och på lördagen blev det visst fest

saker gjorda: hängt med Th, hämtat mina nya glasögon, glott på house
alkoholintag: blev full i lördags, det räcker så
dagens fråga: varför måste folk dö?
dagens låt: ho ho fucking ho - monty python
dagens känsla: förvirrad, ställd, chockad, i tusen bitar
dagens citat: "Carrie: Are we simply romantically challenged, or are we sluts? "
för det första var det helt härligt att komma till stampen innan kl 15 och det var knökfullt med folk som var glada och drack bärs och på scenen jammade bluesgubbarna för fullt. äntligen nånstans där man kan dricka sig full mitt på dagen och ingen bryr sig. sen drog vi och åt vegetariskt. jösses vad gott. och endast 200 spänn inkl en halv vinare. jag var nöjd. sällskapet var trevligt. ett gäng gamla hippies, underbara S, hennes pojkvän, som tydligen är uppvuxen i ett kollektiv då och fantastisk gitarrist och de var så söta ihop och så kära och när hon berättade det där hur han uppmuntrade henne att göra saker som var bra för henne; som tex att skriva sångtexter och att våga sjunga själv osv, mm, det är kärlek det. och så var det Th och jag. Th, som stannade en extra natt och lite jobbigt det där fyllestötandet han kör med, men, men annars har vi ju galet kul tillsammans och är galet lika i tanken. men jag vill inte hångla, vare sig nykter eller full... haha, så kan det gå :)

och på lördag är det fest igen :) med massa underbara människor.

fast sen så fick jag mitt livs värsta sms. jag gick i bitar och jag ville bara krama henne och säga att jag faktiskt vet att allt kommer att bli bra. om nån mer nu skulle få för sig att dö, så ska döden få med mig att göra! jävlar annamma. men jag vet inte vart jag ska ta vägen och om inte jag vet det, hur ska hon då inte känna sig. jag veeet, som hon sa, det är ju ingen mening att gå runt och oroa sig innan man vet hur saker ligger till, och jag ska fokusera min tid på att tänka positiva tankar istället.

männen, kärleken? om man får en ett mail med en länk på en bild av en bajonett från en pojke som varit lite så där otrevlig mot en så att säga och som inte pratar med en, ska man ta det som ett förtäckt hot då? eller ska man ta det som "oh, vad snällt, ifall jag nu satt här och funderade på att köpa en bajonett"? eller ska man ta det som att det vore samma sak ifall nån skickade länk på en bild på en kökslampa? "hmm, fin inredning det där"... jaja... så kan man ju oxå göra liksom...

finns en kiosk på vasagatan som säljer cigaretter med chokladsmak. och med vaniljsmak. så kan det oxå gå liksom. alltså rökbara cigaretter.

har fortfarande inte hunnit ta tag i disken. haha, eller hunnit, jag har ju bara legat deckad framför tv:n och nu är jag hungrig som få.

annars köpte jag lite julklappar här igår. till mamma och pappa och mig själv. och mina glasögon, nej, jag har inte fotat dem än, så inga bilder att visa... syns ju så dåligt på bild ändå så...

puss och kram

på torsdag äts det ärtsoppa

saker gjorda: tagit bort stygnen, glott på house, shoppat
alkoholintag: julmust
dagens fråga: sveriges snyggaste man är?
dagens låt: aj aj aj, det bultar och det bankar, aj aj aj, sen du lämnade mig
dagens känsla: förvirrad
dagens citat: "Carrie: Wow! It's like a Danielle Steele novel in here!
Aidan: From a writer, I'm pretty sure that's an insult. "hittade ett par victor&rolf-byxor på hm som jag köpte, så där bara för att. deras jacka var verkligen skitsnygg, men jag behärskade mig... och så köpte jag en klänning, för det är mer romantiskt att måla iklädd klänning än pyjamas. kanske. eller nåt. jag vet. men jag ska rensa ur min garderob - igen. jag ska bara känna mig fräsh och orkesfull nog att orka prova grejer faktiskt. så att det som jag inte kan ha längre faktiskt ryker och inte hänger kvar av sentimentala orsaker.

var så sugen på kaffe när jag gick hem, men så när jag kom fram till mitt favvofik så var det stängt pga ombyggnad :( så jag gick hem och drack varm choklad och åt en chokladmunk och en lussebulle istället, sen somnade jag. dumt, men, men.

imorn ska jag och lyssna på jazz med thomas. sofias kille som lirar. kan ju bli kul. tänkte att det är väl ingen ur mitt gäng som går och hänger på jazzklubb, så det är bäst att jag passar på liksom.

urk, har en megadisk att diska. bara för att päronen var här. och för första gången lämnade disken kvar. men orka. jag är helt färdig. vill bara sova, men inte blir det av imorn heller. på måndag kanske då...

