordgubbsplockare (stod ut i 3 dagar och tjänade 320 spänn eller nåt sånt tror jag)
bingovärdinna
ungdomsreporter
lokalvårdare

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
grease 1
dirty dancing
chocolat
bridget jonesfilmerna (och många, många fler)

C) Fyra ställen jag bott på:
holsbybrunn, småland
lindesberg
och så två förorter här i stockholm, behöver väl inte gå in på vilka kanske.

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
Sex and the city
du är vad du äter
mediemagasinet
antikdeckarna

E) Fyra platser jag har semestrat på:
hela sverige
stora delar av finland
nerja, spanien
thailand

F) Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
bloggar
hotmail.com
tv.nu
och numer; tradera

G ) Fyra favorit-maträtter:
pad thai
mammas potatisgratäng
kycklingspett med jordnötssås
chokladpudding (gills väl?)

H ) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
new york
nerja
brorsans stuga
paris (och japp, med omåttligt med tid och pengar och kontakter)


nu ska jag nog fixa mig lite mat, sätta mig framför house och sen lägga mina smycken i små zip-påsar. ni vet, sånna gamla silver och guldgrejer man hade förr. jag använder inte riktigt sånt nu för tiden, så mina smyckeskrin känns onödigt. jag ska lägga dem i en kartong istället.

ägg skägg drägg och så jag

saker gjorda: sörplat kaffe och dammat böcker.
dagens fråga: varför ses dr house som bitter och ensam, bara för att han säger det han tänker och är lite cynisk?
dagens låt: livet är en fest - nationalteatern
dagens känsla: så där lagom förvirrad
dagens citat: "Carrie: I began to realize that being beautiful is like having a rent-controlled apartment overlooking the park: completely unfair and usually bestowed upon those who deserve it least."



har packat in kassar med böcker i bokhyllan iallafall. är helt oinspirerad och har inte lust till nånting. inte ens till att bara ligga på soffan och pilla navelludd. så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. jag bara suckar när jag ser att jag har hundratals tidningar kvar att gå igenom, men det känns så meningslöst för mina päron åker tåg hit och kan således inte ta med sig nåt hem igen. tydligen har vi en hel tisdag för oss att inte göra nånting på. för tydligen ska pappa inte vara i uppsala förrän på onsdag kl 10. och de har bestämt sig för att komma hit på måndagen. knasigt enligt mig, men, men. de vill väl kanske åka en sväng in till stan, vad vet jag.

såg att de sålde stockholm i svart-vitt, eller vad den kan tänkas heta, för 35 spänn i en bokhandel och den kanske man ska plocka på sig ifall den nu finns kvar.

männen, kärleken? jahapp, idag får han dambesök. vad säga om det? ingenting antar jag, för det bekommer mig inte. för han har ändå så glömt laddaren på jobbet så jag kan ändå så inte sysselsätta mig med att ringa honom, eller svara när han ringer. han ringde tydligen kvart i 8 i morse, men jag vaknade tydligen inte förrän signalerna ringt klart, så jag trodde att jag hade drömt. trots att jag har telefonen precis vid sängen. han sa igår att 95% eller om det var 98, skitsamma, av alla samtal han ringer, ringer han till mig. så den här relationen vi har är egentligen galet skum. det är ju inte så att vi är bästisar heller.

men då så, när telefonen inte ringer en massa så kanske jag kan få något gjort iallafall. förvånansvärt har jag redan börjat. och snart ska jag sätta igång och tvätta lakan. ska bara sitta här och titta mig omkring ett tag. vänta på att jag ska bli hungrig. glo lite på house och så.

oh, jag vet, jag kanske kan få köpa mbt-skor på tisdag då... och så ska jag flundra på de där slipade glasögonen. och ikväll måste jag komma ihåg att logga in på tradera runt halv nio, så att jag inte  missar min auktion med koppar och fat. kanske att jag borde försöka mig på att sälja nåt nån gång. fast jag vete fulingen vad det skulle vara... en trasig kamera kanske?

jag tror iallafall att jag har luskat fram att äggkokare för micron inte kokar ägg utan mer pocherar dem. och det är ju inte riktigt samma sak. och det kan man ju göra utan en speciell mojäng. men jag är inte säker.

förresten, jag som har tusen tavlor att måla, tusen smycken att göra, miljoner garnnystan att roa mig med, en kamera att älska med, borde ju inte vara så här uttråkad. nej, banne mig.

puss och kram på er. och ha en härlig helg!

förresten, jag tycker nog inte att isprinsessan är så där jättebra att jag förstår topplisteplaceringen. den är lite väl mycket drama queen över, för min smak. men den funkar. jag hade dock gärna sluppit läsa massa poetiska tankar från mördaren, det blir så... orealistiskt.



born to shop

saker gjorda: nu sitter jag här med min margarita iallafall
dagens fråga: idealvikten, är det den som bestäms av när man trivs med sig själv, av det ideal som finns gällande vad som är snyggt och hälsosamt, eller där man befinner sig just nu för att kroppen strejkar och vägrar ändra vikt?
dagens låt: tydligen kan jag inte sluta nynna på dolly parton(?!)
dagens känsla: jag borde nog vrida upp persiennerna
dagens citat: "Miranda: When did all the men get together and decide that they were only going to get it up for giraffes with big breasts?"



min lilla kamera har dragit sin sista suck. har suttit och bankat den i databordet för att återuppliva den, men icke. och min stora har inga batterier i sig, och som alla kanske redan märkt är jag lat. annars hade jag fotat och lagt upp bild på min margarita. mmm. dricker den då inte ur ett cocktailglas, klassiskt sådant utan ur ett högt sådan i färgerna grått rosa och vitt.. jag skulle även ha fotat något jag har tänkt att fota i flera dagar, men som jag för tillfället har glömt bort vad det var. till och med så att jag blir nyfiken själv. men just nu tänker jag bara bli lullig på margaritas, kedjeröka och försöka få inspiration till nån dikt. vilket antagligen kommer att sluta i nåt makaroneldorado framför tv:n istället, men, men...

jag var ute och gick i mina flip flops idag. har inget minne av att de klickade så där som badtofflor gör, när jag var i bangkok. nå, det var eftermiddag och det var inte för varmt men inte heller för kallt utan bara så där lagom. kanske inte att jag hade velat gått barfota i ett par timmar, men till affären funkade det iallafall.

diskat har jag oxå hunnit med. och några tidningar är genomgådda, men så, när jag kände att jag höll på att somna så tog jag mina guldiga skor och gav mig ut och köpte margaritamix, för vem orkar blanda på riktigt sätt?! inte jag, tydligen.

