det är ju kul att få post ju


fick lite post idag:

image232
mina nya dolce&gabbanatröjor, de två till vänster. kanske så där bara för att jag nyligen sett satc och när carrie modellade åt dem i just underkläder. nåväl, den till höger är moschino. 186kr fattigare blev jag av detta köp.

fick flytta halkkörningen till augusti ist och nu börjar jag bli stressad över att det ska dra ut så på tiden. ey, jag vill ha mitt körkort nuuuu. nåja.

jag ska väl ta och börja tvätta lite barbiekläder då.

puss och kram!

jag har träffat Gregorius

antingen är han bara dum i huvudet, eller oxå är han ond. jag gissar på ond. men nog om det. jag backar och gömmer mig ist.

kan den där rackarns mobilen bara snabba sig hit.

B fyller år idag, men eftersom jag inte har nåt körkort så kan jag inte åka dit och gratta henne.

okej, drömmar: hur sjukt är det inte att drömma nåt sånt här? jag drömde att fido mailade sin jobbtidning till mig för att den var så ful typ. så jag satt och läste den, så var det en kalle anka-serie där i. det var massor med typ små kajsa anka som bakade och skrek "vi behöver mer säd" varpå massa tjatte knatte och fjatte-ankor började.. .hmm... spruta hej vilt omkring sig...
så kan det gå, skulle man kunna säga.

idag är jag ledig från körningen och allt. naturligtvis är jag trött, eftersom psyket är överbelastat, men jag tänkte ändå så göra något nyttigt idag. jag har tackat nej till mina gamla barbiedockor oxå, så jag kanske skulle ta och tvätta rent dem och deras kläder eller nåt. så kan jag antingen sälja dem på loppis eller skicka dem till barnen i ukraina.

nä, först ska jag nog läsa lite doktor glas eller bara ligga på soffan och blunda.

puss och kram

glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass


voj voj. är lite för trött för att plita ner nåt vettigt. sitter och äter jordgubbar och glass och svär över finnar. har kört två gånger idag. 1 gågn med A och en gång med H. och det här med att backa rakt. eh, ta sikte mot nåt mitt i bakrutan. långt bort. men alltså. om jag gör det så flyttar ju sig granen ju närmare jag kommer. jag kan backa rakt genom att hålla ratten rakt, men tydligen inte genom att ta sikte på nåt.  vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken, men, men.

här om natten drömde jag att jag var bästa kompis med linda rosing.. jag kan betala  pengar till den som talar om vad den drömmen betyder...

såg ML på stan idag. på håll. gah, såg att han såg mig men jag låtsades vara upptagen med att slicka på fingrarna???!!! ungefär som i dirty dancing - "i carried a watermelon". däremot vet jag inte om han kände igen mig. förra sommaren satt han ju och tjatade om hur kär han varit i mig för 15 år sen. och ja, jag blir bara generad varje gång jag ser honom. han är den där farliga killen som man slukas av och med en blick som enbart håller fokus på den brud han raggar på. han gör en knäsvag. men som sagt, han är den där killen man _inte_ ska ge sig i lag med.

och min nya mobil har fortfarande inte droppat in här. jag känner att det är lite tråkigt för jag har ett nr ingen annan har och jag har inga nr själv. kan ju vissas nr utantill eller via hitta, men iochmed att jag inte har min mobil så vill jag inte lägga till några nr heller. smått irriterande.

pappa kommer hem från uppsala imorn kväll.  han var tvungen att köpa en spruta som kostade tusen spänn. kul för honom.

imorn är jag ledig från körningen och på måndag ska jag tydligen halkköra. med H. haha, stackarn. jag fattar nada hur jag ska kunna lära mig att äga vägen så pass mycket att jag kan köra upp. ja, nä, jag får väl lägga mig och glo på top chef tills du är vad du äter börjar. är helt uttråkad, mamma är inte hemma och jag har ingen att ringa till.

puss och kram

mitt i ett berg av gamla leksaker

saker gjorda: övningskört och gjort nåt övningsprov, gått igenom grejer som stått på vinden
dagens fråga: hallå solen, var är du??
dagens låt: det var nån som sa att jag borde dejta markoolio...
dagens känsla: stencool. haha.
dagens citat: "Charlotte [hung-over] : My hair hurts."aaah, några motorstopp måste man ju få ha. shit vad trött jag var när jag försökte plugga teorin. men latten var lika god idag som igår och jag sa det till honom... He gjorde oss sällskap i bilen igen, så jag upplös honom om att det är honom jag ska köra landsväg med sen. så att han ska inte vara för glad när jag gör mina missar... jag kanske var lite gnällig, men, men...

sen upp på vinden här och släpa ner lite grejer. pussel och dockor, varsågod, gör vad ni vill med. hmm, starlettidningarna.... what to do? spara eller inte... flickböcker, hmmm.... jag sparar givetvis lottaböckerna och mary-lou, men de andra vet jag 17. jag har iallafall aldrig gillat hästböcker, så de få sånna kan ju åka. däremot började jag fundera, för vuxenböcker har jag aldrig rensat ut, så varför ska man som rensa ut flickböcker....  eller då borde jag ju iallafall kunna göra mig av med lite vuxenböcker... eller jag vet inte.. starlettidningarna har jag sparat till sist. har plockat åt mig smurferna oxå, för jag antar att man böööör spara sina smurfer. men dockskåpsgrejer väck. tydligen låg det en packe serietidningar där uppe oxå, som jag tänkte gå igenom nu...  legot lika så. jäklars vad lego vi har haft. men jag tänkte att jag kan ju iallafall hjälpa till att sortera upp det efter färg...

dock är jag helt otippat astrött fortfarande och vill bara somna.

jag har inte förväntningar på den här stan, så när man kan köpa med sig kaffe och smoothies så blir jag liksom lite lycklig. så det får bli lite smoothies till snabblunch imorn. för imorn är det övningsköra, teori, övningsköra, som gäller.

de skulle fixa att skicka min telefon vidare idag, så vi får väl se om den dyker upp här eller inte. spännande.

just ja, ack, de här skorna och den här klänningen är väl ursnygga? kanske inte tillsammans, men iallfall...

32472-23132472-230 jag vill ha!!

råkade köpa lite dolce & gabbana-kläder second hand idag. men, men. bara för att jag ville ha...

nä, jag är så trött att det bara blir strunt av det här. puss och kram på er!

give me a superhjältekraft

saker gjorda: övningskört och gjort nåt övningsprov
dagens fråga: hallå flirten, vart är du?
dagens låt: jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mig osv - robban broberg
dagens känsla: stencool. haha.
dagens citat: "Samantha : I'm a trisexual. I'll try anything once.."


nu låter jag nog som att jag är helt karltokig, vilket inte är ett dugg sant, men jag känner att jag bloggar rätt flitigit om dessa män. men jag vill ju gifta mig med min bilskolelärare. bara för att han tror på mig. "jag ska göra dig modig leopardia. du har alla förutsättningar, du behöver bara tro på dig själv. jag ska göra dig grym". för jag vill gifta mig med alla som tror på mig. i våras var det vår dykinstruktör silvio. gullegubbar.

råkade liksom tjoffa mobilen i golvet i morse. boink sa det och så lossnade luckan från resten och så var den paj. och det verkar som att min pappas mobiltelefon är operatörslåst, för den fungerar inte. "sätt i rätt simkort står det bara" och ingen annan mobil här hemma, som inte är 3g fungerar heller till det kortet. och inte fungerade mitt telenorkort i pappas heller. så jag är utan mobil för tillfället. jag har ringt posten och bett dem skicka vidare min telenormobil, men jag fick inget svar på ifall de skulle göra det. bara ett "jag ska se om det går". vilket iofs verkar lite konstigt att har man ett kollinr kan man skicka den posten vart som helst. men, men, jag lägger mig inte i det där just nu. men alla som vill kan ju maila sina kollinr till mig så där, så att jag kan få lite julafton här.

fast iofs fick jag en fin klänning idag på posten. nån svensk designer. som jag köpt på tradera. billigt. så jag är glad. och något mer som gjorde mig glad var att kaffebaren här i stan. ja, för det första att det finns nåt ställe som serverar kaffe latte öht är något som gör en glad, men att de dessutom serverar den helt perfekt får mig att  längta tills imorn och jag kan gå dit igen. att servera den helt perfekt innebär att den är lagom varm för att drickas på en gång. för det är så att latte inte ska vara så där jätteöverdrivetheta, som de oftast är. me like.

på körskolan:
- jag skulle vilja ha mitt senaste prov utskrivet
- jag hinner inte nu, men J kommer om 45 min
- mhm, jaja, men jag tänkte gå nu.
- när har du tid igen?
- imorn.
- imorn?
- jo
- så du kommer inte tillbaks nå mer idag?
- nä
- så du ska gå?
- jo
- och kommer inte tillbaks? inte på hela dagen?
- nej
- du har kört färdigt och allt sånt?
- jo
- hur många prov har du gjort?
- två
- och du kommer inte tillbaks nåt mer idag?
- nä
jösses, jag har väl inte gått med i en sekt heller. det lustiga var att hon inte hade tid att skriva ut, men av nån anledning haka upp sig på att jag skulle gå. nu menar jag inget illa, men jag ville gå. det är 30grader varmt ute och jag hade suttit där i en och en halv timme. jag tyckte att det var en fin början. dessutom finns det väl andra som vill åt datorerna.

jag köpte ett par treckingsandaler på coop och jag känner lite att de var lite ljuvliga så där. ursköna. rosa.  tyvärr skulle det bli regn här resten av veckan...

idag startade jag i uppför- och nerförsbacke. fick faktiskt motorstopp en gång. men ja, det måste man ju ha rätt att få nån gång oxå...

nå, jag ska väl gå ner och vara lite social. mamma har bjudit in lite damer på sill-lunch. pappa är på uppsala för att testa ut mediciner och kommer hem på torsdag först.

puss och kram

ps. i natt gick det nästan helt okej att sova ds.

inlägg numero 2

bla bla bla. jag kom på en sak som gjorde mig upprörd och förhindrade min sömn. jag agiterade mot det faktum att man endast får bedriva renskötsel om man tillhör någon av sveriges x-antal samebyar för renskötsel. vad är det för jäkla diskriminering? det är bestämt så enligt sveriges lag. så kom inte och säg att jag kan bli vad jag vill, för renskötare kan jag fan i mig inte bli. och jag är mycket sur över detta faktum. jag har faktiskt, tidigare, varit rätt duktig på att förespråka att homosexuella ska få adoptera barn. seså, tjänster och gentjänster, se nu till att vi alla kan få äga renar. jag vill att det ska vara min rättighet.

men till tröst har jag iallafall det här med att man lär sig något nytt varje dag. och avokado betyder testikel, mina vänner, så det är därför avokado heter avokado och nånstans där inne hos hjärnbalken så känns det inte så dumt.