alltså, jag beställde ett gäng foton från postfoto, så var 26 st i fel format. nu har de skickat om beställningen. alltså heeela beställningen. kul. 300 foton gånger 2 liksom. jaja. jag antar att jag bara behöver betala för en gång. var ju dumt av dem att inte bara skicka de där 26 som var galna. men, men. det tog lite tid för att få dem att fatta kruxet, men så är det alltid med kundtjänster man mailar till verkar det som...

de hade skrivit om mitt fall i sundsvallstidningen iallafall. men jag tänker inte länka till det här. det får vara så.

och så måste man fatta beslut angående vad man vill göra resten av sitt liv. jag hatar att vara så här gammal och vilsen. eftersom det där med att dö inte verkar vara nåt alternativ enligt andra, så måste jag bli bättre och börja tycka att saker är roliga och se fram emot saker. men jag övar. för jag gör saker. och jag övar på att vara trevlig och sympatisk. en del lyckas jag faktiskt lura..

man ska väl ta och rösta fram årets rockbjörn då, så att man kanske vinner en biljett. är nog lite sugen på att gå dit igen den här gången... pannkakan, vad säger du?

måste säga att jag är rätt uttråkad vad det gäller det här palmevapnet som inte var palmevapnet. jag menar sverige lider ju inte brist på vapen trots allt, så varför skulle nån fiska upp ett vapen ur sjön, mörda palme och sen slänga tillbaks det?! jag tror att det var christer pettersson. det är vad jag tror.

kör väl fredagsfyran då...

Tema: Bond. James Bond.

1) Senaste Bond-filmen, Casino Royale, har premiär den här veckan. Ska du gå och se den?

inte på bio iallafall, nej.

2) Daniel Craig, den sjätte att spela James Bond, fick före filmen kritik från många håll. Verkar han vara en “riktig” Bond, tycker du?

han är rätt stilig iallafall...

3) Vem är den bästa som har spelat James Bond? (Alternativt: Vilken valfri skådis skulle du helst vilja se i rollen?)

roger more. skådis jag skulle vilja se som james bond... hmm... hugh grant, kanske... colin flirth... och han, christian i nip/tuck, så klart...

4) Kvinnor faller som käglor för 007 och tycks sällan ha något större djup. Har Bond-filmerna en dålig kvinnosyn?

svar: ja. men det har väl de flesta filmer som produceras over there...


puss och kram på er.

 
Andra bloggar om: , , , , ,

för ute regnar det men rumpan är bar

saker gjorda: träffat Ri, gått till F, ätit godis och druckit julmust
alkoholintag: var nån galning som hävdade att man skulle ha havssalt, vatten och citron och dricka
dagens fråga: varför gråter alla i tv?
dagens låt: har mest lyssnat på P1 och att lärare är kassa...
dagens känsla: trött, tom, märklig
dagens citat: "Mr. Big: Hey, have you got a light?
Carrie: I quit.
Mr. Big: Aw, we always used to share a cigarette together.
Carrie: We did a lot of things that were bad for me together. "


nu har jag bara sett en snutt av det här "lyxfällan", men jösses. varför ska man gråta i tv för att man har skulder? ska det  vara synd om en för att man shoppat ihjäl sig? och nyss var det några som inte fattade att de borde sälja motorcykeln när de hade miljonskulder, eller vad det var... måste det komma nån från tv3 och tala om det för en? jag blir så fascinerad över andra människors resonemang. ok, nu har jag ju inte sett hela programmet, gick bara förbi... och reagerade för att de spelade sorgemusik och det lät som han grät när han var tvungen att sälja åbäket...

okej, rättegången då. som sagt, jag var lite nervös inför domen, eftersom jag inte agerade offer utan var precis som min psykolog anser att jag är - sarkastisk och subtilt pikar folk... men det gick ju bra. han fick skärpt straff till 3 års fängelse. det jävla aset. för jag är helt förbi perioden när jag nästan tyckte synd om honom. han kan gott sitta där med lång näsa och det är inte mitt problem att han har sambo och barn. det minskar ju inte att han är ett as.

i domen står det att jag har berättat om mina minnesbilder "på ett sätt som framstår nyanserat. hon har tex uppgett att strypgreppet "inte var så hårt" och att samlaget "inte var jättebrutalt". inte  heller har hon stuckit under stol med att hon var berusad vid tillfället och att hon har minnesluckor avseende tiden närmast före samlaget. att hennes uppgifter skulle präglas av hämndbegär eller skuldkänslor över ett samlag i stundens ingivelse förefaller därför osannolik. till detta kommer att hennes uppgifter får stöd av journalanteckningar och THs vittnesmål. hovrätten finner därför att hennes uppgifter är tillförlitliga och skall läggas till grund för bedömningen i skuldfrågan."

