det är inte alla dagar som jag väljer att springa

saker gjorda: kommit försent, köpt kaffebröd
alkoholintag: just nu vill jag ha diamanter och champange
dagens fråga: undra om jag nånsin kommer förstå mig på folk?
dagens låt: easy - faith no more   I'm easy like Sunday morning
dagens känsla: jodå, jag är nog trött, besviken, tom, likgiltig och lagom glad
dagens citat: jag har alltid varit tvungen att skratta åt mig själv. om jag inte sett det roliga i min sociala belägenhet som tonåring hade jag varit tvungen att strypa mig själv.*


* jag vet inte, det kanske känns som att jag favoriserar morrissey, men det är inte mitt fel att han är bäst...


tydligen är jag vip hos gyn. jag kom försent, men det gjorde inget. jag behövde inte betala besöket heller och dessutom blev jag undersökt inuti så att säga. han hittade svamp och jag kanske bör sluta äta godis då, vet inte varför jag har det annars. jaja, mig gör det ju inget om de vill in där och gräva, det är ju bara bra att få veta hur det står till liksom. mvc kan fara och flyga i jämförelse.

männen, kärleken? "hon är den mest hänförande kvinnan jag träffat i alla kategorier" säger han till mig. om Linnea. jaha, säger jag. och där förlorade han mig. han uppskattar mig inte och det är hans problem. hans misstag och hans förlust. jag vet inte ens hur man orkar vara så oförskämd som vad han är, men säg gärna att jag är svag och dålig när jag tagit hans skit i flera år, samtidigt som jag försökt bearbeta en överfallsvåldtäkt, tagit mig ur ett destruktivt förhållande och ändå fortfarande är idealist med tro på mänskligheten. säg gärna att någon annan är hänförande när man inte kan låta mig vara, när man alltid tänker på mig. nå, ungefär där dog min vilja och min tro på att det är kanske, kanske skulle funka. så var det med det.

jodå, jag har världens bästa vänner. så är det bara. de är söta till och med när de är arga. me love them!

uärk, jag bode dammsuga, men fy vad tråkigt. jag vill inte. jag vill ju bara ligga på soffan :) köpte 2 kanelbullar, ett winerbröd och en vaniljmunk idag. mm, jag lever inte som jag lär. men jag ska köpa linfrön och lägga i vatten och dricka sen. bara jag kommer ihåg.

nu kommer det ju inte finnas nåt hångel på festen imorn, annars hade jag skaffat mig ett, bara för att haha...


folk som kan gå på lina växer inte på träd

saker gjorda: köpt present, träffat R och blivit provocerad
alkoholintag: får nog vänta tills på lördag iallafall
dagens fråga: varför säljer inte fler butiker rättvisemärkta varor?
dagens låt: paranoid - ozzy osbourne (har tydligen ny melodi när man ringer mig. hade glömt)
dagens känsla: jag har det bra, men jag vill ha semester från mig själv och mina tankar
dagens citat: livet erbjuder mer än att vara macho - ett sånt fult ord! - vilket jag upptäckte redan vid ett års ålder.*


* morrissey, yeah


alltså, teliareklamen. den här tjejen och hennes pojkvän. den här tönten som orienterar åt henne, väcker henne osv. han är ju helt patetisk egentligen, men ändå... just så vill vi kvinnor att män ska vara - snälla och omtänksamma.

köpte massa torkad frukt oxå. för jag hittade en affär som sålde rättvisemärkt. torkad kiwi, mango och annanas. tänkte att jag kunde ju prova ifall det var någon jag tyckte om, kan ju inte bara äta torkade aprikoser och dadlar hela tiden. måste ju hitta massor med olika, så där så att man slutar med godis helt och hållet. jepp. och det är bra med rättvisemärkt. om efterfrågan liksom ökar så blir världen lite bättre.

männen, kärleken? just nu, denna sekund, är jag fly förbannad. och han har losat mig så fett. samtidigt vet jag att han inte fattar bättre. men alltså.  han har gett mig så mycket skit i 2,5 år och sen har han mage att säga till mig att andra kvinnor är starka. jaja. nå, den som sänder mig porrfilmer känner mig ändå så rätt jävla dåligt, även om jag fattar skämtet. alltså, jag fattar verkligen inte hur man kan och jag är jävligt trött på att känna det här, det här att det krävs att jag är så jävla förstående, för det är jag inte. jag tycker att det är helt sjukt att han hyllar de här kvinnorna, ovan, och ens har tänkt tanken att JAG skulle vara dålig eller svag!!! nu kan jag liksom inte vara förbannad, för jag ställde frågan varför är J och L osv så fantastiska. och då kan man ju inte bli sur på att man får ett svar. fast jag är det. och han kan dra åt helvete. det står mig upp i halsen nu. det spelar ingen roll att han säger att jag är söt hela tiden, för han är ju ändå bara inne i ett skov och det betyder ju ingenting. dessutom är söt, ja i jämförelse med att man blir hänförd av någon, rätt oviktigt. kalvar är söta liksom. även fast jag tycker om att vara söt. det är min grej. men som sagt, det är ett skov och han har inte gjort nåt för att visa att jag är viktig eller äh, fan, varför ödslar jag energi, han säger ju ändå bara att jag ska bli ihop med andra. jag måste vara benhård nu. paaaaaaaaauuuuuus!!! måste ta en. vi.

såg ett hus i spanien med turkost tegel på taket och torn. där ville jag bo. vilket jag kan, för det var ett hotell, haha, men jag vill bo där, äga det som eget. och det absolut bästa med spanien, det var liksom inte farligt där. jag var inte rädd. visst skriker de och låter som de är fly förbannade, fast att de bara frågar frugan om hon vill ha mer kaffe typ, men jag var aldrig rädd att bli rånad eller så där att någon skulle slita mobilen ur handen på en. spelade ingen roll vart eller vilken tid på dygnet. och inte heller rädd för att flasha kameran. och det där med mobil och kamera är nåt jag gör med eftertanke här i sthlm, för man ser och känner att folk reagerar på ett helt annat sätt här. här ÄR liksom folk nyfikna på allas tekniska grejer, där sket de fullständigt i det. så det var verkligen helt underbart att för första gången på flera år kunna ta morgonpromenader utan att vara rädd. eller i linde är jag ju inte rädd under morgonpromenaderna eftersom det är helt öde ute, men här gick jag ju omkring på stan bland folk och den där medelhavsidyllen om nyöppnade konditorier och gamla gubbar stämde liksom. kanske kan det bero på ljuset, och det där att alla hus är vita som skapar en helt annan harmoni. sen skiter de iochförsig i ägodelar, för det där med att de lever bara för stunden... nå, det var underbart att inte vara rädd eller misstänksam eller hålla koll hela tiden.

