presenter liksom, det är så... bra.

saker gjorda: träffat R, köpt kyckling i jordnötssås
alkoholintag: en apelsinmer
dagens fråga: varför är de så jobbiga och gör mer på burk?
dagens låt: jag har en låt i huvudet som jag inte kommer på vad det är, nu kan jag ju säkert googla fram det, men ha! det tänker jag inte göra. fan, nu kom jag på att det var cats in the cradle med ugly kid joe, som jag faktiskt inte riktigt vet vad det betyder, men det är väl nåt uttryck.
dagens känsla: hyperstressad
dagens citat: "i love presents"
min psykolog;
- står det "i love presents på din tröja"
- ja a
- haha, har du gjort den själv?
- nä, haha, köpte den på hm
- men det är bra att du kan skämta mitt i alltihop.

jag har berättat för henne att fia slår in varje tex julklapp för sig, bara för att jag har sagt att jag värderar kärlek i antalet presenter man får. jag är dålig. haha.

på grund av att jag fick länken till en krönika i aftonbladet, som handlade om tv3s program "fling" så var jag tvungen att kika på det programmet idag, samtidigt som jag snackade med brorsan. men först blir jag lite rädd för män som skriver sådana krönikor. att det faktiskt finns män med ett visst mått intelligens och klarsynthet. det rubbar liksom. jaja. hur som. alltså, jag tycker inte att man ska klaga på folks utseenden eller så, men kändiskvinnorna idag, deras armar. är ungefär som mina handleder ju. hur blir man så smal, när jag ändå misstänker att de tränar? det här programmet leds av josefine craaford. ok, jag kan förstå om folk ser sådana här program, det kan jag, ifall produktionen hade kostat mer än vad de fick in när de pantade burkarna efter personalfesten. det får inte vara så billigt 2006. ok, om det här hade kommit för 20 år sedan. men gosh, så fuuuult. och hjärtanimationer som snurrar runt i tv-rutan, som nån prao gjort. det är galet. sen bla bla könsroller hit och dit och sånt kan ni läsa om i  krönikan.

männen, kärleken? och så helt appropå ingenting får jag ett mail "fan, jag har glömt att ge dig anders nr" och sen blir man förvånad när jag blir sur över att man vill skicka mig vidare till sina polare. nä, förlåt, bekanta. spelar roll kantigt troll.  jag vet faktiskt inte hur jag ska hantera sånt. killen har asperger och tänker inte som jag. men måste jag se all skit som någon slags omtanke då? jag blir galen. för jag blir sur. så gör man inte. och jag är så trött på att försöka förstå andra och att inte få ta plats eller kunna sätta gränser.

ok, imorn hoppas jag på att vakna med massor av energi, så att jag får städat och tvättat lite. och pysslat.

träffade min advokat och tydligen sitter man mittemot varandra och inte bredvid varandra, som jag trodde...
jag = skadad av amerikanska tv-serier.
så jag kommer sitta där med honom i blickfånget när jag berättar min historia. och på tal om det så hittade jag en kurs på södertörns högskola som hette "csi". lite lustigt faktiskt. fast jag undrar om man måste göra projektarbeten i grupp. jag gillar inte sånt. och hur som ska jag inte gå nu ändå så. och jag glömde anmäla mig till akvarellkursen. skit oxå. men så kan det gå. får läsa böcker om målning istället.

det här är min fråga till försäkringskassan;
"sen har jag funderat lite på det du sa om att ev arbetsträna på ett bibliotek.men jag vet inte, jag antar att de som jobbar på bibliotek är rätt välutbildade och att de inte vill anställa folk utan någon form av litteraturutbildning ellerbibliotekarieutbildning? och det är väl meningen att arbetsträning ska leda till jobb där man nu arbetstränar?"

och det här är svaret;
"Eftersom du har en arbetsgivare är syftet med arbetsträningen att du ska återgå i arbete hos din ordinarie arbetsgivare. Men om du skulle bli erbjuden anställning där du arbetstränar är det upp till dig att var du vill arbeta."

som helt ärligt inte säger mig någonting. kan jag som arbetsträna nån annanstans och sen återgå till mitt vanliga jobb. jo, jag fattar ju att jag har rätt att söka jobb vart jag vill, bara jag säger upp mig, men fortfarande, om jag har kvar mitt jobb, kan jag arbetsträna nån annanstans? jag verkligen hatar när man får svar som det är meningen att man ska tycka att de är självklara och sen är de dåligt formulerade så att man står still ändå.

jaja, jag får skjuta upp det problemet tills efter rättegången. hon sa att hon var villig att sätta sin högra arm på att han skulle bli straffad. så jag får försöka lita på henne, men ja, man vet ju aldrig. sen sa hon att hon trodde att media skulle vara där och jag är för att det skrivs om och jag är för att polisen i sundsvall får massa cred för sitt goda jobb och jag är för att det går att visa att så här lätt kan du åka fast, din jävel. men jag vet inte riktigt om jag vill ta den striden just nu, när det ligger så nära mig själv och jag är glad att mitt namn är sekretessbelagt så att inga journalister kommer att hålla på och ringa och härja. för jag vill förbli anonym. visst, jag har ju vänner inom branchen, så visst, dem litar jag ju på, men ja, de skriver ju mest om musik och inte sånt här, så det får vara...

jag will och grace:ar vidare jag.

puss och kram!

förövrigt fick jag presenter; jag fick en signerad skiva med kevin bacon och hans brorsas band, jag fick en kopia av jared letos band, jag fick en kroppsscrub från victoria's secret, jag fick en disktrasa med marilyn monroe. och jag blev störtglad och benitha är fotograf och här är hennes hemsida ifall nån vill bli fotad.
www.studiotitolina.com
ja, det här var nog i fredags ja. det är liksom lyx att lukta jordgubb från victoria's secret.

måste göra nåt åt min kondition oxå. blir anfådd av att gå i uppförsbacke.


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

ga ga ga, är oxå ett språk

saker gjorda: har faktiskt inte gjort nånting, fast jag borde städa, men jag har som ingen ro
alkoholintag: vatten
dagens fråga: vet du vad du ska rösta på?
dagens låt: love will keep us together
dagens känsla: hyperstressad
dagens citat: "en man med många ord" poliser ÄR roligajaha, så var datum för rättegången bestämt. ga ga ga. nåja, jag ska på möte med min advokat imorn. hon säger att jag är jätteduktig, men själv är jag skitorolig. ja, nä, det är inte jag som är åtalad. det är han. för våldtäkt. jag försöker tänka att ok, även om han går fri så har jag fått nåt ut av allt det här. jag har fått ett ansikte och en erfarenhet. fast egentligen vill jag bara sitta och hacka med naglarna i pannan för att sluta tänka.

jag låter skithurtig i telefon. det är min telefonröst. låter som att ingenting är några problem och jag är huuur anpassningsbar som helst.