jag känner att den här sommaren ska bli helt underbar. jag ska verkligen vårda alla relationer och se till att hålla kontakten. ivrigt. och träffa alla. och bara ha kul. så där som när man var ung. eller ja, yngre. och livet var en fest. sen ska jag naturligtvis försöka mig på a-a--a-a-a att ta mig i kragen och boka in mig till nån intensivkurs för att ta körkort. problemet ligger ju i all förberedelse. synundersökning och tjosan. därför undrar jag, för jag fick brev på posten idag från synoptik där jag kunde få ett par ray ban slipade solglasögon för 1700, om det var värt det? om det finns några snygga bågar förstås. så kan jag fixa synundersökning då. hmm...
men jag vet ju hur seg jag är på att få saker att gjorda... la la li.

har blivit medlem på tradera. ack ljuva farliga uppvärmning inför ebaydebuten. jag har råkat köpa 2 marilyn monroeväskor, ett gäng pärlor och shit, för jag tror ju att jag ska börja göra smycken. jag tror ju att jag är kreativ. bokmärken, till mamma?! nagelstenar till pannkakan. men anledningen till mitt inträde i denna förrädiska värld är att jag skulle bjuda på några stig lindberggrejer. för när jag var liten fick jag delar ur en servis av min morfars fru och nu tänkte jag att det kanske kunde vara kul att fylla på lite. men karln är ju lite för poppis, får till och med ha utställning på nationalmuseum, så jag misstänker att slutbuden inte kommer att vara något jag är villig att betala.

kruxet med sommaren är oxå att jag skulle vilja hinna med en soft semester i nerja, spanien alt malaga alt barcelona i sommar, men jag skulle ju helst vilja att mina vänner oxå var där och vi bara fick vara så där. utan stress. för man tror att spanjorer stressar pga av att de låter hetsigare än här i sverige, men sanningen är att de lever för stunden. och bara är. nå, jag vet att det är en fördom och att man inte kan dra alla över en kam, men det var så stämningen kändes iallafall när jag var där. jag blev helt lugn och fridfull, trots tempot.

männen, kärleken? jag tror att jag försökte leka martyr när han sa att han inte gillade att han kände att jag tycker att allt ska vara så bra. dvs att jag tycker att man ska säga att folk är bra ofta osv. för då menar han att man inte kan lita på folk. och jag sa nåt i stil med 'jaja, tycker du det är jobbigt så kan jag sluta säga att jag vill att det är så det ska vara' och med undertonen "så länge du har det bra, så strunta i mig", men ärligt så är det mer likgiltigheten. saker och ting är inte så där viktiga längre. det är ju en rätt hemsk känsla, men samtidigt håller den ju en ur svackor pga andra. det är dåligt det där egentligen, för egentligen borde ju inte andra kunna påverka ens humör. nåja. vår relation är inte riktigt normal, nej. vi har tre fantasiungar, trots att ingen av oss vill ha barn, utan mest bara för att jävlas med oss själva. och vi har fåniga smeknamn på varandra. men det finns ingen kärlek där. men ett 'tycka om' dock. och  nån slags förståelse för den andres sämre sidor.

om nån undrar, så ja, nu har nog en dl vodka slagit till och jag får önska en fortsatt trevlig dag och puss och kram!

jag vill ju liksom inte lura någon



nu har jag varit och klampat runt i biblioteket på södertörns högskola. okej, jag var inte så där jätteimpad, men de hade fina stolar iallafall. och precis när jag kom ut ifrån porten så började solen lysa. vilket vad både härligt och irriterande. särskilt när jag försökte hitta nån bänk i skuggan att sitta på lite senare. nåväl, imorn har de tydligen temadag i porr. lät väldigt intressant att springa runt på de föreläsningarna, men det är väl tveksamt att jag orkar ta mig dit imorn igen...

jag köpte mitt kaffe och satte mig för att rita pannkakan. "rita mig". och ifall nån nu trodde att jag kunde rita så kan jag tala om att nixpix. jag kan bara rita självporträtt, för mina händer och hjärna är ego. ego. ego. nåväl;
image215
orangea scenen, för dem som inte varit på roskilde. försökte få henne att se lite lurig ut, men egentligen syns det aldrig när hon är full. det enda man vet det på är att hon talar om det en så där sjutusen gånger. okej om jag vore en så där 12 bast att det skulle funka att lura i nån att jag kan det här, men inte nu. dock till mitt försvar har jag inte ritat med penna sen jag gick i skolan. dvs högstadiet. och jag kan inte ens dra raka streck med linjal, så... men jag ska öva mer, så att det blir lite mer likt och nån kanske kan gissa vem det är utan att jag talar om det. hehe, dock är det ju mindre lätt när man inte vill rita karikatyrer av andra än sig själv... nog om det.

sen köpte jag wok nånstans och åkte hem, helt enkelt. glömde dock att dokumentera mitt äventyr med bilder, men, men. och min kamera har pajat. den lilla. det var inte chinateatern som störde ut den. den har väl fått sig en kyss i bangkok eller nåt. man får liksom skaka liv i den. så när den ger upp vet jag inte vilken plan jag skaffar mig. om jag köper en systemkamera och ger pappa min stora och tar hans lilla, eller vad jag ska hitta på... för det är rätt praktiskt att ha en liten att kunna finula med sig oxå.

så gav även csi upp, men det var ju väntat. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska se på. om jag ska roa mig med nån film, eller försöka leka lite med dr house.

på måndag kommer mina päron hit. pappa ska till uppsala och operera sig på tisd-onsd. eller reparera sig, som jag och brorsan säger. jag har naturligtvis förklarat för honom att de går in via ändtarmen med en stooor tång, men jag vet inte riktigt om han trodde mig.

nix pix, puss och kram - igen

en liten röd stuga med knutar på

saker gjorda: sitter med frukosten
dagens fråga: ?
dagens låt: who are you - fan, jag vet ju vilka det är... nåja...
dagens känsla: lite småseg, men det funkar
dagens citat: "Charlotte: I just know no matter how good I feel about myself, if I see Christy Turlington, I just want to give up!
Miranda: Well, I just want to tie her down and force-feed her lard, but that's the difference between you and me."



jag sitter här med min smoothie, fast jag har faktiskt duschat idag, så håret står inte på ända, så att jag ser ut som den galne proffessorn. ska väl snart ge mig iväg ut och utforska staden lite.

