och om man gillar rött då...

saker gjorda: inte mycket nej. glott på will och grace.
alkoholintag: festis
dagens fråga: och finns det nån bra bärbar dator som är röd?
dagens låt: jag lyssnar alldeles för sällan på musik för tillfället. bah.
dagens känsla: lite så där jäjä
dagens citat: "vet du vad divx står för?" jag trodde jag skulle få veta nåt sensationellt. inte att killen på teknikmagasinet började förklara att det är det formatet som man till stor del använder på datorer och då att man inte behöver konfigurera om, utan man kan bränna direkt och glo på. ja, när jag köpte min dvd. han hade fått veta det för inte så länge sen... eh... jaha?!


har för mig att jag tyckte att den senaste elgigantenreklamen var lite rolig, men nu minns jag den inte....

annars hör jag fortfarande pulsen i örat, men huvudvärken bröt iallafall inte ut idag, den har bara legat och skavt lite, lite...

och imorn ska jag ut. på ett ställe jag inte varit på år och dar, men som var ett gammalt stamställe förut. eller ja, inte alls stamställe, men av nån anledning gick jag före i kön, eftersom vakten tydligen trodde att han kände mig. vilket genast spär på min teori om att jag är lik nån porrstjärna. för det är seriöst så att folk kan titta på mig och sen kasta sig runt och vrålglo. framförallt killar som går med sina flickvänner. så ja, jag har då den här teorin om varför.

och idag ringde min advokat bara 3 gånger. men hon är verkligen bäst. hon bara ringer för att kolla hur det är och informera om vad som sker. även om jag fick hjärtat i halsen, eftersom jag var säker på att hon skulle informera om överklagan. men hon sa att det vanligaste är att de lämnar in sista dagen, av nån anledning. för tydligen får åklagaren en vecka till på sig att lämna in sin ansökan ifall så sker... jaja.. det är konstigt det där... men ja, nu ringde hon för att tala om att hon skulle ansöka om rättsstöd.

och nu när jag är ute och går här, så har jag börjat kolla efter folk som är lika AH, för att ev se hans släktingar. galet.

männen, kärleken? jag vet inte vad jag ska säga. nakne kocken är ju en drömman liksom. om nån inte visste det redan. såg i nån tidning att massa mammor i england rasade mot honom, eftersom han lagade "skitmat" åt deras barn. då när han hade den där serien när han lagade nyttigt på nån skola. så de gick runt och tog upp beställningar på pizza osv av ungarna. va fan är det för fel på folk?

och så kan jag ju nämna att jag inte legat med lasse kronér... men att katta tjatade på skämt om det, så till slut var R tvungen att fråga, eftersom han trodde på det... för han frågade mig först, tror jag och då svarade jag nåt i stil med "det du..." han är så söt.

snart är jag iallafall klar med alla avsnitt av will och grace. tror att det slutar rätt dåligt. men, men, det gör ju de flesta serier utom sex and the city...

puss och kram, vi syns imorn kväll då :)


nu har jag varit hungrig i 3 timmar och tjugo minuter

saker gjorda: inte ett smack
alkoholintag: apelsinmer, té, vatten
dagens fråga: varför satt jag nyss och glodde på par på prov amerika och ville se hur det gick? slå mig.
dagens låt: what's the color of love - lili och sussi är det va? jajo, jag har glott på dobedoo oxå....
dagens känsla: jag är stressad. hör pulsen slå inuti örat. har hört att man har högt blodtryck om det är så.
dagens citat: "du, har jossan legat med lasse kronér?" haha. R frågar katta..jaha, det är väl dags att ta tag i mitt hem igen. nu är badrummet iallafall så fiiint så fiiint. eller ja, bara väggarna än så länge. kom på att jag bara får köpa schampoo, balsam och tvål i röda flaskor hädanefter. smått jobbigt kanske, för nån som är kräsen, men, men...

provsatt ett badkar på bauhaus, som kostade 30-40tusen nånting. grymt. fast så fanns det en trekantig version, fast inte samma märke, men väl likadan. för två då. för 9tusen. och om jag hade plats för ett sånt så skulle jag ha det. kuddar och massage liksom. jaja.

tror att jag måste göra ett schema så att jag får lite rutiner. och så att allt slutar att bara ligga som ostartade projekt hela tiden. men jag har ett problem; jag tycker att det är kul att köpa en byrå, men sen att fylla den är peck.

männen, kärleken? mamma sa i morse att nästa liv kanske jag träffar den där mästerkocken... får se fram emot det då.

det är lite roligt att man kan ha en mail som slutar på @himlen.nu
kanske bara jag som tycker, men, men...

förövrigt är 3 rätt skumma. fick ett sms från pannkakan idag, vid tresnåret, som hon skickade i söndags...

och jag vet inte om jag nämnt det förut, men jag tycker alla som rensar i sitt hem ska kolla in den här sidan, ny gemenskap, innan de slänger sina grejer...
nog för att problemet hemlösa inte borde få finnas överhuvudtaget, och jag ger inte upp när jag säger "men nu när det är som det är"... men iallafall. en uppmaning.


dags att laga mat. puss och kram.


tröttbollibollbollibompa

saker gjorda: varit på ikea, cervera, netto
alkoholintag: kaffe, té, vatten
dagens fråga: men varför svarar inte folk, som har annonser ute på blocket, på mail?
dagens låt: strangers in the night
dagens känsla: att magnus betnér är en kille för mig. fast ja, han har väl flickvän och barn, så...
dagens citat: "prata inte med mig på helgon" *


* hum hum, med en mentalitet som en fjortis. och en förmåga att skylla ifrån sig som till och med får bergsväggar att tröttna.


alltså jag tror jag har 4-5 kassar med  badrumsgrejer. flaskor och tuber och sånt, som ska tillbaks på sina platser nu. och så har jag grejer från en byrå som står i förrådet och ska packas om i en ny byrå. och överhuvudtaget ska det plockas om i förrådet. orka liksom.

jaja, nu har jag iallafall en byrå för 1600 i förrådet. varför skulle man inte få ha fint där inne liksom?! :)

och så fort jag ska bränna en dvd-rom, så spottar brännaren ut skivan och säger "sätt i en tom" och så får man plutta i den igen och då funkar det. wonder why?

köpte två nya filippa k-muggar idag. för de var snygga. vita med svart mönster.

männen, kärleken? hmm, kommer aldrig få veta vad kärlek innebär. för jag har lagt ner det där med män och kärlek. jag är inte intresserad. jag är mest bara trött. utom på magnus betnér då, men, men. som att det skulle vara något fel på att vara bitter och otrevlig. daniel nyhlén är en tönt, som råkade se richard gere naken. är det nåt och vara stolt över?! näpp.

janä, jag är lite trött och jag glömmer mest bort alla ord jag en gång tänkt. så puss och kram.


Andra bloggar om: ,

inte för att det börjar lacka mot jul, men jag är ju alltid lack ändå jag

saker gjorda: shoppat, lämnat grejer till kvinnohem, fikat
alkoholintag: kaffe, té, vatten
dagens fråga: undra om jag liksom ska köpa en sån här och ha i förrådet?
dagens låt: som en boll kommer jag tillbaks till dig - och jag vet vad han heter, finnen, men jag minns inte nu
dagens känsla: stressad
dagens citat: *domen


jepp, jag tänker skriva ner hela domen, så kommer ingen att orka läsa det som står under den... voj voj...

J = jag, målsäganden. AH = den åtalade, våldtäktsmannen. TH = tom, vittne

"tingsrätten gör följande bedömning.

genom den tekniska utredningen och AHs egna uppgifter är kartlagt att han har haft sexuellt umgänge med målsäganden vid den angivna tidpunkten. frågan är då om AH har utfört de sexuella umgängena med hot och våld som åklagaren påstått eller om det har skett frivilligt från målsägandens sida. av utredningen har framgått att målsäganden samma morgon uppvisade skador i ansiktet och på kroppen som väl överensstämmer med hennes berettelse om att hon utsatts för slag och annat våld i ett buskage på den aktuella platsen. AH har i anledning av det uppgett att målsäganden inte var skadad vid umgänget dem emellan. målsäganden har berättat att hon saknar minnesbilder av hur hon hamnade i buskaget. hon har emellertid berättat hur hon sedan hon hamnat där avtvingats långbyxor och trosor, blivit slagen och fasthållen samt penetrerad tre gånger vadvid AH vid det sista tillfället fick utlösning i henne. målsäganden har berättat att hon efter händelsen befann sig i chock vilket resulterade i ett orationellt beteende. THs vittnesuppgifter visar även att målsäganden var skadad när han kom till henne på morgonen och att hon då fortfarande var uppriven och chockad och berättade att hon blivit våldtagen på väg hem. i målet har vidare framkommit att målsäganden till följd av sina upplevelser drabbats av depression och genomgått en rad behandlingar och terapeutiska samtal och frotfarande inte återhämtat sig. samtliga dessa omständigheter visar enligt tingsrättens mening att målsäganden har utsatts för ett övergrepp under den aktuella morgonen.