och ja, de har ju tappat bort bilderna från undersökningen så att säga. det känns bajs, men inget jag kan göra nåt åt. hur som hade jag ju själv velat se dem faktiskt. men, men, det är som det är. bara att bita i det sura äpplet.

och enligt de test jag har gjort ligger jag alltså närmare miljöpartiet än vänsterpartiet. så kan det ju oxå gå. liksom.

männen, kärleken? jo, så här är det. jag vill ha mannen som aldrig kommer att bli min. och jag vet inte ens hur jag skulle kunna stå ut och leva med honom. men jag ville nog faktiskt ha chansen att se. fast samtidigt, så funkar vi inte som vänner, hur ska vi funka som älskande. jaja. jag vill som faktiskt ha massa kramar just nu iallafall. blir galen på att inte någonsin få känna tillit. för jag ser kärlek som tillit och ja... hur som har vi ingen kontakt längre. jag vet. bäst så. gemensamt beslut, tror jag. eller mitt iallafall. så jag önskar väl att han finner lyckan nu och för min egen del vill jag ju oxå vara lycklig :) äh, jag sitter ju ändå här och är bitter och undrar vem han knullar nu. jag önskar ingen lycka, mohahaha. jodå, det gör jag. men jag orkar inte utplåna mig själv för att försöka förstå andra och acceptera den skit jag får hela tiden. känns som att jag håller på att försvinna, den jag var, den jag är, bara för att jag ska anpassa mig efter andra hela tiden. och ta allt jag inte förstår.

men det blev för mycket med den där ballongfärden. blev så struligt. jag glömde ringa igår och boka biljet och kolla om det fanns tillfälle att flyga den 16e och sen fick jag veta att R oxå måste köpa biljett och då la jag ner. eftersom jag trodde att allt redan var klart. haha, uppenbarligen tycker jag att allt är stressigt.

okej, jag orkar liksom inte äta längre för att jag känner mig stressad. kan man liksom inte bara få leva på te och knäckebröd? det skulle jag vilja.

fan fan fan. men jag vill inte gnälla. men helt ärligt går jag i bitar.

och jag dödar krukväxt efter krukväxt. det är sånt som sker. ska inte ha några. bara sidenblommor. så tror jag att det får bli.

och inte har jag pysslat nåt med julklappar, trots att jag längtat efter att göra det. men det är det där med ro i kroppen. jag ligger bara i soffan och glor på will och grace och sen reser jag på mig efter ett tag och springer runt lite i lägenheten och försöker finna nåt att göra som ger mig ro, så hamnar jag i soffan igen. helt bisarrt beteende, men, men...


jäjä, säg inget till nån nu

saker gjorda: fikat med uffe, sovit, mått illa
alkoholintag: kaffe, kaffö
dagens fråga: varför kan man inte lotta om tävlingsgren i sm?
dagens låt: strange - tori amos
dagens känsla: tröööött
dagens citat: "tjeck" när allt är klart och överens


volontärarbetade igår, så idag är jag helt död. det som var lite roligt var att folk pratade med mig som att de kände mig. sånt roar mig. sen jobbade jag lite med en tjej som var så otroligt lik jenny till sättet, så att jag blev helt förvirrad ibland och trodde att jag hängde med jenny. men det var kul.

så jag slocknade halv nio igår och vaknade halv tio av att telefonen ringer. "du låter lika trött som annika jankell gjorde igår när hon snackade i radion" sa polisen. folk är roliga.

männen, kärleken? och så var det telefonsamtalet igår. jag undrar varför han inte kunnat sagt de här sakerna tidigare. det gör ont med honom och det är gör ont utan honom. men nu är det som det är, jag pallar inte vissa saker och så är det. och det är nog bäst för honom oxå. jag är ju ändå så mest sur och arg.

annars är det kul att se på när gråsparvar badar.

såg en skum sak i kiosken här igår. det var killen före mig som köpte nåt som låg i en nettokasse för 6-700 nånting eller mer. och det slogs inte in i kassan, även om pengarna lades där. under disken så att säga. och jag undrar så vad det var. särskilt när kassören sa "säg ingenting till nån nu", trots att jag står där och glor.

jag är hungrig som en gnu, men mår illa, så jag vet inte vad jag ska äta. blä.

puss och kram


apan liksom

saker gjorda: fikat med tom
alkoholintag: kaffe, kaffö
dagens fråga: varför är det moraliskt förkastligt att välja pengar över kärlek?
dagens låt: i'm a punkrocker yes i am - vänta, vad heter de, jocko apas band... fan.. ceasar palace
dagens känsla: trivsam
dagens citat: "jag är idealist. - jag oxå. det är därför man är så bitter"tom, tom, inte tom hjälte, men min hjälte. det var ruggigt trevligt. fast jag tror inte han hade lika trevligt... snygg var han oxå. jaja. vi får se om vi träffas fler gånger.

annars så ska jag nog sova resten av dan. typ. känner att jag. urk, för att gå upp tidigt imorn, men så är det.

männen, kärleken? jag fattar inte varför jag inte kan vara sympatisk och trevlig utan varför jag måste prata om samhällsfrågor, barnpornografi osv. varför jag inte bara kan prata om skrattvänliga saker och vara ja, sympatisk; som hon i leagally blond... men så är det...

jaha, det var min dag det. inte så där överdrivet fascinerande.
så puss och kram och allt sånt.


en kortis är en kortis

saker gjorda: duschat och sånt trams
alkoholintag: water und tea
dagens fråga: har ni läst den här bloggen http://konsum.wordpress.com/2006/05/11/inlast-i-ett-skap/ ?
dagens låt: bed of nails - alice cooper
dagens känsla: äh, det är soft än så länge
dagens citat: "jag lever, alltså är jag inte död"


ska snart iväg in till stan och fika. tror fan att jag är laktosintolerant. om vi nu ska snacka bajs. det är inte bra, kan jag säga.

och på onsdag är det möte igen. med min advokat. la la li. om jag bara kunde sluta tänka på den här rättegången och bara släppa allt... men dna är ett magiskt hjälpmedel. så är det. jävla våldtäktsmän.
de berättade förresten om ett annat fall. ett inbrott när några hade varit bortresta. sen när de kom hem stod det en halvdrucken läskburk och de bara "hmm, vi har varit bortresta och skulle inte lämna en halvdrucken läsk på bänken" dna och tjuven åkte dit. oups.

männen, kärleken? han försöker. jag märker faktiskt att han anstränger sig. det känns fint. jag är bara sur hela tiden och han försöker visa omtanke. och jag tror faktiskt att han försöker visa omtanke mot alla. det är fint. fast lite roligt var det när han sa att han skulle ringa runt till sina ston för att hitta nån som kunde laga mat åt en handikappad man. kan liksom inte nån göra det då?!

fan, jag måste dra. tjipp tjipp och puss.