igår råkade jag somna vid ettsnåret och vaknade strax innan sju... så allt jag hann med var typ att se du är vad du äter. det där tunnbrödet av dinkel såg himla gott ut. synd att dinkelmjöl ska vara så dyrt...

brorsan undrar fortfarande vad jag hade i fickorna på teckningen. spelar ingen roll hur många gånger jag säger att det är ridbyxlåren. tror inte han vet vad det är... han tycker iaf att jag ska börja rita en serie med mig själv i, men jag försökte förklara att en serie ska vara rolig och jag är inte rolig. bara mest tragisk och trist. han verkade inte förstå det heller.

nåväl, mäklaren hade tittat på hans stuga och tyckte att han skulle begära 375tusen för den. han betalde 80 en gång i tiden. sen har de ju  lagt ner rätt mycket jobb på den, men jag antar att han har tyckt att det har varit roligt. men det vore roligt om han fick det.

männen, kärleken? han tycker naturligtvis inte om att jag har berättat för folk att han har md och as, och det förstår jag, men jag ser inget fel med dessa saker. ungefär som att jag inte skulle berätta att nån satt i rullstol, om de nu gjorde det. eller hade glasögon. men det var ju så att jag var kär i honom och det blev lite mycket med tanke på vilken känslomänniska jag är, så då måste jag ju prata om det så att jag själv kan komma underfund med vart jag står. om det verkligen skulle funka osv. men ja, det är som det är, gjort är gjort. sen är det ju en förklaring till visst beteende han har stått för. fina  mimo. men jag är ledsen naturligvis över att jag inte tänkte på att det kanske spelade stor roll för honom.

naturligtvis fungerade inte 12e avsnittet av lost, som jag hade sparat till gårdagens frukost. så jag böt till csi istället, som inte fungerade förut, men nu gjorde det visst det. peppar peppar ta i trä'.

jäjä, puss och kram!

ett självporträtt och oprah i bakgrunden

saker gjorda: inte mycket, telefonen har ringt hela dagen
dagens fråga: kan inte alla som har kreditskulder på 40tusen gråta ut i aftonbladet då?
dagens låt: shit, jag har haft så mycket sjungande skönsång i örat nästan varje gång jag har svarat i telefonen
dagens känsla: trött, så klart, men jag har det bra...
dagens citat: "Charlotte: In some cultures, heavy women with mustaches are considered beautiful.
Samantha: And you're looking at me while you're saying that?"



ja, jag har väl sett nåt avsnitt av lost och så lite av dagens avsnitt av oprah. och så har jag faktiskt unnat mig att ligga och läsa lite. jag brukar annars bara läsa på tunnelbanan och i väntrum. men jag ska bli bättre på det, med tanke på att jag äger en eller två böcker för mycket...

ritade ett självporträtt. okej, nu får ingen tro att det här är seriöst, för det tog kanske 5-10 minuter att plita ner, men det roliga var att jag upptäckte att det var lättare att börja rita från vänster till höger än att fokusera sig på mitten upp till ner.
32472-214 men så här ser jag ut på morgonen i min slösäck till kläder, mina bilringar, ridbyxlår och min smoothie. naturligtvis har jag inte en blomsterkvast och bär omkring på, men jag klarade inte av att rita någon hand... och jodå, jag är rätt övertygad om att jag har olika längd på benen. så är det...

männen, kärleken? egentligen finns det ju ingen anledning att skriva det här under kärlek, för nån sån är det ju inte. men det är skönt att vi börjat odla vänskapen lite mer så där. okej, vi har ju alltid haft våra deep talk, men nu är det lite mer att vi vet vart vi har varandra. och det är skönt.

min favorit i lost dog här förut. men ja, naturligvis trillade det in ett gäng andra karaktärer i serien och nu pendlar jag mellan att ha sawyer eller sayid(om det nu stavas så, jag ser det otextat) som favoriter. sen dök ju liksom han, vänta vad heter han nu, från kära susan upp. luis. heter han ju. helt bisarrt eftersom han är så starkt sammankopplad med den rollen. iaf för mig. nåja.

det var länge sen jag gjorde juice, så jag har gjort mig lite nu, som jag surplar på. apelsin, morot, äpple, päron. gott gott. vet inte riktigt vad jag ska göra annars. jag väljer mellan att läsa, glo på lost eller att håla papper och sätta in i pärmar. kruxet är väl att jag inte har alla papper, för min advokat har ett gäng, inte för att man inte kan börja utan dem, men ja... för som ni märker tjatar jag inte om att städa, för jag har städat här hemma nu. om man bortser från förrådet då.

men jodå, igår blev det en tripp in till stan. så jag köpte mina tallrikar, som fanns kvar. kom på mig själv med att be till gud att de skulle finnas kvar, där jag gick på plattan. men jösses, be till gud om något sådant. när man inte ens är religiös. jaja. jag slutade iallafall på sekunden och ja, de fanns ju där. så jag köpte 4 till. utifall att jag har middag för fler än en person nån gång. jag är smått förvirrad, men så kan det gå. sen satte jag mig i trappan och slevade i mig en snabb lunch från sleven. det var dock skitkallt ute ju. jäkla vårsol att luras.

och idag, idag!! idag gick jag in i den ena kiosken här i min förort och där, där fanns gb sandwich lussebulle. först tänkte jag köpa alla som fanns kvar, men jag hade bara 60 spänn i plånboken, så det blidde bara fyra. muuuums. hur som räknar jag med att de ligger rätt säkert där de ligger, lär inte vara så där överdrivet hög åtgång på dem. och igen blev jag kär i min förort pga servicen och bemötandet i affärerna.

nåväl, ska sluta mala nu. puss och kram på er.