hon har gjort anmälan under förmiddagen och berättat om vad hon blivit utsatt för samt även skrivit ned en redogörelse. såvitt framkommit i tingsrätten överensstämmer hennes berättelse i stort med vad hon uppgett vid huvudförhandlingen. målsäganden har på tingsrätten även gjort ett mycket trovärdigt intryck och hon har lämnat detaljer om sin egen medverkan vid det sexuella umgänget för att förmå gärningsmannen att låta bli vaginala samlag och få det hela överstökat som förefaller mycket trovärdiga. AH har när han anhölls och vid häktningsförhandlingarna inte kunnat erinera sig att han haft sexuellt umgänge utomhus vid den aktuella tidpunkten. det kan vara förståligt att han efter så lång tid hade svårt att erinra sig vad han gjorde för tre år sen. dock ger hans vid huvudförhandlingen lämnade berättelse intryck av att vara efterhandskonstruerad och anpassad till vad han fått veta om vad målsäganden har uppgett. vidare är hans uppgifter om att han och målsäganden efter en kort stunds samtal på tunnelbanan skulle ha drabbats av en så het passion att de kastade sig in i ett buskage och där genomförde ett samlag vartefter de genast skildes åt mycket osannolika med hänsyn till att målsäganden hade sin bostad i närheten och att platsen där samlaget ägde rum var snårigt ohc obekvämt. med hänsyn till denna ovanliga händelse borde AH om berättelsen är sann ha påmint sig att han varit med om denna unika passionshändelse. målsäganden har härrört sina skador till det sexuella umgänget och inget har framkommit som tyder på att hon skulle ha åsamkats dem på ett annat sätt. inte heller är det sannolikt att målsäganden lögnaktigt eller under påverkan av nåhon annan händelse efter det sexuella umgänget skulle ha lämnat felaktiga uppgifter till polisen med hänsyn till att hon allt sedan det aktuella tillfället behandlats för efterverkningarna av att ha blivit utsatt för en våldtäkt.

sammantaget finner tingsrätten därför att tilltro skall sättas till målsägandens uppgifter om hur hon med våld och hot om våld tvingats till tre samlag av AH. hennes uppgifter har vunnit stöd av vittnesuppgifterna och journalanteckningarna och överiga omständigheter medan AHs uppgifter är så osannolika att de skall lämnas därhän. tingsrätten anser därför att det är ställt utom allt rimligt tvivel att AH uppsåtligt har betått den åtalade gärningen. han skall därför fällas till ansvar för våldtäkt.

påföljdsfrågan.

det brott som AH har gjort sig skyldig till har ett mycket högt straffvärde. på grund därav finns det, trots att AH enligt den gjorda personutredningen är i behov av vård för sitt narkotikamissbruk, inte förutsättningar att döma till annan påföljd än fängelse. vid straffmätningen beaktar tingsrätten att det varit fråga om tre penetreringar och att det våld som utövats inte har varit ringa. det finns inte anledning att i nedsättande riktning beakta att flera år gått sedan gärningen begicks.

frihetsberövande.

för våldtäkt är inte föreskrivet lindrigare straff än två år. då det inte är uppenbart att skäl till häktning saknas skall med hänsyn till att han dömts till ett långt fängelsestraff AH kvarbli i häktet intill dess att domen vunnit laga kraft mot honom i ansvarsdelen."

påföljd: fängelse 2 år och 8 månader"

så där ja, nu de här kommande dagarna blir nog mitt badrum färdigmålad. lite stressigt, för imorn ska de komma och inspektera lägenheten... och jajo, kranarna är ju bortskruvade just nu. knas.

fick väl iallafall ihop några papperskassar med kläder, böcker, filmer, tidningar och nagellack till kvinnohemmet. fast jag var ego och norpade den glittriga tröjan efter annica... men den glittrade ju =/

och galet kallt är det idag, trots att termometern står på 16 grader...
köpte iallafall jordnötssås :) yes! hoppas den är supergod nu, för jag ska proväta den snart... sen köpte jag ett neonrosa gummiarmband med gummnitar. höll på att råka snatta det, eftersom jag satte på mig det i affären, men jag kom på det medan jag packade varor att jag för 17 inte hade betalat det..
så köpte jag en sån där boll. hmm, vad de nu heter... som man har när man tränar. som man kan sitta på och ja, göra rygglyft på och allt möjligt. för min tränare på gymmet sa att det var det bästa hjälpmedlet man kunde ha. och jag har ju så kass hållning att jag snart är puckelryggig, så det kanske kan vara värt ett försök. hmm... när man nu orkar ta tag i det...

och så tittade jag på kristallkronor, för jag vill ha en. helst en röd, men det är eg inte så noga... men ja, jag köpte iallafall ingen... sen tror jag inte att jag köpte något särskilt kul, men kanske att vi åker till ikea nu, medan färgen torkar :))))) i löv ajkia

männen, kärleken? okej, jag ska inte hetsa nå mer egentligen, men ja... om jag frågar "är du förälskad i nån, så där att du tänker på den innan du somnar och pirr i magen och du vet?" och jag får till svar "ibland tänker jag på dig, ibland på något annaT", så helt ärligt förväntar jag mig inte att man 3 dagar senare ska ha gått och blivit tillsammans med någon annan. inte så att jag tror att nån som säger så är vrålkär i mig, absolut inte, men jag förväntar mig att han åtminstone ska fatta varför jag blir sne och inte säga saker som "jag har iallafall inte fört dig bakom ljuset"... "jag har inte ljugit, men det är väl bekvämt för dig att påstå det"... "jag förstår faktiskt inte varför du är sårad"... "du ställer hårdare och fler krav på mig än vad en flickvän skulle göra"... nä, jag ställer bara det kravet på folk. på alla. att man ska bete sig med på ett sätt som visar en gnutta mänsklighet. tydligen något som är mycket svårt för män. (utom fb ;))

nåja, eftersom vi inte har kontakt längre, så ska jag som sagt var inte hetsa om det nå mer. eller älta det... jag har annat för mig.

och så här. jag drömmer verkligen asofta att jag och dennis är kära i varandra. och att vi blir så där tillsammans i smyg och det är mycket hålla händerna och puttinutt. jag undrar liksom så varför. för nej, jag är inte undermedvetet kär i dennis, haha. jag menar, jag har inget emot honom, han är trevlig, man gillar honom, men det så är det väl för alla liksom?! men nu så i natt så drömde jag igen att vi höll i handen och puttinuttade.. och ja, han blev svartsjuk när jag frågade vart dregen bodde... för av nån anledning ville min pappa hälsa på dregen. vidare så var man tvungen att föranmäla sitt intresse för att komma in på netto på lördagar. och den här gången var anledningen till att vi smög att leia var med i drömmen, men det brukar vara olika anledningar. men jag är rätt nyfiken på vad den betyder. allt. men kanske mest varför jag drömmer så ofta om honom, vad han står för...

och så har vi några kassar för att lämna kläder till hemlösa oxå. får se om vi hinner det imorn, eller om det får stå här tills nästa gång de kommer. förhoppningsvis hinner jag ner till lund nu i oktober oxå :) för jag vill, jag vill, jag vill :)

är förresten klar med julklappar till leia oxå.

puss och kram :)


Andra bloggar om: , , , , , , ,

en gås som förgås är ingen lugn gås

saker gjorda: rensat och sorterat kläder, handlat på second hand för 15 kr, fotat, fikat
alkoholintag: kaffe, té, vatten
dagens fråga: undra om linda rosings mamma verkligen är stolt över henne?
dagens låt: h&m-reklamen. klassisk depeche
dagens känsla: så otroligt sårad, det är galet
dagens citat: dialog mellan mig och mammas väninna*


* - vad duktig du är på att baka. tycker du att det är kul? är det nåt du skulle vilja jobba med?
- nä, det är mest att jag försöker gottgöra vilken jobbig tonåring jag var. så de är bakade med dåligt samvete.


männen, kärleken? men gosh, alltså, man dör ju över carl-einar häckner. humor, intelligens, kropp och charm i ett och samma paket. sorry, men... yummie down on this.
annars så, la la la, jodå, har bett honom lämna mig ifred, tror inte att det är något han egentligen vill, eller nu kanske han vill det eftersom jag sa det där att det ska bli spännande att se hur hans relation kommer funka nu när jag inte är med där och bekräftar. så nu tyckte han nog att jag var självgod, men jaha?! jag tror på det, jag tror att min bekräftelse, tyvärr den negativa, är så jävla viktig för dessa killar att de inte bara kan låta mig vara. för nåt är det ju som får H och J att bete sig som de har gjort. när de ändå så inte vill ha mig. men de måste ju vara där och peta... jaja... det är mattias som bryter mot mönstret; att vara konstig och fortfarande påstå att han var kär i mig. jaja.

ska jag fortsätta vara självgod så vet jag att han tycker om mig och hellre hade sett en annan lösning, men ska jag sitta där och känna mig förnedrad och vara glad för hans skull samtidigt?
"men skit i det, sluta känn dig förnedrad, du vet ju vid det här laget hurdan jag är, så skit i det och gå vidare"
jaha, men han vet ju vid det här laget hurdan jag är och ändå gör han saker som sårar mig om och om igen och fortfarande hävdar han att han inte gör det med flit eller får kickar av det. men då är det ju märkligt att mönstret upprepar sig. för som sagt, han vet ju lika väl hur jag är. så varför är det jag som ska ändra mig, när sanningen är att om det vore han som ändrade sig så skulle han ju ändra sig till det bättre.

jaja, skitsamma. fan vad jag ältar om det här då, haha. jaja, det är sista gången.

alltså, jag har suttit och tittat på bilder från sent 60tal och tidigt 70tal. och vilken vacker mamma jag har... och mormor... min mormor har alltså klass. dessutom var hon störtcool och sa alltid att hon var snyggare än alla andra. av tex hennes tusen syskon och så. hon är lite min idol. synd att  hon dog innan jag hunnit blivit vuxen och insett hur mycket vi hade kunnat haft gemensamt...

drömmar: ok, upprepar det inte, eftersom det står i mitt senaste inlägg på helgon. men jag måste komma ihåg att ta reda på vad gäss betyder i drömmar. helst aggressiva gäss. jag har hört nån gång att när man blir jagad så blir man som jagad av sig själv. dum som en gås?????

borde gå och sova nu, jag vet det... men det känns som att jag har fått lite energi tillbaks nu, när jag hållit igång hela dagen idag... hoppas det håller i sig och jag får väck grejer hemma oxå... skulle verkligen behöva sortera kvitton och garantier. det kan ju vara rätt skönt om man har dem på rätt plats så att säga... ja, sen har jag tusen andra saker att sortera då... men, men...