man kan inte skrika högre än man redan gör

saker gjorda: eh, köpt en massa mineralvatten
alkoholintag: har tydligen blivit beroende av massa mineralvatten
dagens fråga: engelskmän? haha, jaja...
dagens låt: (happy) jag hatar att det är så - nina rochelle
dagens känsla: besviken, panik, ilska, likgiltighet... typ allt har bluddrat runt idag. hat.
dagens citat: "du säger livet är en gåva, jag säger livet är de nätter då jag inte kan sova"ok, polisen hetsringde idag för att ställa massa frågor efter förhöret med honom. klart jag fick panik. jag är skiträdd att han ska gå fri för att jag var full. hur som ska de gå igenom övervakningsfilmer från tunnelbanan. eh, grattis. något jag bad om för tre år sen, men, men. nu ska de göra det för att kartlägga. och de kommer väl att se hur jävla full jag var. iochförsig vet jag inte om det är för att kolla ifall vi var med samma tåg eller för att kolla ifall han är den typen som följer efter folk. de letar ju efter ett mönster för att finna andra fall oxå. men jag fick panik. tänk om jag pratat med honom. tänk, alltså jag vet att jag inte får skylla mig själv, men tänk om jag själv försatte mig i situationen.

och naturligtvis surar jag ihop eftersom jag sitter i panik och inte får svar på mitt mail förrän en timme och tjugominuter efter att det är läst. jag vet, sjukt att ha koll. sjukt att vänta. men fan, jag hade panik.
skitsamma, jag är så förbannat trött på att bli nonchalerad, vill man ha det lätt så får man hålla sig till andra "vänner". jag har mina vänner som jag älskar över allt annat. jag behöver inte folk som bara låter saker vara på deras villkor. jämt. ge och ta. ge och ta. men ja, man kan ju inte tvinga folk. men jag känner att det kommer att ryka ett par bekantskaper nu. so be it.

männen, kärleken? äh, jag har ju det där kravet på vett och mänsklighet. det är en dålig kombination ihop med män har jag märkt.

jag är så jävla bitter just nu, haha. men man kan liksom inte leva på att man är en fin kille för att man är schysst mot sitt ex. kom igen. jag då?! haha. folk är galna. jag oxå.

pratade med min advokat idag oxå. och hon försöker liksom lugna mig. "han kommer att åka dit för det här"... jag vill snarare att hon förbereder mig på allt dåligt som kan hända. jag vill ju veta vad som kan gå fel, vad som krävs för att han ska gå fri... ga ga ga, jag är hyperstressad.

och imorn ska jag in till stan och fika med B. jag fattar inte hur jag ska orka egentligen, jag vill ju bara sova en hel dag. men, men, det ska bli trevligt... fast jag har glömt att slå in hennes presenter. just ja. får göra det imorn.

gosh, vad jag önskar att jag bodde någon annanstans just nu.

galet desperat efter trygghet. jag lär ju lukta illa. jag lär ju lukta desperation. fan.

och jag hatar plaza magasin, för att de inte ens svarar på mitt mail som jag skickade för nån månad sen.

jaja, färdiggnällt. puss och kram.


om man somnar i kylan kan man frysa ihjäl

saker gjorda: varit på förhör
alkoholintag: nix
dagens fråga: varför är engelskmän så sjukt bra på att göra deckare och humor?
dagens låt: someone new - escobar... sååå länge sen. vill se dem live!
dagens känsla: förvirrad
dagens citat: "jag lovebombar dig" jag lovebombar dig oxå, darling. puss!bläääää, för förhör. fast klart, så här är det. åklagaren var ungefär 2 meter lång och hade wienerbröd med sig. jag åt dock inga. för det går inte. jag pillade med mitt kaffe, som faktiskt inte var så gott, men det funkade väl. sen satt vi där och fikade. rätt bisarrt. särskilt eftersom de talade om andra mål. dock inte specifikt så där, men de berättade om nåt mordfall som kackat sig, det saknades sååå lite. typ. men ja, de är så sköna att ha att göra med att jag är lättad. sen frågade den manliga polisen om det var ok att han skjutsade mig hem. kan säga att jag avskrev honom från listan, eftersom han jobbade med övergrepp mot barn till största delen och hade satt fast en mycket "känd" pedofil. då går man lite fri från mina misstankar iallafall.

nå, hur som så fick jag sitta i ett rum med poliserna och åklagaren och mitt målsägarbiträde satt i ett annat och såg allt på en tv-skärm. och ja, det är jobbigt att säga att jag inte minns hur jag kom hem, men det är skönt att höra att de skriver ner det jag säger med en perfektion och inte som de andra. de jag mötte första gången som hetsade om hur mycket jag druckit. utan nu var det "J tror att det var pga berusning och chock". just så. det är ju så jäkla svårt att veta. och de var så "Åh, vad du var duktig, vad mycket du mindes" och min advokat var både snygg och trevlig och med sån där mildhet i blicken. där rök mina fördomar om adliga advokater med kontor mitt i de fina kvarteren i city.

bara det är över snart.

männen, kärleken? ibland säger han helt rätt saker. fast det är konstigt att jag skriver det här, under den här rubriken, för vi är inte kära i varandra.
blev lite besviken på Jo igår när jag sa att jag var låg och fick till svar
- själv är jag trött, så det blir sova för min del... god natt.
hmm, men det är klart att folk som jobbar har rätt att sova, haha. jag måste ju inse att världen inte kretsar kring mig.

lite jobbigt är det här med rättegången oxå, eftersom jag inte kommer att kunna röka och jag kommer att vara skitstressad. men jag orkar inte gräla med pappa liksom. det finns ju ingen ursäkt annat än idioti, för att man röker. oavsett om det bara är ibland.

snart kommer jag iallafall att ha haft ihjäl en krukväxt. de andra är bara en tidsfråga...

finns nog inget mer att förtälja om denna dag. så puss och kram.hjärnkontroll med noll banderoll

saker gjorda: varit på planeringsmöte
alkoholintag: nix
dagens fråga: hur orkar man?
dagens låt: tell me lies, tell me sweet little lies....
dagens känsla: trött
dagens citat: "jag kan lika gärna slänga i en dvd" ang att ha sex eller intevet inte när jag vaknade, halv tio kanske. sen somnade jag om och vaknade kvart i tre. grattis. upp och nicka sockerdricka, jag skulle ju på möte. och även om jag inte vet hur jag ska orka, så, vadå först är det en teater att se, sen är det föredrag med maj gull axelsson och sen med han som jobbar för ett säkrare internet kan man säga. och jag vet ju hur intressant han är, så att jag får väl hänga hela dagen där på söndag iallafall... eftersom jag lovade att komma in klockan åtta... men dessa grejer måste jag ju se iallafall...

jag fattar fan inte hur jag ska orka med en rättegång. ok, visst jag är förberedd på så sätt att jag har läst massa inom just det här ämnet och så. men jag är skitskraj. jag vill inte hängas ut. och sitta och erkänna att jag inte minns. att jag var full. jag är livrädd. och imorn är det polisförhör. med mig. och jag är livrädd. jaja.