Andra bloggar om: , , , , , , ,

egentligen inte så där jätterolig, men


i brist på annat:

arg tvååring och will farrell



ut i vårblåsten och låtsas att det är vad jag vill

saker gjorda: inte hunnit med så mycket än
dagens fråga: varför kan vi inte skriva isär lite mer? va va va?
dagens låt: do what i say - clawfinger
dagens känsla: irriterad på mig själv mest
dagens citat: "Carrie: Welcome to the age of un-innocence. No one has breakfast at Tiffany's and no one has affairs to remember."


igår slösades dagen bort med att glo på lost. jäklars vad jag tycker att den serien är märklig. lär ju vara feta lsddoser författarna trycker i sig. lite lustigt oxå att den där jäkla isbjörnen som härjar omkring är så kasst gjord. nå, bara dö nån gång. ni är på en öde ö och har det jobbigt. dö då. nu är det 3 säsonger om folk på en öde ö, helt otroligt. och så fort nån dör så dyker det upp tio nya. men ja, jag tycker ju inte att serien är dålig. bara märklig.

prison break har jag inte börjat kolla på än, för jag vill se hur lång den serien kan tänkas vara. och 24 har jag slutat att glo på, man kan som inte dra ut på saker i evigheter.

okej, den här reklamskylten sitter i tunnelbanevagnarna:
32472-212
alltså, när man har som jobb att fixa reklam så kan man väl, snälla, anstränga sig lite. för jag levde i min egen naivitet och trodde att det hette hiphopartister. ta bort!

männen, kärleken? blev väckt 20 över åtta imorse oxå, men tillskillnad från igår gick jag upp idag, lite leendes så där... nej, man får inte hugga av händerna på inbrottstjuvar. så är det bara. vilket för mig in på en annan tanke om folks hårda moraliska regler, skapade för specifika tillfällen. dvs fängelsena. där våldtäktsmän oftast inte får sitta med andra interner, eftersom de blir så utsatta. jag kan känna att jag mest tycker att det är bra för de andras skull. det är ju dåligt att slänga in en våldtäktsman för att skapa en annan våldtäktsman eller för all del, våldsutövare. våldtäktsmännen skiter jag väl för all del i, men det är ju inte sunt att utöva våld, med tanke på de andra då. mm.

jag tror att jag struntar i att åka in till stan idag. jag hade tänkt att jag skulle åka in och hämta mig ett gratis ex av svenska dagbladet(urk) eftersom dödsannonsen var där i idag. men jag tror att jag köper tidningen istället. och sen hade jag tänkt kolla ifall det fanns tallrikar kvar på drömhuset. för jag ångrar att jag inte köpte två till, men, men det får väl vara som det är. för allt tar sån tid. eller så struntar jag i att duscha idag oxå och slänger mig iväg. det visar sig.

32472-211 min trevliga skärm som blivit platt istället för en stor klump.

igår åt jag lussebullar minsann, sen gick jag till affären och letade efter lussebulleglass, men det fanns naturligtvis inte, så jag tog med mig en jordgubbssandwich istället. men så gör jag nog. jag drar på mig en keps och åker in till stan och sen hem och myser framför ytterligare avsnitt av lost till min glass. kanske att jag köper med mig någon god mat oxå.

så där ja, upp och nicka sockerdricka.

puss och kram på er.

man skulle kunna säga att så kan det gå

saker gjorda: idag har jag nyss vaknat och igår var jag bara baaaaakis typ.
dagens fråga: varför skylle man bakfylla på att man blandat istället för mängden alkohol man tryckte i sig?
dagens låt: what's a man without a woman - vaya con dios
dagens känsla: trött
dagens citat: "Carrie: Think about it. If you are single, after graduation there isn't one occasion where people celebrate you ... Hallmark doesn't make a "congratulations, you didn't marry the wrong guy" card. And where's the flatware for going on vacation alone?


sitter här med min smoothie och är helt  seg.  har slutat haft i linfrön, för mamma sa att hon hade läst nånstans att linfrön ska man inte tugga sönder för de innehåller blåsyra. måste googla lite och se om det stämmer...

är iallafall helt nöjd med min nya  bildskärm. det blev så fint. ska slänga upp lite bilder  nån gång. men först ska jag iväg och träffa min psykolog, som  kommer att gnälla på mig att jag ännu inte besökt biblioteket på södertörns högskola. så kan det gå.

duscha orkar jag iallafall inte göra. det får hon stå ut med. och alla andra på vägen oxå. nån måtta får det vara på hurtigheten. jag är vaken iallafall.
tydligen kan vaccin ge nån form av biverkning som kallas trötthet. så jag vet inte, det kanske är sviter av den, men ja...

männen, kärleken? okej, om man kunde sluta ringa folk på fyllan och yra om att de varit kära i en då... drygfyllo.

alkohol är dåligt. glass är bra.

puss och kram

mmmmusik

hade skrivit ett inlägg om hur jobbigt det är att vara bakfull och kärlek och glass och lussebullar och musik, men så loggades jag ut, så jag nöjer mig med att säga

i like the way you g-g-grove



puss och kram

lussebullefreak


okej, och idag för första gången fick jag syn på gbsandwich lussebulle!!!! jag gissar att de rimligtvis körde den i höstas. nåväl;
32472-210man kan säga att jag iallafall gick igång och att jag tyckte att det var förvånansvärt gott med vaniljglass och lussebulle. tack för det häggvik. för det var där jag var och lämnade grejer till barnens hopp. samt köpte tolv stycken böcker för 30 kr. vet inte hur många böcker jag har köpt idag, men många är det iallafall. har hunnit med bokrean på coop och myrorna oxå. voj voj.
nåväl, hittade pappa pralin för 5 spänn på coop och lite andra inspirerande böcker...

nu är jag mer än trött men tänkte glo på csi. eller nä, för 17, jag väljer ju the nine. lite nyfiken på den ju. men fram tills dess ska jag nog läsa lite i nån bok.

råkade även handla två väskor och ett skärp som var för litet. eftersom jag är dum i huvudet och inte tänkte på att kolla om det passade innan jag köpte det. nåja.

gav bort min gamla skärm oxå.

och deklarerade idag. kvarskatten blev 1907 kr, om jag räknade rätt. eftersom den inte stämde. mjo. hur som är jag nöjd med det. hade kunnat vara värre.

just ja, råkade köpa två kaffemuggar, gustavsberg, design hon som vann mc donalds designtävling. tänkte att det kunde ju kanske vara kul att ha om några år, vem vet.

andra böcker jag köpte var agnes cecilia av maria gripe, nån om svartsjuka, nån om att fixa till loppisfynd, nån om nazismen i sverige tryckt på 40talet, stig dagermans nattens lekar, nån om charlie chaplin, barbro alving... ja, ett gäng till...

igår åt jag förresten glassen girlie.

nå, nu ska jag vila. puss och kram

en helt vanlig dag

What Classic Bombshell Are You?