påtal om ingenting så passar jag sjukt dåligt i jeans.

och jag tänker dra kopior på domen och göra nåt konstverk av. det är iallafall min plan. om den då inte ändras i hovrätten. men jag vill rama in den. kanske sjukt, men så är det.

och i det här huset finns allt.
- mamma, du råkar inte ha en typ grön gympapåse eller nåt sånt?
- jo.

skitskönt förresten. jag åkte hit med en tygkasse innehållande en vattenflaska, ett par extra glasögon, en tandborste, linser med tillbehör, en bok, garn och en virknål, samt dagens tidningar. dvs ingenting. för jag har en garderob här hemma oxå... iofs bara fulkläder, men jaha? som att det gör nåt då...

nä, puss och kram på er...min hatt är rund och saknar kanter

saker gjorda: kokat lingonsylt, håller på att baka bröd
alkoholintag: vinbärssaft
dagens fråga: la la la la?
dagens låt: never let it go - afrodite, om den nu heter så
dagens känsla: så otroligt sårad
dagens citat: "jag har inte använt bh sen jag slutade amma" kikki danielsson. but why?nå, jag har kommit på att det lär ju vara smartast att lämna in sin överklagan sista dagen, för då hinner ju inte åklagaren lämna in någon samöverklagan och man riskerar inget högre straff. så jag får nog vänta tills den 3e oktober med den infon. så jäkla jobbigt. och att hela tiden hoppas hoppas, trots att man liksom vet att det blir en rättegång till. en jobbigare och mer "strikt" rättegång dessutom. en mer, för mig, nervös rättegång. och så kan jag inte bara släppa det utan det finns där i bakhuvudet hela tiden.

med den här datorn sitter jag så långt från skärmen att jag måste ha glasögon på mig när jag skriver... för att se nåt. galet.

männen, kärleken? trodde att vampyrer var erotiskt vackra, men tydligen består världen mest av energivampyrer. förutom det där äckliga avsnittet av arkiv x som handlade om en fettvampyr. uääää. jag kollade aldrig på det när det började gå. är inget scifi-fan. men folk tjatade ju så om det så jag tänkte att jag ger det en chans. då var det fettvampyren och jag höll på att kräkas. nån vecka senare tänkte jag att jag ger det ännu en chans då var det om någon incestinavelsfamilj som var skitäckliga. fyfan. uääää.

nåja, män och kärlek. vad säga. det är så otroligt trivialt egentligen. men varför säger man att man vill ge mig mycket mer utrymme? varför säger man att man tycker om mig? varför säger man att man inte vill ha en relation med den här personen, vi kan kalla henne embla, men att man ser en kreativ vänskap framför sig? varför säger man att det embryo av känslor man har för henne inte är så stort eller viktigt? för att sen några dagar senare säga att nu är det dags. nu är vi ihop. nu är det seriöst. men jaha? som om man inte visste det på en gång då, vart det barkade. eller är det så att det blir seriöst på 20 sek varje gång? skitsamma. nu har jag dragit mig ur iallafall. fattar liksom inte att man ens orkar låta mig gå igenom dessa lögner igen. en gång till. och här sitter jag och får hela tiden höra "jag har inga skyldigheter gentemot dig". varje man använder de orden emot mig. men förlåt för att jag trodde att tex J älskade mig när han sa att han gjorde det. men nä, ingen i hela världen har några skyldigheter mot mig och jag får inte tycka nånting eller ha en åsikt. så vet du vad? jag tar mig ur hans liv nu.

nå, utan att vara självgod. men jag vet att han tycker om mig. det är klart. jag kan ju få folk att må bra med min omtanke och förmåga att bekräfta, ge bekräftelse. konstant. och så finns jag ju alltid där.
och inte för att jag vill vara egoistisk, men vad ger det mig? förutom en känsla av att jag inte kan lita på honom för fem öre. nä, kass vänskap. destruktiv vänskap.
och jag orkar inte vara den som alltid ska förstå "han har asperger, då fattar man inte ditten och datten." nähä, måste man vara ett as för det? och måste jag tolerera det? nåja, nog om det dravlet.

som audrey tautou här vill jag klippa mig. ja, för den som inte vet. hon den mörka.

har en deg på jäsning. har haft i quinoa, tror jag det stavas. det är iallafall bra om man har högt kolestorol, eftersom det tar med kolestorolet ut ur kroppen. och min mamma har ju det, så... och så har jag haft i fänkål och lingon. så vi får väl se vad det blir. bakar utan recept kan man säga. jo.

men ja, nu ska jag väl ta och diska lite syltburkar så att jag kan ösa upp sylten...

200 personer röstade visst på unika partiet och linda rosing. om jag inte sagt det redan. då vet man.pyssel jag och pyssel du och

saker gjorda: plockat lingon, virkat, köpt thaimat
alkoholintag: kanske är det för att jag har druckit varm choklad som jag är arg...
dagens fråga: la la la la?
dagens låt:  marit bergman spelade på tv:n idag. det är väl den enda musik jag har hört
dagens känsla: så otroligt sårad
dagens citat: "jag har inte gjort dig nåt" nähä, varför gråter jag nu då?


vi plockade 30 liter lingon idag. jag kanske plockade fyra. men mer behöver jag ju inte för att göra sylt :) jag satt mest på en stubbe och svor över att det inte gick att ta närbilder med mammas kamera. pratade inte alls med lingonen faktiskt. mest med mamma. men ja, hon sa att jag var en förtjusande människa. och även om det råder helt delade åsikter om det just nu, så är det hennes. åsikt.

så här är det. jag tror inte längre att jag kan känna empati eller sympati om jag inte tycker väldigt mycket om nån. när den här tjejen dog och jag berättade det för mimo och han sa "ja, hon har inte haft det lätt" så blev jag sur/sårad, för att han lägger empati på henne, men inte kan lägga det på mig, som haft honom som en plågoande i mitt liv så länge och som har sagt de hemskaste saker man kan höra till mig, om mig, samt allt annat, våldtäkten osv osv. totalt egoistisk reaktion från min sida, med andra ord.

och hemsk. så jag frågade hur jag skulle sluta vara en sån hemsk människa. för jag tycker inte särskilt mycket om mig själv när jag är så här. jag är ju den som förut trodde att man kunde förändra världen genom små ringar på vattnet. dvs, att jag är snäll mot en person, så är den snäll mot en osv osv...

och nu så sitter jag här och bölar igen, över något annat förvisso. skitsamma, bara jag slipper bli påmind om hur lite jag är värd hela tiden, så löser det nog sig. och jo, det är tråkigt när folk dör. självklart.

imorn ska jag ner på stan. såg ett par skor jag har i fönstret i en butik här, så jag måste kolla om de är dyrare el billigare här. sen såg jag en tio kronorsaffär och en pärlbutik. jag tänker börja göra egna smycken. tror jag liksom. som att jag orkar. jag tycker inte ens det är fint med pärlor på smycken så där, men, men. jag tror på pyssel.

sen lär jag väl koka sylt oxå. skulle behöva baka matbröd oxå. och komma på nåt man kan använda päron till. för vi har så mycket goda päron, men man kan som inte ha dem till nåt.

jaja, nu ska den här hemska människan lägga sig ner och sova.

puss och kram

männen, kärleken? det jag är ledsen över är att jag inte får plats i hans liv öht. han kan inte bortprioritera någon el något annat för min skull. utan det är alltid jag som ska stå tillbaks, finnas där och plocka fram när han har tråkigt och ingen annan finns där för att leka med honom. det här att han inte kom ihåg vilken dag rättegången min var. men frågar samma dag via msn "är inte rättegången nu i krokarna då?" men går därifrån på en gång med ett "Nä, nu ska jag sova hej då" trots att jag satt där i andra änden.... jag kanske är fånig, men gör man så? drar man tunga ämnen och sen drar därifrån? som att man skiter stenhårt i det. och sen glömma bort. att han inte ens kan svara på mitt sms om text-tv:n och min förövare. jo, det här är viktiga saker för mig. bara för mig. jag vet, men ändå. då kan man väl skicka en bekräftelse att man har läst det?! särskilt när man berättar att man iallafall skickar 100 sms i månaden till andra... så fick jag "jag hade en stressig dag"... jaha, vad fan hade inte jag då`? ska jag tycka synd om honom....

och så här är det alltid. visst, mina saker kanske är fåniga, jag vet det. men ska jag liksom alltid rycka på axlarna och tänka "skitsamma" och gå vidare. och nu när jag sitter där i telefon med honom och han vet att han har sårat mig och någon annan ringer på den andra telefonen. då tar han det samtalet? och sen när jag förklarar att en normal och snäll kille hade lyft luren och sagt till den andra personen att han skulle ringa upp snart... och då fick jag till svar "jag är inte din dadda, var som folk"...
och jo, visst har han oxå rätt, men jag är ju som i den sits jag är mellan svek och påbyggnad och efter det man gjort mig kan man som inte begära att få fortsätta bete sig hur som, då krävs lite extra ansträngning om jag ska börja lita på igen...

nå, hur som är han sur och jag är sur och så var vi där igen. när jag ber honom att lämna mig i fred och låta mig vara... och man vet att det bara är att lägga ner alltihop... så har det varit varje gång. för tusende gången nu säkert. och ändå tycker vi så mycket om varandra, som vi gör. ja, han säger iallafall att han tycker om mig, men ja, vi når ju inte fram till varandra, så...

jag funderade på päronmuffins. men jag var mer ute efter nåt som höll utanför frysen.. hmm...