ouuff, jag är nog lite låg iallafall. och så måste jag ha ett till möte med försäkringskassan och jag är rädd och jag hatar när framtiden är så här oviss. tycker inte om det alls. ovisshet är inte min grej. egentligen mår jag inte alls bra och egentligen skulle jag vilja bo på ett hem där folk tog hand om mig, eftersom jag har gett upp det där med rik karl, eftersom rika karlar vill ha blondiner med silikon. men jag vet inte riktigt vart jag hör hemma. jag har inga drömmar längre, vilket var oerhört deprimerande när jag läste Alkemisten. jag fattar ju att man ska bli inspirerad och glad av den, jag blev bara ynklig...

nå, jag ska bli kreativ. ska satsa på det här med att fota lite mer och verkligen försöka hitta olika teman. kanske ta den där boken 'stockholms spökhus' eller arkitektur och gå runt och fota. lär ju ta ett tag så att säga... men det är klart lättare att vara kreativ om man inte har någon i sitt liv som påminner en om att han tycker att man är värdelös. blä.

suck, vilken parasit jag är.


jag ska kanske inte måla hela världen, men nästan


saker gjorda: har kollat klart på en film, ätit frukost
alkoholintag: hmm, jag kanske borde ta mig ett glas champange iallafall
dagens fråga: måste jag alltid skämmas när någon ger mig rätt?
dagens låt: grannar - just d   grannar, grannar, tack för att ni stannar - kvar
dagens känsla: är sjukt trött, men jag skyller lite på att jag man måste få ha lite konvalenctid
dagens citat: folk gör sällan vad dom tror på. dom gör det som är bekvämt, sen ångrar dom sig.*


* bob dylan.


ehum, efter att ha anklagat 3 för att vara rasister och använt crash diet som nazis och sagt att jag lätt går vidare med ärendet, fått till svar att 3s vd är från israel, inte för att jag frågat, så har jag iaf fått 50 fria minuter och 50 gratis sms/mms. nu hade jag ju redan 1000 sen jag valt att betala räkningarna via autogiro. glöm inte att kolla det på hemsidan, fido.

men de höll på att driva mig till vansinne och jag fick ju blodad tand då...  och sen när de svarar snällt så får jag dåligt samvete för att jag talat om att de borde skämmas över sättet de bemöter sina kunder på... men jo, jag har hållt på och härjat med dem sen sist jag skrev om dem, ett par veckor alltså. och nu vill de ha mer information, så som vilket nr jag skickat till osv och nu vet jag inte om jag vågar lämna ut det med tanke på att det kanske rör sig om 5-10 sms/mms, som inte har kommit fram... skrev dessutom ett mail till deras kundombudsman och klagade. alltså, jag måste ju lära mig att ge mig när det gäller sånt här, ok, nu fick jag fria samtal, men ändå, jag lär ju skrämma folk...

männen, kärleken? han är fortfarande underbarast, trots att vi inte pratar. fast jag vet att jag för hans skull, inte borde tycka det.

och nu ska jag måla. igår gjorde jag absolut ingenting. glodde på film och sov. men jag skyller på att det tar tid att hämta igen sig. men jag är rädd för att jag ska förfalla igen, jag var ju så på G innan 'semestern'. haha, som inte var någon semester utan bara ett evigt gående. och inte kommer jag orka göra nåt idag heller, annat än det här målandet. vore dock kul att se en film som man blev helt lyrisk över, så där som man kan bli över böcker. iochförsig älskar jag chocolat, pga chokladen.

och jag vet inte varför jag tycker så mycket om att vara i närheten av lyxvaror. så där att jag nästan dregglar. för jag mer eller mindre föraktar stureplan, men att få hålla i ett par diorskor eller designsmycken eller så gör mig lycklig. kanske därför jag råkade köpa en ansiktskräm för 980 spänn. men jag älskar den och jag tror inte på antirynkkrämer, men mina linjer har blivit finare. galet men sant. nå, i affären kostade den 1175, men jag fick ju en present oxå. och jag ääälskar ju presenter :)) och jo, mitt hjärta klappar faktiskt lite extra för dior. vet inte riktigt varför, men dior och chanel. och när jag pratar design eller märken så menar jag inte levis, jl, hilfiger, björn borg, lacoste eller nåt sånt. fast börje salmings kallingar är coola, mest för att han är cool. men jag bryr mig inte om vad folk har för 'märken' på sina kläder, det är ju ändå ingen i min umgängeskrets som glider runt i armani, versace eller liknande. men hur som, att vara nära lyxvaror gör mig glad, inte för att jag vill ha dem, för jag skulle aldrig använda diorskorna, men de är som konst. typ. men jag vet, det är helt ytligt, vilket inte stämmer överens med nåt jag är, så det är rätt skumt, men så är det.

jodå, mina grannar roar sig fortfarande med att spela samma låt om och om igen. eller det är inte samma låt, det är samma 20 sek av en låt, typ. om de bara ville lyssna klart på låten. det är helt stressande när folk ska hålla på och ja, hålla på.


jag har inte heller badat i genesarets sjö



saker gjorda: har varit inne i stan precis hela dagen och letat present
alkoholintag: man skulle snarare kunna kalla mig vrålhungrig än berusad
dagens fråga: varför måste jag alltid böla hos mvc?
dagens låt: me and a gun - tori amos I haven't seen Barbados So I must get out of this
dagens känsla: trött och irriterad
dagens citat: ingenting förenar folk lika mycket som ömsesidigt hat.*


* henry rollins


och så var jag stressad igen, haha, men det löser sig. men jag känner att jag har förlorat kontrollen över när det är jag ska göra saker, när det är fest, när det är konsert och när jag har läkartider och tandläkartider osv. jaja.