vidare står det "genom hennes uppgifter är således styrkt att AH med dödshot och våld, som innefattat hårda slag mot ansiktet och strypgrepp, tilltvingat sig samlag i ett buskage. tre penetreringar har förekommit. även om parterna omedelbart före händelsen haft ett glatt samspråk, har själva våldtäkten haft karaktären av ett oförutsebart och brutalt överfall. hon har befunnit sig i en utsatt situation, där hon varit ensam och berusad på en plats där hon inte kunnat tillkalla hjälp. med hänsyn till dessa försvårade omständigheter finner hovrätten att brottets straffvärde uppgår till tre års fängelse"

kan ju då också förklara att de inte anser att hans uppgifter om att vi flirtat och sånt är helt orimliga, men ja, uppenbarligen hjälpte inte det honom ett dugg att han försökte glida in på det språket. nu vet jag ju att det inte var så. även om jag inte minns. men alltså, då skulle vi ju ha klivit av vid rätt hållplats till att börja med... jaja... sen så är han ungefär så långt från min svartkläddrockerkillestil man kan komma... nåja...

man kan säga att jag är nöjd och att jag tar cred för att ha varit duktig och att det faktiskt till stor del beror på mig och det intryck jag givit och min berättelse, som fällde honom så hårt. för när man läser i tidningarna om tex tumbavåldtäkten eller den här senaste i husby när de gick fria, så förstår man att 3 år är rätt länge, även om det självklart borde vara livstid för våldtäkter... men där kan ju han sitta och jag är inte särskilt rädd, peppar peppar ta i trä, för att högsta domstolen ska ta upp det här fallet. det krävs nog ett större brott och framförallt ett oklarare och mer tvivelaktigt dombeslut.

det går ju att spekulera i att mina båda domare var kvinnor, men jag förlitar mig på att folk faktiskt sköter sitt jobb, oavsett kön. däremot är jag jäkligt nyfiken på ifall hans advokat trodde på honom, ah, eller på mig. men ja, det lär ju vara rätt dumt att ringa och fråga.

männen, kärleken? fick nåt mess om min fikadejt med E. antar att han var orolig, men vi pratade ju inte om honom, mer än nån kommentar om nån bild typ... hur som är jag naturligtvis fortfarande orolig över hans välbefinnande, men det är i n t e mitt problem, jag måste sluta upp med det.
och jag satt bredvid den där killen i väntrummet idag, men jag vågade fan inte fråga varför han gick dit. trots att jag är supernyfiken.

har levt med mina päron i två veckor nu. idag åkte de hem. pappa är väl lite bättre, stackaren. jag försöker få mamma att boka tid för hälsoundersökning, så att han kan få det i julklapp. åh, vad glad han kommer att bli, hehehe...

nå, vidare i lund så träffade jag E för att fika. visst, rätt bisarrt, tycker vi nog båda två, haha... men varför inte, liksom...  och jag hoppas att hon förstår att jag aldrig hade nåt emot henne egentligen, utan att jag var arg pga den där andre, som skötte saker som ett as, men naturligtvis skäms jag, men ja, jag är ju galen, sån är jag... jaja... vi hade trevligt iallafall. eller iallafall jag :) mamma var ju då med nästan hela tiden, eftersom pappa låg hemma och var sjuk och jag tyckte att nog även hon borde underhållas lite...

sen vandrade jag in i lunds hälsokostaffär och där brände jag väl en 400 spänn iallafall... på lite sojabitar, råsocker, nässelté, mariatistel, pumpafrön och lite så där. en helt perfekt hälsokostbutik iallafall. måste leta på nån sån i sthlm...

brorsan hade köpt masaiskor. mbt-skor http://www.annsilwer.com/mbt-skor och det måste nog jag oxå göra. eftersom jag lätt vinner sm i dålig hållning så att säga...

måste hitta på nåt bra sätt eller nåt att träna. måste verkligen börja träna, men jag fattar inte hur jag ska orka ta mig iväg till nåt gym. skulle fan finnas ett här i huset. haha, jodå, jag inser det ironiska i att man inte orkar ta sig iväg och träna...

hade tänkt köpa lussebullar, men så såg jag att de sålde 3 för 15 spänn, så det lönar sig ju som inte att baka egna...
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

annars kan man ju dra en kortis


tänkte bara att jag skulle dra en liten kortis om vad som skett idag. förutom att jag insett det jobbiga att jag ser ut som ett ollon när jag har mössa på mig. inte ett dugg söt faktiskt. måste skaffa nån cp-mössa snarast, så att ingen tror att jag försöker nåt annat än att se cp ut...

mina föräldrar lär sig. tragiskt men sant. min pappa säger cp och mamma säger coolt.