jag är en sån man skäms över

saker gjorda: åkt buss, nästan virkat en grytlapp, ätit ägg
alkoholintag: tror egentligen att jag skulle behöva en kopp kaffe nu, och lugna nerverna
dagens fråga: i den här sabla kommunen fick ny demokrati ett mandat, fast de har som ingen representant här, vad händer då liksom?
dagens låt: dein küss
dagens känsla: labil, sårad, besviken, trött, förbannad
dagens citat: "som förälder är det fel att favorisera bland sina barn"... men dr phil, vad ska man då kämpa för om det inte är för att vara nr 1?JAG ÄR EN SÅDAN MAN SKÄMS ÖVER. nu har jag identifierat känslan jag bär med mig och nog alltid har gjort. den där rädslan som besannas om och om igen.


männen, kärleken? som ovan. jag behöver offentlig bekräftelse. jag är så trött på att alltid vara den man smusslar med. nu vet jag det. nu har jag insett varför det var så kränkande alltihop. ja, bortsett från de uppenbara orsakerna. de lämnar mig med känslan att de skäms över mig. och om de inte skäms så förnekar de mig iallafall... som sagt, jag vill ha någon som med stolthet skriker ut inför hela världen överallt att han älskar och dyrkar mig.


för jag är en sån där man skäms för.


oj, vad jag saknar mitt hem. det här var inte alls mysigt. och inte fick jag domen idag heller, så att jag fick läsa lite vad som stod. och fick lite bekräftelse där... lite upprättelse.

labilö.

om jag är besviken på valutgången. svar: ja. men jag undrar varför alla refererar till journalistkåren som vänstervridna eller sosselojala... jag tycker snarare att det är tvärt om... men jag måste ha missat nåt. tror förövrigt inte att den här folkpatrietskandalen var planterad nyhet, med tanke på att det fanns ett utomstående företag inblandat. men, men... (planterad nyhet är när man vet om nånting, men släpper det inte förrän det gör som mest skada. eller när det hjälper en att uppnå ett visst syfte. eller ja, ser till att det skrivs om. som tex mona sahlin och hennes toblerone...)

att sverige demokraterna plockar 2,8 procent av rösterna får mig bara att skämmas över sverige, ha. där får ni igen!! jag skäms över er!! hehe.... jag hörde nåt om att det var 1,4 miljoner som inte gick och röstade och då skäms jag ännu mer. om det nu stämmer.

jaja. jag är en sån man viskar till att man tycker om, fast bara i mörka hörn, så att ingen annan vet om.det knastrar under din säng bambu

saker gjorda: deckat
alkoholintag: hittade apelsinmer som jag hade glömt att jag köpt :)
dagens fråga: hur ska valet sluta då mån tro?
dagens låt: hon gör mig galen - ulf lundell. alla borde lyssna på den här, för den är underbar
dagens känsla: oförskämt trött
dagens citat: "bajas" som är ett av mina och Js ord. ett eget språk liksom. jaja.fi tror att de ska få 13% av rösterna nu i valet. nu har inte jag sett nåt av valvakan, så jag vet inte hur de ligger till, men jag kände att jag skulle bli mäkta förvånad om de ens tog sig över 4%-gränsen, men, men... kanske borde gå och ta mig en titt hur det går... jaja...

drömmer så konstiga drömmar om nätterna. här om natten drömde jag att jag hade 4 st brödrostar. en i aluminium, en röd, en som såg ut som en transistorradio och en bara vit. och så pyrde de i dem hela tiden, trots att jag drog ut sladdarna. och en slängde jag ut innan jag såg att det brann i den, så jag var tvungen att springa och ösa vatten i dem hela tiden. men vattnet dunstade bort, eftersom de var så varma, så jag fick springa runt där. samtidigt var jag jagad av en nazist vars bror tagit livet av sig och som skyllde på mig och samtidigt var jag tvungen att försöka hitta den brödrosten som jag kastat ut...

jag vet att vatten symboliserar känslor, men jag är iallafall lite nyfiken på vad den betyder... och jo, egentligen borde man ju skriva ner alla sina drömmar. särskilt som det varit de senaste åren för mig att jag alltid drömmer så intensivt och mycket...

männen, kärleken? jag känner hur det är dags att fly igen. så där att jag aldrig någonsin vill känna nåt igen. aldrig någonsin. jo, jag har vandrat längs minnesstigen och sett hur misslyckat allt varit. alltid. alla gånger. inget äkta någonstans. bara män och deras egon.

nå, har som sagt inte gjort ett dugg idag, bara somnat på soffan hela tiden. helt utmattad. bara att leva tär för mycket på en. men ja, min psykolog pratade om hur min inre styrka gjorde att jag klarade av rättegången så bra. jag vet inte. men inre styrka är någonting vackert. någonting jag vill ha iallafall. så har vi pratat om de här suicidala tendenserna och att jag aldrig lyckas hitta rätt tillfälle för att slå till. det kanske är bra att saker kommer ivägen och förstör planerna, jag vet inte.

bla bla bla. får nog ge mig nu. tycker inte om att gråta.

puss och kram


om man skulle ta och bilda ett parti då

saker gjorda: sovit, diskat, plockat ihop grejer, glott på will och grace
alkoholintag: jag har slut på festis, så nu sitter jag uttorkad
dagens fråga: varför finns det vissa som ger en energi och vissa som stjäl den?
dagens låt: reamonn - josephine
dagens känsla: det knakar i ryggen, skulle nog behöva massage. japp, det är dagens känsla, jag lovar
dagens citat: "skickar ni med ett tält då, så jag har nånstans att bo, för det där är lika mycket som jag betalar i hyra" säger K till csn när de vill att hon ska betala 3500 i månaden i återbetalning. men nix, sån tjänster höll de inte med.har plockat ihop grejer som jag ska lämna till ett kvinnohem. hit.  lite videoband, böcker, kläder, hårspray, skivor och sånt jag bara har men inte använder. ska hem till ma och pa och gräva oxå. tänkte plocka ur smycken och kanske lite mer ungdomsböcker. iochförsig kan väl 13åringar läsa strindberg, men iallafall...

har inte varit utanför dörren idag och jag har förstått på folks reaktioner att det är en skam. tydligen jättefint höstväder ute, men, men. justjäklars. måste hänga tvätten.

männen, kärleken? fan, utan att svära, man skulle ju vilja bli uppvaktad lite. behöver inte vara så där överdrivet, men några söta sms eller kanske en sång skriven till en... ett vykort eller så... men ja, gör folk sånt nu för tiden? tycker alla är så sexfixerade. inget fel med det, folk får göra vad de vill och vara hur de vill så länge det inte drabbar mig, men iallafall...

hoppas på att jag får domen på posten imorn. för jag tänkte dra till bergslagen och plocka lingon. som sagt. sen är jag i valet och kvalet om jag ska ändra tid hos R, så att jag följer med till lund när brorsan nu flyttar ner den 1a. kanske finns massa kul att shoppa i lund. förlåt, men jag är lite shoppinggalen.

fick iallafall svar från folksam att de håller på att räkna ut min förlorade inkomst, så det där förskottet jag fick var bara för att de skulle slänga ut det innan rättegången. så kan det gå.

öppnade en ny affär här i förorten. med sminkmärken jag aldrig har hört talas om. nåja, handlade man för en hundring fick man ett nagellack på köpet. kom på att jag ska gå runt till lite affärer och tigga parfymprover och skicka med till det här hemmet. varför inte liksom. hur jag nu ska hinna det innan den 25e när jag ska dit... men jag kanske kan ta min packning och gå runt innan jag åker... får väl låta bli att ta med mig nåt hem...

tyckte förresten att rochics blogg var lite skön att läsa..

försöker förresten hitta ett ex till av rosario är död, tänkte ge den till U, eftersom han är så snäll hela tiden och vill ge mig mat, även om jag aldrig dyker upp.

nä, nu måste jag nog slänga i mig lite vatten.

puss och kram

tha irritajting stuff

saker gjorda: sovit, handlat, sett på will och grace
alkoholintag: jag ar en festis
dagens fråga: vad blir du irriterad på?
dagens låt: eye of the tiger... but why?? hjälp mig.
dagens känsla: men trött då
dagens citat: "stupid head"
ok, saker jag blir irriterad på:

- när kassören på ica kommenterar vad man handlar.
- folk som inte har telefonsvarare. varför har man inte telefonsvarare? hur ska man få tag på folk när de inte har telefonsvarare?
- "hustomtar" som inte gör det man ber om. jag har bett att få mitt förnamn bortplockat från listan i porten flera gånger. gör det då!
- microvågsugnar om piper fler än en gång när de är klara.
- folk som stjäl cyklar
- folk som stjäl mobiler. om man nu snor en mobiltelefon kan man iallafall vara så rolig att man har den igång och svarar oförskämt på de sms som trillar in...
- när man frågar något i en affär eller liknande, som har med service att göra och får svaret "jag vet inte". nähä, ta reda på det då.
- folk som frågar efter saker i tex forum istället för att använda google.
- folk som frågar vad ett ord betyder istället för att slå upp det.
- att filmer som herbie, kan få mig att böla bara för att bilfan blir mobbad. och då har jag bara sett den sekvensen.
- grannar med dålig musiksmak

jaja, listan kan säkert göras längre.

jag har spindelnät i två av mina blommor. tydligen odlar jag sådana där små röda spindlar? vad gör man åt det? jag provade spraya ner blommorna med såpavatten nu, men jag vet inte om det är bra eller dåligt. dumma spindlar.

saker som irriterar min mamma är när datorn är seg och det tar lång tid att ta fram grejer. och ja, det tror jag alla skriver under på...

männen, kärleken? det är väl inte så mycket mer med det.