och så idag på mvc vägrade barnmorskan skriva ut p-piller bara för att jag åt cipralex och min läkare ansåg att det inte fanns samband mellan p-piller och depressioner. hon ville at jag skulle prata med en gynekolog, men jag fick inte gå till den jag bor vid så jag lackade och sa att jag inte tänkte gå till nån främling och berätta om mina nojor, jag har träffat 7 psykologer, det räcker så och vill hon inte ge mig ett recept så får jag väl ge fan i att äta då, det är väl inte mer med det. så får jag väl få en bebis när jag blir våldtagen nästa gång då. 'men det här är starka mediciner leopardia' 'ja, men vad är problemet, jag ska ju inte äta dem, det är väl inte mer med det?!' sen frågade jag varför jag inte fick gå till min gyn och då sa hon att jag fick väl gå dit om jag ville, men de brukade bara inte rekomendera dem. skumt det där. så jag gick förbi där när jag gick hem och bokade en tid, fick lite vip för att hon kände igen mig. antagligen för att jag alltid kommer inrusande där med tårar i ögonen och ett hysteriskt leende på läpparna. nå, jag gick surt ifrån mvc som säger att de inte är läkare men sen skiter i vad min läkare säger.
vet inte varför jag skriver om det här, men tydligen blir folk provocerade av att jag äter p-piller utan att ha planer på sex, så då kan jag ju fortsätta skriva om det.

och annars kan jag informera om att lyxdiskborsten som jag köpte i spanien för 30 spänn var av märket Jordan. inte för att jag tror att det gör att priset var rimligt. helt galet. men, men. jag får väl diska desto oftare :)

männen, kärleken? mm, han är underbar. så är det bara. men... han ringde igår och frågade och jag sa att jag liksom kanske tycker mer om honom än vad han tycker om mig och då kanske det blir jobbigt för honom, särskilt eftersom jag blir som ett surt russin så fort jag tror att han raggar på nätet, så där så att det kanske är bäst att vi inte hörs på ett tag. så vi kom överens om det. och det känns bra att ta ett sånt beslut när det fortfarande pirrar i magen och inte är massa vrede inblandat. och så får han ju tid för sina studier. eller ja, alla andra fruntimmer tar väl tid då, men jag är iallafall inte med och förstör för någon annan där :)

och så måste jag hinna hemmagöra present. fast idag är jag så trött så idag skulle det bara bli fel, så det får bli en annan dag... om det blir som jag tänkt öht...

och jag är liksom själv i lägenheten nu. det känns lite konstigt helt plötsligt att vara ensam efter att ha delat med 2 andra i 2 veckor. och det känns konstigt att inte vara magsjuk längre :) men det är fint.

nä, nu ska jag äta pasta och titta på killer instinct.

läste ju förresten alkemisten, där i spanien, och jag tänkte att jag skulle citera ett stycke;
"när man alltid såg samma människor /.../ blev de där människorna till slut en del av en sliv. och eftersom de var en del av ens liv skulle de efter ett tag också vilja ändra på ens liv. om man inte gjorde som de förväntade sig blev de sura. för alla människor har en bestämd uppfattning om hur andra borde leva. men de visste aldrig hur de själva skulle leva."

nå, detta innebär ju givetvis inte att det är ok att strunta i löften man avgett.


jajamensan, fattas bara, förbered dig på ett lååångt inlägg

saker gjorda: idag har jag tydligen sovit länge och jämrat mig lite över magont
alkoholintag: druckit lite mineralvatten
dagens fråga: varför heter bodies without organs bwo numer?
dagens låt: cruicify - tori amos (text) Nothing I do is good enough for you
dagens känsla: att det är synd om mig, fnö fnö
dagens citat: jag förstår inte att man har barn. jag klandrar ingen för att ha satt mig till världen, men jag tycker att livet är väldigt överskattat.*



* morrissey


ok, jag börjar med spanien och tar det jobbiga livet sen.

tisdag: det var kul att flyga. som bergochdalbana light. pirr pirr i magen. däremot är sterling världens lågbudgetflyg och isch, första klass nästa gång tack. hade sååå ont i nacken resten av dagen... och på flygplatsen i malaga insåg jag igen att tyskar är fan rätt jobbiga. och högljudda och urk. på eftermiddagen åt vi naturligtvis paella, som sen blev lite standard, så mamma är rätt trött på ris iallafall. men det var gott och ölen i spanien är god.

32472-21

det här är gatan vi bodde på mjo, taget i grådaskväder..

onsdag: alltså de här unga, manliga spanjorerna är väldigt artiga. de hälsar och önskar god morgon och så när man går förbi. inte på något slemmigt flåssätt, utan bara av, jag vet inte, respekt för kvinnan eller nåt. solade dock lite för länge på takterassen och brände mig. mjo.

32472-22

torsdag: besökte droppstensgrottorna och ja, det var vackert och mäktigt. dock, spanjorer är galna och saknar farmförhållning. haha... nä, men de lever bara för stunden, vilket är en rätt härlig inställning, men man kan inte räkna med att saker blir som man tänkt. och lite så där, taxi går endast att beställa tio minuter i förväg osv. provade sangria, som skulle vara mycket godare ifall de använde vitt vin, men, men...

32472-23

för varför lägga ny cement om någon klivit i den?

fredag: såg en flamencoshow på kvällen. tyvärr var det ju lite av vrak de fått tag på och inga fräscha snygga babes, men det var imponerande ändå. riverdance kan dö, flamenco rockar! och en annan undring som dök upp är varför det inte är massa tjockisar i det där landet, som i usa. för i spanien äter man inte nyttigt. saker är fritterade och brödet är vitt och det dricks öl och vin...

32472-18

lördag: ösregn. blä. men vi gav oss av till picassomuseet i malaga ändå. och jag tycker att allt som är abstrakt är otroligt inspirerande. mamma vill dock mer ha zornkullor. mjo.

spanien

och ibland roade jag mig med att smygfota folk då...

söndag: så träffade vi min brorsas 'kompis' som är lite för kär i honom och vägrar låta honom vara och som alla säger är helt psyko. hon var jättesöt och rar och sen på hemvägen började hon skrika på honom att hon hatade honom och aldrig mer ville se honom osv (ja, det var alltså bara de där då) och jag visslade lite, för så där har jag aaaaaaldrig sagt eller gjort. grattis, jag är psyko. nå, även om min pappa konstaterade att det räckte med en leopardia i familjen.

måndag: var bara en slödag

tisdag: var det avsked och vi träffade brorsans spanska familj. underbara människor som bara pratade spanska, men som man förstod ändå för att de gestikulerade hela tiden. hur roliga som helst. och sen på natten blev jag sjuk och på onsdagen flög vi hem.

jaha, det var det, nu till livet hemma. jag är fortfarande dålig och natten till igår var iiiinte rolig. kräk kräk kräk osv. och då för att gå till ->


jag vill bara få känna mig speciell.....
mina päron är fortfarande kvar, eftersom jag fortfarande är dålig. men, men, lite bättre är jag ju.

