Sällskap i gymmet

Som medlem på Buzzador har jag nu fått tillfälle att testa Tuc mini snackies.

 

Förutom att dela ut påsar vid festliga tillfällen, så tänkte jag att när är man sugen på salt annars?! Ja, men visst, när man svettats på gymmet. Så när jag själv skulle testa så tog jag med mig en påse dit. Och jag måste bara säga att de smaksatta snacksen är så supergoda att de får 5/5 möjliga i betyg.

 

ciao

 


Hälsningskort från SmartPhoto

Jag har fått äran att utföra ett test åt Smartphoto, gällande deras produkter. Smartphoto är en trevlig fotobutk på nätet, där jag har beställt många foton ifrån, men du kan beställa allt från canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotografier och mycket, mycket mer.
Eftersom min uppgift denna gång var att testa hälsningskort blev det till att klura och klura, då jag faktiskt aldrig känt behov av just detta. Till slut kom jag iallafall på det;

 

När det gäller vanliga hälsningskort i standardformat så erbjuder SmartPhoto 281 stilar och variationer, till detta kan man lägga till för att få korten tryckta på gnistrande papper, samt olika färger på kuverten.

 

Till slut valde jag att göra kort till bloggen. Det som var lite synd var att man inte kunde anpassa storleken på fotot man valde, så till vida att man kan krympa det och få med hela bilden. Så vitt jag märkte, så beskars den alltid. Något jag tyckte var lite synd, då jag egentligen tänkt välja ett foto av en tavla målad av min bror och gärna ville ha med till exempel hans signatur. Nu fick det istället bli ett så kallat konstverk jag gjort själv med hjälp av konstnären Cornelia Sollfranks ArtGenerator.

 

Jag är hur som helst nöjd och priset för dessa kort inklusive vita kuvert är 6,50 kr/st.

 

Fotoböcker är ju annars en toppenprodukt att spara till exempel sina resedagböcker i - både till sig själv och kanske som present till andra som var med på samma resa i. Att blanda bilder och text i en snygg kombination.
Ciao

Konst och design

Jag leker för fullt med Cornelia Sollfranks generator. Nu kallar jag mig inte konstnär eller resultaten för konst, men det är spännande med nätkonst och de möjligheter som finns.

Just nu handlar det om att få in Marilyn Monroe, Warhol och design i en och samma bild. Längst ner till högre skymtar vi ju tex Eero Aarnios Bubble Chair. Jodå, den skulle jag gärna äga ett exemplar utav.

Ciao

 

 

RSS 2.0