ett utkast är ett utkast

saker gjorda: träffat R, sovit
alkoholintag: jag ar en festis
dagens fråga: skicka tillbaks eller läsa?
dagens låt: lars winnerbäck - en svår och jobbig grej
dagens känsla: men trött då
dagens citat: får bli ett test** "Du skulle kunna ta moderatledaren Fredrik Reinfeldts plats imorgon dag! Lika som bär är en underdrift.
Du är en hängiven person som följer dina ideal med stor noggrannhet. Du är van att leda och styr gärna upp situationer. Familjen och privatlivet har en central plats i ditt liv, men du skulle inte låta det drabba ditt arbete. Kvalitet och ordning är nyckelord." testet 
jag vill vara ohly ju!!!!

jaja, jag har redan röstat. det är rätt skönt när de vill sticka reklam i händerna på mig. frågan är om jag ska skicka tillbaks sverige demokraternas info till avsändaren, eller om jag ska öppna kuvertet och läsa vad som står där i...

och som vanligt är det jobbiga med kort hår att det blir någon stig-helmer effekt när man sovit, så att man på morgonen får stå och slå ner håret...

männen, kärleken? jag vet inte vad jag ska säga om det. han har en speciell plats i mitt hjärta. för alltid, men jag har lagt ner det där. han söker kärleken på annat håll och jag får oxå börja göra det. men det är iallafall på den nivån att vi är snälla mot varandra nu. tror jag börjar inse att jag faktiskt har en stor plats i hans liv och att det räcker så.

den 2a oktober är sista dagen för honom att lämna in en överklagan. so it's not over yet.

och så berättade jag för min psykolog idag att jag pratade med lingonen när jag plockar dem. hon tyckte att det var sunt. undra om hon verkligen är psykolog?! haha.

men det är så, jag har ett sjukt behov av att prata. ibland tröttar jag ut folk så att de bara reser på sig och går. så är det =/

missoni, 210 dollar

missoni, 210 dollar. måste ju ha med något vackert idag oxå...

köpte egna skor här om dagen, förresten... ska minsann ta kort på dem nu.

skor

fast ja, det ska ju naturligtvis vara rosa skosnören i... men jag är 32 jag lovar... även 32åringar får ha basketkängor med rosa...

tror jag är 32 iallafall... nu har minnet svikit oxå, haha...

jaha, fan, så trodde jag att allt är bra. och så blir jag ledsen. men jaha, gå och fika med henne för fan då. spelar ingen roll att du säger att du tycker om mig ändå. det gör ont. ont. ont. varför har inte jag så där lätt att bara gå vidare, som alla andra? så var man ledsen. över nåt man inte får vara ledsen över. och som är rätt jävla fånigt att vara ledsen över. och det är svårt att förklara. för det är inte bara "hon" utan det är mer att han ger mig "utskällningar" när jag går och fikar, för det är sååå fjollträskigt osv. men för henne kan han göra det. och för linnea. men för mig skulle han aldrig. jaja, ni ser hur sjukt jag resonerar. jag ska väl sköta mitt eget liv och skita i andras

jaja, vem bryr sig.

ska nog äta lite varma koppen, har bara ätit frukost idag. fast jag kan tala om att varma koppen är dåligt. det innehåller natriumglutamat. som är en steroid. och smakförstärkare. som är ja, dålig. och detta vet jag trots att jag missade du är vad du äter idag :(

puss och kram!!

jodå, men jag lovar, jag ska skicka in en bok innan den 1a oktober. eh. för så är det. jag ska bara skriva den först.


jag tror att det var eddie meduza som väckte mig idag

saker gjorda: vaknat, sovit, vaknat, sovit
alkoholintag: jag ar en festis
dagens fråga: det är inte meningen att 1,2 miljoner svenskar som laddar ner från nätet ska känna sig som kriminella, men det finns ingen avkriminalisering i tanken. jag hänger inte med på det riktigt?
dagens låt: ja e flintis
dagens känsla: men trött då
dagens citat: "det ska iallafall inte vara busan eller nåt sånt namn" meh, mitt marsvin hette busan.tror jag vaknade av ett sms vid 6 snåret. ännu mer att telefonen ringde halv sju. ännu mer av att den ringde kanske halv åtta och sen vid tio och sen vid elva och sen fick jag sova på riktigt till efter 3 eller nåt sånt. så kan det gå.

männen, kärleken? dejtar andra eller inte, jag fick ett jättefint mail idag och jag vill faktiskt försvinna in i den famnen ett tag, hur fånigt det än är.

borde gå ut och gå, men jag är helt slut i kroppen. pratade med brorsan, han var helt tagen av gårdagen.

såg ett program på tv:n igår. kommer inte ihåg vad det hette... drömsamhället kanske. det är rätt komiskt, eller tragiskt, att man använt som motivering att kvinnor inte ska rösta för att de är för dumma. "titta vilken fin kvinna, alla hennes mått kan du få av hennes agent, ja, utom det på hjärnan, men det är väl ingen intresserad av heller".

det kommer att bli en civilrättegång gällande skadestånden och allt sånt, men rimligtvis behöver inte jag delta då, om inte folksam vill det förstås. måste höra av mig till dem oxå. för det stod att jag fått bla bla så mycket i förskott för förlorad arbetsinkomst, men jag saknar fortfarande det sen dec till nu... men det är så jävla drygt att tjata om pengar, för det känns så krasst, även om det är min fulla rätt.

håller på att måla om badrummet i knallgrönt. än så länge är det bara halva som är färdigt. för jag målar inte, det är pappa. hehe. men hur som så kan jag ju inte släpa ut badkaret själv, så att... jag är nog rätt ohändig, ja, jag erkänner. men jag tycker att det blir fint i allafall. nu ska jag bara försöka få energi till att styra upp det där inne med allt krafs som finns där. vet inte riktigt när, för imorn ska jag till tandläkaren, rotfyllningsexperten och på torsdag ska jag poströsta och träffa R och sen funderar jag på att åka till Linde och plocka lingon och göra lingonsylt i helgen... skulle vilja följa med till lund och kolla på lägenheter med bror på torsdag egentligen, men det är nog bättre för min stress om jag träffar R.

och så skulle jag behöva ta mig till en naprapat. om jag nu ska vara pensionär och gnälla över krämpor. men bortsett från ryggen så är det så att jag har för korta käkmuskler så det knakar när jag tuggar och jag misstänker att det inte är så bra. skulle vilja hitta helena fredriksson. tror jag att hon heter. för hon är så otroligt grymt bra.

och så borde jag boka tid för rosenterapi. bara för att prova på.

och så ska jag kolla upp fotokurs som jag och B tänkte gå. vore jättekul att göra nåt med henne så där bara en helg.

hur det är annars då? jo, jag tänker på skor... kanske dags för mästaren inom konst då. manolo blahnik.

manolo blahnik, 830 dollar

830 dollar, men de här är klassiker. och underbara.

manolo blahnik 410 dollar
leoparder är konst. oxå.  410 dollar.

manolo blahnik 420 dollar

420 dollar och sååå vackert. man kan bara sitta och titta.

angående gårdagen, så det är lite speciellt med domar i våldtäktsmål. för tack vare media och det man läser har man noll koll. och ja, givetvis tack vare det som sker i världen oxå. för vissa tycker att hans två år och åtta månader är rätt långt och en del tycker ju att det är alldeles för kort. nu tror jag att straffsatsen ligger mellan 2-6 år, men jag är lite osäker. 2 år är iallafall minimum. fast det är ju aldrig någonting som hindrar att rätten finner mildrande omständigheter. som den där 66åringen. pedofilen, som fick två månader bara. för att det stått så mycket i pressen om det och det hade varit så psykiskt påfrestande för den stackars karln. jojo. nu var det här '93 tror jag. förvisso. och han är död nu. men vad säger man? så kan det gå?

" En typisk gris ser rosa ut och har två hål i nosen.

        PAULINE 6 ÅR "

nå, nu ska jag sysselsätta mig med min favvohobby och glo på will och grace.

puss och kram till alla och tack för ert stöd.
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

jodå, så här är det så att liksom, va.

saker gjorda: varit på rättegång
alkoholintag: köpte festisar på rusta....
dagens fråga: kan det inte bli den 2a oktober nu?
dagens låt: bamselåten
dagens känsla: endorfinerna sprutar.
dagens citat: är en dialog*


*historien är K som fråga mig vad hon ska jobba med. hon vill ha något där hon rör på sig.
- journalist?
- nä, men jag är inte så där påstridig, det är som försäljare. jag skulle inte ens kunna sälja en miljon för en tia...
- tack, jag tar två då'ra....


shit, vad jag och K har blivit lika. hon gillar oxå du är vad du äter och tycker ingenting är roligt. så ja, uppenbarligen skulle jag försöka komma på ett jobb hon kan tänkas vilja jobba med. men det var oxå saker som "shit, kommer du ihåg hon som drack 56 kaffe latte på en vecka?!!" haha, klart att jag gör. hur jävlar hann hon liksom...


ok, rättegången. jag kände inte igen honom, men jag kände igen hans röst. han mötte aldrig min blick. han var rätt smal, kort, blont hår och ett jättestort adamsäpple. och hade ögonbrynen högt uppe i pannan när han försökte se ut som att han inte ljög.
han sa:
att det var ett frivilligt samlag
att han inte hade sett några skador på mig och absolut inte tillfogat mig några
att han åkt från S-förorten kl 3 på natten och varit hemma innan halv fyra.
att han inte upplevt mig som särskilt berusad
att han sagt när han gick därifrån och jag ville att han skulle vänta "nu när jag ser hur du ser ut, så vill jag aldrig mer se dig igen"
att det var omoget sagt av honom, men han ville inte ha mer med mig att göra och att han inte alls tyckte att jag var en ful kvinna
att jag hade långt, urtvättat svart hår
att vi hade flirtat i tunnelbanan och åkt till N-förort
att det var en stark passion som fått oss att ha samlag utomhus

min respons på det. att åka från S-förorten och gå dit han bodde då(ja, jag har kollat på hitta.se) tar mer en en halvtimme det. om han haft samlag med mig dessutom finns det inte en suck.