och jag har kommit på varför jag är som jag är. ok, missuppfatta mig inte nu. jag tycker att föderskor ska få tillgång till all knark och smärtlindring de vill. inga problem. men tänk på att det är just jag som är med om det här och att jag jämför mig med andra. så är det.

när min brorsa föddes var barnet viktigast. mamman skulle mest sluta sjåpa sig. så mamma fick ingen bedövning, trots att de klippte upp och sydde igen henne. helt sjukt, men så var det iallafall
när jag föddes, var det så viktigt att mamman hade det bra, så de tryckte i henne bedövning. kruxet var att barnmorskan uttalade dessa ord. och jag har då insett att de där sekundrarna innan och under och jag kanske ska säga timmarna istället, har gjort att jag känner mig bortprioriterad och hela tiden kämpar för att få komma i första hand hos nån. mm, så är det.
visst, jag säger detta lite på skämt, men vem vet...

ja, som sagt har jag inte kunnat göra så mycket här på hemmafronten, men jag läste nästan ut alkemisten, där i spanien. underbar bok, även om det var lite mycket 'gud' i det hela. kanske var därför jag drömde att jag dränerade paradiset på vatten så att det vissnade ner och dog....







jodå


jodå, jag ska skriva, men jag är matförgiftad eller magsjuk eller nåt och jag orkar som inte...

men puss på er alla sexbomber!


snopet sa räven om rönnbären

saker gjorda: promenerat, postat, varit hos tandläkaren
alkoholintag: nix, bara kaffe och té
dagens fråga: vem är do vem är jak?
dagens låt: har ingen, men jag känner för att lyssna på björk
dagens känsla: tom, stressad och kluven
dagens citat: underverk sker varje dag. ändra din uppfattning om vad ett underverk är och plötsligt ser du dem överallt.*


* jon bon jovi filosoferar lite...

mhm, tandläkaren. det finns som rotfyllningsexperter och till en sån ska jag så småningom. dock hade de typ en väntetid på runt ett år, men, men. mamma sa att hon var stolt över att jag inte gav upp utan att jag som höll på tills jag får som jag vill. jo. för all del. men det är inte så att jag tänkt nåt på det så, utan det är ju bara så det är för mig. lite som något självklart. jaja.


jag säger att jag inte vill prata om resan, för jag blir stressad och får ångest, men det är ju ingen som bryr sig eller respekterar det, haha... mamma bara mal på och mal på och om jag levde ut mina känslor så skulle jag sitta och gråta och ha ett nervöst sammanbrott nu, men ptja, jag är iskall...

min läkare ringde idag oxå. 10 i sex ringer hon in ett recept lugnande till apoteket. jaja, inte för att jag tycker att de funkar, men jag tar väl med mig dem då, eftersom hon bemödade sig med att höra av sig och så... haha, nu tror jag att jag är snäll igen, bara för att jag inte dissar hennes recept. ungefär som när man tar emot skitmusik från folk via msn bara för att man typ inte har hjärta att säga, du jag har fått eddie meduza 18tusen ggr nu, eller, du, ta och fista upp kent, för det här kommer jag aldrig att lyssna på, haha...
nä, tacka vet jag trollkarlen lurifix eller fax....

jag vet inte om det är värt att sova nåt i natt öht.. men jag är ju trött nu, så jag kanske borde passa på...

någon snowboardåkare som dog när han hoppade, alltså med snowboarden. snopet. någon annan kille som klämdes ihjäl när han lyfte 130 kg i bänkpress. oxå snopet. så kan det gå, skulle man kunna säga.

valde att ta med mig boken alkemisten och på md början av idioten och början av någon psykologibok om att inte starta krig. eller nåt. jaja, får väl se vad som sker.

nu ska jag försöka trycka ner necessären i väskan. tjipp.

puss och kram till alla söta sötsnosar.

du såg oxå för jävlig ut, din starke buse

saker gjorda: sovit, ätit, handlat
alkoholintag: nä, men jag kräktes nog upp en del i morse
dagens fråga: hur kan WL bli världsrekord?
dagens låt: don't cry - guns n roses
dagens känsla: bakis, stressad, käääär
dagens citat: jag tycker om att läsa. jag läser mycket. bland annat prenumererar jag på hustler.*


* jag hade iofs en mycket duktig journalist som skolkamrat och som skrev för tidningen cats, men man köper inte porrtidningar för artiklarnas skull, även om axl rose nu skämtar.


och till min besvikelse så fanns det inget nytt telefonbord kvar att köpa. visst, jag är shopoholic, men jag ville ha det ju. iallafall kolla om det ev hade passat här.

jaha, nähä, jag ska väl kanske börja packa lite. kanske ska packa med  vulkanutbrott och istider eller om den hette tvärtom. skaffa mig förståelse för folk. jag är ingen varm person längre. och jag föraktar folk så lätt...

och igår hade jag supertrevligt. att hänga med donald och fido är just lovely. fast det blev lite väl långt snack om J, stackars donald. men det var gott med pizza, även om thaimat hade suttit fint... och det var gott med öl. thailändsk öl var riktigt, riktigt gott. och sällskapet :) och det var kul att spela tp 1980..

nä, dags att packa... fast snart är det säkert dr phil :D

puss och kram alla sötaste sötnosar.


dobi do bapp bapp

saker gjorda: promenerat, dammsugit sängen, bäddat
alkoholintag: tryckte i mig två ginsengtjosan
dagens fråga: vem vill ligga med bingo rimér?
dagens låt: can't take my eyes of you - andy williams råkar ha gjort just den här versionen
dagens känsla: stressat, ack mitt hjärta, men annars flyter det på
dagens citat: när jag sade att jag kan ha sex i åtta timmar sade jag inte att all den där tiden inkluderade fyra timmars tjatande, en middag och en biofilm.*


är för trött för att ha nån svacka idag... :) nu får det vara nog :)

* fast å andra sidan är nog sting rätt bra på att ha tantrasex, så han kan nog i åtta timmar iallafall...

jodå, lika bra att tvinga sig iväg på promenad liksom. mötte en fotograf med värstingkameran, hade egentligen velat fråga en massa om den, men man kanske inte behöver flyga på och terra främlingar hur som helst... nå, misstänker att det var någon fotbollsmatch han var ute efter, inte för att jag kan förstå vad det skulle vara för match och tidning som är intressant här ute, men, men...

jag är värsta städfreaket. klarar inte av att ställa undan dammsugaren typ, för att jag hela tiden ser nåt jag vill dammsuga. störd.