något annat var att min mor läst den här krönikan högt för mig. här finns länk till krönikan. och bla bla bla skäms kvinnor för sin sexualitet? jag vet inte om jag har missuppfattat krönikan eller om han har missuppfattat fridas låttext. för låt oss vända lite på steken och säga att det skulle handla om en kille som hamna i samma siutation och "vem fan är du, dig skulle jag inte ligga med ens om jag var full?" skulle jens skriva en krönika om ifall män skäms över sin sexualitet? varför vill jens så himla gärna att det ska vara så att kvinnor skäms över sin sexualitet så att han misstolkar och skriver en hel krönika om det? jag undrar om det inte är så att det är jens som frida har skrivit om. att han är oupset?

och jag antar att han är tillsammans med den där 21åringen. 30åringen som alltid förespråkat att han vill ha riktiga kvinnor. rejäla skurtanter typ. men det är ju bra om det hela leder till nåt vackert, så det var värt att liksom losa mig för. annars hade jag ju blivit bra trött. jäjä, jag blir så provocerad bara jag tänker på allt han utgett sig för att vara, som han inte är. som tex när jag skrev i blogg att jag ville ha män som var ödmjuka, så kunde han skicka ett mail "jag är ödmjuk".. jasså, vart då nånstans?? jaja, man ska inte fastna i bitterheten, snart är det enrst på tv:n. jag har försökt undersöka lite hur gamla ernst barn är, eller om han har någon yngre bror.... men än så länge har min enda källa varit mamma. trots att jag vet att det är google som är min bäste vän.

image229

det som stör mig med den här bilden är att jag inte såg skuggstrecket mitt i blomman, för jag var som förhäxad av vattendropparna. snacka om att ha dåligt fokus. men jag antar att övning ger färdighet.

imorn måste jag gå upp ännu tidigare, så vem vet vad som kan trilla fram ur huvudet då. den som ändå kunde bestämma över sin sömn. det vore coolt. det skulle jag vilja ha som superhjältekraft.

nå, puss och kram på er.

buff buff


kunde inte somna i natt. låg och skrev arga insändare i huvudet. nu kommer jag inte ihåg om vad. inte en susning. jag hade oxå några långa debattmonologer för mig, men jajösses, minnet sviker. när jag väl somnade tyckte jag naturligtvis att det var roligt att vakna igen. och igen och igen och igen. till slut var klockan 7 och jag var död. fem över halv åtta tvingade jag mig upp. i med frukost och så iväg.

hmm, började göra nåt på bilskolans dator. hann 14 frågor på fas a, som det så fint heter. och jag hade 11 fel. där ser man. dags att sluta tro att man kan allt bara genom att tänka logiskt. för tydligen är det väldigt viktigt vad olika uttryck betyder. jaja. efter det körde jag i en timme. bortsett från att jag helst vill släppa ratten och gasa när det kommer en bil då jag ska göra en vänstersväng så fick jag finfint beröm iallafall. inget motorstopp och alla återvände till bilskolan vid liv. körde genom stan gjorde jag oxå.

dock är min bilskolelärare gift. och inte gay. nu är jag ju 33 och utseenden på folk påverkar mig inte så där. men hade jag varit 18 hade han nog sett tillräckligt bra ut för att man skulle ha blivit så där lite smågenerad. mycket märkligt, för i dagens horoskop enligt aftonbladet, så skulle det här vara en flirtig dag. och det kan man ju säga att eh, nej.

image228

det är bara för att jag tycker det är så kul att infoga bilder som jag tycker passar till bloggens nya layout. haha, vilket jag tycker alla bilder gör.

har varit ute och solat en sväng, tills regnet började trilla. nu blir inte jag så där knallbrun på en gång, för jag är mycket noga med att smörja in mig. inte så mycket för cancerriskens skull eg, som de här bilderna som flashar förbi av tanter på stranden som inte har nån koll på vad solskyddsfaktor är.

men nu är det dags för mat och mums, men jag får återkomma senare om jag kommer på nåt jag tänkte härja om...

puss och kram

vadå? när? vem? vad händer? hur?

saker gjorda: tittat på när andra plockat smultron....
dagens fråga: varför blir det alltid värre fram åt natten?
dagens låt: hujeda mig sånt barn han var, ej värre tänkas kan
dagens känsla: löjligt trött
dagens citat: "Carrie about her date : He's not that young.
Miranda : He's twenty-six. His generation has a totally different letter than ours."efter regnet;

image227
så tog vi en tripp till brorsans stuga för att plocka smultron. jag satt och höll krampaktigt i kaffekoppen jag fick. bra så. och på vägen hem stannade vi för att shoppa, men jag har liksom lagt av mig lite. nåja, jag fick även ernst' villa utpekad för mig när vi åkte från örebro. men det var bara jag som ville stanna där och tränga mig på. så bilen fortsatte hela vägen hem till färskpotatis och grillad kyckling.

vem kom på den här idén att jag skulle ta körkort? och i det här tempot. jag pallar ju inte. jag orkar ju bara sova och imorn ska jag visst ut på vägarna kl 9. jag fattar inte, kan nån ge mig lite energi och lite självförtroende tack...

min pappa var måttligt road när jag ropade ner honom till reprisen av äntligen hemma igår. och mamma satt och pratade till nåt matlagningsprogram på tv:n. själv försökte jag sova.
- oj, vad fint.
- du märker att jag inte kollar va?
- ja, men jag måste ju prata med dig så att du inte somnar...
ja, naturligtvis, att jag inte tänkte på det.... sen blev hon så chockad över  nån som gift sig med nån mördare att hon var tvungen att köpa dagens saftonbladet. naturligtvis fick jag även veta att kate moss, 33, var förbrukad. men hur som, så tycker både mamma och jag att är man 6barnsmamma så bör man inte gifta sig med en dubbelmördare.

och hmm, imorn har jag inte vare sig rökt eller pratat med min sk vän på en vecka. naturligtvis behöver jag cig imorn, men man får klara sig utan. det skulle ju ändå bara smaka peck, det vet jag ju.

undra liksom om kockar har lika många groupiesar som rockstjärnor? jag menar en kock lär ju kunna få vem han vill, mer eller mindre. eller vem hon vill...

ja, nä, usch, jag måste väl plugga lite då....

det vita giftet och jag

nu när jag är på semester så fuskar jag lite med att leta på citat osv. för delar man dator är det rätt irriterande när nån ränner bakom ryggen på en osv och ja, jag försöker hålla min blogg hemlig för min familj. jag vill inte bli kändisbloggare. men för er som vill är ju den här dealen med metro och deras blogg rätt okej. jag skulle kunna blogga där, men då bara hålla mig till olika ämnen, inte mitt liv, så att säga.

idag har jag sovit och glott lite i körkortsboken. jag är inte särskilt orolig för att jag inte skulle klara av vägmärkena, men de här andra skumma frågorna de ställer om orsaker till ökad risk för hjortar i gryning och skymning, eller nåt ditåt. jaja, jag ska väl liksom öppna boken och läsa då. och sluta tro att jag kan göra allt i sista sekunden.

men så är jag ju ack så trött hela tiden. annars händer det väl inte så mycket här nej. jag fick en kikare av mina föräldrar i födelsedagspresent. jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra med den. men ja. det jag vill ha i present är tröjor med detta tryck;

32472-226 måste ta tag i det och göra några, för jag misstänker att ingen annan kommer göra det åt mig. haha. sen kan jag ju smygflukta på grannarna, eller fågelskåda förstås. nå, naturligtvis borde jag ta en promenad med mina mbt-skor. öva lite. och kliva ur pyjamasen. för sen blir det jordgubbar och glass för att trotsa det grå vädret. det trista är att vi sockrar jordgubbarna. ni vet, bla bla, det vita giftet. men så, jag har köpt b-vitaminer för att se om jag kanske blir lite piggare av det, men än så länge verkar det inte kicka in.

och galet nog kan jag inte sluta tänka på sex. jag vill ha sex. men uppenbarligen blir det inget med det den här sommaren heller. antagligen är jag påverkad efter att ha sett så många avsnitt av  satc på raken.
men det var det som var min plan. att när jag var i bergslagen, passa på att hälsa på "vännen" och få lite svaj i sänghalmen, men så sket det sig. och jag orkar verkligen inte ligga med nån annan eller bygga upp nåt förtroende för nån annan, så det får väl gå två år till av torka. uppenbarligen lever man ju ändå :)

nä, nu ska jag sluta mala massa tråkigt trams. puss och kram!

det regnar i bergslagen idag


back in bergslagen och mätt på färskpotatis. jag får aldrig nog. och så har jag för andra gången i mitt liv provat matjesill. efter att jag berättat för mamma om ernst och hur han stod där i tv och gjorde nån potatissallad på matjesill. nå, jag fattar inte, sill och midsommar, men varför, varför en sill som smakar så mycket jul att det börjar plinga bjällerklang i näsvingarna på en?? mmmycket märkligt val.

det blev ett stopp i arboga och förlåt alla arbogabor, eller var glada, men jag tänker då aldrig bo där. jag orkar inte lyssna på gifta par som gnäller om köerna i en halvtimme. snäääääälla skaffa nåt att prata om. köer är vad köer är, det är bara att hacka i sig. svälja och se glad ut.
nå, jag köpte iallfall en 2gigs mp3spelare på lidle i arboga, för 399kr. för jag, ja, det finns helt enkelt inte nån som motsvarar det jag vill ha, så jag tänkte att jag kan ju leka med en billigare variant så länge. inte för att jag är missnöjd med min md-spelare, den är dock lite jobbig att försöka klämma fast mellan trosa och höft när man dammsuger och skrålar och en runt halsen skulle ju fungera mycket bättre, men, men... nu har jag iallafall en och behöver inte känna mig så teknikbakomflötet längre.
och jag är även bra kåt på att köpa en systemkamera. gah gah gah, men, men. vi får nog se vad det här körkortet går loss på och sen kanske jag blir fattig student här i 3 år framöver...

just nu vill jag bara, inte helt otippat, sova en stund innan du är vad du äter...

det finns vissa saker som gör min pappa mållös av irritation. martin timell är en av dessa saker. om man dessutom säger att martin timell är händig så får man höra frustningar och fnysningar man aldrig hört förut. mycket underhållande.
och min mamma säger inte mål-lös, hon säger måll-ös. och hon har ett väldigt märkligt uttal på trafficking oxå. mer så där att det inte alls låter som något hemskt utan mer en folkdans med små glada skutt.

nä, dags att lämna datorn och leta upp soffan för att slåss om fjärrkontrollen.

puss och kram

livet är livet är livet

saker gjorda: vaa?! har jag handlat böcker?? nääää...
dagens fråga: jaha, har justin timberlake varit i stan?
dagens låt: dunka mig gul och blå - frida
dagens känsla: men shit vad trött man kan vara...
dagens citat: "Stanford : I can only stay a few minutes. I got tickets to the Vagina Monologues.
Carrie : Why?
Stanford : Just because I don't eat at the restaurant doesn't mean I can't hear the specials."


alltså, jag blir så trött när jag ser löpet på saftonbladet. "johannas sista timmar på lasarettet". snälla let her rest in fred. det är så otroligt smaklöst enligt mig och jag vägrar totalt att köpa tidningen.