ikea i malmö var rätt skönt, det gick som runt på ett skönt och ordnat sätt. handlade för typ 170 spänn eller nåt... två plastbackar, reflexer, sax, skärbräda, kryddkvarn... eller nåt.

diskade klart resten av glas och muggar och dagens disk idag oxå. så nu är allt diskat iallafall.
så nu har jag försökt få honom att knöla in bokhyllan på rätt plats så jag kan dammtorka böcker och ställa in... han hjälpte liksom mig att städa min lägenhet när jag flyttade från norsborg, så jag kan ju vara snäll och hjälpa honom nu lite, tänkte jag... skulle ju som sagt vilja stanna här en vecka tills allt är i ordning ordentligt, men, men.

ska nog försöka mig på och leta på tyg och sy mig en ny lampskärm till golvlampan jag har. den jag har nu är liksom brun... kanske inte riktigt funkar längre. har oxå funderat på att köpa nya bokhyllor, men samtidigt är det rätt skönt, för de jag har har ingen rygg och då ser man ju mer av tapeten så att säga... och det blir kanske mindre instängt på det sättet.... jag vet inte...

männen, kärleken? har drömt så konstiga drömmar senaste tiden. eller så där som jag alltid gör. drömde en massa om ML. två nätter faktiskt. jag har liksom bett varje gång jag varit ute i linde att jag inte ska springa på honom, nu när jag har klippt mig korthårig och ser ut som en tant... jag vill ju att han ska ha kvar den där gamla, fina bilden av mig...

nu har jag iallafall krypterat mitt nätverk, får vi se om det fungerar när jag kommer hem. man kan säga att bruksanvisningen inte var så där uttömmande direkt. fattar inte varför det ska vara så svårt och skriva bra och kompletta bruksanvisningar...?!

på tisdag faller domen. gaaaah. det är skitjobbigt att gå runt och vänta. som att tassa på tå. och allt är ju helt onödigt, för det är ju helt utanför min kontroll...

ska vakna tidigt, hoppas jag. ta mig ner på stan, och höra av mig till E för en fika... tydligen var jag inte i centrum här om dagen, så man kan säga att jag har noll koll på centrum i den här stan. jag yrade nån annanstans. i utkanten tydligen. jaja. det gick ju bra ändå. ska bara hitta till centrum oxå.

förövrigt går brorsan runt och garvar åt min stora mage och kallar mig tjocksmock, sen knytnävar han mig på rumpan och säger benget. han är dum! men jag fick ju presenter av honom. en leopardmönstrad kastrull och diskhandskar med dödskalle på. klart coolt. klart snyggt och klart förvånande att han insåg att det passade mig perfekt och att jag skulle bli skitglad.

nä, men nu ska jag nog läsa lite i min bok och sova lite.

puss och kram

den där sekten, som äter nyttigt

saker gjorda: gått runt i lund, ätit mig tjock
alkoholintag: kaffe och nån isländskliknande blandning av svagdricka och apelsinläsk
dagens fråga: varför hittar jag ingenting att handla?
dagens låt: ledmotivet till bamse
dagens känsla: trött och osäker
dagens citat: "Charlotte: I just know no matter how good I feel about myself, if I see Christy Turlington, I just want to give up!
Miranda: Well, I just want to tie her down and force-feed her lard, but that's the difference between you and me."

gick runt i lund här på förmiddagen. hittade en jätteskön second hand-butik med massa snygga kläder, men jag hade mor med och hon hade bråttom till loppmarknaden. jag köpte en pano emporio eller panos, whatever, väska där på loppisen. för 40 spänn. rätt dyrt, men jag tyckte att det var lite kul att ha en lc-designväska. dvs han den där, som designat baddräkter och som jannike björling hade nåt ihop med... sen köpte jag tre virknålar och tre lussebullar, missade visst att vi är fyra st i den här familjen, men, men. kan man inte få vara lite förvirrad då... dock har jag inte fått dragit mitt visakort i en enda affär. men imorn ska vi iallafall till ikea - och, om jag får bestämma, till ett köpcentrum. funderar på att leta efter en svart vinterkappa och nån slags vintermössa. men det är svårt att hitta nåt man passar i när man är korthårig. och om man ser ut som benjamin syrsa... jaja, vad är väl en bal på slottet?

så var vi hemma hos en isländsk familj, som vi känner och som bor i kristianstad. först fick vi kaffe och två pajer. en jordgubbspaj, som var guddomlig.. sen tog vi en promenad... sen åt vi en potatissallad, fast inte sån vi tänker på när vi tänker potatissallad, utan en med kokt potatis i bitar, fetaost, rucculasallad och körsbärstomater, typ och sen grillat. haha, alltså äkta grillat, som han stod ute på grillen och gjorde... fast, det var ingen kolgrill utan en... hmm, vad det nu finns för andra alternativ av grillar... gasolgrill, kanske... jaja, gott var det iallafall... och sen var det glasstårta, kladdkaka, dajmtårta, snickerstårta - till efterrätt... så nu är jag tjooooock....