männen, kärleken? jag vet att jag ska ha varken eller, men det är rätt jobbigt att leva i likgiltigheten trots allt. jag är inte så bra på vakuum heller. behöver nog nåt som retar känselnerven, hur mycket jag än bara längtar efter en stuga mitt i ingenting och bara vara helt onåbar.

får nog värma lite kaffe om jag inte ska slockna här.. tjipp.




det är ju jobbigt att loggas ut hela tiden

saker gjorda: promenerat, gjord md-skivor, deckat, torkat golven
alkoholintag: nä, men helt plötsligt måste jag ha kaffe för att överleva
dagens fråga: när ska man få sova då?
dagens låt: notorious - duran duran (älskar stället där det dras efter andan - you can read about it )
dagens känsla: jag är stressad och mår dåligt över vilken dålig människa jag är
dagens citat: led zeppelin var kända som en slags sexgalningar som överföll kvinnor jämt och ständigt, men det vi oftast letade efter på kvällarna var en bra bok.*


* fast om robert plant fick välja mellan mig och en bra bok, så....


jodå, jag håller på att torka golven. det är lite så att förut var det ingenting som hjälpte mig att bli pigg. kaffe gav mig inget, frisk luft gav mig inget, ginseng - nada.... nu kan jag inte röra mig innan jag fått kaffe... tur att jag har ny bryggare som brygger gott gott kaffe....


måste väl börja packa oxå. eller ja, kolla vad jag ska ha med mig och sånt. har ingen aning om vad jag ska ha för kläder eller skor.. inte så att det är så noga hur jag ser ut, utan mer att det är svårt att hitta kombinationen 20 minus och 20 plus... så där... och att jag inte direkt har några sommarkläder... iofs är det ju inte så där jublande varmt där än, men ändock... jag ha ju mest svarta kläder... jaja...

är nog så här jävla deprimerad för att jag är så trött och stressad... kanske... eller så är det för att jag är precis så där värdelös som det känns just nu att jag är...

och dagens fråga, eh, jag sover ju lite nu och då... men ut... iofs får väl nästan ingen det... kanske mest behöver få gråta ut...

jag är så jävla fjompig. förlåt. är helt labil idag. eller mer schizo... ena sekunden skrubbar jag golv och nästa är jag svimfärdigt trött och nästa  hatar jag mig själv och nästa tycker jag att jag förtjänar bättre och nästa...

och tydligen lever jag på micromat, it's skinka and bladspenat...





livets symetri är förlorat i kosmos stormande hav

saker gjorda: grattat fido, träffat R, växlat pengar, diskat, tvättat
alkoholintag: ehum, det blir nog vin på lördag iallafall
dagens fråga: ok, är det lättare att sno en plånbok än en plastpåse från forex?
dagens låt: åh, gud jag dör. på min begravning ska SYMETRY med CANIS LUPUS spelas
dagens känsla: jag har haft trevligt idag, fick tom träffa Cecilia ju :)
dagens citat: vad jag lärt mig av alla mina äktenskap? att en fitta är en fitta.*


* jag låter jerry lee lewis hylla kvinnan idag...


canis lupus nya version av symetry är så bra att jag får ont i magen!!! jag vill inte lyssna på nåt annat! och vadå, jag känner de här människorna. jag! känner så här talangfulla killar.

så försökter jag lägga över dostojevskijs idioten på md-skiva, får vi se om det funkar.

ok, jag växlade 1500 spänn till euro på forex och jag förstår verkligen inte vad hon menade..
- vill du ha en sån här plastpåse? (eller om hon sa plastficka)
- janä, jag tar dem i plånboken
- då får du vara försiktig när du går härifrån så att det inte står nån runt hörnet... (och syftade på att jag skulle bli av med pengarna)
- janä, men det rör ju sig inte om så mycket...
- men du vet, de är skickliga, tyvärr är det ju så att de är duktiga på vad de gör, så du får vara försiktig
- jajo, visst visst...

ok, nu lyder ju frågan, vad är det för speciellt med den där plastpåsen som gör att jag inte behöver vara lika försiktig som jag bör vara när jag har pengarna i plånboken???


för övrigt så tycker jag att E ska glädjas som fan åt sin nya kärlek och över den person hon själv är. kvinnor är mäktiga, så är det bara!

jag undrar om det är genetiskt att kvinnor och män till största delen använder olika delar av hjärnan?! för att ta det enklaste exemplet... att män är visuella, gillar porr, medan kvinnor använder andra hjärnhalvan och därför mer tilltalas av porrnoveller typ... mer avancerade helt enkelt ;) eller om det är uppfostran som gör det...

råkade äta 2 st mcfeast fullkorn idag. inte på samma gång, men iallafall... det var så ljuvligt att trycka i sig fettet... det var läängesen...




jag existerar hur blind du än är

saker gjorda: promenerat, tvättat de två fönster jag hade kvar och torkat målning och element
alkoholintag: nix, men på lördag verkar det bli en trevlig middag, även om jag inte behöver alkohol
dagens fråga: vad är tfb för grupp?
dagens låt: when you don't see me - sisters of mercy
dagens känsla: jag är så ruggigt trött, men mår bra, trots irritationen jag har över vissa grejer
dagens citat: jag knullar allt som rör sig. och om det inte rör sig hittar vi på en lösning.*


* är det inte så att gene simmons varit ihop med sin fru i 19 år eller nåt och hon sa i nån intervju att han aldrig varit otrogen, för då skulle han inte leva längre... typ... jojo...

mm, så låg man på soffan färdig att decka, så ringde telefonen och då var det ju lika bra att skärpa sig och sätta igång och pyssla. hmm, det tog 2 timmar att fixa 2 fönster... ok, visst då ingår ju att dammsuga och plocka bort allt som stod på fönsterbrädorna och sånt... jaja...

var en karl som frågade ifall jag inte frös om händerna då, när jag var ute och gick... folk är så lustiga... varför vill man veta sånt?

eftersom det är internationella kvinnodagen idag så skulle man kunna tycka att alla massörer borde ge sig ut på gatorna och ringa på hemma hos ensamstående kvinnor och ge dem gratis massage. det tycker jag. jag har ont :(

måste torka golven oxå... för jag har råkat spraya lite yes här och där när jag har hållt på...

spelade sisters med öppna fönster så att mina grannar fattar vad som är bra musik. nötter.

ska väl äta sushi nu, fast egentligen borde jag springa iväg med kartonger till kartonginsamlingen och soppåsen... hmm, om jag bara orkade röra mig skulle jag göra både och...