nå, igår åkte jag in till stan helt i onödan, för att träffa en tant i tio minuter, som inte hade nånting att säga. så ja, försäkringskassan får väl peta bäst de vill i mitt liv. att de inte kan svara på frågor eller har nåt att säga, känns väl inte helt otippat. men det känns som att jag inte bryr mig. frågade dock varför de lagt det här mitt i semestrarna. men ja, hon räknade inte med att det skulle vara färdigt förrän i slutet på augusti ändå så. nähäpp. ja, nä, man kan säga att jag fortfarande inte vet ett skit vad pilaprojektet går ut på, men det kanske är skitspännande iallfall. jag gillar att bli utvärderad, så go for it.

efter mötet bestämde jag mig att jag hade gjort mig förtjänt av en klänning. så jag gick in på åhléns och hittade denna

32472-221 från sud express. 249spänn och jag blev helt kär. den är helt min stil.

sen kom jag på att jag skulle köpa ett par mbt-skor. dock fanns inte de jag ville ha inne och jag orkade inte ränna runt för att ev hitta dem, utan jag tog dem som fanns och kände att 2249spänn svider inte så där jättemycket ändå, men de hade ju kunnat få vara snyggare, hmmm

image222

och sen efter det var jag ju tvungen att kolla rean på din sko. nu blev alla i stl 39, men jag kände att det gör inget om de är lite för stora, det kan ju vara skönt och hmm, fläktigt i sommar så...

image223

nå de kostade bara 50, 100, 80kr så jag kände att det var lika bra. men den här rean som pågår inne i stan höll på att göra mig galen...

idag svängde vi in på myrorna. ma, pa och jag och jag hittade väl några böcker jag impulsköpte. helt i onödan, men iallafall. en handlade om victor jara och den är jag lite nyfiken på. sen var det nån konstbok och nåt teatermanuskript och så den allvarsamma leken... och en bok om att krydda rätt. som jag har letat. äntligen. dock har den ju några år på nacken, men man kanske ändå kan få lära sig vilken krydda som passar till vilken mat...

jo, men måndagen gick åt till att sova hela dagen. jag var helt väck. tisdagen likaså, om man bortser från mötet och shoppingen. så fort jag kom hem, slocknade jag och sen låg jag där. idag var det nära samma sak, men jag kände att om jag inte tvingade mig upp skulle mina päron driva mig tillvansinne med sitt pärontjat.

har fått körkortsböckerna, och nu börjar jag bli tveksam till hur jag ska klara av det. jag menar, jag plugga? för de ar liksom lagt körlektioner på teorilektionerna, så... jaja. hur svårt kan det vara? hehe *nervöst skratt*

just ja, dags att betala räkningarna oxå. snart, ska bara vila lite. sova ett litet tag...

kom och ge mig lite tekniskt underhålljahapp. aftonbladets hemsida. hmm, undra om per gessle har tupé eller om det är meningen att han ska se ut så där...?!

albin 19, kär i sin 12åriga halvsyrra och vill inte sitta inne. nähä, kanske du skulle ha tänkt på lite tidigare...

och man ska göra back up på sin dator. jodå. såg just avsnittet av satc där carries dator kraschar. och jag har tänkt på det länge att jag borde bränna ner det viktigaste på skivor. men det är ju det här med att komma sig för. men när jag kommer hem efter sommaren igen, så kanske.

tolv miljoner tårar. jag är så jävla patetiskt. måste sluta bli kär i folk som inte vill ha mig. inte för att det finns nån som vill, haha, men iallafall måste jag sluta böla över att de blir kära i nån annan. för varför ska jag låta sånna saker stjäla energi från mig. verkar dumt. bättre att låta bli. jag menar jag är ju faktiskt vuxen nu.

"vi köper krämer för 300 miljoner kronor om året". jag säger det igen. med rätt marknadsföring kan man sälja vad fan som helst till oss kvinnor. tror att vårt närmsta kärleksförhållande ändå alltid, egentligen, kommer att vara till vårt visakort.

och nå om nån p-dator. det är det här jag inte fattar. hur har de hittat lena och christian som använder den här p-datorn? för jag menar, journaler är ju hemliga. och varför ställer lena och christian upp i aftonbladet för att prata om det? får de pengar för det, eller varför känner man att idag är nog en bra dag att diskutera preventivmedel med aftonbladet?

det är skitkul för expressen att idol-ville råkade bo i närheten av nån galning som hade ihjäl sin mamma. så att de har nån att prata med menar jag.

jag vill egentligen inte prata om idag. idag hade jag ätit färdigt min frukost tjugo över sex. på kvällen. jag vet inte vad som hände. någon tog fel på mig och en säl och smög in här i natt och klubbade mig. eller nåt. har försökt hitta ringpärmar som är lika breda som gaffelpärmar. och  jag tror att jag har hittat några, men de är lite tråkiga och jag hinner inte beställa nu ändå så. för på torsdag åker jag.

snipp snapp snut så var sagan slut.


pysseldags


började göra pysselpärm här förut. eller ja, trycka ner sakerna i plastfickor helt enkelt. men naturligtvis orkade jag inte vara noggrann utan lät saker sitta ihop så som de satt. dvs det är helt enkelt så att jag har ett gäng stick och virkbeskrivningar och andra pysselgrejer, som tidningsurklipp från olika tidningar, mest gamla, men, men. och jag tänkte att det skulle vara lika bra att antingen 1. hiva dem i soporna 2. sätta in skiten i en pärm eller två och låta dem sitta där. så jag valde det senare. blev naturligtvis mobbad för detta. när jag samtidigt hävdade att jag inte ville bo i en småstad, eftersom jag ville ha stimulans. men saker måste ju göras och tiden börjar bli knapp, och jag vill ju att mitt hem ska bli tip top-ordning nån gång. så där bokstavsordningsfanatiskt. att mitt mellannamn är "slarvmaja" verkar jag allt som oftast glömma bort.

men nu är klockan snart ett och jag är vrålhungrig, så ett par rostade mackor och mera satc och förhoppningsvis sömn. natten som var gick det inte att somna. slocknade först 7 på morgonen efter att ha bestämt mig att det är bättre att försöka somna än att kliva upp och börja dricka kaffe.

den mest originella postförsändelsen jag har fått är ett flinpaket. dvs inte innehållande flingor utan nåt annat. bara att personen i fråga hade använt flingpaketet som kuvert. folk är påhittiga må jag säga.

puss och kramså kan man inte längre säga att man ätit keso


det här får bli dagens citat so far. en översättning hämtad från sex and the city säsong två eller tre.

"drog en snabelkeso"

det är nog faktiskt det snuskigaste uttryck jag hört för orgasm hittills:)))

Andra bloggar om:

your girl is lovely

saker gjorda: jag blev väckt tio i tolv av telefonen, ähum. en otroligt förvirrad natt...
dagens fråga: varför känns det som att man sover så hårt när man drömmer, när man egentligen endast drömmer i uppvaknandet så att säga?
dagens låt: heaven's on fire - kiss
dagens känsla: ja, nä, ingen direkt
dagens citat: "Charlotte : I just don't understand. How could you forget someone you slept with?
Carrie : Toto, I don't think we're in single digits anymore."

frågan ställd i citatet ovan är naturligtvis ställd till samantha. och jag älskar hennes leende när de kommenterar att hon har haft sex med många. det ser alltid så äkta ut.

upptäckte igår att jag har samma frisyr som miranda har i ett avsnitt, om det nu var sista på säsong 2 el första på säsong 3... förutom igår när det bara hängde helt platt, om nu kort hår kan hänga.

onödigt att säga, men idag är jag trött. jag ringde och kollade och de hade inte skickat körkortsböckerna än, så jag sa att de kunde strunta i det, så kunde jag skicka mina föräldrar för att hämta dem... så kan de ju spara in portot och jobbet.

nåväl, jag är inte sårad längre. eller kränkt. haha. jag har däremot kommit fram till en teori om varför jag är så omöjlig att älska. egentligen sitter jag inne med tusen, som berör alla dåliga saker; men here it is. att män är rädda för mig. för jag har flera personligheter. jag menar inte att jag är pyskiskt sjuk, utan att jag är tvilling till stjärntecknet, med något överdriven läggning till att vara vild i intellektet. och jag är för svår helt enkelt. män vill ha det enkelt. de vill ha enkla tjejer, med långt hår, som inte byter frisyr för ofta. och det är absolut inget fel i det, dessa tjejer är bra mycket underbarare än mig och mina små besattheter och galenskaper. men jag förblir med ett otämjt humör. jag skulle inte beskriva mig som svartsjuk heller, dock är jag väldigt avundsjuk. om ni förstår skillnaden. your girl is lovely, hubbell. och de kommer aldrig att "getta" mig helt och hållet, tror de iallafall. och det är skrämmande. och jobbigt.
nå, jag vet inte om den teorin stämmer, kanske är jag bara ful och tråkig, men det här med att ingen någonsin har älskat mig eller att aldrig ha haft en pojkvän känns inte längre självständigt, det känns mest patetiskt. men å andra sidan behöver jag bli konstant stimulerad, så... nå, inget att hänga läpp över, jag har för mycket att göra och jag samlar hela tiden på mig mer att göra. men idag lutar det åt att inte göra nånting alls. fast naturligtvis är det ju ett jäkla tjat om att man ska ta tillvara på det fina vädret, så jag kanske snyltar till mig en promenad senare.

jag har ju iallafall alla mina underbara gosedjur liksom.

och inte fanns det nåt intressant att läsa på aftonbladets hemsida heller. suck.
såg att expressen har nån fototävling dock. junis tema är kärlek. tror att jag ska maila in en bild där iallafall. och det kan ni oxå göra. http://www.fotosm.se/sm/

eller nähä, det ska jag inte alls. tröttsamma jävlar tar ju betalt för att delta. vilken bluff. 15spänn kan jag köpa 30 bugg för, om jag köper dem en och en.

puss och kram

pjuh, sa räven när han slapp äta rönnbär


okej, idag har jag tillbringat iallafall 20 minuter med att försöka förstå logiken hos någon som har asperger. den finns där, jag vet det. och den är inte i symbios med min, men den finns. det känns tryggt ändå. och jag kan förstå saker jag stirrat mig blind på förut.

alltid när jag läser pyttis blogg, så tänker jag att kaffe med kanel uääääh. men så idag provade jag och mumsimums. det är gott. av misstag förut råkade jag ta en chokladkanelbit ur chokladasken och den var oxå god. så på alla andra dagens insikter så kom denna att kanel är en underskattad krydda i detta hem.

haha, det är skönt att min psykolog uppmuntrar mitt satcberoende. fast hon uppmuntrar iofs nästan alla mina beroenden, för shoppa mååååste man ju. nå, hon vill få mig att försöka acceptera mina misslyckanden. tex om jag nu inte klarar att ta körkort så ska jag tänka "aja, man kan inte klara allt här i världen, ingen biggie". och visst är det så. måste sluta vara så snabb att krypa in i nån offerroll bara för att nån (och jag själv) satt mig där en gång i tiden. men det är ändå på nåt sätt tillfredsställande att gotta sig i sina misstag. undra om människan av naturen är destruktiv? eller ja, tittar  vi på krig och alla religioner, så är ju svaret klockrent - ja. men kärlek då, kärlek ska ju vara upplyftande och enkelt och ändå trilskas man allt som oftas med svårigheter och att när det är svårt är det romantiskt. om man tar saker ur sitt perspektiv ett tag...