männen, kärleken? jag sa att jag inte pallar att bli nonchalerad nu. att jag vill ha en paus. jag klarar inte av att känna mig värdelös. så där som han får mig att känna. han sa "ok". visst vill man snarare att han ska få en att känna sig värdefull istället för "ok", men ja, jag vet ju att det är hans reaktion. så det är okej liksom. men jag orkar inte vara längst ner på listan just nu. behöver någon som sätter mig först och varför jag nu skriver det här. för det här är inte kärlek.

och jag har ont i huvudet hela tiden. inte jätteont, men en molande känsla hela tiden. visst kanske kan vara vädret, men jag tror att det är för att tankar mal.

jag läste en artikel om någon terapiform de använde sig av utomlands mot hemska traumatiska övergrepp. inte någon jämförelse alls. men där de fick sitta med en psykolog i ett vadderat rum och hur hon tog tillbaks dem till händelsen och sen fick de helt enkelt agera ut smärtan. skrika, slå i väggen osv osv. det lät så sunt.

jag är så jävla liten just nu, men det är väl bara att spotta upp sig.

puss och kram


det finns en stolthet i pride

saker gjorda: suttit med fido i min älskade soffa och pratat
alkoholintag:
dagens fråga: hum hum i humlegården?
dagens låt: alltså, jag såg nåt på tv4 nyhetsmorgon, det var nån, hmm, mörk kille som sjöng nån synthpop a la 80tal kändes det som. men jag såg bara slutet, men jag vill ju veta vem det var, så dagens fråga och dagens låt kanske ska byta plats...
dagens känsla: labil, haha... alltså, jag vete fan. nu är jag sur, men glad samtidigt
dagens citat: alltså, jag har bara sagt hur fula folk är idag, så jag kan inte nämna nåt citat utan att skämmas. så ja, snart kommer jag att hatas av flator, inte bara av bögarna. måste sluta med sånna skämt... fast jag förstår fortfarande inte varför det heter negerboll? många dagens frågor blir det. måste nog googla fram det ordets historia. inte för att jag tycker att det behövs tjaffsas om, men det är ju faktiskt mer en chokladboll, så varför började man kalla den för negerboll? det är helt galet egentligen. ungefär som mogoloid...ok, jag har hittat en underbar sida på nätet. creativcompany.se. där kan man liksom beställa massa pysselgrejer och sen göra egna saker. askul ju. för den som orkar. jag vill ju göra egna smycken, men, men. får väl se när det blir av.

nu verkar det som att rättegången blir den 11e september. kul datum, men, men. dock är fido i helsingborg då, men hon tänker ändra, men det behöver hon inte. det är helt ok, även om jag förstår att folk kanske vill se honom de oxå. nåja, jag vet iallafall vad han heter nu. och vart han bor. vilket antagligen innebär att han vet vad jag heter och vart jag bor, men, men. så kan det gå. och jag får ju verkligen behärska mig för att inte sprida ut dessa uppgifter på nätet. vore rätt enkelt att länka till hitta.se där... mja.. men ja, det är ju dumt så klart. men nå, jag kan säga att han är finne iaf. eller svensk säkert, men finne. ja, jo...

och fortfarande har jag inte träffat nån som kan förklara lost för mig. haha, kanske för att folk inte har sett svaret än, men jag trodde att lost-fido kunde förklara, fast hon hade missat hela grejen liksom. att psykologen även var hon som gav bort båten. hemskt förvirrande serie och jag är rädd för att den kommer att fortsätta tills den börjar floppa och det kan ju ta tid. för jag tror att de skriver den vart eftersom, att de inte har något slut planerat än.

och så borde man äta nu, men jag orkar som inte laga mat...

männen, kärleken? äh

shit, vad uttråkad jag är, men jag återgår till att kolla på will och grace.
försökte hitta "mina" fotoalbum på nätet. alltså köpa. för att sätta foton i. men googlar man på fotoalbum så får man rätt mycket fel svar. och ja, när jag googlade med 300 bilder så hittade jag iallafall inte sådana som jag har. vilket slit det ska vara då. att hitta rätt album liksom. dumma classe basse ohlsson!

jahapp. puss och kram alla vackraste själar!


Andra bloggar om: , , , , ,

du är en sån där som fågelskiten inte syns på

saker gjorda: sovit, pratat, glott på förhäxd
alkoholintag: 2 flaskor vin sisådär
dagens fråga: undra vad dagens erkännande ska bli?
dagens låt: alltså, den där patrik isaksson, varför får han ge ut skivor? tack för hans pripps blå låt sitter som gummi i skallen...
dagens känsla: trött
dagens citat: "nu ska vi ut på tigerjakt" ni vet, mora träsk liksom. för så är det. så förstörde jag och a-m mattelektionerna i högstadiet. med att köra den om och om och om igen. med tungan bakom underläppen.ok, förlåt. jag ljög faktiskt när jag sa att jag var nyvaken. jag var snarare trött och full. hade varit uppe hela natten och pratat och druckit vin. men av nån anledning tyckte jag att det var pinsamt. så jag ljög. förlåt. ärligt. ska inte ljuga igen. aldrig någonsin. och jag vet inte varför, för jag fick ingen fråga.

jodå, jag och T satt hemma hos mig och analyserade sönder oss själva och resten av världen oxå. men jag hade klart trevligast. och innan dess var vi och fikade, besökte moderna museet och åt köttbullar på mosebacke. och drack lättöl. och det var fan lika många gapskratt till lättöl, som till starköl. sen satt vi uppe till 12 idag och surrade innan vi bestämde oss för att slockna. men det var en trevlig sömn. hypnotisk. jag hade snabba ögonblicksbilder som flimrade förbi hela tiden. men det var som sagt, rätt skönt.

intressant... våldätkt

männen, kärleken? och han, den där, var helt underbarast i morse när han ringde och faktiskt förstod att jag hade velat haft ett sms tillbaks. tack.
annars, så tror jag nog inte på kärlek längre. det kanske är en illusion skapad av människan bara för att bekväm låter så illa.

jag älskar svaret i teliareklamen;
- vad är det för saft?
- aäh, det är vanlig
vadå vanlig saft??? hur kul som helst.
hmm, nu blev jag sugen på saft. men jag tror att jag bara inbillar mig. jag ska nog fortsätta trycka i mig chips och mineralvatten istället.
alltså, jag har inte ätit chips på evigheter. åt på nyårsafton, men annars är det säkert år sen, men nu har jag halkat dit. ner i träsket. och bara kan inte behärska mig, jag måste ha chips och möjla i mig. dumt. och galet, haha.

but why gör man så här mot sig själv? nails

jaja, puss puss och god natt sötsnosar.
tyvärr är det ju inget christian och nip/tuck idag...


