Sälja bostad i Stockholm

Jag fick en förfrågan om jag kunde skriva ett inlägg om Mäklare Stockholm och tänkte att det kanske kunde vara intressant att undersöka denna hemsida och se vad de har att erbjuda.
Och det de erbjuder är en kostnadsfri tjänst för den som vill sälja sin bostad.

Man registrerar sig enkelt på deras hemsida, där efter blir man uppringd och får svara på lite frågor. Allt för att Mäklare Stockholm lättare ska kunna hitta den perfekta mäklaren till dig.

Men vad tjänar man på detta då? Jo, man slipper att själv ringa runt till en massa mäklare för att ta reda på kostnader och avtal - för det är det tjänsten går ut på. Efter ett tag får du alla förslag från olika mäklare och kan själv välja den so passar dig bäst. Det hela blir som en liten tävling, där mäklarna tävlar om att få göra affär just med dig.

Mäklare Stockholms hemsida innehåller även en kortfattad och lättförstålig guide, med länk till Skatteverkets hemsida, för att deklarera en bostadsförsäljning.

"En viktig sak att tänka på under den tid man äger bostaden att man skall samla på fakturor och kvitton för förbättringar man gjort på bostaden. Om man har haft renoveringskostnader för mer än 5 000 kr per år har man rätt att göra avdrag för de kostnaderna vid försäljningen."


på posten idag

I brevlådan idag damp det ner ett paket från Tampons For Free. Detta är vad det innehöll;

 

Superbra för mig, som tillhör dem som solar med måtta och respekt för solen, att få lite extra skydd. Kapslarna innehåller c-vitamin, betakaroten, e-vitamin, zink och lite b-vitaminer och kommer ifrån MaxSol. På onsdag verkar det som att de drar igång en ny hemsida med ett specialerbjudande.

 

Ciao

 

 

RSS 2.0