nå, jag är vrålhungrig och jag ska snart värma brysselkål, morötter, blomkål, broccoli och äta knäckebröd med majonäs och räddisor på, men först ska jag nog njuta av min kaffe latte med kanel och titta på satc. jo, jag hade tänkt göra den där pysselpärmen, men det kanske jag kan ta och göra samtidigt som jag glor på du är vad du äter...

haha, nå, min psykolog sa om mitt självporträtt att hon inte kunde se den elegans jag besitter, i det. hon rockar. hon är bäst. särskilt när hon föreslog att jag skulle ha dödskalleväskan för att skrämma alla andra, då när jag börjar plugga. OM jag börjar plugga.

puss och kramstäda städa varje bajsdag och så varje jul, det är inte kul


uh, varje dag är det som om jag vaknar bakfull. huvudet känns helt tungt och ögonen bara vill inte öppna sig. men, men. ska iväg och träffa Ri och älta mitt liv. grejen är att jag skäms så. för efter alla nitar och tjosan så borde jag ha lärt mig nåt. lärt mig att inte gå på dem igen. inte inbilla mig att jag betyder mer än vanligt tidsfördriv för folk. fan. de säger ju att man lär sig av sina misstag, men jag vete fulingen. okej, att jag aldrig lagt handen på en varm platta för att jag lärde mig av andras misstag, men jag vet inte, det känns som att mitt misstag är att tro på mig själv, för varje gång jag börjar lite, så får jag en sopkvast i skallen. fast det kanske är så det är för alla, vad vet jag.

och naturligtvis känner jag mig som carrie när hon återigen blir ihop med big och han återigen inte släpper in henne i sitt liv. satc är min religion. naturligtvis är jag inte dum i huvudet och jag vet att det endast är en tv-serie och att ingen kan köpa hundra par skor á 400 dollar på en krönikörslön eller att det går att vara så där snygg hela tiden. osv. men idéerna bakom neuroserna kommer ju iallafall från nåns fantasi, om inte annat och på nåt sätt känns det tryggt att inte vara ensam om att gå för långt för att nån inte inkluderar en i sitt liv.

jag vet inte vad som känns mest kränkande. (ja, jag använder det ordet ;)). lögnen eller att jag hade en vän som faktiskt inte ville träffa mig. nåja, skitsamma.

jag begick ett misstag igår. jag tecknade avtal med telenor för att få en skittelefon. men han sa att den hade blixt till kameran, men det står det inget om på nätet. synd att det inte finns inspelat nånstans så att jag kan tvinga dem att skicka mig en bättre telefon till samma avtal. nå, till plussidan hör ju att jag inte betalar nån abonnemangsavgift på hemtelefonen. tyvärr ligger deras totala fasta pris på 600 spänn i månaden. det där när man får ringa och sms:a hur mycket man vill gratis. eller ja, för 600 kr. och jag vet inte om man tjänar på det, även om man har fri hemtelefon. men ja, kommer jag upp i 600 spänn, så ska jag naturligtvis teckna det istället.

så 3 ringde mig i morse för att fråga varför jag ville säga upp mitt abonnemang där. jag ångrar nu att jag inte sa "för att jag hatar er". utan jag sa att de hade rätt kassa utlandsavtal. antar att telenor oxå har det, men det är som det är. tur att jag har nix. så att inte fler telefonförsäljare ringer.  nu kan de bara ringa och erbjuda mig tv. de där bredbandsbolagsmänniskorna. och det vill jag inte ha. jag har svårt nog att hinna med att se det jag vill, som det är. jag tittar ju på satc hela dagarna.

väntar på att körkortsböckerna ska komma. så att jag kan plugga lite. men de kom inte idag heller. ska skriva upp den 10e. så om nån mer ska det och hör någon falsksjunga what's love got to do with it, så behöver ni inte undra - det är jag.

har sett henne live. tina turner. det är min pappas stora idol, så jag följde med honom en gång. jaja.

nä, dags att ta sig samman och hoppa i kläderna.
puss och kram!

tänkte lista alla artister jag sett live, men insåg att det är för många...

samantha räv och hennes vänner från 80talet

saker gjorda: promenerat, sovit, diskat, dammsugit, glott på satc
dagens fråga: livet efter döden vs livet innan döden?
dagens låt: what's love got to do with it - tina turner
dagens känsla: ja, nä, ingen direkt
dagens citat: "Big : I never really thought about it.
Carrie : Oh come on. Everybody wonders what happens after you die.
Big : I'm too busy wondering who's dinging my car in the garage.."


under promenaden valde jag en md-skiva med 80talsmusik. heh. jag insåg just att slice me nice med fancy ÄR gayerotic.

I'm like a pie made for hungry guys.
My body's burning like a flame that's blue

It's time for action
baby
got me and you.
Slice me nice - slice me nice
.

fast jag tycker hela tiden att han sjunger it's time for erection... men det kanske säger mer om mig än om låten. och för alla som inte gick på gårdsdiscon i början av 80talet, så det här är 80talet:

onödigt att säga mer.

efter promenaden så tog jag det lugnt till satc. gillar inte att de bytt ut kennedy mot leonardo di caprio. varför inte george clooney isf? påtal om män och sex så resonerar jag att vänner är viktigare än knull. han resonerar att vänner ska förstå. antar att vi båda har rätt. men jag är liksom uppfostrad till att vara nr 1, i can't help it.

sen slocknade jag i soffan, vaknade till liv och tog tag i mitt gamla motto "det är lika bra att få det gjort". så jag slängde in lite grönsaker i micron, spolade upp diskvatten, åt min mat, diskade och sen dammsög jag. allt med 80talsmusik i öronen. så om nån hörde nån falsk, och då menar jag FALSK - sjungande galning som vrålade what's love got to do with it, så var det jag. nu är det material girl i lurarna istället. och jag tänker på att jag alltid varit sån som, när jag blir kär, blir kär i flera år. jag var kär i samma kille från jag var 7 tills jag var 10-11. så kan det gå. fast nu är jag inte kär. om man bortser från christian i nip/tuck.

"Einstein once said, "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."

okej, jag fuskade lite med dammsugningen för att det skulle gå undan. under tv-bänken och sånt. jaja.

touch me. puss och kram!

ps, jag hoppas att ni såg "tala med henne - hable con ella" när den gick. jag blir lika tagen varje gång.

ps2. dagens fråga ja. föds man om till ett nytt liv eller lever man ett andeliv, det är frågan. eller ja, är man bara död.


bara låt bli

inspirerad av //D.D\\ så tänkte jag att jag nog ska ge mig ut på en promenad just nu. innan frukost. har fått i mig lite kaffe, så dagen är helt okej.

pratade i telefon med pappa. "vi kommer till dig på lördag" NEEEEEEEEEEEJ! jag vet inte om han tog det personligt, han verkade lite oförstående iallafall. jag tycker det är för snart. alltså, jag älskar mina föräldrar, men för många dar i den här lägenheten och hemma hos dem och mina rutiner som ryker, ja, det ger lite stress helt enkelt. plus att jag är stressad redan inför mötet med försäkringskassan, som jag är livrädd att glömma bort.

såg att pedofilerna i sverige har skaffat sig en hemsida. pedofil.se. och ja, vad säger man. ge fan i att prata om barns sexualitet!! barn har ingen sexualitet på samma sätt som vuxna. ge fan i att jämföra pedofili med homosexualitet. det är inte på långa vägar samma sak! jag kan motivera varför, men jag tror att jag redan har gjort det en gång i nåt inlägg. "alla som är pedofiler har inte sex med barn" nä, för det kallas inte sex det ni gör!!

jag kommer ihåg på rättegången, vilket inte har nåt med pedofili att göra, men att de frågade hur många gånger vi hade samlag och hur jag protesterade mot att kalla det för samlag. så resten av frågorna handlade om penetrering. kliniskt och bra. tom hans advokat lät bli att använda ordet samlag. det känns som att jag är den enda i sverige i denna situation, som haft en bra rättegång. bra helt enkelt. inte kränkande. okej att han frågade om jag var våt och sådana saker, men jag fattade varför och tog det inte som något kränkande. det absolut bästa var när en av nämndemännen himlade med ögonen under hans advokats slutplädering. det är sånt man önskar att alla "offer" skulle få vara med om.. nåväl.

promenad. frukost. satc. avsnittet när carrie gör slut med big, första gången. när han inte kan tala om vart saker och ting leder, när han inte kan presentera henne för sin mamma, när han inte kan ge något tecken på att deras relation är viktig, betyder något. jag har varit där. jag är nästan där jämt när det gäller män. att hänga i en lös tråd och sprattla och vänta och hoppas på att han ska ge en mark under fötterna att stå på. nu menar inte jag att stå stadigt öht, för det gör jag så bra själv, utan jag menar i relationen. hålld på halster. och sen vips träffar de nån i paris som de gifter sig med efter bara nån månads bekantskap. typ. nästan. nåja.

oj, nu har tiden runnit iväg igen. promenaddags. och idag. idag ska jag banne mig dammsuga. sen ska jag nog göra mig en pysselpärm. en pärm med alla tidningsurklipp med virkning och annat pyssel. jepps.

puss och kram på er!


Andra bloggar om: , , , ,

ett spill vodka på någons golv


oups, råkade somna i soffan och vakna upp tjugo över sju. inte min mening alls. nu är jag vrålhungrig och har thaimat i micron, redo att ätas. tänk att chashewnötter är så gott i mat.

image220 min härliga godisburk köpt på lagerhaus, som bara gör mig sååå glad. särskilt nu när den är fylld med marsipangodisar. annars brukar den ju innehålla polly...

avsnitt 6 av satc, säsong 1. när carrie kommer hem till big och är full och undrar varför han inte presenterade henne för sin vän, varför han tog henne till kinakrogen dit män bara tar kvinnor de inte vill ses offentligt med. en neurotisk kvinna som spiller vodka på hans golv. tänk om män kunde förstå det att ibland är vi kvinnor helt enkelt inne i vår värld där ingenting stämmer överens och vi letar aldrig, aldrig efter den snällaste förklaringen utan målar alltid upp domedagen på den tomma duken. tänk om de förstod att lugna ner våra neuroser i tid. så att de aldrig fick eget liv. hmm....

nå, nu ska jag äta. puss och kram

Andra bloggar om:

och herr ågren hette han


jag läser berny blues blogg och blir avundsjuk på folk som kan leva ut sin ångest, samtidigt som jag tycker så fruktansvärt synd om henne.

igår blev det tusen tårar och 2 lugnande innan jag somnade tröstad av sex and the city, säsong 1. första avsnittet som handlar om att ha sex som en man. dvs utan känslor inleds med kärlek vid första ögonkastet och titta på hus ihop, för att han sen helt plötsligt inte hör av sig på två veckor och sen inte igen. det där att, ja, jag vill inte dömma ut män, men, ja...