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
You're an enigma wrapped in a riddle wrapped in a mystery. You have perfected the art of aloof and only someone who puts in a lot of time will ever truly know you.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic

jodå, vem vill inte vara audrey. jag är nöjd.

nåväl. jag är så förvirrad. och glömsk. egentligen skulle jag köpa ett par mbt-skor och sen köpstopp, men så fick jag för mig att det var en platt bildskärm jag skulle köpa, så jag gjorde det. sen kom jag på att attans, det var visst skor som var det planerade köpet. inte riiiiktigt samma sak, men, men.

nåja, dagen har gått åt till att glida runt och lämna och hämta kläder, handla skärm och brännare och besök på loppisen i vårberg, där jag enligt mig själv fyndade, men enligt mamma, så njaaaaeeeej. samt att installera och montera datajox. tack HE för ordet bygel och jumper. annars hade det aldrig gått.

har drömt en massa grejer. bland annat drömde jag att jag var på en konsert med duran duran, där det var jättelite folk, så vi fick träffa simon le bon efteråt. och när jag skulle leta reda på john taylor så råkade jag irra mig in på nån finlandsfärja där de spelade bingolotto. ända sedan jag var åtta år har jag varit kär i john taylor. tills jag såg dem live här nån sommar. släng er i väggen att simon är bland det sexigaste som gått i ett par skor. nå, nu spelar det ingen roll, för det är musiken och man kan säga att det är tori amos, toni holgersson och duran duran som alltid kommer att ligga närmast hjärtat. även om lundell är lite kung. men kung går inte att jämföra med gudar och gudinnor.

drömde även att jag och JL startade nån form att cateringfirma ihop där vi skulle ordna frukostbufféer åt massa sura kärringar som hatade oss för att vi inte hade någon gurka. mycket förvirrande. tror att eira var inblandad på nåt sätt oxå.

och så drömde jag att jag var kär i en kille som var kär i någon annan, så jag kidnappade den här annan och låste in henne hemma hos mig. sen när han var hemma hos mig var jag ju tvungen att på nåt sätt fixa till det så att han inte hittade henne. jag tror att det slutade med att jag drogade båda två. och alla var typ klädda i 50-talskläder.

och en dröm om nån festival som var på vattnet, fast i linde. hemskt jobbigt att tälta på vatten utan att bli blöt... drömmer rätt ofta om festivaler faktiskt.

männen, kärleken? jag är bara trött mest hela tiden. det bara är så. man önskar att man hade en paddel och kunde banka vett i skallen på de där små liven, så att de liksom fattade hur de borde bete sig utan att man behövde tjata och säga till eller ja, nåt.

jaha, nähäpp, god natt och puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,

tjabatjenahallå

saker gjorda: varit på 40årskalas, åkt tillbaks till sthlm, plockat nässlor, packat, rotat grejer
dagens fråga: har besatthet någonsin lönat sig?
dagens låt: tjabatjenahallå - nicke och nilla
dagens känsla: stressad, med stora bokstäver
dagens citat: "Carrie: When it comes to relationships, maybe we're all in glass houses, and shouldn't throw stones. Because you can never really know. Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies..."


jo, men visst. jag rullar ut i skog och mark och plockar nässlor. i förrgår mobbade mamma mig för att jag tänkte ha handskar på mig.
- meeen små nässlor bränns inte..
ähum? jasså? efter att ha lidit och insett att blåsorna på tummen inte var inbillning utan nässlors otyg så gick jag in till min telefonpratande mamma och ylade att jag behövde henne.
- jahahaha, leo har bränt sig på nässlor. och nu står hon här och stampar och säger att hon behöver sin mamma. hur är det med dina barn förresten?
så jag tackade för hjälpen och lommade surt iväg. men sen fick jag iallafall äggvita på fingrarna och dagen efter var jag helt återställd.

men idag. ack, idag var jag så pass klok att jag lyssnade på mig själv.
32472-207 här fick minsann diskhandskarna åka på... för nässlan är den nyttigaste växt vi har. (säger mamma) så jag plockade för att torka, för att kunna ha i té, grytor, bröd eller gröt. vi får väl se. förra sommaren gjorde jag iallafall eget té som blidde strålande gott.

annars har vi varit ute i stugan en extra gång. brorsan har tydligen bestämt sig för att sälja den, så vi packade med lite saker hem. jag passade på att sno lite larssontidningar. eftersom jag inte har nog med sånt :) men mest har jag bara legat på soffan och varit trött, inte ens orkat se på tv. utan bara legat där och slumrat och lyssnat på mamma som läste högt ur nån året runt.
- "om du vill att kaksmeten ska bli riktigt jämn och fin så kan du använda potatispressen"
- ähum, vad är det för fel med elvisp?
- ja, jag vet. det är så dumt.
och nån efterlysning. nån stackare som efterlyste sin vakstuga som hade blivit stulen. helt hysteriskt lustigt att nån ödslar energi på att stjäla en vakstuga...

fast en dag bakade jag 4 olika sorters sockerkakor och ett gäng muffinsar. hehe, stoppade pollysar i muffinsmitten. har ingen aning om om det var en bra idé eller inte.en grop blev det när de var klara. men, men.

men visst börjar mina föräldrar gå mig lite på nerverna vid det här laget, men det är ändå skönt, jo, de följde med till sthlm för att lämna kläder till hemlösa och barnen i ryssland. och för att jag behövde hjälp med en tavla som rasat ner och inte kände för att betala 2tusen igen för en ny ram.

hann även med lite promenader och spanande på blommor och finheter

32472-209 vitsippor, tussilago, blåsippor, påskliljor och scilla överallt. dock har jag gått de där vägarna upp och ner ett par gånger, så jag har som inte så mycket mer att hämta där. dvs fotomässigt. har snart fotat varenda sten. men, men... jag är ju dock mest besatt av närbilder, men det är tydligen alla i början... men nån gång ska jag köpa en ny kamera. en systemkamera istället. min är nåt mellanting bara och jag blir lite irriterad över att det inte går att flytta fokus eller bestämma storlek på fokuset. jag vill ha ett litet plus i bilden som jag kan flytta fram och tillbaks. men det blir en senare fråga. för jag har bestämt mig för att köpa en platt skärm till datorn och ja, införa köpstopp.

fick bara 738 spänn typ i restskatt, men så såg jag att stånk, det saknas ju massa inkomst på mig, så det blir väl de vanliga 4,5 tusenlapparna. får ringa och hojta med dem på skatteverket på måndag. eftersom jag inte orkar leta bland mina egna papper för att ta reda på fakta :) när jag liksom har en telefon...

på tisd är det konsert, den 2a är det spelning plus att pappa ska opereras, sen var det en till spelning nån gång... och den 16e maj är det en begravning, plus att det verkar bli en tripp till lund snart men det känns skönt om det inte är nåt jag glömt där i slutet av april iallafall...