på vägen ner satt jag i bilen och virkade. i brist på annat.

operationen gick helt okej. har inte ens haft ont, förutom första dagen när jag tog citodon och blev hög istället för dåsig. helt plöstligt sprang jag omkring som en yr höna och packade och åkte hem till linde... ja, inte jag som körde så klart... men peppar, peppar ta i trä, att det kommer att hålla sig fint nu...

har fortfarande inte gjort nåt mer med min nya bärbara älskling. har ju varit helt slut och haft lite annat och stå i... eller jag installerade nero, men det var allt. men snart så......

männen, kärleken? fick några sms här, på vägen ner tror jag, men det var mest att allt i hela världen är mitt fel... nåja, jag har det bra.

är trött dock och vill bara sova, men, men... det lär ju inte bli än på flera dagar. nästa lördag kanske.

glömde dalmatiner :( i linde. jag har alltså längtat i veckor efter att få veta ifall jag skramlat ihop nån 25check på ica så att jag kunde få gå och hämta en dalmatinervove. som jag har längtat efter dalmatiner och så glömmer jag honom i soffan i linde *suck*

brorsan har köpt tv, och det är ju fint, men han har inte köpt nån tv-antenn, så jag har noll koll på vad som händer i världen. känns det som, men å andra sidan har jag ju varit upptagen hela tiden. när vi kom i fredags ställde jag mig och diskade hundra diskar typ. för jag diskade upp allt som varit nerpackat. eller inte riktigt, men det jag hittade i olika kartonger. jag är helt frustrerad. jag skulle kunna stanna här en vecka och städa hos honom. jag blir galen på sånna här människor. han hade inte ens en sån där svamp med typ stålull på ena sidan.. vad är det...? när man flyttar in nånstans, städar man inte av då? nä, han hade typ torkat hyllorna i köksskåpen, som han ställt grejer på, men inte de andra... och då kan jag tala om att han som bodde här innan inte städat särskilt noga.... men jag är ju lite fanatiskt inne i sån där period där sortering och noggrannhet är viktigt. ska man göra nåt ska man göra det ordentligt och lika bra att få det gjort, är ju mina två motton.

ska anmäla mina föräldrar till du är vad du äter. nu har jag börjat läsa boken och det är som värsta sekten, men jag betalar anmälningsavgiften utan att blinka. jag skaaaaaa bli sundare och bättre på att röra mig. så är det bara. banne mig!

ja, nä.. puss och kram på er! :)

jag är knubbig som en kullersten

saker gjorda: köpt ny dator. bärbar. installerat. själv. allt. trådlöst internet osv. jag=duktig
alkoholintag: kaffe
dagens fråga: kan moderaterna inte bara sluta vara så tröttsamma då?
dagens låt: jag får nöja mig med gubbar som pratar på föreningsstämma
dagens känsla: trött och olycklig och käääär
dagens citat: "Samantha: You can't swing a Fendi purse without knocking out five losers."


min dator är silverfärgad. var tvungen att köpa en datorväska i äkta läder för 800 oxå, bara för att jag ville ha en fin. efter mycket svärande så har jag fått igång allt. jag är inte riktigt säker på att internetuppkopplingen är korrekt gjord, men den fungerar ju iallafall för båda datorerna, så det får vara så tills jag kan ringa nån datakunnig och fråga. ok, ok, att jag inte har intstallerat nåt annat program än mozilla och virusprogram än... kör än så länge med windows brandvägg och ja, inget fotoprogram eller nåt. har inte heller nån mus till, så jag kommer väl att bli handikappad. kanske därför det blev extra mycket svordomar vid installeringen av windows.... och framförallt det trådlösa... jaja.. jag tog helt enkelt den som fanns inne en amilo. och jag är nöjd än så länge iallafall. sitter just nu i soffan bredvid mamma och skriver. det som är lite pinsamt är att jag faktiskt hade behövt en bruksanvisning till datorn. men det följde inte med. alltså sån nördig som hade en teckning med pilar över alla knappar och uttag och lampor och vad de stod för... men, men.. bra kvinna reder sig själv....

sen råkade jag köpa tre par skor oxå. var på skopunkten. köp tre betala för två och när jag hittade ett par jag ville ha så var det ju lika bra att leta på två par till och dra visakortet :) jättefina ju.

sen kom katta och pappa bytte däck på hennes bil, så hon blev nog nöjd och glad och vi tog en kopp kaffe i min soffa. och sen åkte pappa hem för att möta flyttgubbar och jag blev kvar med mamma. för på onsdag ska jag till tandläkaren.

