Julkortsbyte

Massor och tusen med tack till alla julkortsbytare för de fina julkorten, som damp ner i brevlådan igår - inte här, men hos min mor. Det är ju nämligen lite så att hon samlar på vykort av olika slag, så jag tänkte att det här bytet skulle vara en kul överraskning för henne. Och det var det :)

 

I morgon, ska jag via telefon, få era bloggadresser så att jag kan gå in och tacka personligen för den värme ni spred!

 

Ciao

 

 

Buzzador och

Jag är ju då Buzzador, ett företag som arbetar genom att låta 'vanligt folk' få testa produkter och tjänster mer eller mindre gratis i utbyte mot att man 'buzzar' om det och lämnar ett omdöme.

Den här gången buzzar jag lite om Locobase® REPAIR, som är en kräm för torr och sprucken hud.

 

Den är inte bara fri från parfym och färgämnen utan även fri från parabener. Om parabener kan vi säga; "Den 28 januari 2005 konstaterade EU:s vetenskapliga kommitté för förbrukningsprodukter, SCCP, att man inte kan utesluta att konserveringsämnena, propylparaben, butylparaben och isobutylparaben, kan ha hormonrubbande effekter." Men de används främst som konserverande ämnen.

Nåväl, till saken - hur skönt är det inte att ha en riktigt fet och vårdande kräm till hands nu när huden är vinterfnasig lite överallt på kroppen?! Jag njuter för fullt! Ett tips är att smörja in sig på kvällen, så att krämen verkligen får tid att verka.

Så, det här är inte bara en buzz, det är även ett julklappstips till stora som små - in på något av våra apotek och leta reda på en tub.

 

Ciao

 

 

Tradera, loppis och Elvis Presley


Lite loppisdags var det visst här om dagen. Det finns mycket jag har en förkärlek till och en sak är gamla tidiningar. Eller äldre, kanske man säger för att det inte ska bli missuppfattningar.Har en fascination för att de finns kvar. Så som denna, som är från 1920 och är ett härligt tidsdokument från vad man kanske skulle tro var en oskuldsfull tid.

Nåväl. Imorgon är det jobb och det för andra gången. Jag vill naturligtvis jobba mer än bara en dag i veckan, men jag är glad för det lilla.

Var nyss nere i centrum. Tittade på chipsen i affären och tänkte att 'aaah, ikväll ska jag äta chips och se på melodifestivalen. Gött.' Men inte är det någon melodifestival än på några veckor. Vet inte vart jag fick den känslan ifrån. Kan ha med att göra att jag här om dagen inte kunde släppa stroferna;
Ingen annan når mig som du når mig
Ingen annan får mig för du står mig så nära
Åh, det känns i hela kroppen inom mig

Och vart de i sin tur kom ifrån har jag ingen aning om.

Och så tänkte jag tipsa om en bekants tradera minsann.

Och så insåg jag att jag nog är lite intresserad av att läsa denna fantastiska bok.

"I över 20 år har Lisa Johansen påstått att hon är dotter till kungen av rock 'n' roll – Elvis Presley.För tolv år sedan skrev hon boken ”Jag, Lisa Marie – den sanna historien om Elvis Presleys dotter” som vållade stor uppmärksamhet i både Sverige och USA.I boken påstår Lisa Johansen att hon är Elvis och Pricilla Presleys biologiska dotter, och att Lisa Marie Presley är en dubbelgångare."

Och nu säger jag inte fantastisk för att jag tror att den är bra, utan av helt andra orsaker.

Ciao


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

RSS 2.0