carrie som träffar en gammal förälskelse hon inte längre har känslor för. ett misstag hon gjorde när hon var 26... och 29... och 31. och nu tar hon med honom hem och har just sex utan man "sorry, i have to work now"
och det där citatet om varför det finns så många bra singelkvinnor över 30 men inte inga bra singelmän över 30 och "äldre kvinnor nöjder sig inte med vad de kan få" cupid har flygit sin kos.

nå, mamma sa "alla ljuger" och poletten trillade ner. varför älskar jag dr house, men det ska ta sån tid innan jag ser världen som honom. så är det ju. alla döljer något.

vad han hade att säga? ingenting av vikt. det skrämmer mig att nån inte kan känna dåligt samvete. det gör mig rädd. till slut blev han i vanlig ordning arg på mig, för det är så han reagerar som försvar. men ja, allt känns så meningslöst. alla nitar man gått på. men det var det. förr skulle jag ha grävt ner mig, men nu för tiden vägrar jag. jag ignorerar klumpen i bröstet som undrar varför alla män gör så här mot mig, vad jag gör för att bli behandlad som nåt värdelöst avfall. den där klumpen som hatar mig och vill lägga skulden på mig. hitta felet. klumpen som vill att jag ska sitta i soffan och bli destruktivt självömkande och börja skita i allt, framförallt mig själv. den där ångesten som vill att jag ska låta mitt liv trilla ihop och inse att det inte är nåt liv jag lever. men jag vägrar att lyssna. jag känner av den, den gör ont, den värker, men jag ignorerar stenhårt att jag vill leva ut ångesten, och tänker istället på all tid jag kommer att ha nu när nån inte ringer 4-5 gånger om dan och avbryter mig i mitt görande. hur mycket jag helt plötsligt kan få gjort. att jag då måste vägra sätta mig i soffan och låta tiden passera genom att göra absolut ingenting. att jag istället har chansen nu, att bli något. för nu finns det ingen där som trycker ner mig, ingen där som vägrar uppmuntra mig. aaah, efter tusen tårar kanske jag nu lyckas dra en lättnadens suck istället.

och jag behöver inte förstå något annat än att alla ljuger, alla har något att dölja.

image219 istället dricker jag mitt chokladkaffe ur muggen som jag nu tänker är min mugg och  ingen annans. ungefär som att jag tänker att den värme jag gett ska jag ge mig själv. och jag känner mig så trött. som en 90åring i själ och kropp, så där som jag alltid gör när någon svikit. jag har höga krav på människor, men jag har höga krav på mig själv oxå och jag kan iallafall ge. jag har förmågan att ge och visa omtanke och jag skulle aldrig byta ut det för att få en annan själ.

nå, nog om det.

jag måste brygga mer kaffe. jag är sugen på kaffe dygnet runt. kl 1 på natten kan jag känna suget efter kaffe. det är synd att kaffe inte är nyttigt. för jag skulle kunna leva på kaffe.

jag tror att det är åska i luften, för jag vaknade med huvudvärk. så det blir iallafall inte skeppsholmen idag. men nåt ska det bli. jag ska bara se lite satc och äta lite frukost och börja tro på mig själv igen. att jag förtjänar endast det bästa. men idag är det väl en alldeles utmärkt dag för att krypa omkring med dammsugaren som sällskap? min dammsugare matchar mina tapeter. det är lite roligt faktiskt. den är gammal som gatan, men till sin fördel har den en långsladd och den är rörlig. jag kan nästan dammsuga hela lägenheten med bara ett uttag. och jag tror att jag bor på 50 kvm eller nåt ditåt.

nå, puss och kram!

återkomsten

saker gjorda: åkt tunnelbana och kaffelattat mig
dagens fråga: hur normala är egentligen nattliga tankar?
dagens låt: jag kan inte låta bli att nynna på "vi sitter i samma bil..."
dagens känsla: jag känner mig vemodig, sårad och fridfull på samma gång
dagens citat: "Samantha : If checking out other women is the biggest problem you're having with him, you're lucky.
Carrie : Well, if it's that small, then he should be able to stop.
Samantha : Oh please, you can't change that about a man. It's part of their genetic code. Like farting."


det är faktiskt rätt sällan män fiser i mitt sällskap faktiskt. om man bortser från pappa.

idag insåg jag att jag suger på matte. 6 månader är 6 månader och inte 5. så var det med det. jag åkte tll slussen för att vaccinera mig och vi kom fram till att jag suger på matte och att det bara hade gått 5 månader. nåväl. jag vände och åkte hem och satte mig på ett av förortens caféer med en kaffe latte med kanel och i sällskap av doktor glas.. tills jag höll på att smälta bort 40 sidor senare. så jag köpte med mig thaimat hem och här är jag nu. men det har iallafall varit en härlig dag so far. och den gav mig lusten att besöka min eviga förälskelse moderna museet och skeppsholmen. så det ska jag göra någon dag. känna friden.

vad jag ska göra efter att jag ätit upp min thaimat vet jag inte riktigt. kanske något avsnitt av medium, min bok, som är en given favorit. heja! eller dammsuga. kanske gå ner till tvättstugan och kolla om det finns nån tvätt-tid och tvätta täcket och lägga undan det. jag ger upp. det är för varmt med täcke. och så när jag vaknar mitt i natten för att jag svettas så har jag nån slags, jag vet inte vad jag ska kalla det för, tvångstanke? varje gång. mitt i mitt delerium så vaknar rädslan av att bli nerkyld, eftersom jag är blöt av svett, så kryper jag ännu längre in under täcket för att inte få lunginflammation???!!!!

fick mitt körkortstillstånd idag och har bokat tid för teoriprov. hjälp!

gjorde iqtestet på mensas danska hemsida och det hade åter stigit. skönt. blev lite orolig där när jag helt plötsligt hamnade på 120. för jag har ju känt att jag bara blir trögare och trögare. dock är det ett par "frågor" som jag verkligen inte klarar av att klura ut eller ens chansa fram nån logik bakom. det stör mig. jag vill ha facit. måste leta på nån riktigt smart jävel som kan förklara för mig. wille kanske skulle kunna, men jag har för mig att jag har frågat honom en gång och han garvat lite åt mig.

i mitt kinesiska horoskop stod det idag "som du sår får du skörda". lustigt, eftersom jag tänkte den meningen bara nån timme innan jag läste den. fast inte om mig dock. undra vad jag har gjort för ont, som får ett sånt läskigt horoskop? förutom att blotta mig på nätet.

usch, jag är jättelånghårig just nu. och det är inte fint. ser säkert mer ut som att jag har nån slags hockeyfrilla. blä. men så går det när man bestämt sig för att spara ut håret igen, så att man kan få se lite ung ut igen. nog för att jag fick visa leg sist jag var inne på systemet. jag är 33 och köpte två små tetrapack a la festismodell och fick visa leg. lite underhållande.

nix, time for tandori. som inte alls är tandori.

puss och kram.

Andra bloggar om: , , ,

det var inte nokian som lätokej, sitter nyduschad och tänkte åka in och vaccinera mig. får se om jag orkar lämna in mobilen. kruxet är att jag åker iväg alldeles för snart och jag vill ha den med mig. jag vill inte ha min gamla 3310. nog för att jag har ett kärleksförhållande till den som heter "det är den bästa mobilen genom tiderna", men jag vill ha kameran för att kunna dokumentera och för att kunna ta emot pankis mms.de är liksom en guldkant på tillvaron. en dokumentation av en väns liv. härligt.

på tal om vänner:

männen, kärleken? nu ryker den här kategorin från min blogg. ska jag dra hela historien så är det så att för nån dag sen så nämnde han att han skulle vara i sthlm på söndagen. jaha, hur länge då? frågar jag. varpå jag får svaret att tåget bara stannar där några minuter. äh, säger jag, du ska säkert på dejt och vill bara inte träffa mig. vi skrattar lite. men oups vad rätt jag hade. grejen är att 1 jag förstår inte varför man ens börjar ljuga. det var inte så att jag frågade nåt. varför tiger man bara inte? 2. när man nu ljugit, varför ringer man sen efteråt och berättar om nåt jäkla museebesök man gjort? som för att gnugga in lögnerna och förnedrelsen i ansiktet på mig. 3. varför ringer man mig 4-5 gånger om dagen och sen ljuger för att inte träffa mig. varför är jag den första man ringer efter att man vaknat upp efter operationen, för att sen göra så här? jag fattar inte. är inte det lite väl falskt? vänskap, in my ass.
nå, jag fick nåt mess om att han skulle ringa idag. men jag känner honom. han kommer inte att  vara ångerfull utan dra nån motivering till att han har rätt att ljuga. pga mig.

om mina vänner här i stan ljög för att slippa träffa mig skulle jag typ böla ihjäl mig. men det är sånt jag alltid går runt och är beredd på ska hända. för jag ÄR jobbig.

men jag menar om jag var i lund över dagen och skulle träffa E, men inte hörde av mig till brorsan eller N. hur slugt skulle det vara. särskilt om jag och E gjorde nåt de gillar att göra oxå. ja, jag försår bara inte. och jag funderar på att skita i och svara när han ringer. jag känner mig som nån jävla soptunna han använder för att fördriva tiden och få bekräftelse genom, men sen när det inte passar så...

jag frågade "men varför hörde du inte av dig, varför ville du inte träffa mig?" eller nåt ditåt. och fick svaret "men vi kan ta det nästa gång". eftersom jag självklart ska sitta och vänta på att oh, den store ska behaga träffa mig. i min värld är detta helt bisarrt. och nu har jag skrivit ett helt inlägg om det, så nu får det vara nog.

jag hade köpt en mugg i födelsedagspresent åt honom. en mansmugg, eftersom han är så fixerad vid manlighet. dvs en gammal sak från förr när de hade som en kant i muggen, en mustasch, just för att man inte skulle lägga mustaschen i kaffet när man drack. utan man drack genom ett hål. jaja, häftig var den iallafall. nu kan jag ju låta den tillhöra min egen samling istället eller nåt. för varför är jag sån, som slösar omtanke på folk som inte uppskattar det. kanske för att det ligger i mina gener att ge omtanke. men nånstans går gränsen.

det är så härligt när man duschar och sen inleder tiden efteråt med att svettas ihjäl.
mens har jag oxå. och jag hatar det. varför finns det något så totalt jobbigt och onödigt som att kvinnor ska behöva blöda en gång i månaden? vet inte gud hur det är att bajsa samtidigt som man har mens? tycker jag att hon borde ha tänkt på när hon skapade oss.

ja, nä, nu ska jag göra nåt vettigt av den här dagen och resten av mitt liv.

ska iallafall posta lite presenter till brorsan. han behöver nog piggas upp lite. med fröpåsar kanske, haha!

nä, puss och kram, jag återkommer nog senare idag.


en glimt av forna kärleken

saker gjorda: handlat och glott på criminal minds
dagens fråga: undra hur mycket verklighetsförankring det finns i dessa kriminalserier?
dagens låt: se video nedan
dagens känsla: just nu, oerhört förnärmad, men annars trött och ja, irriterad på mig själv
dagens citat: "Samantha : Men cheat for the same reason dogs lick their balls: because they can."