ok, en sak jag inte fattar, som jag gör. för jag skriver rätt snabbt när jag skriver och så kan helt plötsligt markören flytta och jag skriver på nån helt annanstans av sidan. vet inte riktigt hur det går till, men förhoppningsvis slutar jag hålla på så snart...

imorn ska jag in till stan och köpa glutamatfri buljong. egentligen vill jag ju bara ligga och sova, men, men... jag får väl sova igen om nån vecka.

just det. drar ju till lund på fredag eller torsdag och är nog där på tisdag. så ja, jag får väl logga in på det där helgon.  men jag vet inte om jag har lust att läsa arga mail än. det är så tråkigt liksom.särskilt eftersom det inte finns någon anledning till ilskan. hur som så känns det nästan som att han antingen är deprimerad eller inne i ett skov. för han har varit arg förut, men den här gången känns det bara som att han sparkar från underlägge över ingenting. bara märkligt. men å andra sidan har han ju alla brudar han brukar knulla och även vänner, så varför ska jag bry mig och hålla koll på att han  äter och sover ordentligt och hur han har det. det kan ju de han prioriterar göra. haha, jag blir ju liksom bara spydd på. nåja, skitsamma.

och nu kanske jag skriver värsta megainlägget bara för att jag sitter så här, med datorn i knät framför tv:n... me in love.

männen, kärleken? det blev ingen dejt med U idag. han var redan inne i stan när jag hörde av mig och jag skulle ju köpa dator och bla bla bla... men jag kanske kan gå in på hans jobb i morn och lämna boken jag köpte åt honom...

tror att jag ska köpa en ny väska imorn. ifall de har rea. för jag vill ha flera sådana som jag har, fast med annan utsida. så där så att man kan variera sig lite. och så vill jag ju ha en megavarm vinterkappa. men det kanske jag kan köpa i lund :)

puss och kram

muse kanske blir mina musor/er

saker gjorda: igår sov jag typ hela dagen och idag är det bad och inköp av dator som är näst på listan
alkoholintag: varm choklad
dagens fråga: undra vad jag ska lyssna på för musik idag då?
dagens låt: det blev muse's senaste. valde mellan det och julmusik...
dagens känsla: stressad
dagens citat: "Carrie: Maybe you can't change a man, but once in a blue moon, you can change a woman."ok, igår skickade jag ett mess att de sagt på rättegången att våldtäktsmannen haft hepatit c och att han ju kunde gå och kolla sig om  han fick tillfälle. han ringde och sa att han inte hade, även om jag hade. för naturligtvis handlade allt bara om honom. vad jag gick igenom var skitsamma. så där som normala människor skulle ha sagt "du ska inte oroa dig", det ligger inte för honom.
så jag sa att jag inte gick och spred saker, så mitt test kanske kunde dröja och då började han bjäbba
"Åh, du är sååå präktig" och jag bara "men om du ringde för att vara elak kan du lika gärna hålla käften" typ, eller nåt sånt "å det ska komma från dig, bjäbb bjäbb bjäbb"
sen skickade jag ett mail att jag inte ville bråka och att han skulle vara glad istället och då fick jag till svar att jag var ett rövhål. då vet man *stånk* så jag sa att han skulle ta upp med sin psykolog om han inte är psykopat iallafall, så som han beter sig. helt jävla galet.

jodå, jag ska gå  och testa mig när jag får tid. men de gjorde ett test då. men det var samma dag, så jag vet inte om det bara var ett nolltest eller inte... hur som fick jag en smärre chock. jävla as. kan det inte bara ta slut, den här våldtäkten.

jag ska köpa dator oxå, men kom inte in på banken, så jag kunde inte dra iväg på en gång. så klart fanns inte den jag bestämt mig för inne. men jag får ta en annan. nu jäklar, ska jag köpa en och sen gå vidare. men först ska jag ta ett bad.

männen, kärleken? drömde om nån i natt, men jag minns inte vem det var...

jaja, nu ska jag bada innan vattnet blir kallt :)

puss och kram!

