Där kanske det fluxas

Som medlem på Buzzador har jag nu fått tillfälle att testa Flux.

Buzzador är en sajt för dig som vill ha möjlighet att testa produkter och ja, buzza om dem. Och Flux är en munskölj med flour. Kanske fluxas det just nu för fullt i Australien, för när min väninna hade avskedsfest inför sin flytt till andra sidan jordklotet passade jag på att förse henne med en flaska i en liten goodiebag jag passade ihop inför morgonen efter festen....

 

Ciao


BroPass - en sajt om Östersundsbron

Jag blev ombedd att skriva ett inlägg om BroPass.se, som är en praktisk sajt för dig som vill ta Öresundsbron över till Köpenhamn för ett besök på till exempel Louisiana. Något jag ser fram emot att göra endera dagen.

BroPass.se innehåller information så som priser. Och köper du ditt bropass online så får du dessutom 50% rabatt. Men sajten innehåller även roliga tips på vad man bör se i Köpenhamn och i Malmö. Jag kanske personligen skulle vilja utvidga dessa tips lite, då jag anser att Köpenhamn är mer än Ströget, Lille havsfrun och Tivoli lika mycket som att Malmö är mer än Turning Torso, Slotssparken och Torget. Till exempel har du ju Moderna Museet i Malmö och, som sagt, Köpenhamns svar på museum för modern konst - Louisiana.Något annat, som är lite roligt med BroPass.se är att de delar med sig av fakta om bron och även alternativa färdvägar, om man inte vill ta bilen över bron.
En länk tillbaka till startsidan är dock något jag saknar, upptäckte jag efter att jag klickat mig vidare för att läsa om "vägen vidare mot Europa". Även om alla innehållslänkar finns i vänsterkant så vill man gärna på ett smidigt sätt kunna ta sig tillbaks till startsidan om man skulle vilja tipsa om sajten och skicka länken vidare.

ciao


Den nya bostaden

Har tillbringat dagen i sängen. Jag verkligen älskar min säng. Det händer inget spännande där, men det är den bästa säng man kan tänka sig. Även om ja, det är klart att jag skulle vilja ha en ställbar säng, men då finns ju risken att jag skulle bo där på riktigt.

Har några paket att hämta ut på posten och en bussresa att se fram emot. Tänk om jag kunde lyckas fixa datorn tills dess. För ack, visst är det så att ominstallationen vägrade fungera - och vad gör man då? Hoppas på att efter 50e försöket så ska det helt plötsligt fungera - vem vet.
Eller en dag händer det, som det så fint påstås i tv-reklamen.

Sms-kuponger att hämta ut:
Fazer; chokladkaka
Malaco; godispåse
Kelda; Gazpacho
Så där som en påminnelse till mig själv.
Jag tänker att om man inte gillar kall tomatsoppa så går den säkert att använda till pastasås.

Ciao

RSS 2.0