life is life la la la la la

saker gjorda: promenerat, deckat, handlat goudis, dammsugit, packat undan grejer, slagit in paket
alkoholintag: det är tydligen någon som lagt knark i mitt té
dagens fråga: vilket märke, vilken fär gäller för att få julrött hår?
dagens låt: i don't want to miss a thing - aerosmith
dagens känsla: jag är ful som stryk, men jag mår bra
dagens citat: jag ser van halen som socialarbetare. det vi egentligen gör är att skapa jobb för rockskribenter.*


jag är faktiskt inget balladfreak, men i don't want to miss a thing är så jäkla romantisk att jag nästan blir tårögd...

ajaj, har lite ont i ryggen... fick det när jag dammsög typ allt som gick att dammsuga, men jaja. smärta är tufft, eller nåt.


och jag blir så stressad när jag tänker på hur jag ska hinna göra allt.
ska till tandläkaren på måndag iallafall och jag hoppas verkligen att det inte är nåt strul så att jag får betala en massa eller att saker blir fel eller så. borde även göra en riktig hälsoundresökning någon gång, med tanke på mitt hjärtas små spel och min trötthet och så. jaja, som att det kommer att bli av...

och så resan om en vecka och jag pallar inte ens att tänka på det. urk. men, men, man ska ju övervinna sina demoner sägs det ju. fast det vore ju lite roligare om man såg fram emot det :) men jag ska inte gnälla...

och faaan, så har jag glömt att köpa thåströmbiljett. perkele. men jag ska på depeche iallafall :)

men jag vill verkligen se fram emot saker och ting istället för att bli stressad för allt. jag menar tom konserten i juli stressar skiten ur mig. jag vill oxå få ha kul och avslappnat och känna mig bekväm någon gång. men det var ju menat att vara slutgnällt ;)

jajamensan, jag åt semla idag... fast att jag tror att det var den sista... för nu har jag fått lite dille på bullar istället... och en svag längtan efter wienerbröd... jodå, samtidigt som jag funderar på hur många kalorier jag kan tänkas bränna när jag dammsuger.

jag vill ligga i en stor famn nu!! jag vill oxå få vara kär!! eller fan, bli omhändertagen, det kanske är ett ålderdomshem jag borde se mig om efter...

* alex van halen


jag är ingen skunk, även om jag har en säregen doft


saker gjorda: promenerat, cyklat, diskat, s k u r a t ugnen, färgat håret
alkoholintag: det är tydligen någon som lagt knark i mitt té
dagens fråga: undra vilket barnprogram som är tuffast, genom tiderna?
dagens låt: om någon undrar så lyssnar jag tydligen aldrig på ny  musik.... hmm...  så jag säger glassbilen idag då  ...
dagens känsla: jag är nog övertrött skulle man kunna säga
dagens citat: att skriva om musik är som att dansa om arkitektur.*


* mm, jag kanske inte riktigt håller med elvis costello där, men, men...

och igår vid 8 snåret på kvällen kom jag på att det var ju parlamentet och inte kunde jag sitta still och bara glo på tv. så jag tänkte att jag s k u r a r ugnen samtidigt. jag har lärt mig att det är viktigt att säga att man skurar ugnen istället för tvätta ugnen, trots att jag använde en tvättsvamp som främsta hjälpmedel när jag begick min gärning. nå, jag sprayade ner den med sånt jox och sen tog det 1,5 timme att få bort joxen som envisades med att löddra och löddra och löddra. typ. och idag torkade jag lite extra med stålull, diskmedelsvatten och rent vatten, för jag tänkte att den där yesen kanske kan fatta eld... bäst att ta det säkra före det osäkra... så nu är min ugn ren, kan man säga. inte för att den var särskilt skitig innan med tanke på att den nästan aldrig används, men, men...

och så tänkte jag att det var ju lika bra att diska ugnsgallret istället för att bara skölja av det, men jag hade bara 4 muggar i övrig disk, så det var väl lika bra att ta alla tomma téburkar och diska av dem en extra gång då. hur många det nu är... 14?

sen drog jag i hårfärg, satte mig på träningscykeln och glodde klart på fun with dick and jane. skrattade faktiskt högt en gång. var nån kärring som flydde från polisen och en snut bara fällde henne genom att kasta sig över henne rakt in i buskarna. så kan det gå

det var väl i torsdagskväll som jag dammsög och igår kväll var det redan dammråttor lite överallt, så jag ska försöka dammsuga ikväll också, sen får det vara nog med pysslande för idag. tror jag.

försökte ju glo på oscarsgalan igår (*hjärta*), men jag slocknade efter 2,5 timmar, tyvärr L och vad hände, min kille var där med sandra bullock!!!! (keanu reeves) innebär det här att han är otrogen och bara skyltar med det på oscarsgalan så där???!!! får nog ringa honom och ta ett snack fan. jävla as!

måste säga att hoffman i capote, han gör fan bara bra roller. och fasiken vad jag svär, men kanske bättre det än att säga cp hela tiden ;) happiness tex. mycket bra film.

och jag har börjat tycka att nichole kidman är så jäkla snygg. det tyckte jag verkligen inte för bara ett år sen typ. och jag hade gärna gett birollsoscarn till matt dillon. (har hånglat med en kille som är så snuskigt lik honom att det är svårt att komma över det, man vill bara sitta och glo). och jag förstår faktiskt inte varför man går på en gala iklädd en beige klänning. hudfärgad liksom. det är GALA!!

hårfärgen blev väl inte riktigt som beräknat, men det är ju inget att göra nåt åt liksom... det är inte så noga ändå så... jag är ju förbannat snygg som det är :D

männen, kärleken? keanu reeves, matt dillon, räcker det inte??

nu måste jag äta! tjohopp!







det var simon som sa det

saker gjorda: promenerat, deckat
alkoholintag: kanske borde överväga att trycka i mig lite
dagens fråga: hur tränar man bort en dubbelhaka?
dagens låt: user - you belong to me
dagens känsla: idag var jag sååå trött. eller är. men jag log hela promenaden
dagens citat: jag skulle under inga omständigheter låta klona mig själv. världen är inte stor nog för oss båda.*



min tanke var att jag skulle cykla idag. så jag får väl dra igång kaffebryggaren och se hur det går med det. tyckte jag var duktig igår när jag fick två pärmar klara och fina och sorterade. så jag kan ju få lulla runt lite idag. tänkte sortera lite andra tidningsurklipp jag har ligger lite här och där. från när man var tonåring och samlade på, jag vet inte, duran duran-bilder. tänkte att jag skulle lägga dem i kuvert, skriva på vad det är i och lägga i en kartong. jag vet, galet sparfreak, men det kan ju vara kul när jag blir äldre och sitter där i min ensamhet med marsvinet som enda sällskap, att se och minnas. tycker det är kul med mammas filmisar ju, tex...