en spade gräver ingen sommar

saker gjorda: sovit, läst, glott på will och grace, pratat i telefon
alkoholintag: nix
dagens fråga: men varför nekar man?
dagens låt: lyssnade just på demomusik.se på top models...
dagens känsla: huvudväääääärk
dagens citat: "Ett tv-program har mer smärtstillande effekt än omtänksamma mammor."ok, det jag har fått veta nu är att rättegången antagligen blir i första veckan av september. och att min advokat har ett von-namn. men vad hon hette minns jag inte, men hon lät helt överklass först när hon ringde, men sen blev hon skitbra. jag kunde ringa henne när som helst. undra varför man ställer upp så, bara för att man har det jobbet. undra om jag fick en kvinna bara för att eller om turordningen faktiskt slumpade sig så... jaja... och det jag fått veta mer är att han nekar brott. men jag fattar inte hur man kan påstå att jag skulle varit med på det... egentligen skulle jag vilja fylla rättssalen med folk jag känner, men, men... Fido har iaf sagt att hon vill följa med, oavsett om hon jobbar eller inte... vet inte om mamma och pappa är kvar i finland då, men jag vet inte om jag vill att de ska sitta med där inne ändå...

och det här med vad min brorsa surfar... när jag var hemma hos ma och pa, så varje gång han använt datorn hade han raderat historiken. spännande... och irriterande, när man inte bokmärkt sidor man besökt...

männen, kärleken? haha, har nog inget att älta här just nu... det går ju rätt mycket runt i huvudet ifall den här våldtäktsmannen är nån jag känner. jag har ju ändå bott ett år i den förorten liksom...
men ja, det är klart att jag skulle vilja ha en famn att gråta ut i, för jag har inte gråtit nåt än, annat än några få tårar hos R när jag försökte förklara att jag tyckte så illa om honom för det han gjort mina nära och kära, att han fått dem att känna sånt hat och att det inte är rättvist att någon ska få känna sånt. och hon talade om att det var min kränkning och att jag inte fick hoppa över mig själv typ. att det värsta var det han gjort mot mig. men jag vet inte...

på onsdag är det polisförhör iallafall. med mig då.

alltså, jag hade nåt mer att säga om någon reklam, men jag minns ju inte... så är det...

gav mamma ett häfte om depressioner, som jag fått av min läkare. hon blev helt ställd typ. och bara "nu fattar jag hur deprimerad du varit. du borde ha varit sjukskriven för länge sen. fattar inte att du orkat jobba så länge. vi borde ha hämtat hem dig för flera år sen" typ... så kan det gå. men jag är seg. tydligen.
har inte läst det där häftet själv, så jag har ingen aning om vad som står i det...

jag saknar helmut. han ligger kvar på min säng i lindesberg. han är så krambra.

brorsan vet inte när han ska flytta än. jag försöker ju få honom att vänta så att jag kan följa med. jag vill leka i lund ju!

men ja, puss och kram alla gnosisar!


Andra bloggar om: , ,

ska svara på förrgårdagens fråga en annan dag

saker gjorda: pratat i telefon, gått till F, lekt fröken, träffat R
alkoholintag: nix
dagens fråga: och vad hände egentligen?
dagens låt: haha, var just inne på grillen och hämtade en meny för att se om de verkligen hade öppet till 4 på morgonen och där spelade de beat it m michael jackson. så klockrent. när jag gick upp för trappan till dörren hörde jag hur nån så där spöktågsskrattade.
dagens känsla: jag är glad och deprimerad samtidigt. chock kallas det nog.
dagens citat: "jag har aldrig snackat skit bakom ryggen på folk" - carolina gynning i sin självbiografi ang de andra i bb-huset. hahahaha. nänä.jaha, så ringde polisen i morse igen. så satt killen tydligen annhållen här i huddinge. hon blev lika förvånad som mig sa hon, för hon trodde att hon skulle åka och förhöra honom där han hör hemma idag. men tydligen hade han varit här i min grannförort och bråkat och blivit inplockad. grattis. tur att jag inte gick ut igår då. men nu vet jag iallafall vart han är och att han normalt bor i norra delarna av sverige, men har sina föräldrar här, så därför... ja... så kan det gå.

den här telenorreklamen bara måste vara den sämsta hittills. för det första; vem vill liksom skaffa telefon hos ett företag där kundtjänst inte ens vet vart F1-knappen sitter?! är det bra reklam?? sen är den bara jobbig och kass överhuvudtaget, men, men...

försökte just se något på tv:n som kallades för "romantisk thriller"... tror jag missade något, för jag såg inget thrilleraktigt... och sen vet jag inte hur en thriller kan vara romantisk heller... spännande grepp.. nåja, har ingen behållning av detta, men som sagt, jag slumrade nog till där...

männen, kärleken? kommer nog aldrig att få höra orden "jag älskar dig" i det sammanhanget, fast just nu stör det mig inte, just nu behöver jag mer 100% vänskap. skulle behöva någon stor, stark jävla biff som kunde få mig att känna mig säker. fast, haha, rimligtvis skulle jag vara rädd för en stor stark jävla biff. jag är ju sån. rädd. buhuhu. haha. eller ja, det är klart att jag vill uppleva kärlek som alla andra, men, fan, det bara snurrar i huvudet på mig nu bara för att jag vet att jag kommer få vara med om rättegång och känner mig ensam. fast jag är inte ensam. bluddrar bara på...

och inte har jag hostat nåt mer om nätterna nu. vad jag vet. jodå. jag köpte hostmedicin i polen. en flaska för, hmm 20 spänn typ, som tydligen har hjälpt mig. så kan det gå. får väl se om den, hostan, kommer tillbaka. och jepp, jag köpte kanebomascara i tax freen. fanns inte kanebo i polen. vet inte varför faktiskt, men det gjorde inte det. någon resväska köpte jag inte, för de var dyrare där än här. och tex en dovedeodorant på en supermarket kostade mer där än här. och kaffet var dyrare. annars var nog det mesta billigare eller lika dyrt. ja, om man handlade i affärer då. sen finns det ju marknader då. men ja, jag skaffade headset till datorn för 25 spänn, så jag kan prova snacka i "telefon" via datorn, när jag orkar installera skype, eller vad det heter.

ska se om jag kanske kan få leka lite med T i helgen... han är soft att ha att göra med och haha, jag får vara bitter med honom, det är skönt.

jaha, nähä, vad sägs om att glo på dr phil då...

puss och kram!


jag är den där som är just så där. jo.