köpte lättöl för 81 öre st och folk öl för 2,7kr st. en massa marsipangodis slank oxå med. ett vinställ och en vinkork likaså. några tandborstar och ett paket kaffe och ett påse té. ja, det var väl det... folk är så söta här ute och pratar i köerna och har sig. det blir lite som en gårdsfest när man handlar...

jo, nu har jag sett flera serier och filmer där det typ är några galningar som kidnappar folk, som de sen släpper ut i skogen för att jaga som ett djur. och jag blir lite nyfiken på om detta någonsin har förekommit i verkligheten. inte så att jag tror att dessa serier är dokumentärer. utom ett avsnitt av csi, som jag sen såg som dokumentär. nåväl. nyfiken på det är jag iallafall.

männen, kärleken? började hetssvettas för att jag blev så förnärmad. egentligen vet jag inte varför jag ska bli det. vill nån inte träffa mig så slipper de väl det då. men det är lite sisådär, när nån som bor 90 mil bort ringer och berättar att han har varit på medeltidsmuseet och _inte_ hört av sig. jag menar hur ska man annars tolka det? nåväl, kan väl säga att det gjorde mig rätt osugen på att åka till hällefors och hälsa på honom. jag kan åka dit ändå och fota naturreservaten och promenera runt utan att höra av mig till honom. vilket är helt galet tänkt av mig, för man kan ju inte tvinga sina vänner att vilja träffa en. de har väl sina skäl liksom. men han lyckas liksom med det där att sparka en i knävecken så att man snubblar. sen att han inte fattar nåt, vad som är fel heller gör ju det lönlöst att ens reagera. men han kan ju sitta där och kalla mig sötnos och säga att han tycker om mig och att jag borde veta det och sen, äh, jag är bara trött på mitt eget tankesnurr och hjärnvibrationer. fifan. jag har annat att göra.

ska väl fylla tvättmaskinen så att jag får nåt vettigt gjort. laga mat. och jag vill så gärna dammsuga, men det är så äckligt att dammsuga när det är 30 grader varmt. men damm är inte särskilt trevligt det heller.

lampan på toaletten pajade igår. det brukar ta mig ett rätt bra tag innan jag byter lampor som pajat. vet inte, jag kanske är höjdrädd utan att vara medveten om det, eller nåt.

igår åt jag en tallrik mosad färskpotatis med klippt gräslök. och knäckebröd, så jag antar att jag bör äta nåt vettigare idag. fast det lutar åt att jag bara kokar upp ett gäng grönsaker och sätter i mig. man är ju som inte hungrig i värmen.

haha, nu har jag gnällt över värmen tillräckligt.

dagens låt; space age baby jane:jag var jättekär i anders ljung förut. inte längre dock. fast jag skulle inte tacka nej ifall min pojkvän klädde sig så som han gör i den här videon. stilig han är.

har kommit på att jag ska börja läsa doktor glas istället för äldreomsorgen. har ju inte gjort det och är bra sugen på det. så så får det bli. sa till brorsan att läsa sin, som är på spanska och sen kan vi se om vi har läst samma bok. för översättningar brukar kunna skilja sig åt en hel del...

nä, puss och kram på er!!

men vad är det frågan om


jag fick en kommentar på mitt tidigare inlägg om hivmannen, innehållande länkar. jag tänker inte länka, den som är intresserad får kolla kommentaren. jag vet inte vad jag tycker faktiskt. jag tror att det är lite mer upprörande att nationalsocialister får chansen att använda sig av den här informationen som propaganda på sin hemsida.

jag blev våldtagen av en s v e n s k kille. finskt namn, men ändå en svenne. och det är bra många fler svenska män som våldtar än invandrare. dock har jag mina aningar om att de inte blir lika lätt dömda.

nu vet jag inte vad den här hivmannen är åtalad för. men om han har haft sex med nån under 15, så är det ju våldtäkt. för nog var det så att de ändrade lagen så. nåväl.

jag kollade in den här hemsidan, för den här nazitidningen och blev rätt fascinerad över deras länklista. varför länkar de till massa hälsosidor och alternativmedicinsidor? som dessutom antagligen inte vet om att de finns länkade där. ett mycket udda tilltag, som jag inte förstår. men jag tänker ta denna dag och maila dessa människor att de finns länkade där. så att de vet.

men nu ska jag tvätta mig under armarna och gå ner till netto och se ifall det finns nån öl kvar.

ha det gott igelkott. jag återkommer.

Andra bloggar om: , ,

ännu en frökupp under lupp

först och främst. idag går en av de bästa filmerna någonsin på tvåan. kvart över nio kan ni se "tala med henne". gör det!

annars var jag nyss nere på netto. det var 25% på allt. så jag köpte, eh, 55 fröpåsar. ähum, att jag aldrig kan behärska mig. men, men. 75 öre styck, jag tänkte att jag kan förse hela mammas och pappas kvarter med lite fröer. eller nåt. köpte även lite fler dadlar och ett stycke chokladpudding. men när jag stod där och grävde bland fröerna, som står utanför affären, så kom det en familj, som oxå började gräva. och under tiden var det nån som snodde deras mat. helt bisarrt. och fräckt. och en aning vågat, med tanke på att det kryllade av folk runtomkring.
nåväl, imorn är det 50% på allt och om jag orkar tänker jag kila ner och kolla om det finns öl kvar. nog för att jag är rätt osäker på om de får rea ut öl så där, men iallafall. inte för att jag brukar sitta och slurpa folköl el lättöl, men pappa brukar. så jag brukar alltid se till att ha lite öl hemma. ja, han dricker ju bara 1 till maten, inte så där slurpar som jag skulle göra. han dricker de dessutom varma.

min bror är knäpp. hans mediaspelare är paj och inne på lagning och nu gnäller han över att han inte har nåt att titta på. så jag sa att han kunde ju ta sin bärbara dator och ställa på bordet framför soffan och ligga i soffan och glo. men icke sa nicke, det gick ju inte att lägga huvudet på sne och se på "tv". ja, ni fattar, eftersom bilden inte följer med. det blev visst konstigt då. så kunde man inte se på tv. man måste ju se bilden åt rätt håll. så att säga. dummskalle.

männen, kärleken? män har en förmåga att säga att de har diskat när de har tryckt på en knapp på en maskin, kallad diskmaskin.

ja, som ni märker är det ingen vaccination idag heller. jag övertalade mig själv att det är ju sååå mycket folk inne i stan på en lördag. och nu när jag såg att sthlm marathon ska gå så kanske jag inte var så dum iallafall. inte för att jag har koll på rundan what so ever, men, men, det låter bra så iallafall.

har fått brev från försäkringskassan, som vill träffa mig. nåt som heter pilaprojektet. som jag har fattat det när jag surfar runt är det företag som köper tjänster av arbetsförmedlingen/försäkringskassan och de levererar sjukskrivna till dessa tjänster. men jag kan ha fel. för det låter enormt krasst och kränkande. nå, summan av kardemumman är ju att ge stöd till långtidssjukskrivna så att de kan komma ut på arbetsmarknaden. dock skulle man typ jobba pila i två veckor för att sen jobba på sin ordinarie arbetsplats.
jag har en kompis som var sjukskriven och fick gå nån teaterkurs. nu var det inget hon ville, utan var tvungen att göra. jag vill måla tavlor. jag vet inte, jag tycker ju som alltid att försäkringskassan sköter sitt jobb under all kritik. helt plötsligt får man ett brev från nån okänd människa och ingen handläggare har hört av sig. och grattis, vi börjar utreda dig mitt i semestrarna.

så här fungerar jag. jag bestämmer mig för att åka in och vaccinera mig på torsdag. när torsdagen slår upp sina blå är jag så sjukt trött att det är lönlöst. på fredagen är det bättre, men förvirringen sitter i och tröttheten. på lördagen börjar de där tankarna "jag är värdelös som inte kommer iväg" att komma. och jag hittar på ursäkter för att motivera min värdelöshet. och på måndagen kanske jag kommer iväg. på tisdagen är jag då halvt medvetslös eftersom jag tillbringat flera dagar med att vara kreativt okreativ. om jag gör saker trots att jag är så här trött så slutar det antingen med att jag 1. blir totalt olycklig. 2. att jag går upp i varv några dagar för att sedan krascha. nu menar jag inte att min plan är att ge upp, för man kan aldrig förutse framtiden, så det gäller att försöka och försöka. dock är ju att åka och vaccinera sig en rätt banal grej. vid ett jobb skulle ångesten för att man ställer till för andra äta upp mig. och jag skulle heller inte tillåta mig att visa nåt för andra utan bara gå runt tyst tills jag fick självmordstankar som jag sen började skrika ut till höger och vänster. så mitt existensberättigande är inte direkt på plus. jag tänker dock vägra fortsätta vara så här. däremot ställer ett pilaprojekt till det i mina planer. eftersom det tar lång tid för mig att vänja mig vid tanken på att jag kanske faktiskt kan någonting. men vem vet, det kanske blir skitkul, trots allt självhat.
hallå! vi negativa människor måste oxå få finnas.


men nu ska jag fylla tvättmaskinen och äta frukost.

puss och kram

jag har förresten funderat på att byta och börja blogga hos blogspot.com istället. har redan skaffat ett konto där. och en fin rosa blogg. dock kan man inte importera där. det kan man hos wordpress. jag har inte heller kunnat jämföra utrymmestillgång nånstans. eller kollat om man kan spara ner bloggen på datorn. eftersom jag har tänkt göra det så småningom.