* och det för mig osökt in på; han är inte bara sexig när han dansar, han har attityd oxå - simon le bon

fick klappa en hund på promenaden. en liten sööööt sak. trippade fram som en riktig drottning med näsan och svansen i vädret. rakt fram till mig och ställde sig på bakfötterna för att få lite kel. sån hund vill jag ha. en prinsessa. en kunglighet. en riktig lady.

4090 steg och 233 kalorier.


nu somnade jag rätt sent i natt, så det är nog därför jag är trött. jag försökte öva mig på att vara vaken, så att jag kanske orkar se oscarsgalan i natt. bland det bästa som finns. inte riktigt så klart, men just nu längtar jag lite. så är det. fast det är ju klart roligare de år man har sett filmerna som är nominerade... och jag kan ju inte kolla på film utan att somna, så...

men om jag tar och cyklar lite ska jag fortsätta kolla en halvtimme på en film som inte är nominerad. fun with dick and jane. hum hum.

och så har jag värsta dubbelhakan och jag vet inte hur man blir av med en sån. om jag lutar huvudet åt sidan så bara hänger och slänger den där ovanför nyckelbenet. galet.

kaffe och kanelbulle.

tjipp


jag har ingen killevippenspikunder sängen

saker gjorda: promenerat, fixat och glott på tv
alkoholintag: de hade inga vanliga semlor idag :( så jag fick äta en annan :)
dagens fråga: nog är det så att ägg som är gamla flyter och färska sjunker?
dagens låt: i love to hate you - erasure... gay gay gay gay, hehe, love it
dagens känsla: det funkar nog faktiskt lite bättre med tröttheten idag jo.
dagens citat: påven vet att jag är cool..*



jodå, ut i snöovädret och promenera. lika bra liksom. tänkte att jag skulle gå och köpa en förbannad kruka nu då och när jag kom ut insåg jag att det var ju lika bra att sparka i väg sina lurviga den vanliga rundan liksom. och jag blev lite paff, för det var inte plogat. där jag bor är det aaaalltid plogat och nu var det typ 2 cm snö på gården och det är det aldrig. tror att det är hsb som betalar plogbilarna, för så här skottat och plogat är det ingen annanstans i stan. nå, det kom en plogbil precis när jag gick... de är väl sjuka eller nåt... alltså, haha, jag gnäller inte, jag blev bara förvånad....

och igår började jag fixa med artiklarna jag skrivit en gång i tiden, när jag pysslade med sånt. klippte ut dem, klistrade fast, in i plastfickor och in i en snygg pärm. och så hittade jag ett exempel på att jag och min kollega fido, en gång i tiden trodde att vi var punkpoeter, haha;

livet är en fest

mm, det var midsommarafton det... lite störda och fixerade vid rim var vi... undra när det var... 93-94-95 nånting, tror jag... nåja.


jo, jag började ta min medicin på kvällen igår, så idag har jag inte slocknat. trodde ju då att jag skulle somna igår kväll istället, men jag blev pigg istället. jaja, jag får väl erkänna, jag är en alien, jag fungerar inte riktigt som man bör.

ok, jag kan liksom inte betala 4800 för att bli tarmsköljd 4ggr, men jag vill. haha. jag är helt besatt av det. varje gång jag har ont i huvudet så tror jag att det är för att jag har massa gifter i tarmarna och så går jag och bajsar. ok, nu behöver ni inte döma ut mig ju =/ jag skämtar ju... liiite iallafall... men jag är uppvuxen på godis, så jag bär nog på en hel del gifter. jag tror så. jag är besatt, fan låt mig va :)

bytte piercing i naveln här förut. något jag typ aldrig trodde att jag någonsin skulle göra själv. men jag tröttnade. ville ha en vit pärla istället. min gamla. så jag kokade den i micron några minuter, om det nu räckte, vi får väl se. förvånad blev jag att det var så enkelt. egentligen är det ju lite konstigt att jag inte valde en rosa pärla istället för den gröna... antagligen var det någon tuttlisa som hade det på tv:n just då... eller nåt... jaja... jag är tuff ändå...

och brorsan har strul med damen där nere. han får typ aldrig vara ifred och inget annat än han är viktig, deras kärlek är det enda som räknas. klart han blir stressad. fast jag trodde inte att han var så konflikträdd att han tyckte det var så jobbigt att göra någon ledsen och arg, jag menar, han är ju uppvuxen med mig... haha...  fast han gör sån stor grej av precis allt. det spelar ingen roll vad det är, men när det är nåt så blir det mega. som tex cyklingen, eller om han är stressad, eller som när han var liten och tex fick en hockeyklubba i julklapp, då skulle han typ sova med den... det är glädje det... men oxå, ja...

ja, nä, jag kanske ska ta och värma mat då, så att jag slutar skriva innan jag skrivit världens längsta ointressantaste blogg..

tjipp


* shaun ryder




och jag sitter här och väntar vid min lilla stubbe

saker gjorda: promenerat, handlat, pysslat, sovit, glott på tv
alkoholintag: drack kaffe och åt wienersemla
dagens fråga: undra vad dagsljus egentligen gör för en?
dagens låt: strange - tori amos  (text)
dagens känsla: trött, trots att jag flyttat pillertid till kväll
dagens citat: ibland vaknar jag på morgonen och har glömt hur fruktansvärt rik jag är.*



ok, beslutet är fattat. vanlig semla är godast. om man nu inte kan få hemmagjorda, så som jag gör dem :)

* hmm, madonnas storhetsvansinne har talat

ut i snön och promenera till annan förort. coolt. förvirrande. fanns ett solarie där, en stor salong för solariesolning. hmmm... undra om den går bra... tjopp tjopp la la la...

och äntligen har jag satt in roskildefotona, vykorten, program, biljetter, negativ och arvika oxå. det gick ju snabbt, så vad ska jag göra nu då? liksom? synd att jag är lite trött, så det känns inte så kul att börja klippa och klistra.... jaja. jag är nöjd, har iallafall fått två saker gjorda idag, yeah.

