och om man gillar rött då...

saker gjorda: inte mycket nej. glott på will och grace.
alkoholintag: festis
dagens fråga: och finns det nån bra bärbar dator som är röd?
dagens låt: jag lyssnar alldeles för sällan på musik för tillfället. bah.
dagens känsla: lite så där jäjä
dagens citat: "vet du vad divx står för?" jag trodde jag skulle få veta nåt sensationellt. inte att killen på teknikmagasinet började förklara att det är det formatet som man till stor del använder på datorer och då att man inte behöver konfigurera om, utan man kan bränna direkt och glo på. ja, när jag köpte min dvd. han hade fått veta det för inte så länge sen... eh... jaha?!


har för mig att jag tyckte att den senaste elgigantenreklamen var lite rolig, men nu minns jag den inte....

annars hör jag fortfarande pulsen i örat, men huvudvärken bröt iallafall inte ut idag, den har bara legat och skavt lite, lite...

och imorn ska jag ut. på ett ställe jag inte varit på år och dar, men som var ett gammalt stamställe förut. eller ja, inte alls stamställe, men av nån anledning gick jag före i kön, eftersom vakten tydligen trodde att han kände mig. vilket genast spär på min teori om att jag är lik nån porrstjärna. för det är seriöst så att folk kan titta på mig och sen kasta sig runt och vrålglo. framförallt killar som går med sina flickvänner. så ja, jag har då den här teorin om varför.

och idag ringde min advokat bara 3 gånger. men hon är verkligen bäst. hon bara ringer för att kolla hur det är och informera om vad som sker. även om jag fick hjärtat i halsen, eftersom jag var säker på att hon skulle informera om överklagan. men hon sa att det vanligaste är att de lämnar in sista dagen, av nån anledning. för tydligen får åklagaren en vecka till på sig att lämna in sin ansökan ifall så sker... jaja.. det är konstigt det där... men ja, nu ringde hon för att tala om att hon skulle ansöka om rättsstöd.

och nu när jag är ute och går här, så har jag börjat kolla efter folk som är lika AH, för att ev se hans släktingar. galet.

männen, kärleken? jag vet inte vad jag ska säga. nakne kocken är ju en drömman liksom. om nån inte visste det redan. såg i nån tidning att massa mammor i england rasade mot honom, eftersom han lagade "skitmat" åt deras barn. då när han hade den där serien när han lagade nyttigt på nån skola. så de gick runt och tog upp beställningar på pizza osv av ungarna. va fan är det för fel på folk?

och så kan jag ju nämna att jag inte legat med lasse kronér... men att katta tjatade på skämt om det, så till slut var R tvungen att fråga, eftersom han trodde på det... för han frågade mig först, tror jag och då svarade jag nåt i stil med "det du..." han är så söt.

snart är jag iallafall klar med alla avsnitt av will och grace. tror att det slutar rätt dåligt. men, men, det gör ju de flesta serier utom sex and the city...

puss och kram, vi syns imorn kväll då :)




Kommentarer
Francesca

jag hör oxå pulsen jättestarkt i örat. vad berodde ditt på?

2007-01-20 @ 20:45:31
leopardia

jag vet inte, men jag har hört att det kan vara högt blodtryck...

2007-01-20 @ 20:55:36
URL: http://leopardia.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0