har glömt bort att ringa och fråga om den där smyckesmideskursen. men jag tror att den var i tumba och jag vet inte riktigt om jag vill åka till tumba. tumba ligger på ett av mina benhårda off-områden. för många sjuka våldtäkter och annat där. och särskilt om det är kvällstid. men jag tänkte att det går ju att ringa och fråga om de inte råkar ha tänkt sig att ha den någon annanstans. för det vore väl häftigt att smida sina egna smycken?!

ja, nä, nu ska jag sluta att mala och lägga mig och sova istället.
puss och kram!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

så vi besökte stugan

saker gjorda: besökt rusta, öb, coop, brorsans stuga, samt ätit en massa
dagens fråga: var går gränsen för narcissism och att bara gilla och vara nöjd med sig själv?
dagens låt: release me - laura sweden
dagens känsla: jorå, trött men helt okej...
dagens citat: "Samantha: Ladies! Seamen, twelve o'clock!
Miranda: I pray when I turn around there are sailors, because with her, you never know."


jag klandrar inte ralph fiennes.  storyn är väl lite så här, med min vinkling då, hon tar sig ett nyp på arbetstid. för hon jobbar som flygvärdinna och in kliver kändisen och hunken ralphie. hon får sparken och efter det tvingas hon tydligen  att prostituera sig. ja, för att få ihop pengar, för man kan inte jobba på mc donalds när man varit flygvärdinna. så ralphie hade inget med den saken att göra. egentligen har han inte med nåt att göra annat än att han lättade lite på trycket tillsammans med henne. så hon skyller inte på honom. alltså, när blev det så vanligt och helt okej att skylla på alla andra att man känner att man är tvungen att tala om när man inte skyller på någon?

efter en tripp till brorsans stuga och man är fylld med ro. och lussebullar :)

32472-205

idag så gjorde iallafall mamma det. hon läste högt ur tidningen. och säger till min bror
- Jo, de har en biograf i vingåker.
både jag och brorsan kände att "jaha??"
men jag gillar sånt. när man sitter och försöker fokusera sig på i mördarens spår så kommer nåt sånt där som bara är så självklart fast man egentligen inte fattar nånting.

32472-206 det var ruggigt kallt, men lite vår iallafall... och egentligen blev det inte så mycket gjort. jag köpte rosa påsförslutare på rusta och pollypåsar på öb. var tvungen att köpa en apelsinsmakig, för att testa...

männen, kärleken? nixpix, har inte hört nånting från någon. förutom att mamma läste kontaktannonser högt för mig. för hon skulle hitta en fästman åt mig. i tidningen land. "hej, jag är en trevlig bonde, mina intressen är dig och natur". inget fel med det, men jag reste på mig och gick iallafall. hehe... men åh, vad jag kände att jag skulle vilja ha en pysslarstuga i nora och sen nåt annat nån annanstans. men en skrivarstuga med atleje och allt möjligt i nora. som maria lang. då skulle jag vara lycklig. men vart var jag. jo, det är ingenting han har gjort särskilt eller nånting sånt. det är bara det att jag har inte längre nån energi till att ge och aldrig få nånting tillbaks. för det är alltid så, på hans villkor och jag orkade inte. för man ska visa så förbannat mycket förståelse bara för att han har asperger och visst. det kan jag ju göra, men han får ju gärna anstränga sig ett litet uns själv, eller stå för omtanken han säger sig känna. det funkar inte. alltså visst, vänskap ska väl vara kravfri, men nånstans sker ju ändå alltid ett utbyte från båda hållen och nu sprang jag helt plötsligt och slog huvudet i väggen. så det var inte märkvärdigare än så.

jag vet inte, jag vill väl ha nåt himlastormande, nåt som bekräftar mig rejält. men nåja, skitsamma.

hehe, mamma kände inte igen oprah utan smink. för hon visade sin arbetsdag idag och mamma bara "men det där är ju inte hon" hela tiden.

har börjat läsa camilla l's bok isprinsessan. jag vet inte, jag kan ju inte säga att man grips de första tolv sidorna iallafall. men jag har ju hört att hon ska vara så bra så jag får väl ge den en chans. och jag har även för mig att jag hört att isprinsessan just handlade om nå form av övergrepp på barn eller nåt. minns inte så mycket längre. och nog för att den är fiktiv, men som ecpatvolontär så är det ändå väldigt lätt att välja sån litteratur.

på tisdag åker brorsan tillbaks till lund igen, själv blir jag nog kvar  här ett tag till.

de rostade kikärtorna gick hem här iallafall.

och så har jag lärt mig en sak. att när man putsar fönster och använder tidningspapper ska man inte använda fönsterputs utan antingen 1. bara vatten. 2. vatten met lite ättikssprit i. 3 vatten med ett uns diskmedel i.
så det ska jag prova nästa gång. fast jag funderar på att tvätta fönstrena hos ma och pa när de åker till ludvika för att packa ihop ett dödsbo, ja, hjälpa en bekant att packa ihop ett dödsbo. eller så kan jag ju förvisso baka. det brukar vara min grej.

inga smoothiesar än, men snart så. imorn så, då ska det bli smoothiefest igen.

puss och kram




det där uppdraget


så var det bergslagen hej hopp. jag tycker att vi äter konstant här. det är fika och det är mat om vartannat och man hinner aldrig bli hungrig iallafall. och de där vegetariansakerna man kör med får man lägga på hyllan. men det gör inget, för skinksmörgås och must är sååå gott.

har friat brorsan och vi skrattade som 17 åt boken "uppdraget singel" som alltså innehåller handfasta tips till hur man slutar vara singel.
tips 1 var: svara på en kontaktannons
tips 2 var: ring din första kärlek och bjud ut på kaffe.
jojo, kan man ju säga.

påtal om männen och kärleken? så gav jag upp nu. för ungefär hundrade gången. men jag orkar inte det här att allt ska vara på hans villkor och jag har verkligen bitit ihop och ansträngt mig, men det känns ju som varför? när vänskap inte är på lika villkor, varför ska man öht ödsla energi på den? jag bara kände att jag skiter i det, så jag bad honom hålla sig borta. så där för hundrade gången, men det känns som att det kvittar helt enkelt. jaja.

såg beeing julia idag. fina kläder, skönt slut, men annars var den väl sisådär.

blev bara en promenad idag och sen vips när vi kommit hem och satt och drack kaffe och åt tårta, då började det snöa. april är en lustig månad.

mamma satt och tjatade idag om hur blek jag är, så jag kanske ska se till att styra upp det där och kolla mitt blodvärde och sånna saker. man vet ju aldrig.

annars hittade jag ett linne med glittriga fladdermöss och i glitter stod det "trick or treat" lite lustigt. synd att jag inte hade den på första gånden fi och do hade klubb. med tanke på att deras klubb heter trick or treat.