Andra bloggar om: , , , , ,

saftiga saftonbladet och frökuppen


än så länge har jag bara ätit frukost och jag är superhungrig. men jag har som på nåt sätt inte fått ro förrän nu.

började iallafall dagen med att ringa länsstyrelsen och förhoppningsvis kommer mitt tillstånd på måndag. jag pratade med en jättetrevlig kille. och jag kan tänka mig att det är skitjobbigt att vara jättetrevlig dessa dagar just där. så där när alla ringer för att tjata om samma sak. men han verkade gilla sitt jobb och jag gillade honom.

sen slocknade jag i soffan. yiiiha. för jag orkade ändå inte åka in till stan. nej. får väl se om jag är för sent ute för påfyllnadsvaccin eller inte. tänkte göra ett nytt försök imorn.

sen vid tresnåret tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad innan jag gick och handlade. men ack, det var ju så varmt ute att det knappt gick att andas, så jag la ner promenadtankarna och gick bara och handlade istället. OCH jag kom faktiskt ihåg att gå in på apoteket och hämta ut min migränmedicin. de har börjat med nåt nytt system där. farligt att gå därifrån, för numrena dras olika. klart ballt för mig, som bara hann ta ut pengar och kila och kolla ifall netto fanns kvar, innan det var min tur.

mhm, netto stänger på söndag. hem och hämta mp3spelaren och lämna tillbaks. glida runt lite och köpa inlagd vitlök, godis, dadlar och fröer. köpte 15 påsar fröer för att jag ville ha 1 påse basilika. så kan det gå. men de kostade bara 1kr st och jag tänkte att mamma kanske kan använda dem nästa år eller vissa tom i år. eller så kanske det är nån som har balkong som vill ha. för om jag hade balkong så skulle den nu vara ett trädgårdsland. för är man singel och bor ensam är det farligt fascinerande att se på hur fröer slår rot och börjar växa. att föra lite samtal med och lukta på mejramen.

männen, kärleken? vad säger man? vad säger jag? det är nog inte så många som får mig att känna mig trygg och att kunna slappna av helt. de är ju som alltid starkare än vad jag är.

jag ser en rubrik på aftonbladets hemsida. "elever bör kunna få sina betyg omprövade". nu har jag inte läst artikeln, för jag struntar i det hela, bara det att jag har alltid tagit för givet att man kan överklaga sina betyg, för nog är det väl så?

och så är det en hivman i farten igen. alltså, nu gissar jag att han vann på att erbjuda pengar och inte på sin charm, för även om man är 17 är väl nick som "sexig som fan" och "hot boy" till en 30åring rätt avtändande? så, alla föräldrar, håll koll på vilka era barn chattar med. ni är föräldrar, inte deras kompisar!

ja, nä, nu ska jag äta och titta på jennifer aniston.

puss och kram

Andra bloggar om: , , , , , , ,

attans!

saker gjorda: åååååååååååååååååååh
dagens fråga: kan man bli mer irriterad på sig själv?
dagens låt: barn är ett folk och de bor i ett främmande land, detta land är en osv...
dagens känsla: åååååååååååhhhhh
dagens citat: "Miranda : Orgasm? A major thing in a relationship?
Charlotte : Yeah, but not the only thing. I mean, orgasms don't send you Valentine's day cards and they don't hold your hand in a sad movie.
Carrie : Mine do"gaaah, så hade jag visst ändrat tid idag. hos psykologen. kl 13 satt jag fortfarande hemma och smuttade smoothie. halv två när hon ringde, samma sak. ååååh, så pinsamt klantigt. och inte kom jag iväg in till stan heller och nog glömde jag ringa länsstyrelsen idag oxå. jävla pissskitdag.
jag skäms som en hund.

och om jag inte svär så där överdrivet mycket normalt, så gör jag det nu. fan fan fan fan fan.

har fått en faktura och jag vet inte vad jag ska skriva i "meddelanderaden". vill de ha min adress, mitt personnr, fakturanumret eller vad. jag har noll koll liksom. jag får dessutom endast plats med 50 tecken.

männen, kärleken? pjuh. läste ut "den tusende gången" igår. och  slutet var en enorm lättnad. att det finns män som kan känna, som kan prata, som kan lyssna. framför allt för någon som förtjänar det så mycket som hon gör.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska läsa för bok. funderar på "tusen små bitar" av james frey, men den är över 500 sidor och jag vet inte om jag orkar läsa samma bok i över 500 sidor. nä, nu har jag studerat min bokhylla ett tag och jag tror att jag väljer äldreomsorgen i övre kågedalen om morfar och pyret. började läsa den förut och kan lika gärna fortsätta.

alltså, nu är jag ju nyduschad och fräsh, så nu vill jag ju inte gå ut och svettas, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. annat än att försöka komma över det här som får mig att vilja svära i en evighet. men först och främst ska jag se klart sista avsnittet av ncis.

puss och kram

saker att göra och saker som är gjoda och så blev det 3

saker gjorda: promenerat, letat fram papper
dagens fråga: se citat?
dagens låt: se inlägget nedan
dagens känsla: trött, men liksom inte så där läskigt trött
dagens citat: "Samantha : ...Going down, giving head...
Carrie : ...Eating out...
Miranda : I never understood that. Shouldn't it be "eating in"?"


sitter och väntar på att bli nr 1 hos 3s chatt. orkar inte läsa nånstans och jag vill veta hur lång garanti det är på de här jäkla mobilerna. ironiskt nog är jag nr 3. undra om det eg är en reklamgrej och det kanske inte alls finns nån kö...

var ute och gick med stavarna. shit liksom. jag blev helt yr och svettig. man kanske borde äta frukost innan. men det är fascinerande att det är så mycket jobbigare än att gå normalt. och med normalt menar jag utan stavar.

har även hunnit leta på mitt pass. som jag la tillbaks där jag hittade det, så att jag nästa gång kan leta lika stressad och frustrerad. letade även fram kvittot på min mp3spelare. hurra, för jag hittade det. nu ska jag bara hoppas på att affären inte har slagit igen. och jag letade minsann på mitt vaccinhäfte, eller vad man ska kalla det. det heter nåt som jag inte kommer på för tillfället. jag trodde att det låg i passet. därav hetsletandet efter det. men icke. nåväl det står att man ska ta dosen 6 månader efter första dosen. vilket får mig att undra lite. men, men. jag ska försöka ta mig upp och åka dit imorn iallafall. innan jag trar och träffar Ri.
och så har jag även letat på 3papprena. här är en evig röra, men jag hittar iallafall mina små grejer...

vid senare tillfälle ska jag leta på alla kvitton jag tänkt skicka till folksam. jag behöver pengar och jag vill att de ska ge mig det nu. och även brorsans försenade födelsedagskort med artiklar ska letas på och göras i ordning, samt hörlurarna till min mp3spelare. jag tror att jag vet vilka av alla hörlurar det är.

började läsa den tusende gången av anna lytsy, om ulrika. hua. fast det som är synd med sådana här böcker är att de har sånt, jag vill inte säga dåligt, men ja, enkelt språk. så där att de aldrig nånsin kommer att gå till historien som ett litterärt mästerverk. undantaget är väl rosario är död, som iallafall kommer att leva kvar ett tag. och skillnaden är stor på sätten de är skrivna. för den här boken är lättläst, så den slukar man. man blir illa berörd, men inte i närheten av vad man blir när man läser rosario är död. och det beror på språket. och på hur saker skildras. nåväl, den här boken är inte dålig. inte alls. och jag ska snart lägga mig på soffan och läsa ut den.

och på tv är det absolut ingenting idag. om man inte vill se bo kaspers orkester live på tvåan. fast jag har börjat kolla på reprisen av top model. och jag vet att det är fel av mig. kanal 3 är dåligt och program som top model är verkligen inget som har stöd i mina värderingar nånstans. men vad som är ännu värre är att jag blir så provocerad av deras utseenden. för vem faen har talat om för de här tjejerna att de borde bli modeller? jag menar, det är ju som att jag skulle få för mig att söka. helt galet. och de får hela tiden höra hur snygga de är - NEJ det är de inte. visst, bilderna är snygga, men vem som helst skulle ju bli snygg på de där stylade och retucherade bilderna. så jag tittar på sista halvtimmen av programmet för att se vem som åker ut. för jag orkar inte se hela, eftersom det inte handlar om nånting. och så blir jag provocerad och sen blir jag arg på mig själv för att jag håller på där och sitter där och bedömer andras utseende.

nåväl, om ni ville veta hemligeheten hade jag 2 års garanti på min telefon. så då ska jag åka in imorn och slänga den på den. attans oxå att jag glömde att fråga om jag inte kunde lämna in den på expert. skit oxå. jaja. det är som det är med det. eller ja, förresten tar jag nog och loggar in igen. jaha, 9 i kö. jag tror att jag ringer istället. hmm, det här är säkert skitintressant att läsa, men ja, i vilken 3 butik som helst. tjolahopp.

männen, kärleken? när man läser böcker om övergrepp så är man rätt jävla okär i män alltså.

jag skulle kunna leva på weight watchers cannelloni om jag inte visste att micromat är dåligt. men den är skitgod och det ska jag nog äta idag. dock lärde jag mig just nu att, haha, det är heinz som gör den och att den har absolut ingenting med viktväktarna att göra what so ever. vilken luring.

ja, nä, jag ska väl sluta svamla...

puss och kram


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

en snabbis


hejsan hallå allihop!

jag tänkte bara lite snabbt så där hänvisa till tinnitussans härliga inlägg! där det står att denna underbara låt är kränkande. och jag kan då tala om att det här är lätt dagens låt.jag vet att skånska kan vara lite så där svår att höra. haha. eller så är det bara mitt alldeles egna problem. nåväl, texten finns här.

pratade i telefon med brorsan som numer bor i lund då...
- vad lyssnar du på?
- jag lyssnar inte på nånting....?
- men vem fan är det som pratar skånska då?
- doh, jag är ju i skåne liksom...
Andra bloggar om: , , ,

life is a party, agree with that people and dogs

saker gjorda: jag sitter här med världens minsta skvätt kaffe, men det är kaffe iallafall
dagens fråga: ?
dagens låt: get in the ring - guns n roses
dagens känsla: förvirrad
dagens citat: "Miranda : Maybe it's maturity or the wisdom that comes with age, but the witch in Hansel and Gretel?she's very misunderstood. I mean, the woman builds her dream house and these brats come along and start eating it.."


jag har haft det här citatet förut, men det är mitt all time favoritcitat.

nu har jag iallafall läst ut isprinsessan och jag är ledsen. jag gillar camilla, men jag tyckte att hennes bok var pisstrist.

ska snart ge mig ut på en promenad. kruxet är bara att jag luktar massa illa. men det känns så där onödigt att duscha innan man ska ut och svettas. haha, anledningen till att jag luktar massa med illa är för att jag igår stod på trappmaskinen och somnade efteråt istället för att duscha. märks det att jag bor ensam i min lägenhet kanske? och med detta erkännande så bjöd jag inte in några stalkers. nix.

jag satt här och funderade på hur många jag träffat irl via nätet. och kom fram till att jag inte vet hur saker och ting räknas, men jag har ju träffat flera hundra egentligen. för jag var ju på en fest för ett slags forum. askul folk. men om man tar bort den festen och dem jag känner därifrån så har jag träffat 3 pojkar och 1 flicka, tror jag. inget raggigt i det.

männen, kärleken? har du skvallart för E att jag hade opererat blindtarmen? haha, nä, jag har skvallart om det för hela världen, din knäppo. jag bloggar. sluta med det. nä, det tänker jag inte. man kan ju inte berätta nånting för dig då. nä, då får man väl låta bli då. du säger bara att folk inte vet att det är jag, men du ser! de gör ju det. jaaa, men om E har läst mig hela tiden så är det väl klart att hon fattar att det är du, hon känner ju dig. bjäbb bjäbb bjäbb.
en mycket underhållande diskussion faktiskt.

undra om jag kan ha linne på mig när jag går ut, trots att jag är orakad under armarna. vadå, sa jag att jag var singel?

stockholmarna blir upprörda över att nån säger "fjollträsk", men norrlandsguldreklamen får bara norrlänningarna att känna sig balla, eller? jag ska oxå klättra upp i ett träd och sitta och sura...

ja, nä, jag ska väl ge mig av då, så att jag får äta frukost sen.

puss och kram

glömde naturligtvis att ringa länsstyrelsen innan kl 11. nån annan dag.