de är så modiga i mitt favvoprogram 'du är vad du äter'. alltså om någon snärtig blondin med tuttar rakt ut i vädret kom hem till mig med ett kamerateam och klappade mig på magen och sa ''det här är guff det'' så skulle det ha varit en rak höger, rakt av. neeeej, jag slåss aldrig, jag hade väl börjat gråta snarare, haha... nä, men snacka om förnedring...

jag dammsög liksom i går kväll och det snöar så jag kan inte putsa fönstrena, diskade i går oxå och ingen tvätt har jag. hmmm, jag kanske skulle ta och börja gå igenom kassettbanden, spola dem fram och tillbaks, hahahaha ;P nä, men se till att sortera bort dem jag inte känner nåt behov av längre... kanske kan spela in nya blandband... i massor.... retro liksom...

okej då, jag ska ställa upp mina målargrejer i skåpet och glasen. men senare, nu blev jag så där ruggigt trött igen, eller så där apatisk, mera...

om jag inte vore trött så skulle jag nog vara happy happy happy

ok, jag är jättedålig på att avsluta samtal, jag måste verkligen lära mig det. hur man gör. så att jag slipper bli förföljd av människor bara för att jag tilltalat dem. haha, nä, inte stalkad, haha... fast det finns en förening som gör det, utan så där att samtalet inte tar slut bara...

monsterofine med ett stort varagagrin



är det du eller jag som är en kardborre?

saker gjorda: träffat R, letat krukor, dammsugit, diskat, glott på tv
alkoholintag: har haft ont i huvudet sen i går kväll, så nej tack
dagens fråga: man kanske borde kolla om man har b12-brist?
dagens låt: för fet för ett fuck - svullo
dagens känsla: relativt ok, trött naturligtvis, men överkomligt
dagens citat: när jag får brev är det ofta från föräldrar som skriver och ber mig sluta existera. någon skrev att hon inte klarade av att gå förbi sin dotters rum eftersom hon hela tiden spelade plattor av en man som låter som om han får båda benen avsågade.*


kan förövrigt berätta att för fet för ett fuck är en av de tio mest sålda singlarna i sverige - någonsin. eat that, brolle jr.

min mamma tycker förövrigt att jag ska gifta mig med brolle jr för han ser ju så snäll ut och har sån charmig norrländsk dialekt. men jag läste att han hade flickvän, så jag får ta och berätta det för henne. så att hon lägger ner de planerna. men annars kan ju fido göra en slående imitation! heartbreak city, yeah.

och så har jag iallafall tagit mig till tandläkaren, lämnat papper och fått en tid. nu vägrade de lyssna på mig när jag försökte förklara, men de får sköta det där bäst de vill. jag tänker inte betala. nötter. men jag vill inte gå tillbaks till tanten som sabbade mina tand från början, utan jag tror på ulla nu. om man heter ulla så LÄR man vara en bra tandläkare, så är det bara. banne mig.


det är sabla svårt att hitta krukor som inte är vita eller pastellgula. jag skulle vilja ha en mörklila glitter... jaja, drömma kan man ju... klart att jag kan göra själv, men det kanske jag kunde tänkt på lite tidigare. men spännande, då kan jag ta min morgonpromenad till en annan förort i morgon. kolla på deras, eh? vivo, eller nåt.

är riktigt nöjd med att jag fått lite gjort idag iallafall. trodde inte det när jag vaknade i morse med huvudvärk. så jag somnade om och gick upp tolv istället, men det gick ju bra. och om jag kommer ihåg så går det en repris på programmet som går nu, den 7e. 'de döda berättar'. missade det visst. nåja.

provade kaspadersemla sist. med mandelmassan i grädden, gott, gott, men jag hade nog gärna haft en klick mandelmassa i bullen oxå. nästa gång ska jag prova wienersemla, ifall de inte slutar sälja dem nu. jaja. är skitsugen på kaffe, men man ska ju inte dricka kaffe efter halv sex på kvällen, så jag får väl vänta tills imorn.

* och det är darling morrissey

läste i apotekstidningen att man kunde bli sjukt trött av b12-brist, så jag kanske borde ringa och boka tid för att kolla det. men nu har jag iallafall kollat med min läkare och man kan ta tabletterna på kvällen, så jag ska prova med det ett tag och se om det blir någon skillnad. annars är min närmsta plan att färga håret igen, att ta en fotopromenad ut till djurgården, att gå till cosmonova, läsa böcker, tidningar och att tvätta de fönster jag har kvar, samt att sätta in de artiklar jag skrivit, roskildefotona, sortera deklarationer, kvitton och bruksanvisningar och garantier, sätta in program och biljetter och andra tidningsurklipp, sy fodral till alla mina solglasögon och ja, åka till spanien då.

men nu ska jag se klart på ett avsnitt av medium och sen kommer jag säkert att somna, annars blir det law and order ci.


man skulle ha en lian att svinga sig i

saker gjorda: promenad, handlat
alkoholintag: ska dricka varm choklad och äta semla istället
dagens fråga: undra om jag skulle tycka att inte som andra döttrar, var lika bra om jag läste den idag?
dagens låt: creep - lambretta (text)
dagens känsla: ska nog sluta tjata om tröttheten, men det är helt sjukt
dagens citat: jag överväger självmord varje dag. då skulle vi sälja fler plattor..*



God, I'm such a creep. I'm having so much fun breaking up.



jag skulle kunna tänka mig att vara ihop med en impotent man. det skulle inte göra mig ett dugg, så länge han uppskattade närhet ändå. fast män brukar vara så målinriktade, så utan sex ser de nog ingen poäng med intimitet...

tänkte på lojalitet när jag promenerade idag. lojalitet mellan vänner.

och så törs jag inte anmäla mig som volontärarbetare, för jag fattar inte hur jag ska orka hålla mig vaken. lite synd, för det var föredrag med tomas bodström och majgull axelsson. men, men, man får tänka att det går fler tåg.

2008, tror jag, är det konståkningsvm i göteborg. men det är nog galet svårt att få biljetter dit. särskilt till galan. jag skulle vilja gå alla dagarna. gosh, men, men.

har inte riktigt koll på vad jag ska göra resten av dagen, men jag gissar väl på att jag somnar efter frukost, efter att jag tryckt i mig det dära pillret. lite frustrerande, men jag har ju inget val. hoppas bara att det går över någon gång.

* och det var j. mascis, dinosaur jr

nä, jag känner mig helt oglad och oinspirerad, som att jag inte har nåt att se fram emot. bortglömd. nonchalerad och utfryst. distanserad, låg och onödig.





RSS 2.0