att om vi flirtat på tunnelbanan, skulle vi ju båda ha klivit av vid min hållplats, eftersom den är närmre för både mig och honom. vilket innebär att jag misstänker att jag sov på tunnelbanan, annars skulle jag ju ha klivit av där jag bor och av den anledningen misstänker jag att han faktiskt förföljde mig.

att "urtvättat svart hår", var direkt hämtat ur min egen utsaga. vilken kille säger sånt liksom? som inte är frisör. så, som åklagaren påpekade, hela hans historia var en efterkonstruktion baserat på information han tagit del av vart eftersom, och då förvrängt.

passion? buskarna är alltså skittäta, så de gick ju sönder av vårt slagsmål och åbäkande och jag blev sönderriven lite överallt. hmm, kanske inte då... särskilt inte när vi båda inte bor så långt därifrån...

det där han sa sig ha sagt, har han naturligtvis aldrig sagt, eftersom jag inte gärna ber en våldtäktsman stanna kvar. vilket jag tror hans advokat eller någon annan har sagt till honom att säga för att skapa ett hämndmotiv. likaså det där med tiden, eftersom det då blir ett tidsglapp i min historia, eftersom jag säger att våldtäkten tog slut vid 5tiden. oxå något jag tror att någon sagt till honom att säga. eller ja, alternativet är att han faktiskt har koll på hur man ska ljuga och om vad, med tanke på att han hade ett 11år långt register. eller hur man nu säger. började sin kriminella bana för 11 år sen.

så; nu till berusningen. hans advokat hävdade ju då helt plötsligt i sin slutplädering att jag var kraftigt berusad, att jag inte var tillförlitlig eftersom jag hade minnesluckor och sagt en sak då och en annan då osv, samt att jag gjort en slutsats av när jag kommit hem,  pga att jag räknat ut tid det tar att ta sig hem till mig osv... men om hans klient nu var tillförlitlig så är det ju så att jag var knappt berusad. inte kraftigt.

hans advokats försvar var ju då; naturligtvis tidsglappet; att hans klient hade inte sett några skador och det hade ju gått lång tid från det att vi skildes tills det att jag sa. osv. och att mina skador kunde ha tillkommit då jag ramlade av berusning och av besvikelse att min tilltänkte fästman inte ville ha mig. samt att han konstaterade att det här inte tillhörde mitt normala beteende; att ha sex med främmande män och att jag då i besvikelse måste ha inbillat mig att det nog var en våldtäkt iallafall... ungefär...

ok, jag inser det allvarliga i situationen, men det är ändå svårt att inte se det dråpliga oxå. för den här killen satt på behandlingshem när det här skedde. jajamensan, det är en sån kille man drömmer om att ha som fästman. sååå krossad jag blev.

vidare så kan jag säga att hans advokat inte gick särskilt hårt åt mig när han frågad ut mig. han försökte väl lite där med ifall jag trodde att minnesluckorna var pga berusning eller chock och jag svarade att "jag är ingen läkare, hur ska jag veta det? visst kan det vara berusning, men med tanke på att man kan få minnesluckor av trauman och jag inte minns hur jag hamnade i buskarna just, så om någon överfaller mig och släpar in mig, så är ju det ett trauma som då kan leda till minnesförlust... så jag vet inte"

sen frågade han om min kontakt med T, för han ville säkert ha fram nåt smaskigt, men jag sa som det var. han var polare till polare och vi hittade varandra på nätet, visst, men det var ju ingen flirt eller ragg eller nåt sånt. ( jag var ju kär i J då och han, vet inte om han hade flickvän då eller skaffade det sen, T alltså, men hur som...)

och domen klargjordes redan idag. 2 år och 8 månader. åklagaren yrkade minst på 2 år och 6 månader, så jag är nöjd att det blev lite högre. hans advokat yrkade naturligtvis på frigång, eftersom det enligt honom stod ord mot ord, samt att om det skulle falla nån dom så skedde ju det här så länge sen att den skulle mildras pga det och gå under minimumstraffsatsen, alternativt att den här killen skulle få vård mot sitt missbruk istället.

det mest chockartande med den här killen är att han är pappa till en ettårig dotter och att han har sambo.

hans advokat tittade mig aldrig i ögonen när han höll sin plädering om att jag inte hade några skador i underlivet, vilket är vanligt att man har vid överfallsvåldtäkter. vilket min läkare sa att det inte alls var, vilket åklagaren sa att det var det inte alls. men hur som. inte en sekund såg han mig i ögonen när han malde på om hur jag kunde ha ramlat eller att jag var besviken över min förlorade tilltänkte fästman... för jag kände "se mig i ögonen när du sitter och vräker ur dig de där lögnerna".

och normalt brukar det ta en vecka innan domen fastställs. men inte idag och jag tar det som att de ville demonstrera att mildring pga att det var länge sen?! no way, det här bestämmer vi idag serru.
nu kommer han säkerligen att överklaga och tydligen är det så att om det är försvararsidan som lämnar in överklagan så kan man inte få längre straff iallafall. så han har ju inget att förlora. det är bara när åklagaren saminlämnar en överklagan eller ensam lämnar in en överklagan som straffet kan bli längre. och åklagern i mitt fall är ju nöjd. så ja, den här killen har ju inget att förlora på att överklaga. så då blir det ju en rättegång i hovrätten och när man läser tidningarna om våldtäktsfall så är det ju fan rätt ofta de sänker straffen, men, men jag ska låta bli att tänka på det nu och vara glad över att jag är trodd, att någon ger mig upprättelse. jag är glad idag.

annars så var mina darlingar med, min familj och två poliser och tre polisaspiranter. och jag måste säga att jag är glad över det engagemang jag har mött från åklagare, advokat och poliser. till skillnad från den brist jag mötte när detta skedde. de har bara varit bäst. och att poliserna var där idag. vilket engagemang.

annars så, jaha, ska jag visa skor nu då?! nä, jag spar det, till ett mer passande tillfälle...

jag vill säga puss och kram till alla!


Andra bloggar om: ,

dramatik luktar som gammal trafik

saker gjorda: vaknat
alkoholintag: nix
dagens fråga: varför ska det vara så orättvist att man måste kliva ur sängen?
dagens låt: alice cooper
dagens känsla: tröööött, låg
dagens citat: "jag kanske ska ta mig en hutt, så jag blir frisk och tar ett skutt" (mamma)ok, hade en skitjobbig kväll igår, men jag lever. konstigt att någon som ibland får en att se rött kan få en så lugn igen. tack. och jag lever iallafall. överlevde.

ga ga ga

ska visa ett riktigt konstverk;

kenneth cole, 120 dollar

kenneth cole, 120 dollar. helt underbara!

och ja, jag tror kanske att om man vill förstå sig på mig så bör man nog se alla avsnitt av sex and the city. för jag tror att det är fler än jag som känner igen sig i alla neuroser. och jag tror att det är väldigt få som ser det som starka kvinnor som knullar runt. eller att det är det de försöker visa. att de sen bor i våningar som inte existerar i new york eller solar på takterasser som faktiskt inte finns, är en annan sak. utan det är det där att carrie går hem till mr big, när de bara dejtat i 2-3 veckor, är full, spiller vodka över hans golv när hon pratar för att hon är så upprörd att hon bara viftar med glaset. att det hon är upprörd över är att han tog henne till en kinarestaurang dit män tar dejter som de inte vill synas ute med, att han inte presenterade henne för de vänner de mötte. och det är sådant som tar fram en kvinnas galenskap. att känna sig förnekad. själv träffar jag bara sådana som mr big, fast utan rolls roys och pengar då så klart :)

nu måste jag verkligen dammsuga på stört. försöka bli av med röklukten, vilket jag vet inte går, men försöka iallafall. och äta frukost.

min mamma är jättesjuk. så hon vet inte om hon ska följa med. jag har sagt att det inte spelar någon roll, att hon ska göra som hon vill. men naturligtvis vill jag ha henne här. sen är det ju det att de åker hem på måndag kväll, för hon har bokat telefontid med läkaren 8 på tisdag morgon. jag vet inte. antingen går jag i bitar på måndag, eller så tycker jag bara att det är skönt.

min säng är skön.

marc by marc jacobs, 310 dollar

marc by marc jacobs, 310 dollar. mer konst. linjerna. linjerna. och de här skulle jag verkligen, verkligen vilja ha. men det är ju rätt onödigt att beställa skor på nätet, när man inte kan prova. och tyvärr, så ska jag ju ändå så inte gå i smala skor.

jag hoppas att att jag får veta vad han har sagt i förhören idag. det är inte så, men jag är ju som besatt av att få en bild av vad det är för människa, som gör något sånt mot en annan människa. vad som får nån att tycka att han har rätt att kliva in och stampa sönder en annan människas liv.

ont i magen är vad jag har. fast jag säger lacktoss, inte laktåås. iofs är det säkert stress.

tar väl och äter frukost först då.

puss och kram, och ha så kul på alla fester ni ska på ;)
världen är så liten.