saker gjorda: handlat, och ja, inte mycket annat
alkoholintag: drack kanske en halv öl i polen, men nu firar jag med ett glas bubbelvin
dagens fråga: och vad hände egentligen?
dagens låt: har lyssnat på polsk musik idag, så fråga mig inte om låttitlar
dagens känsla: är det inte kenta som gör en låt som går "Just idag mår jag bra"...
dagens citat: "oh, speaking of which, i found out that you can drill the back of the caliper on the curvy ones, and then smack the pin out! I'm gonna try that since i'm not gonna have the old one anyway"


ok, jag börjar med polen. så otroligt deprimerande och kvävande land. men jag hade det givetvis bra ändå. massa lyx med att bli bortskämd av min polska mamma. och ja, hennes syster med man. mat och mat och glass och svampplockning och intressanta turer och allt. först var vi på landsbygden och sen två nätter i warzawa. första kvällen var vi i gamla stan. man kan säga att det kanske såg ut som gamla stan i stockholm, fast ja, med lite sviter från kriget fortfarande då. men lugnet. det var helt lugnt och fridfullt. inte massa hets som i stockholm. förvisso finns det fullt med vakter och poliser som vandrar runt i polen, men man märker knappt av dem. hur som, så fick jag höra nåt jag aldrig har hört förut. jag hörde dragspelare som spelade klassisk musik. helt plötsligt spelas mozart på dragspel. helt underbart, så jag köpte några dyra skivor, bara för att ta med hem. det är säkert jättevanligt, men jag har aldrig hört det förut iallafall.

morgonen efter begav vi oss till en marknad, eller bazar, som det heter. för att komma dit gick man genom en annan marknad, där främst asiater sålde kläder och skor och annat. och nu snackar vi typ kungsgatan full med stånd som sålde skor och sen några kvarter till med grejer och kläder. helt galet, man bara glodde på alla skor... och varför jag nämner att det var asiater var för att jag funderar så på varför man väljer att ta sig till polen för ett sånt projekt... men, men...

sen den andra marknaden... där såldes det lite mer märkesgrejer, filmer, kristall, smycken, husgeråd, ryska armégrejer och ja, sånt. massa färgade killar, åter igen, vet inte varför man väljer polen, men ja, de kunde iallafall engelska, vilket inte är det vanligaste att folk kan i polen. hur som köpte jag ett par nikeskor, som jag sen såg var fejk, men, men. de kostade under hundringen iaf... men sååå klantigt att inte se det på en gång... sen köpte jag en kristallvas, bara för att det ska man göra i polen. betalade 90 spänn och fick veta att om det varit tex orrefors så skulle den ha kostat 3-4tusen, så... sen en kenzoparfym, en pumajacka, lacomemascara, visseljohanna, kolor, jacka, falsk diorring - bara för att, armband, magnet med rysk gumma... hmm... ja... försökte hitta dragspelsmusik, men de sålde bara det senaste... hur som, helt plötsligt slet folk ihop sina grejer och började springa där vi gick och så vips uppför trappan där vi gick så for ett antal maskerade män fram. de slängde ihop alla grejer som lämnats. det var tullen som gjorde razzia. rätt märklig känsla att stå där bland maskerade, beväpnade män och inte vara ett dugg rädd för sin egen skull... antar att de var maskerade för att undvika hot annars...

och nu lite bilder; huset där vi bodde på landet bla. hus med kulhål från kriget kvar i väggarna och ja... går att se mer på resedagboken...

                                                   

jo, och där på landet, i nån by, så klippte jag av mig håret kort. och färgade det. för runt 180-200spänn. spännande upplevelse med tanke på att jag inte kan ett ord polska och de inte kunde ett ord engelska. men det är sååå skönt med kort hår och jag hade ju tolk innan de började klippa iallafall... tror det finns en bild på eländet på resedagboken jo... fast jo, jag ser ju naturligtvis helt miffo ut och nästa gång jag klipper mig ska jag klippa ännu kortare... men det är sååå skönt att inte behöva ha nåt hår att sätta upp i tofs eller så...

jaha, sen kommer jag hem och här hemma en natt, sen ringer polisen
- hej, jag heter anna och ringer från polisen i huddinge angående...
då har de fått in en matchning på dna igår, så det sitter en kille häktad för nåt annat, nånstans i sverige, som visade sig vara min våldtäktsman. de ville dock inte säga vad han gjort eller vart han fanns, men, men, inte i stockholm iallafall. så nu kommer det väl att bli rättegång och det känns lite nervigt jo... jajx. men det är väl bra om han får uppleva ett "snopet liksom".... och så vet jag vart de hittat hans dna nu. i mig, helt enkelt. så var det med det.

annars så tänker jag då försöka tillbringa närmsta dagarna med att slappa och fika och rå om mitt hem...

männen, kärleken? haha, tydligen en gräddbakelse är man...
och jodå, visst fanns det heta polacker. många. långhåriga. och korthåriga. men ja, som sagt, de är inte så där jättebra på engelska då'ra...

ja, nä, nu får ni ha det så bra gnosisarna

och jodå, brorsan flyttar nog till lund iallafall... han skulle få veta idag om han börjar den 1a september eller om de behåller honom hela uppsägningstiden... så jag får väl börja kolla utbildningar där nere kanske...Andra bloggar om: , ,

är huvudet dumt så får de flesta lida

saker gjorda: sovit, paj, packat, letat efter pass
alkoholintag: nix
dagens fråga: hur blir man pigg?
dagens låt: alltså, jag vaknade i morse och nynnade på gilla la la la läget... ni vet, ledin... ren ondska!
dagens känsla: ont
dagens citat: "Find purpose. The means will follow" - Mahatma Gandhi


gjorde en blåbärspaj idag. jag tror inte att jag är så förtjust i blåbärspaj faktiskt, men, men. vaniljsås är ju alltid gott :)

är sjukt trött. och orkar inte titta på morden i midsomer som går nu. tyvärr. annars är det ju en favvoserie, men, men. tryckte i mig nåt lugnande istället och hoppas somna för natten utan att vakna av massa hosta. vid sju drar det iväg till arlanda och polen.

nu är jag gul runt ögat och ögonbrynet är värsta bullen. samt lite lila då. annica konstaterade att jag matchade inredningen i mitt sovrum. tyvärr får jag ju då inte hålla mig där utan måste ge mig ut i världen och träffa folk, men, men. försöker intala mig själv att det faktiskt bara är några dagar.
ont som sjuttsingen har jag oxå. för det känns som att jag har förlorat känseln i tandrötterna på högra sidan och vid hårfästet. hoppas det inte är någon permanent nervskada, eller att jag slagit död på några tänder. tänder är ju min noja....

mitt mission i polen är iallafall att försöka smuggla hem en riktigt jävla bra hostmedicin. köpa en mascara. en kanebo. köpa en resväska. och ja, det var det.

männen, kärleken? jag har inget spännande att säga. jag vet inte varför man ringer mig. jag vet verkligen inte det. när man inte vill vara snäll ändå så. jaja. det är som det är. jag ger upp helt enkelt. finns inget annan heller. M ringde dan efter ju, men ja, det är ju ingenting. bara att lägga ner på en gång. jag är ju inte heller samma människa, som han blev kär i då. jag tror att jag är för trött för kärlek....
såg på oprah idag att det var dåligt att bli tagen med storm, så att, jaha, då vill inte jag vara med riktigt. för blir jag tagen är det med storm, så...