men nu ska här sovas, även om jag vill tillbringa natten framför tv4fakta och deras orgie i brott, så vet jag att jag kommer slockna så fort jag vilar huvudet mot kudden.

puss och kram och glad påsk

påsk

jag vill fortfarande bara sova, men idag har det iallafall gått bättre att tvinga mig till att föra benen över sängkanten och att sen efter det röra dem oxå.
har nästan sett klart på the quiet och ju mer jag tänker på det, desto mer undrar jag om jag inte redan har sett den en gång...
brorsan kommer väl och hämtar mig om nån timme och jag har varit och köpt mat på det nya haket. mest för att få kaffe, eftersom det ingår i lunchpaketet. för hungrig är jag inte, men jag blir väl så småning om.
har skurat badkaret och sånt oxå. ska bara packa. sen. för först ska jag vila i soffan ett tag. funderar på att börja glo på little children...
det är ju det, med det här med att vara rökfri. då har man som inte längre cigen som hjälper en mot tröttheten.
haha, fasiken vad jag tjatar.

spåtanten i insider hade inte ett enda rätt. tyvärr. lite tråkigt. eftersom jag vill gå och spå mig men inte vet vart eller hos vem. vill inte gå till isis kammare, för hon har inte haft många rätt beträffande framtiden. sen att hon känner mig bättre än nån annan bara genom att titta på mitt horoskop är ju en annan sak. läskigt, men sant.

men idag orkar jag leva iallfall och det är sköööönt :)

längtar hem till mamma och påskskinka med påskmust och att sitta i soffan och titta på tv medan hon läser högt ur nån tidning...

nä, puss och kram

gaga ga gaaa ga, trött

saker gjorda: dammsugit iallafall
dagens fråga: ?
dagens låt: something stupid - frank sinatra
dagens känsla: sjukt trött!
dagens citat: "Carrie: Men in their forties are like the New York Times Sunday crossword puzzle: tricky, complicated, and you're never really sure you got the right answer."



alltså, jag tror inte att jag orkar leva. jag somnade innan elva igårkväll och kom inte ur sängen före 15 och sen sov jag ännu mer efter att ha ätit en frukost. och sen kom jag knappt ur sängen igen. jag håller på att bryta ihop för att jag inte ens har energi till att andas. jag vill bara upphöra. trycka på paus. så trött är jag. sen är det nån som säger saker som "det är för att du är understimulerad" eller "skaffa en hobby". men hur ska man orka det när man inte ens orkar andas?! eller det gör man ju, för man har inget val, men varje andetag gör liksom ont. det är helt galet och jag orkar inte. men efter 19 så känns det iallafall lite bättre och jag har i olika omgångar dammsugit. naturligtivis inte noggrant och naturligtvis har jag inte dammsugit under soffan eller i soffan än, får försöka med det imorn. men allt som är synligt, dvs golvytor, är dammsuget iallfall.

männen, kärleken? jag orkar ingenting just nu. kan inte nån bara ta hand om mig. jag skiter i att det är oattraktivt att vara behövande...

idag ska de testa spåkvinnan på insider. eller i insider. spännande som 17 tycker jag. vore asballt om hon klarade det.

jag har inga tankar, så jag har liksom inget att skriva.

puss och kram

det var det



woho, jag är så bortskämd! brorsan åker från linköping på fredag, så då lovade han att åka förbi här och hämta upp mig. det blir 20 mil extra, men han sa att det var okej. gosh, så skönt.

har städat idag, men har fortfarande lite kvar, så då kan jag ta det imorn istället och lägga mig och sova nu istället. för jösses vad trött jag har varit idag. blev inget sova natten, som var...

håller på och tittar på the quiet, har ingen riktig koll på vad det är för film, men den är lite lugn iallafall.

ja, det var det...


den här bloggen är inte rättvisemärkt, tyvärr

saker gjorda: man får väl räkna att gå till F som en promenad, deckat, träffat Ri, testat det nya fiket
dagens fråga: vad är det för fel på folk?
dagens låt: save your love - renee&renato
dagens känsla: sjukt trött, men det funkar humörsmässigt iallafall..
dagens citat: "Carrie: When I first moved to NY and I was totally broke, sometimes I would buy Vogue instead of dinner. I just felt it fed me more."



jag läste den här gamla nyheten här förut. har helt missat den. alltså, att folk är idioter och känslolösa har ju konstaterats förut. men det som slog mig nu var att de här killarna antagligen har flickvänner. vilket egentligen är helt sjukt. men kvinnor är nog den mest accepterande och förlåtande varelse som finns. våldtäktsmän har flickvänner, pedofiler får nya fruar, hitler skulle garanterat ha älskarinnor för "han är ju så charmig och karismatisk"... det är liksom inte hunden som är människans bästa vän, det är kvinnor. nåväl, jag är arg på dessa lamm-mördare! ruggigt arg!

32472-204 så här blidde den där träasken jag tjatat om. recept på sangria på locket.

såg al gore på oprah idag oxå. lite så där ironiskt att han flyger över hela världen överallt för att informera om faran med koldioxidutstläpp, men det får väl vara. själv har jag bara energilampor i hallen, för det var bara där de fick plats... och sen fanns det inte tillräckligt starka på ikea för att sätta i badrummet. men jag försökte ändå, men kupan gick inte över... sopsorterar gör jag väl, men man ser ju hur andra förstör insamlingarna, så man vet ju inte om det tas reda på på rätt sätt ändå så... annars gör jag väl inte så mycket, jag väljer väl kanske mer rättvisemärkt än miljömärkt, men nu för tiden har det mesta en svan eller falk på sig ändå så... om det nu är en falk det är...

nåväl, efter allt haveri och med tanke på att jag skulle ha rest hem till ma och pa imorn, så är det städa, städa, städa som gäller imorn. det är väl inte så där jättestökigt, men det är ju det där att komma till skott, att se fram emot att bli svettig av dammsugandet och skurandet. för det blir jag...

nu sitter jag här och gottar framför desperate housewives. igår såg jag the last kiss, som jag inte riktigt minns och idag såg jag klart på the illusionist. jag blev helt betagen. skulle kunna se den igen nu. jag vet inte vad den har fått för kritik, men jag gissar att den inte blivit helt hyllad, men för mig var den fantastisk. och edward norton är en av de allra bästa.