Andra bloggar om: , , , , , ,

jag är inte vad jag drömmer

saker gjorda: sovit, träffat R, eh postat delgivningskvittot
alkoholintag: apelsinmer, önskar att jag hade köpt två
dagens fråga: dr diet eller du är vad du äter?
dagens låt: scissor sisters, drömde om scissor sisters, att nån skickat en låt med dem till mig, så de får stå kvar...
dagens känsla: hyperstressad, trött och glömsk
dagens citat: "man kan inte vara så där trött" - tänk om det vore saok, påväg till R ringde min advokat och pratade pengar. bla bla bla. ungefär. men hur som fick jag iallafall veta vad ideell ersättning innebär. var ju bra att lära sig nåt iallafall. nå, jag frågade henne om vad jag skulle göra med kallelsen, vilket var ingenting. så frågade hon om jag postat delgivningskvittot (eftersom jag ringde till henne för nån dag sen och frågade om jag skulle skriva telefonnr, när mitt namn nu är sekretessbelagt) javisst... eh, på väg hem ser jag ett kuvert i väskan. som har legat där ett par dar. hum hum. till saken hör att jag stod utanför posten när min advokat ringde. jaja, bara att gå dit igen då.

och så fick jag ångra att jag inte gick in och köpte kyckling i jordnötssås, för att jag var för lat, för nu måste jag laga mat själv :(

männen, kärleken? puuuust. nä, känner varken män eller kärlek just nu. tycker bara att han är en stor idiot. men, men, hans förlust. stod med en knippe hårsnoddar och tänkte att jag skulle skicka till honom, eftersom jag är korthårig nu och har ett gäng oanvända. för jag tänkte ge till annica ett gäng, sen ringde jag fia i morse och frågade och då behövde inte hon några, så ja, tänkte att jag kunde sprida dem. men va fan ska jag göra det för? slösa bort min omtanke på honom? liksom. skulle han ha gjort nåt för mig? knappast. nä, jag hoppas innerligt att han inte kan säga nåt som provocerar mig till reaktion nu. för jag hoppas att jag är helt färdig med honom nu.

katta ringde i morse oxå. eller haha, hmm, halv två kanske... det var lite roligt. hon ska bli polis. får vi väl... hoppas ;) ska härja mer med henne sen när saker har lagt sig lite.

är så jävla stressad. men på måndag gäller det. och imorn kommer mina föräldrar och bror, och de tar ju knappast bort nån stress, om man säger så... men nu har jag iallafall dammsugit hallen. alltid nåt.
men de kanske hjälper till att måla om badrummet. jag vill ha äppelgrönt. får vi se hur det funkar.

förövrigt tror jag inte att han har dumpat den där tjejen. eller jag vet att han inte har det. hans klor greppar nog tag i henne än och hon ingår i hans stall.

nåja, jag har världens bästa komisar. jag fick skitcoola, vad heter det... fezmaskiner? pez, heter det nog. fez är nog nån i nån tv-serie. en kajsa-anka som ser skitförbannad ut med sin rosa rosett och hörlurar i öronen. och vin och annat. det har varit kryssning. men jag blir så varm av omtanken. att jag får, att jag inte är så där dålig, som han har fått mig att känna mig, utan att det finns folk som tycker om mig.

imorn gäller det att komma ihåg och ringa och gå ur bokklubbarna. gick ju med i en för att få boken "du är vad du äter" oxå. och plaza magazine har äntligen svarat. fast jag var tvungen att skicka 2 mail. som prenumerant kan man få köpa deras sketna dvd för 30 spänn. misstänker att det är 29 i porto då oxå. för tidningen i affären kostar ju 59. jaja, där månar man om prenumeranterna... stick, värdelösa tidning. haha, jag har ju nya kompisar i allas veckotidning ;))) så oglamouröst, men jag har ju mina mode och skor-böcker till det :)

polisen hade iallafall sagt till min advokat att den här killen var så otroligt chockad. och baserat på det så trodde de inte att han var någon serievåldtäktsman. och det får man ju hoppas stämmer.
jag kan dock inte hjälpa att jag känner det som en upprättelse när de beskrev det som en "brutal våldtäkt" i tidningen. och beskrev mig som sönderslagen och blodig. det är lite sjukt. men det känns iallafall som att jag äntligen blir tagen på allvar och inte går runt och sjåpar mig. att någon ser mig. även fast, ja, jag inte har pratat med några journalister då. självklart inte. men det känns skönt att få bekräftat de där orden "sällsynt hänsynslöse våldtäktsmannen". att veta att, ja, det är svårt att förklara. men det känns som en upprättelse iallafall, att någon ser allvaret.Andra bloggar om: , , , , , ,

för haspen ligger på

saker gjorda: sovit, plockat
alkoholintag: cola light
dagens fråga: man kanske borde ge upp mjölkprodukter ett tag?
dagens låt: scissor sisters
dagens känsla: hyperstressad
dagens citat: "man kan inte vara så där trött" - tänk om det vore santhar börjat att städa lite, men jag vill fortfarande bara ligga i sängen och sova... men, men...

tänkte att jag åter skulle visa fina skor. konst. för skor är som konst, eller hur?

roberto cavalli, 975 dollar

roberto cavalli, 975 dollar

roberto cavalli, 717 dolalr

roberto cavalli, 717 dollar. nu är det väl inte riktigt min färg, men titta och njut

gucci, 280 dollar
gucci, 280 dollar

prada, 350 dollar

prada, 350 dollar

det är så vackert, så exakt. njutningsfullt.

männen, kärleken? intet nytt där inte. och som sagt, jag sover mest och tänker inte på det. har det rätt bra som det är. det är ju rätt komiskt att det är han som tycker illa om mig och inte tvärtom, men, men...

sitter och dricker en cola light i hopp om att vakna till liv.

och haha, fredrik reinfeldt i aftonbladet idag. på hemsidan. fan vad jag garvade när jag fick länken. för han ser ut som nerbantade uffe larsson.

jag har börjat prenumererat på allas veckotidning. kanske bara för att jag gått och blivit tant. har fått två tidningar so far och inte läst nån, men, men. kan ju vara bra att ha. ok, att jag är ytlig, men jag är så trött på att läsa om hur man bara skaaa se ut. eller hur andra kvinnors framgång skyms pga hur de ser ut. det är tröttsamt, tråkigt och får mig att bli besviken på hur media motarbetar feminismen så. men, men.

haha, allt i mitt liv är tydligen, men, men. det vore ju förvisso roligare om det var män, män... kanske...

och det är ju bra att jag rev sönder tidningen i väntrummet för att få magövningarna med mig hem. som att jag skulle ligga på golvet och köra core då...


Andra bloggar om: ,

mina tankar finns hos friheten

saker gjorda: sovit
alkoholintag: apelsinmer
dagens fråga: men om man är en gnurf som sitter hemma istället för att gå på bästa klubben, ska man ha smäll på fingrarna då?
dagens låt: the 69 eyes - gothic girl. ge mig mer goth!
dagens känsla: hyperstressad
dagens citat: "glöm inte att rösta" nä, det är rätt svårt hörru. tycker att de ska säga "skit inte i att rösta nu"en av mina nätvänner har dött. vet inte hur, men jag misstänker självmord eftersom  hennes bror hörde av sig till mig. att det fanns något meddelande om det... sorgligt. hon hade det inte lätt. och hon var duktig på att skriva. kommer saknas.

men nu ska jag vara ytlig och presentera min favvodesigner när det gäller skor. patrick cox. och egentligen funderar jag på att köpa ett par, för jag är övertygad om att han kommer att bli ännu större. han har sitt säte i london och jag tror att det är därför han har den attityden som jag gillar.

patrick cox, 45 dollar
de här kan man just nu iallafall få för 45 dollar. och de är så läckra.

patrick cox, 190 dollar

fast de här, för 190 dollar är ju drömmen. det här är inte längre bara konst, det är attityd.

patrick cox

har inget pris på de här, men det är konst. jag blir helt salig

patrick cox

för att inte tala om de här. han är duktig.

32472-73

och som sagt, han har attityd.

annars så går det att läsa om, hrm, ett as på sidan 4 i metro
http://www.metro.se/se/misc/pdf/Stockholm/20060905_Stockholm.pdf
frivilligt? jojo. hoppas att han blir dömd så att det bara sjunger om det.

männen, kärleken? bla bla bla. skrev ett mail om varför jag tyckte si eller så. fick till svar "patetiskt", men ja, då vet jag ju iallafall att han inte är på väg in i ett skov. för när han skovar så får han för sig att jag är bra och att man ska sitta och dricka skogsbärsté och leva som jag. fast det brukar vara på vårarna.

har nog inte så mycket mer att säga nä.

fast jag kan ju nämna att tydligen är det dataföretag som "avslöjade" intrånget i sossarnas dator startat av två killar från lindesberg. kreativt.


Andra bloggar om: , , , , , ,

tidvattnet är högt, men inte jag

saker gjorda: sovit
alkoholintag: vatten
dagens fråga: vad var det första skrivna ordet?
dagens låt: the tide is high, tack vare will och grace, mm...
dagens känsla: hyperstressad
dagens citat: "kan du säga det utan ironi? - ja, det kan jag..."har varit helt död idag. deckat hela tiden om och om igen. så jag har levt på mackor, de gånger jag vaknat en längre stund. dvs 2 ggr.

fick böcker på posten, som jag hade glömt bort. gick med i en bokklubb för att få en rosa klocka *snark*. varför gör jag sånt? jaja, nu måste jag bara komma ihåg att gå ur.

förresten gillar jag inte försäkringskassan som bara "jag ska få nya arbetsuppgifter, din nya handläggare blir NN, jag vill att du ringer henne för att planera..." alltså, visst, det ligger i mitt intresse oxå, men är det inte deras jobb att ringa mig?! blir så trött på sånt. jag har dåligt minne, ska jag komma ihåg det då?!

angående will och grace, så fick jag veta att hon som spelar karen har gett ut två skivor. alltså; hon pratar inte så där på riktigt. lite roligt och fascinerande att nån kan föreställa rösten så.