packade undan grejer idag oxå. lite muggar, lite glas, lite tygblommor, lite prydnadsgrejer, lite gosedjur. typ. älskar kartonger. mamma har en väninna där hon och hennes man har byggt typ ett gästhus på gården för henne och hennes kartonger, där hon har massa fina kartonger staplade. hon är oxå tvilling. lustigt.

tar väl med mig carolina jynnings ego girl och läser på planet då. den gör ju inget om jag losar liksom. vågar inte ta med mig rosario är död liksom.

man skulle kunna säga faktiskt att jag så gott som är färdig med julklapparna till mina vänner. lite annat med familjen, men det kommer.
brorsan kanske ska flytta till lund. han ska dit på anställningsintervju. så kanske att jag söker mig neråt jag oxå. plugga vid lunds universitet. nytt liv liksom. tyvärr gillar jag ju inte skåne utan vintern, men, men. man ska inte ha fördomar ju.

nä, puss och kram alla gnosisar.Andra bloggar om: , , , , ,

med buller å bång

saker gjorda: hmm, klockan är halv sju på morgonen, så...
alkoholintag: tänker aldrig dricka mer i hela mitt liv. möjligtvis ett glas vin inom hemmets fyra väggar.
dagens fråga: och vilka sidor kan brorsan tänkas surfa?
dagens låt: lite pinsamt nog tyckte jag att no fun at all var bra
dagens känsla: ont
dagens citat: "Find purpose. The means will follow" - Mahatma Gandhi


ok, jag tänker aldrig dricka sprit igen. vaknade med blåtira, kräktes på trappen och bajsade ner mig. typ. mamma fick duscha mig. undra hur destruktivt det räknas vara liksom. jag saknar rätt mycket hämningar normalt, så jag behöver nog inte alkohol. synden som straffar sig själv liksom. jag var säkert på gränsen till död och förgiftad. rena turen liksom, att jag vaknade. så otroligt pinsamt och jag har absolut inga försvar.

männen, kärleken? jo, jag träffade M där i fyllan och villan. M är killen som värker inuti. forever. han satt och förklarade att han varit jättekär i mig, då, för 10-12 år sen och jo, jag var kär i honom då oxå, men det var fido oxå, så det blev aldrig nåt mellan oss. sen hör ju till saken att han är sk värsting, med gamla mått mätta. inte som värstingarna idag i tex fucked for life, som är riktigt ruggiga. men hur som så kunde nog M faktiskt drämma till tjejer utan att blinka. aldrig mig, naturligtvis, och jag är rätt övertygad om att det aldrig skulle ske, men det trodde nog inte de heller. han är speciell och det är så att när vi träffas, den känslan, den totala uppmärksamheten jag får. det är som att ingen annan än jag betyder nåt. man faller rätt lätt för den känslan, men ja, som sagt, han är ju ingen fin pojke så... men vi värker nog i varandra båda två...

annars skickade jag ett mms med min ömmande blåtira och får till svar
- skicka bild på fittan istället.
alltså, jag vill inte ha nåt sånt i mitt liv. nån som pratar så till mig. särskilt inte när jag har skitont och den normala reaktionen skulle vara "men shit, vad har hänt?" eller "men gumman, hur är det?". nu förväntar jag mig aldrig någon normal reaktion av mimo, men jag blir så otroligt trött på det här. vår relation är rätt jävla osund och skitig och jag vill inte ha det så. nej. jag mår bättre utan honom. eller jag mår iallafall bättre utan den här respektlösheten han visar konstant.

ja, annars såg jag inte så många band på augustibuller och lördagen var ju rätt förstörd kan man ju säga, så jag missade entombed. tyvärr. och så fick jag en smärre chock när fia stod och yrade om hur bra hon tyckte att roky ericson är. och night of the vampire. var kanske lite otippat.

tråkigt att vara vaken redan nu faktiskt. men, men.

puss och kramumpa bumpa, here i come

saker gjorda: har inte gjort nåt än, men idag ska jag ändå så bara slöa
alkoholintag: vadå, jag får ju knark på recept liksom
dagens fråga: och undra hur man ska göra för att komma ihåg att ta det där knarket?
dagens låt: det är ni som e dom konstiga, det är jag som är normal - thåström
dagens känsla: tjock
dagens citat: "Find purpose. The means will follow" - Mahatma Gandhijodå, jag känner mig tjock och jag vill inte vara det. vilket är konstigt, för jag tycker om tjockisar, men, men. varför skulle jag inte börja hata min kropp för nåt nytt då...

såg den här "tid att älska" igår. och såg att det var didion som skrivit den. lustigt. eller skitkul, haha. not. men hur som har hon skrivit en bok som heter lagt kort, som de tjatade om att den skulle vara så bra skriven och sånt fantastiskt språk att jag tänkte att jag var tvungen att köpa den, men så läste jag vad den handlade om och blev mindre sugen... jaja....

männen, kärleken? jag skulle just nu vilja höra orden "jag saknar dig så jävla mycket att jag går åt". jag skulle just nu vilja känna en hand som smekte mitt hår och läppar som försiktigt kysste min hjässa. försvinna in i en famn. jaja.

jodå, jag har slitit ut mitt pekfinger. så fånigt. men det är svullet, så idag ska jag bara slöa då. jaja, borde väl ut och jogga kanske. men jag får se till kvällen kanske isf, man vill ju inte dö av värmeslag heller.

mina naglar bara pajar hela tiden :( så kan det gå.

på onsdag drar jag till polen. mitt mission är eh, kanske att klippa mig som hale berry då. fast kanske att jag borde skaffa peruker innan. men vadå, det är ju bara hår liksom. hur viktigt är det med hår egentligen.

puss och kram

och ja, jag erkänner, jag tror att det var celine dion som sjöng because you loved me, i filmen igår och jag tyckte att den var bra. och fin. jag erkänner.

grattis arne.


som att jag sagt att jag är en älva då

saker gjorda: bakat. typ, mest hela dagen
alkoholintag: nä, men jag har druckit alldeles för lite vatten idag
dagens fråga: undra om det blir nå augustibuller för mig i år?
dagens låt: oh la la jag vill ha dig - lundell
dagens känsla: pjjjjjjjjjjufffffffff
dagens citat: "Find purpose. The means will follow" - Mahatma Gandhilängtar efter att se lundell live. eller kanske mest höra. över en god öl eller två. i solnedgång.

jaha, vad mer. har bakat 69 ananas/hackad choklad-muffins, 50 blåbärsmuffins och 45 kladdmuffins. typ ungefär. och 2 sockerkakor och 2 mjuka chokladkakor. men nu får det vara nog, för snart är det Du är vad du äter. haha. påtal om ironi.

och så hörde jag skvaller om hon som var/är på nyheterna ibland. elisabeht höglund. så här var det; det var en karl från nora som blev så fascinerad av henne och skrev ett brev till henne och japp, hon blev väl intresserad av vad det var för karl och japp, nu är de ett par och har hus här i bergslagen. så var det med det. lite charmigt faktiskt.

