jag tror att kvällstidningen hittar sina löp i min papperskorg


sa jag att telefonen inte ringde igår? mja, jag kanske hade 23 missade samtal på mobilen då, men ja, det var bara fyllenötter... jag är ju lite smartare än vad de är, så jag svarar ju inte...

idag på löpet på sexpressen står det "60 fel som kvinnor och män gör i sängen". alltså om jag ska sluta göra 60 fel i sängen, då kan jag säga att det händer inte så mycket efter det då...

haha, fido träffade D på vägen hem i natt. lustigt. för det är min bekant och nu är det även hennes, fast vi alla liksom träffats på varsit håll. världen är bra liten.

nu har jag tvättat mitt överkast iallafall. tydligen ska man inte köpa tvättmedel på lidl. för det envisas med att inte lösas upp helt och fult, utan det ligger alltid kvar en skvätt i facket när tvätten är klar. okeeej, jag vet att man kan kolla under tiden och peta lite, men jag glömmer bort ju. nåväl, det är dåligt.

nu ska jag bara sitta och slöa bort en halvtimme, innan jag glor på tv i två, för att sen dammsuga. så, då var det planerat och fixat. coolt.

puss och kram


Kommentarer
Panki

Herre gud, SÅKLART att man inte handlar billigt å dåligt tvättmedel! D kunde jag ju sagt till dig, så slapp du handla b medel.

2007-05-01 @ 12:38:21
Tinnitussan

haha. då vet jag att jag ska passa mig för lidls tvättmedel ;-)

2007-05-01 @ 16:06:34
URL: http://tinnitussans.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0