männen, kärleken? orkar inte ens. blir så trött. nämnde, eftersom han sa att fido var snygg, vilket hon är, att hon nog tyckte rätt illa om honom. bjäbb bjäbb, vet hon hur du har betett dig då. typ. men alltså, killen har mer el mindre psykiskt misshandlat mig och hans respons var "du förtjänade det väl då" så jag sa att om det var så han tyckte, så kunde han dra åt helvete. nog för att allt är gammalt och han varit hur bra som helst senaste tiden, men vadå, jag kan ju inte hänga med någon som faktiskt anser att det är rätt att behandla mig så som han har gjort, att jag har förtjänat det. jag menar, killen har snällt, upprepade gånger, talat om att jag är värdelös osv. och bara för att jag har försvarat mig betyder det inte att jag har förtjänat det. visst, jag kanske har trissat upp situationen, men va fan, jag har ju blivit attackerad och kränkt. jaja, det är som det är och det är tröttsamt, för det är samma visa om och om igen. jag får väl ta på mig ansvaret då, jag bryr mig inte längre.

jag gillar min advokat, för hon liksom visar ett engagemang och omtanke och att hon bryr sig, trots att hon konstant jobbar med just sådana här fall. fast kanske mer när det gäller yngre offer och förövare. det är liksom fascinerande att hon inte har blivit blasé och utbränd på nåt sätt.

har inte hört nåt från polisen, så jag misstänker att bilderna fortfarande är borta. men nu ska jag inte tänka på det, för jag är skiträdd. gaaa.

det är synd att jag inte gillar kaktusar, att jag vill ha blommor och massa blad på mina växter, annars skulle jag ju ha kaktusar, men, men. de jag har nu får väl stå tills de vissnar ner helt.

såg en debatt på något gymnasium, mellan lars ohly och lars lejonborg. tror inte att någon går hem där, men jag tror att ohly har ett bättre språk för att nå förstagångsväljare så att säga, men vad vet jag. det är så komiskt att han står där inför massa invandrare, lasse l, och vill införa språktest. nu anser ju jag att det är att peka ut invandrare som problemet, när problemet egentligen ligger hos samhället. inte bara segregreringen och integreringen, utan hur bra fungerar egentligen sfi. man kanske behöver mer att erbjuda och mer förväntingar. för problemet är mer svenskar som prompt ska bo i innerstan. osv. som inte vill beblanda sig. inte lära ut utan bara anser att ta seden dit du kommer. jag menar, om jag flyttade till thailand skulle jag tycka att de var fåniga om jag skulle vara tvungen att behöva lära mig thailändska när jag kunde klara mig hur bra som helst ändå. så det är ju nån form av rasism. att hela tiden skilja på och anse sig vara bättre. förövrigt ett av de stora problemen när det gäller barnsexhandeln. för de som åker just till thailand, skulle ju kanske inte ge sig på svenska barn, utan där får man göra så, för det är ju "dem".
jaja, nog om det.
folkpartiet har sina fina sidor, det är jag säker på, kontra kommunismen. men som sjukskriven kan jag ju inte sabba för mig själv och rösta blått. så är det ju bara. jag vill inte ha sänkt bidrag.

nu vill ju vänsterpartiet införa feministiskt självförsvar i gymnasieskolorna. jag är lite emot det eftersom jag anser att problemet inte är att kvinnor inte kan försvara sig, utan att män överfaller. men samtidigt kan det säkert ge ett självförtroende som är så viktigt, samt att det kanske skickar ut signaler att vi är förbannat trötta på att våldtas. sluta med det.
samtidigt är jag emot ett ordningsomdöme, som folkpartiet vill införa. dvs att man sätter betyg på eleverna. vilket känns som ett rent maktmissbruk. för lärare favoriserar rätt hårt. och bland det viktigaste skolorna ska lära ut är att ifrågasätta, tycker jag då. och hur bra ordningsomdöme får man ifall man ifrågasätter lärare.... eller folk med damp tex... nä, det är bara gammaldags och förlegat och hemskt.

folkpartiet har rätt bra åsikter när det gäller trygghet och brottsbekämpning, men det har liksom alla partier. alla partier vill väl typ ha fler poliser och nolltolerans mot kvinnovåld och trafficking.
jag vill däremot inte ha det här skumma samarbetet med eu, som jag tror att högern står för. någon slags europapolis. nu är jag inte så insatt, eftersom det var ett tag sedan jag hörde talas om det, men det lät rätt ogenomtänkt och bara, som allt är, onödigt.

jaja.. ska sluta älta politik på puckonivå och glo på will och grace istället, hehe, vilket kanske förklarar puckonivån. och jag fick godis av sossarna, så jag ska rösta på dem i kommunvalet. så det så. nä, inte därför, utanför att de sitter nu och det är väl helt ok här, så...Andra bloggar om: , , , , , ,

tjipp tjipp, jag är ingen ekorre

saker gjorda: tvättat, glott på will och grace, handlat
alkoholintag: har fått en kick av apelsinmer tydligen
dagens fråga: ?
dagens låt: alltså, jag får skämmas, men  här på förmiddagen glodde jag på idol, hahahaha, vilka nötter
dagens känsla: hyperstressad
dagens citat: "pikaboo"


jag ska inte gnälla, men jag måste verkligen ta tag i det här med att skaffa mig kondis igen. alltså, jag blir anfådd av att gå i uppförsbackar. det är ju pinsamt ju. det är ju tröttsamt att man ska vara så bekväm. och sen ha mage att sitta och gnälla på idioterna i du är vad du äter. hehe...

min brorsa är verkligen asduktig på att måla. tavlor alltså. fast han är bättre än mig på allt sånt som jag börjar göra. fast det gör ju inget. däremot är han ju mer noggrann än vad jag är, så det är ju givet att han ska vara bättre. annars vore ju nåt fel. men han är asduktig. väntar på att få en tavla nu. och nej, han målar inte dalkullor och skit utan mer...hmm... picasso.

männen, kärleken? jag är inte bitter, men det lär jag aldrig uppleva. jag har krav och ja, jag väljer väl fel män helt enkelt.

jag vill bli författare. fan oxå. eller iofs vill jag kanske jobba på biblioteket i nora. om det finns nåt. jag vill bo där. fast den bild jag har är nog lite för mycket utopi för att stämma överens med verkligheten. men ja, jag kan liksom inte tänka ens att dela lägenhet eller hus med en kille. det där att någon ska gå och plocka bland mina saker. inte för att folk inte får göra det när de är här. varsågoda liksom, men jag behöver så mycket tid för mig själv, när jag bara får vara jag och bara får göra absolut ingenting typ. kanske ändras när man väl hamnar där, men. och barn, orka. jag skulle kunna tänka mig att vara helgmamma isåfall, varannan helg. får nog bli ett fadderbarn isåfall. så länge man inte är färdig med sig själv ska man inte skaffa barn. så är det.


vatten gör saker rena

saker gjorda: diskat, tvättat och faktiskt tvättat kläder för hand.
alkoholintag: vatten
dagens fråga: och hur finner man motivation till och träna liksom?
dagens låt: mr sandman, bring me a dream, make him the cutest boy i ever seen...
dagens känsla: hyperstressad
dagens citat: "nej, hasse, det skulle jag inte vilja påstå"hehe, leif gw persson is back liksom. man skulle ju aldrig tro att de är polare när man ser dem på tv. hasse lär ju liksom vara världens mest tålmodiga människa. som orkar bli bufflad över i tv. jaja, kul är det.

männen, kärleken? så var det sabbat igen.

jag brukar liksom inte bry mig om tvätten så där utan jag brukar slänga in allt i tvättmaskinen. om det är lite ömtåligt slänger jag ner det i en tvättpåse. men jaja, nu tog jag en blus och tvättade för hand. stod förvisso kemtvätt på den, men, men. orka... men jag råkade sabba en kjol lite i samma material. alltså, inte så där överdrivet, men eftersom den släppte färg och låg i tvättmaskinen blev det som streck efter väcken. jaja.

nu låter det som jag går klädd som om jag jobbar på kontor. mm, nä, det var en gothkjol och gothblus, om jag skulle försöka beskriva dem på nåt sätt...

och så har jag ett par så gott som oanvända stövlar. skitsnygga faktiskt. som jag aldrig kommer kunna ha. tyvärr tror jag inte att jag delar storlek med någon av mina vänner heller, så...

ska väl försöka städa imorn då. fattar inte att det ska ta emot så. jaja. ikväll är det überläckra keanu reeves på tv:n. fast den filmen är tyvärr rätt kass, men jag kanske ska kasta ett öga på den, bara för att...

jag har inte fått post på evigheter. inte ens nån kul reklam liksom. fast nu kom jag på fler saker jag borde göra. borde nog göra säkerhetskopior på grejer som finns på datorn. så som foton, texter, viss musik, vissa program... egentligen kanske jag borde rensa lite och sortera lite och så slänga i windows reparationsskiva, eller vad det heter och köra den. eftersom jag hatar min dator. fast ja. orka. det är ju så jäkla tråkigt att sitta framför datorn liksom. har fortfarande inte fört över kassettbanden liksom.
funderar på att sluta interneta öht, eftersom jag bara finner det tråkigt. eller ja,  funderar på att sluta vara kontaktbar via nätet. men det sker ju på gammal vana liksom...

och snart kommer jag att få läsa vad han har sagt i sina förhör. och så kommer jag att bli nojig och livrädd igen. har ju insett att jag måste flytta ifall han går fri. kanske annars oxå, om han nu inte får flera år. för jag vill inte springa på honom på ica liksom. eftersom han då brukar hänga här. och jo, jag har sökt på efternamnet på hitta.se. och det fanns en abonnent här. och om det är hans föräldrar så bor de där jag brukar promenera så att säga. *poff* liskom. men som sagt, kan ju finnas hundra med samma efternamn, vad vet jag.

och så svamlar jag bara.
kan ingen bara komma och ta hand om mig då?

jaja, ska sluta yra nu och göra nåt vettigt. eh, will och grace då kanske... doh...

puss och kram


RSS 2.0