ännu en dag

saker gjorda: jobbat -> massor med mail har det blivit idag... speakat ett program...
alkoholintag: nä, dricker juice. Har bytt ut mitt läskberoende mot juice.
dagens fråga: ska man tro på Aftonbladets horoskop eller inte?
dagens låt: rock n' roll highschool - ramones


Det är alltid kul att speaka ett program. En speaker är den där rösten du hör, som för handlingen framåt. Normalt brukar man speaka programmen för förhandstitter, så där så att man har lite bättre koll på hur långt programmet blir och hur man ska klippa och ha sig. Sen kommer proffset in en dag och kör slutversionen. Idag speakade jag, sen råkade jag sitta med i redigeringen och hörde min egen röst säga saker jag inte kom ihåg att jag läst för bara en kvart sedan. Smålustigt. Jag hör ju att det är jag, men jag minns inte att jag har sagt det där. Nåväl, när jag blir arbetslös nu i oktober så ska jag sitta hemma och lära mig imitera vår riktiga speaker.

Annars är jag sjukt sliten. Ligger kvar i sängen en timme extra varje morgon och flyttar fram alarmet om och om igen. Finnig är jag också. Ja, sliten helt enkelt. Ser väl ut som om jag skulle ha varit med i Kungarna av Tylösand, kan jag tänka mig...

Arbetsuppgiften för imorn: jaga modeinresserade karlar. Ja, varför inte liksom...

Puss och kramlite bloggat på maten

saker gjorda: jobbat -> donat lite med spons, musikrapporter, skyltar, samt diskuterat fascism i relation till bitterhet.
alkoholintag: nä, dricker juice
dagens fråga: varför vill folk egentligen vara med i tv
dagens låt: wild boys - duran duran


Jag fick komma till insikt idag att bitterhet kan användas som vapen inom fascism. Det vill säga att om du är bitter och missnöjd och försöker få till förändring kan dåliga saker inträffa, därför bör man vara nöjd.

Annars har jag inte varit den skarpaste kniven i lådan idag. Man skulle kunna uttrycka det som så att jag varit rent dum. Mycket på grund av att jag varit trött och inte kunnat tänka ordentligt, men man får väl erkänna faktum, jag har blivit dummare med åren. Jag skyller naturligtvis ifrån mig. Det är inte mitt fel. Men det känns som att det är dags att ta fram gamla matematikböcker och börja gymastisera hjärnan igen.En av de 5 tavlor som tog knäcken på min rygg här i somras. När jag skulle kånka hem dem från auktionen. Men nu har iallafall en fått hedersplats på väggen och resten är förpassade till förrådet. Det är ett träsnitt och det var egentligen det jag tyckte var det mest roliga med det hela. Det är något fascinerande med träsnitt.

Men nu är det dags att hoppa in i duschen, idol och sen sömn.

Puss och kramLite politik på maten

Satt så smått och gluttade ut genom tunnelbanetågets fönster och fick syn på Jan Björklunds ena valaffisch; "Sverige ska vinna Nobelpris, inte bara dela ut det". Nu är jag lite förvirrad. Jag antar att han syftar, eller han och han, reklammakaren, syftar på något av Jans uttalanden, för mig veterligen kan väl inte ett land få Nobelpriset? Om inte nu, mot all förmodan, ett helt land skulle vinna fredspriset eller skriva en bok ihop och få Nobelpriset i litteratur... De andra klasserna; fysik, kemi, fysiologi eller medicin; anser jag vara tämligen omöjligt för ett land att knipa... Men så såg jag på Folkpartiets hemsida att Jan minsann gillar Camilla Läckebergs böcker...

Nu tror jag förvisso inte att det finns en enda person i detta land, som lägger sin röst baserat på dessa sönderphotoshopade valaffischerna. De är ju riktigt ruggiga i år. Även om jag tycker att Sossarnas dubbelsidiga annonser är rätt kaxiga.

Annars är ju det mest klockrena jag har läst, när det gäller den politiska debatten, Nabila Abdul Fattahs kolumn i metro:

+ Politikernas vallöften är ren underhållning
Varför frukta SD när vi har Nyamko Sabuni?


För det är väl inte nån i det här landet som förstår varför Nyamko Sabuni är integrationsminister??!!


Puss och kramRSS 2.0