männen, kärleken? han ringde igår och jag tjatade lite om det där fittjävel, men naturligvis skulle han vara trotsig och bara garva åt mig, men jag vet att det var migränen och jag vet att han vet om det. sen ringde han och väckte mig i morse och det är alltid lika roligt för jag är alltid lika förvirrad och har noll koll på vad som sker eller sägs och sån har jag aldrig varit förut när telefonen har väckt mig...

ja, jag kanske inte behöver förklara att jag börjar dreggla över synsams senaste reklam. glasögon och solglasögon överallt. mums.

tydligen får man inte gå i terapi hela livet. så här är det. jag vet typ inget intressantare eller bättre än att nära sin narcissism med terapi. en kunnig människa bakom ratten så att säga. och visst jag förstår att man inte ska ta upp platsen för nån annan så där, när man inte krisar, men tydligen ska man inte göra det ändå. för det räknas inte som självständigt att gå i terapi hela livet. skittråkigt ju. särskilt eftersom jag tycker att terapi är glamouröst, haha.

puss och kram på er Andra bloggar om: , , , , , , , ,

mitt liv är som första fyllan

saker gjorda: smuttat på lite kaffe...
dagens fråga: bakfylleångest eller överkänslig?
dagens låt: a pain that i am used to - depeche mode
dagens känsla: fortfarande ont, men det gör inte lika ont, så jag är glad...
dagens citat: "Carrie: I like my money right where I can see it--hanging in my closet.'"


jag blev rejält mobbad på krogen i lördags. antingen är det för att jag är för gammal och ful som de inte ger sig, eller så är det för att folk är, ja, eh, knäppa. först kom jag ut från toa och stod och tvätta händerna, då kommer nån kille och brud fram och den här killen börjar yra en massa som jag inte fattar och så säger han "äh, skitsamma" varpå jag ska säga:
- ja, det är lugnt på min cv står det ändå att jag aldrig fattar poängen.
(för jag och Ni hade just skämtat om det där med att fatta poängen.)
då börjar den här killen vråla "men jag vill inte höra vad du har att säga", så jag bara jaja... och gör klart mina händer, då hör jag hur han har gått fram till några andra killar och bara;
- vet ni vad den där tjejen sa? hon bara "på min cv står det att jag är bääääääst" med nån tillgjord röst. jag bara "suck"...

lite senare var det nån brud som spillde ner mig med öl, så där att det rann över hela bardisken. sen när jag vrålade till då, eftersom man reagerar när man får kall öl över sig rinnande in i armhålan, då ber hon inte om ursäkt utan hon bara
- men herre gud, det är ju bara öl, det torkar ju...
så jag blänger lite, men säger ingenting, så hon börjar tjata om samma mening tusen gånger. så jag tar tag i hennes killes t-shirt lite och låtsas vara på väg att torka av mig på den. då får ju han spel och bara
- varför ska du torka av dig på mig ditt jävla cp, inte jag som spillde ju.
så jag lämnar de där och vänder mig om. och han står väl och vrålar en kvart om att jag är ett cp och hon att det bara är öl.
sen försöker jag få kontakt med dem i baren, för jag vill ha lite papper och torka av mig, eftersom väskan är dyblöt och ja, jag oxå. så då vill jag inte lägga ner armen i ölen på disken utan står och håller den uppe i luften. då får ju det här paret nytt vatten på kvarnen och börjar
- vem tror du att du är? barbie eller? varför står du så där? barbie barbie...
med nån tillgjord bjäbb-röst och börjar sen härma mig.
det enda jag kan tänka är jösses. så jag vrider lite på huvudet och säger
- men släpp det där nu. skaffa ett eget liv. bara släpp det...
och då börjar den här killen med sitt spel igen och vråla vilket cp jag är.
så då ger jag upp och ignorerar dem helt. tar mitt papper och torkar mig, tar min öl och går.

det är ju sånt här som skulle få mig att skämmas ihjäl om jag betedde mig så eller om min pojkvän gjorde det. kissa på golvet i bb-huset, fine, det får du stå för själv, det tar jag inte på mig, men om han skulle bli helt hotfull mot nån tjej jag spillt öl på och börja vråla, då skulle jag vilja sjunka genom jorden...

men alla är vi olika.

så jag var lite låg igår och undrade vad jag gör som får folk att bete sig så mot mig. kände mig allmänt ful och gammal. sen fick jag ett "fittjävel" på msn:en för att jag sa 'ditt jävla as' när jag blev påhoppad för att vara tjurig när jag bara sa att jag skulle lägga mig i soffan, så han fick ha så kul med sina ragg. så jag blev skitledsen och bara bölade resten av kvällen. alltså, jag hör ju hur det låter. moget. har just dissat folk för att vara otrevliga och så slänger jag själv ur mig saker, men skitsamma. ibland rinner bägaren över helt enkelt.

så ja, min fina, röda klänning är helt ölstinkig och rocks kan fara och flyga. vilket dräggställe. nu är jag inte snobb, jag är ju rockerbrud, men fan, sånt här får mig ju att bli snobbig som fan och längta efter ställen där folk beter sig.
jag blev väl lite full, i slutet, men jag började med att dricka läsk när jag kom dit. och sen vatten och så nån öl mellan varven. men jag hade lika gärna kunnat vara nykter hela kvällen, det var mest Ts tjat och psyksnack om att "kul att se mig ute" som fick mig att vilja bli full.

men det är rätt kul i efterhand när man kan garva åt alltihop iallafall...

och idag ska jag ju städa, hmm, är fortfarande helt seg, men, men..

och J sitter och har sin kuk i msnfönstret, här är det bara vuxna människor som lever. jag är fan 32 och mitt liv känns som första fyllan, haha...

men ja, en släkting till mig har gått bort, dock ingen jag har nån direkt relation med och hon var gammal och hade ont, så det var som nog bäst så. men jag ska iallafall ärva tavlor från henne, som min pappas farmor har målat. för hela min släkt är konstnärliga av sig, utom jag... men jag älskar tavlor, så är det.

men nu måste jag nog göra frukost, så att jag kommer igång här... och sluta vara så deppig.

männen, kärleken? vem 17 vill hångla med nån på det där haket. jag nöjde mig med att gå hem och drömma att jag och D var kära och hånglade jättepassionerat. vilket vi naturligtvis inte är, eller nånsin kommer att göra...

sen drömde jag oxå att oprah var på sverigebesök på typ ikea. och att hon hade barn och jag sprang runt där som en paparazzi och skulle fota hennes ungar...

nä, jag vill nog se på nån amerikansk kärlekskomedi nu. men det blir nog en smoothie och just oprah.

puss och kram

Andra bloggar om: , , , , ,
RSS 2.0