jag vet inte om jag visat mina senaste tavlor, men iallafall. tavlorna.  
den första är tom målad till mig, som ett proträtt typ, fast ja. eller ja, inspirerad av mig. tillägnad mig kanske man säger. jag är lite smickrad. har säkert redan yrat om det här, men det struntar jag i, för jag älskar dem och jag älskar henne, konstnären. så det så.

männen, kärleken? funderar på att gå och spå mig. alltså inte så oooh, kärlek. utan mest bara för att det är intressant och insiktsfullt. man får sån kick och inspiration när man gör det. men män, nä, jag har inte påbörjat nåt nytt kapitel där än. det är helt stiltje, skulle man kunna säga. jag längtar efter tilliten, skulle man oxå kunna säga.

kanske är synd att jag verkligen avskyr sci-fi, annars skulle jag kanske kunna smöra mig till att få rehabjobba på sf-bokhandeln. liksom leka med U varje dag. men jag tror att det är bra om man kan lite inom det området ifall man ska jobba där och det enda jag kan nåt om som de har  det är Förhäxad. haha, jag kanske borde köra lite voodo, se ifall den där i hällefors får ont i pungen eller nåt. gå runt i flera år och säga att jag är värdelös och sen när jag vill ha ursäkt och höra att jag inte alls är det, då blir jag kallad kärring. eller nåt. hallå, liksom, det är jag som ska vara sur och som har anledning, inte han. men, men, det känns bara mest skönt att slippa åka bergochdalbana efter hur han känner att behandla en just för tillfället. jävla cp. haha. hur jävla cp får man bli egentligen. haha.

ok, jag har en helt egen humor.

oj oj, nu är det tjockisar på tv:n.

puss och kramsvisch, nu drar jag

saker gjorda: just nu har jag mest hunnit vakna
alkoholintag: mineralvatten från netto, kan det bli otäckare? men, men
dagens fråga: ge kläder till hemlösa eller till röda korset?
dagens låt: tänk att ha en man i byrån i en ask bland andra grejer.... lill lindfors
dagens känsla: trött trött
dagens citat: "Find purpose. The means will follow" - Mahatma Gandhioch som märkes orkar jag inte leta på fler citat just nu, nej... sorry liksom :)

ska åka till örebro igen. kolla på en rosa kappa för nån tusentapp, men, men. en polare som säljer så jag har väl inget emot att ge henne pengar, om jag nu vill ha den...

igår kokade jag äppelmos och vinbärssylt. jag vet inte riktigt. gillar inte äppelmos själv, men jag ska ge en bruk till B, som gillar och som har fyllt. och vinbärssylt är jättegott att ha i fil och till våfflor. japp :) men att rensa vinbär är mindre kul. faktiskt till och med mindre roligt än att plocka dem.
och idag ska det bli regn, så jag får väl se om det blir nå blåbärsplock idag eller inte.

och om jag kommer ihåg ska jag köpa en mascara i polen. jo. eller tax freen, vilket som.
funderar på att klippa mig i polen oxå. för jag funderar på att klippa av mig allt. ha som hale berry typ. hata hår och hata mitt hår som växer som ogräs.

männen, kärleken? har väl inget att förtälja direkt. jag längtar faktiskt mest efter sthlm och att få gå på museum igen. men det har ju inte så mycket m män att göra. det skulle vara christian i nip/tuck då. mm.
jajustja, arne har namnsdag på fredag, men jag gissar att han är slängd och inte begravd :( mina tankar till dig arne. arnö.

och mina naglar pajar och går av. så jag får väl pilla bort allihop senare idag eller nåt. haha, man kan inte vara hemmafru i bergslagen och ha långa fina naglar samtidigt tydligen.

ska väl köra ett lass till hemlösa när vi åker till sthlm. kläder. istället för att lämna till röda korset. jag vet inte, men, det blir så. fast egentligen kanske man borde ge till röda korset istället.

kanske får jag åka till biltema nu när vi åker till örebro ;) har förresten kommit på att jag nog vill ha en sån där oljespray. ha olivolja på brödet istället för smörgåsmargarin. jaja.

puss på er.

glasögon inom ett år liksom, baby

saker gjorda: just nu har jag mest hunnit vakna
alkoholintag: mest alkoholfri cider faktiskt
dagens fråga: och dagens citat är?
dagens låt: igår vaknade jag till en snackande lars ohly, det var faktiskt rätt skönt
dagens känsla: hmm, likgiltig och uppgiven och det känns helt rationellt och realistiskt att faktisk tycka att jag har världens mest meningslösa liv där jag lever ensam, sysslolös och värdelös. jodå, jag kör på samma känsla.
dagens citat: "Find purpose. The means will follow" - Mahatma Gandhifast jag shoppade lite igår. det brukar ju bli så när nån tar med mig in i en affär. nå, på gina t köpte jag en kofta och ett gäng smycken. köpe bla ett navelsmycke, men så kom jag på nu att det säkert inte är silver utan oäkta och kanske inte så bra att trycka in i naveln. nåja. på åhléns köpte jag 3 tygpelargoner för typ 20 spänn styck, ett nytt bestick-diskställ, 2 rosa plastglas att ha som pennburkar, plastburkar i rosa och grönt. så där så att jag kan slänga alla gamla man stör sig på, men använder ändå. sorteringstajm liksom. på finhemmet köpte jag röda salladsbestick och en sån där påse man har i badrummet som luktar jordgubb, på klasse olsson köpte jag en julklapp, remsor att klistra under dammsugarmunstycket, presentpapper, på glitter köpte jag ca 4 halsband, på nån tygaffär köpte jag lite garner. sen minns jag inte om det var nåt mer... och på biltema köpte jag batterier och bordstabletter och plastburkar. och bordstabletterna kostade 14,90 för fyra stycken. vilken affär liksom.

och snart ska jag nog kosta på mig fyra kaffekoppar, rörstrands, filippa k-design för 500. ska bara fundera på det ett tag. för jag har ju muggar, men jag vill ju verkligen ha dessa.
jag ser ju nu att jag lär handlat nåt mer om jag lyckades spendera en tusenlapp, men jaja...

"om dina glasögon inte fungerar eller går sönder
byter vi ut dem inom ett år"
det är nåt knasigt med den här reklamen. ok, att det är väl trevligt att det tar max 1 år innan man fått sina glasögon utbytta, men....

jag ska antagligen inte åka till kina längre, eftersom brorsan inte ska dit längre, men, men...

männen, kärleken? jag är tydligen för bra för sånt... för mycket kvinna eller nåt. haha, kan jag ju skylla på. jag vet inte ens vad kärlek är. har aldrig upplevt sånt. däremot har jag älskat till döds. nåja.

när min mamma såg reklamen för outsiders här på femman. när hon natasha p(nånting?) syntes, var mammas spontana reaktion:
- uh, vad läskigt.
man kan säga att hon inte är fascinerad vid sk skönhet. eller om det kallas silikon.

puss och kram på er.


RSS 2.0