att leva i ett avsnitt av efterlyst

saker gjorda: varit på rättegång
alkoholintag: nä, men sprit skulle alltid sitta fint just nu för tiden...
dagens fråga: undra om man kan dö av trötthet?
dagens låt: imagine - cover av live
dagens känsla: stressad
dagens citat: "nu är ju inte jag nån doktor, meeeen." fan, det aset snodde min replik.så här. jag tror att jag sa vid två tillfällen "jag vet vad du är ute efter". om inte 3, för jag blev så trött att han lekte americansk maffiaadvokat, krossa målsäganden. genom att ställa 18 frågor för att sen använda det i sin slutplädering. nu hade jag ju varit med en gång redan och visste vad han skulle säga så jag körde ju då stenhårt med "nu vet jag vad du är ute efter, du undrar varför jag då sa si och nu så?" på en gång, så han kunde köra upp sina frågor där solen aldrig lyser. jag vet att jag kanske framstod som mindre ödmjuk och att jag inte bölade nånting, men man kan som inte jiddra med mig. det fanns en gång i tiden, när jag var offer och böjde mig inför offer och straffare-leken. men nu för tiden säger jag ifrån. så jag var beredd att jag skulle sabbat alltihop, tills åklagaren. hmm, så här var det. när han tjatade om mina obetydliga skador på underlivet så sa jag att jag hade frågat min läkare om det. sen fick jag inte prata klart, för han avbröt med att det var hörsägen. typ. men så tog åklagaren upp det. advokaten protesterade. men domaren sa att jodå, jag fick berätta vad läkaren hade sagt. och då kände jag att de är nog på min sida iallafall. så nu ber jag till gud att han ska få ännu längre straff.
sen frågade advokaten frågor som ifall jag varit upphetsad. och jag kan inte tänka mig att det är särskilt poppis gjort...
jag vet en kille som blev förvånad för att han fick det straff han fick. alltså, killen blev förvånad över att våldtäktsmannen fick så långt straff, som han fick. men den killen kan inte känna empati. och har faktiskt ingen aning om vad som egentligen hänt mig, eftersom han aldrig brytt sig om att fråga. inte för att det spelar någon roll. jag förminskar alltid händelsen. gjorde jag nu i rätten oxå. jag sa att hans stryptag inte varit livshotande.... (???) sen när är ett stryptag inte ett hot mot livet liksom... egentligen (???) men jag gör sånt. jag förminskar det. men det är som det är med det.
domen faller den 21 november kl 11.
och JA. jag saknar mimo just nu. att inte kunna ringa och höra nåt logiskt. fast å andra sidan saknar jag inte utbrotten ett skit. snarare är jag glad att för första gången på länge få känna mig duktig och bra.
för alla sa att jag var duktig idag. och att jag var subtil i mitt pikande och att jag aldrig saknar svar på tal. och det värmde.

började läsa en shoppoholics bekännelser, eller vad den heter. gud, vad jag oxå vill handla dyra fina kläder.

och jag har typ bestämt dejt med halva världen på måndag. jag var helt färdig idag, så jag sa ja till allla...
egentligen vill jag ju bara gå i ide ett par veckor...

sen gick jag och käkade pannkakor på fåtöljen. för det förtjänade jag. med sylt och grädde.

fia hade skitsnygg kappa. jag vill oxå ha en ny varm kappa. typ en sovsäck att glida runt i... tycker inte om att frysa jämt. jag vill vara varm.

männen, kärleken? jag somnade halv nio i går kväll och jag hade nån bisarr våldtäktsdröm hela natten. jag gömde mig i ett rum och det var nån, nån kändis, som skulle våldta mig, men jag minns inte vem längre. typ runar eller nån. det var män det. kärlek är obefintligt. love stinks. jag tänker aldrig bli kär igen. män är as. och uppenbarligen är jag ett as som tycker att män är as.

på fredag drar jag till lund. och där ska jag dra mitt visakort. och förhoppningsvis äta tårta.

annars kan man ju se det från den positiva sidan; som min mamma gör.
"ja, med dig som dotter får vi i allafall uppleva underliga saker. saker vi aldrig skulle fått uppleva annars"
på väg till rättegången.

puss och kram. jag skippar fredagsfyran idag.

i morgon är det fredag

saker gjorda: dammsugit
alkoholintag: ge mig en kanna kaffe nuuuu!
dagens fråga: undra om man kan dö av trötthet?
dagens låt: what's love got to do with it? - tina turner
dagens känsla: stressad
dagens citat: "Samantha: I love the stock market. A room full of screaming, sweaty men, all trying to get it up."

alltså, okej, jag såg det här programmet ondskan med hasse aro här förut. på tv. 3. och nu tillskriver jag honom psykopati istället. han är inte alls lik de två med asperger som jag sett på tv:n, däremot påminner om lasermannen och nu smällde han in kriterierna för psykopati. nåja, inget fel med att vara psykopat, det är en personlighetsstörning, som vilken som helst. beror väl på vad man använder det till. men framförallt; att endast göra saker för egen vinnings skull.
sen har jag hört att folk med asperger har svårt att ljuga. det kan man ju säga att den här människan inte har. att han är manipulativ och gillar att spela ut folk mot varandra. något han sa att han aldrig gjorde, men sen gjorde i mycket stor utsträckning. utnyttja.
jaja, skitsamma. jag kom bara att tänka på det.