ännu en uppdatering


jaha, dagen gick åt till att promenera, slockna i soffan, glo på ncis, glo på nån dokumentär om sexmissbrukare, gå och köpa massor med chips och avokado; för att göra guacamole, men det fick vänta tills imorn, lyssna lite på gamla radioprogram på sr. och om jag inte sagt det förut. när mauro scocco var sommarpratare, jag höll på att garva ihjäl mig. ingenting jag någonsin tänker erkänna igen...

men så har vi ju dagens låt;och jag måste verkligen ta mig in till stan och lämna in min mobil och försöka hitta kvittot på min mp3spelare och gå och slänga den på dem. normalt använder jag min mdspelare, men det känns ju onödigt att ha köpt nåt som inte fungerar..

imorn tror jag dock att jag ska strunta helt i alla borden, de blir ju ändå aldrig gjorda, och ligga och läsa ut isprinsessan. fast av nån anledning läser jag bäst på kvällen/natten. så här är det; sen jag blev sjukskriven så läser jag 7 sidor i halvtimmen. ja, jag har tagit tid en gång. om det är en normal bok. om den handlar om våldtäkter eller klokhet så kan det gå snabbare. därför var det ju egentligen löjligt att jag ens hade med mig en bok till thailand. det är något med koncentrationen som hakat upp sig.

jag hade en period i mitt liv när jag vaknade typ utsövd halv sju på mornarna och drog igång nyhetsmorgon och glodde på i en timme, innan jag gick ut och gick typ. för det är så tröttsamt med nyhetsmorgon att de kör samma nyheter vid varje sändning. så man kollar så att man ser de båda kanalerna och sen är det liksom bara tristess. fast triss-skrapet. jag läste nån gång om nån snubbe som vunnit typ xx antal miljoner på joker. typ 40 kanske och fick frågan vad han skulle göra med pengarna. och det som skrämmer mig är att jag inte tror att han var ironisk. han skulle nämligen köpa en volvo kombi och kanske skaffa sig en pensionsförsäkring. fast ja, det kanske är bättre att sånna människor får pengar än jag, som bara handlar upp dem.

och påtal om shopping så har jag faktiskt ett par glasögon som jag inte gillar. de är för tråkiga helt enkelt.
har ett annat par som oxå är lite tråkiga, men ack vad de sitter skönt så de är tv-glasögon.

det här med reklam i tv. alltså, always trosskydd "nu med ännu bättre uppsugningsförmåga". alltså använder man trosskydd så känns det som att de som tillverkades för 25 år sen duger bra. för det är inte så att det är något som forsar fram där nere.

hata eniroreklamen, de här otroligt irriterande små gubbarna, som inte ens är roliga trots att de luras med att se ut att vara roliga.

eller den här carte d'or glassen, som de av nån anledning kopplar samman med kreativitet????!!! för man kan känna smaken av kreativitet????

eller nån jäkla rakhyvel som tar fram gudinnan i mig. det är nåt mer med den reklamen, som jag inte riktigt kommer ihåg.

den roligaste icareklamen var nog den när de gjorde lite parodi på dressman.

och den bästa reklamen nånsin är ju den där coopreklamen inför nån jul, med bebisen som var helt fascinerad av presentsnöret, för det var ju alldeles magiskt. och här kan ni se alla dessa härliga reklamfilmer, om ni scrollar nedåt lite. "nödrim, patetiskt mormor" haha.

janä, dags att knyta ihop säcken kanske.


Andra bloggar om: , ,

lilla listan


jag fortsätter väl att fira med den här listan, som jag hittade hos annika. mår lite illa efter nån gräddbakelse och smoothie på det, men, men. och så råkade jag slockna i soffan, så det blev nog rätt mycket trycka i ett hörn av det hela iallafall.


UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (på sommaren)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[x] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. (roskilde)

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän. (eller mer att de satt med mig)
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattenkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. (eller inte jag just då)
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center. (What the heck är det?????)
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[/] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har nakenbadat.(när jag var liten)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. (skulle inte gå då jag hatar mjölk!!!)
[ ] Jag har krockat i en bil. (kört in i baken på en bil, och blivit påkörd bakifrån)
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.
[ ] Jag har hoppat bungyjump el fritt fall

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skilt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare. (mmm, micke)
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x]Jag har kysst en för mig helt okänd person. (ska vi hångla??)

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. (antagligen)
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. (rimligtvis)
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnosticerad med depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö. (tydligen)
[ ] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs. (hahahaha)
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. (som är trasig :()
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera (hehe, jajamensan)
[ ] Jag äger något från Diesel.RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik. (även om det kanske inte märks)
[ ] Jag är en sportfanatiker. (i positiv mening)
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet. (lätt, om jag fick)
[x] Jag vet hur man skjuter. (luftgevär)
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig. (på baksidan av låren)
[x] Jag älskar mörk choklad. (mmmmhmmmmm!!!!)
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten. (inte nu längre)
[ ] Jag är bra på att minnas namn. (men jag var)
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.


att göra en dag


jag vet inte riktigt hur jag ska fira min födelsedag. om jag ska gå och köpa mig en bakelse, åka in till stan och fota, ta en promenad, städa eller om jag bara ska sitta och trycka i ett hörn och tycka att jag är gammal. usch, vad tiden går fort. alldeles för fort. och inte har jag druckit mitt kaffe än. inledde dagen med en c-vitaminbrus istället.

lussebullar kanske skulle sitta fint ;)

jaha, så surfade jag aftonbladet. "jan plockar kantareller en vecka efter pingst". hata jan som är ute och plockar kantarellbebisarna!. kan de liksom inte få växa till sig lite innan folk börjar dra upp dem.

jag vet att jag skulle behöva gå med stavarna, men jag orkar inte. nån annan gång.

nåväl, nu ska jag ut på promenad. hare gott igelkott!

skissat


jag var bara tvungen att typ skissa ihop en historia på mig själv när jag ser magnus betnér. sen ska jag sluta att tjata om honom. för jag är inte så besatt som jag låter. jag är bara glad för ett otroligt skönt framträdande.

32472-218

jajo, jag vet att benen blev lite väl korta och att det inte riktigt syns att det är en kamer jag håller i eller kanske ens att ögonen är runda av, hmm, och tungan hänger ute. men, men. ju fler gånger man försöker. öva öva öva.

puss och kram.

tänkte egentligen titta på thelma&louise, som är en av mina absoluta favoritfilmer, men så började jag kika på don't say a word, tills jag tröttnade. jag får nog gå över till ncis.

den där betnér

saker gjorda: jaja, jag ska gå ut och ta vara på det fiiiina vädret
dagens fråga: måste 3 suga så och måste min mobil vara så lätt att hata?
dagens låt: ge mig lite sodavatten, sodavatten sodavatten, ge mig lite sodavatten, sodavatten bums
dagens känsla: förvirrad
dagens citat: "Miranda : I'm sorry, if a man is over thirty and single, there's something wrong with him. It's Darwinian. They're being weeded out or propagating the species.
Carrie : Okay, well, what about us?
Miranda : We're just choosy."


av någon anledning tror mamma att jag är kräsen... att det är därför...

nåja, om jag hade pengar, da da da di di di da. då skulle jag köpa magnus betnér:
image217
eftersom det sägs att allt är till salu. dock säger de att man inte kan köpa lyckan. lite motsägelsefullt det där.

jag har fortfarande inte avslutat min smoothie och nu är klockan 14. vad hände liksom?! jag blev ju väckt nio av att telefonen ringde och någon sjöng för mig. det där med att det var dags för små tjockisar att gå upp. det finns ett ord för det, men jag kommer inte på det just nu. men det är lite roligt att det skulle kunna finnas små tjockisar.

jag känner mig faktiskt duktig som åkte hem igår istället för att ställa till med en skiva. vet dock inte om kattapulten blev sur eller inte. för hon tyckte att jag kunde stanna och äta, men jag tycker inte om att åka hem själv för sent. fast det var lugnt nu. hur som så skickade jag ett "förlåt att jag är tråkig"-mess, som jag inte fick svar på. därför jag inte vet. men å andra sidan fick jag inte svar på några mess igår. och jag är grymt ovän med min mobiltelefon.

jenny kommer hem en sväng från australien den 22a. jag hade inte tänkt vara kvar i stan då, men jag kanske väntar in henne. pizza hut och tusen garv som motion på maten.

jag vet inte varför jag ryser när jag blir attackerad av religiösa samfund på stan eller så - utom av jehovas vittnen. då blir jag istället road och triggad till diskussion. fast jag orkar aldrig ta tag i det där diskuterandet.

männen, kärleken? den här karamellen kallad magnus betnér tänker jag suga länge på. jaaaa, eller neeeej, jag tryckte ingen lapp med mitt telefonnr i näven på honom. han har flickvän. jag gjorde ingenting annat än körde upp mobiltelefonen, den hatade, i ansiktet på honom. men han kom in på scenen och två sekunder gick, sen ägde han. det är inte bara hans samhällssyn som är sund heller. eller sund och sund, om man nu vill ha ihjäl folk till höger och vänster, haha. men det är det ju fler som vill. nåväl. jag blev väckt nio i morse av min favoritväckarklocka.

nä, nu måste jag nog kila ut och ta vara på det där fina vädret som alla pratar om.

mina gröna fingrar var visst inte gröna. mina kryddor trillar liksom ihop. jaja. puss och kram på er.

och påtal om män och kärlek, jag har insett att det enda jag attraheras för är en viss form av intelligens blandat med sarkasm hos en man. eller i en mans vokabulär. tex house, mimo, betnér. eller så ljuger jag nu. fan. men sitter man och glor på 34 sidor med bilder av karlar och inte känner nåt nånstans, ens i lilltån, då lär man ju ärligt kunna säga att utseendet inte har någon betydelse. fast jag vet inte, om bert karlsson inte var bert karlsson utan någon annan, så.... nääää...Andra bloggar om: , , , , ,

tritt trött trätt

saker gjorda: druckit kaffe och pratat lite i telefonen
dagens fråga: varför ska blåst vara så jobbigt?
dagens låt: det är nån duett med tom jones och vad jag tror är sångerskan i catatonia, som jag nynnar på
dagens känsla: lite så där faktiskt. jag är inte riktigt med i spelet
dagens citat: "Charlotte : Is he a good kisser?
Samantha [crying] : Oh, who the fuck cares? His dick is like a gherkin."


sitter här och mest filurar. tänkte gå in i duschen innan jag tar mig frukost. har suttit framför datorn i nån timme nu och det är fasligt vad tiden försvinner när man satt sig här. internet är en tidsbov.
väntar bara på att pannkakan ska ringa upp igen. och så ska jag ringa körskolan, men det var upptaget just nu. tröttsamt, men så kan det gå.

männen, kärleken? känner mig bara lite utmattad och ledsen på den fronten. av ingen anledning alls. det bara känns så.

började kolla på house igen igår. "är du kär i house?" "om jag är!" typ.

så kom jag fram till körskolan, men datumen stämde ju inte med det som stod i nån annons mamma pratade om. skumt, för jag hittar bara en körskola där. så jag bad att få återkomma. men det låter ju nog bra ändå. tror att jag kör på det ändå. för han lät så gayig i telefonen. så jag blev så glad :)

och ikväll är det magnus betnér som gäller. hehe. härligt.

men ja, nu ska jag dra in i duschen så att jag får äta frukost nån gång.

puss och kramRSS 2.0