ska väl äta frukost och dra till F och träffa Ri snart. jag tror jag tar mig en promenad dit, för solen skiner. och jag är helt spattig. tankarna bara far. undra vad jag ska ha på mig imorn.
jag vill ha mina nya glasögon innan jag åker till lund. men det kommer jag inte at få. och kommunikationen med postfoto bara dog. de ställde en fråga, ifall jag fått korten i fel format. jag svarade ja. och nu har jag svarat två gånger på det mailet och ännu inte hört något. jaja. alltså, anledningen till att jag inte ringer är för att jag har gjort det 2 ggr förut och båda gångerna har det varit 45 minuters telefonkö. alltså har man 45 minuters telefonkö, kanske man kan fatta att man är ett kasst företag.

männen, kärleken? jag vet vad jag vill ha hos en man. jag vet hur jag vill bli stimulerad. ja, inte fysiskt. snuskhumrar. tyvärr går det ju inte att lita på någon. de är bara fulla av skit. hela tiden.

okej, jag har inte bäddat i min säng. lakanen ligger ovanpå och jag har som förhoppning att pappa ska ha gjort det när jag kommer hem igen. för jag misstänker att de trillar in här när jag är borta. men jag har duschat och orkar inte bli svettig igen. annars får jag väl göra det när jag kommer hem, men det känns som att jag bara vill stupa i säng. typ nu. gömma mig. mitt skadade hjärta. och min ångest. sova, sova, sova.

jaja, puss och kram.

så kan det gå.

saker gjorda: shit, har sovit och sovit och sovit
alkoholintag: köpte mig en kaffe när jag väl tog mig ut
dagens fråga: men vem la rohypnol i mitt vatten?
dagens låt: maroon5 - she will be loved
dagens känsla: stressad
dagens citat: "You can think I’m wrong, but that’s no reason to quit thinking." house.la la la, två dagar kvar och jag håller på att stressas ihjäl. vilket visar sig genom att jag deckar i soffan en hel dag. bravo. för jag hade inte alls tusen saker att göra. till slut gav jag upp och gick och köpte C för att få lite fart på blodomloppet. inte syre till blodet direkt, men, men.

nåväl, fick tv:n och badkaret rengjort och kokade köttfärssås på quornfärs. blev mer som en gegga. nu låter det ju som att mina saker är helt sunkiga. men det är så att mamma kommer hit med sitt onda öga och hon brukar kommentera att tv:n är dammig. men då, den drar ju åt sig damm på 20 sekunder... men nu är det för all del städat här. ska bara dammsuga och plocka av bordet, men det gör jag imorn. får gå upp tiiiidigt. lika bra. ska ändå bli en tidig kväll imorn. för på fredag är det rättegång. och tydligen är det flera vänner som ska komma. de är så söta.

jaha ja. det var väl det. puss och kram.

männen, kärleken? jag får vara utan. har inte ens nå skvaller om nån annan.

en tandborste som heter torsten, eller om det var tvärtom

saker gjorda: vaknade halv åtta och sen dess har jag suttit framför datorn
alkoholintag: lite amarettokaffe
dagens fråga: varför ska man vara så slö för?
dagens låt: fix me now - garbage
dagens känsla: stressad
dagens citat: "Mr. Big: After a while, you just want to be with the one that makes you laugh."jag tycker att mina relationer med män alltid påminner om carrie och mr big. fast de slutar inte riktigt på samma sätt då'ra. haha, men jag kan känna att jag började gå i terapi, för att sluta belasta mina vänner med allt ointressant, för dem, och jobbigt. dock träffade jag ingen jon bon jovi i väntrummet ;)

annars så ringde jag min advokat och avbokade mötet. kändes som så onödigt att åka in egentligen, för det är ju bara samma sak. jag sa att hon kunde ringa mig när hon hade tid, under dagen, så att jag kan fråga lite om hur man bäst tar sig till hovrätten och sådana saker. för jo, det är rättegång på fredag. och U bara "och här sitter jag och gnäller över att jag är förkyld". men det är ju så att alla har rätt till sitt gnäll och när en karl är riktigt förkyld... men han är en sällsynt bra människa.

och så kan jag inte logga in på hotmail igen. inte på msn:en heller. inte för att jag tror att det händer något spännande där, men det är ändå frustrerande.

jonas har skaffat en elfiol. haha, hur kul som helst. fast han flirtar med andra damer *morr* haha. fast bara i fantasin förstås. så där som kalle och hans äppelträd. eller träd iallafall.

jag skulle hälsa att han tyckte att du var "mycket attraktiv". alltså, jag är ful. jag är inte mycket attraktiv. särskilt inte när jag har kort, platt, skitigt hår och finnar överallt. kan män bara sluta ljuga i ren desperation då. jaja. det var ju snällt sagt iallafall.

jag ska nog glo på ett avsnitt av house, sen ska jag börja städa. tror jag. göra en sak i taget, så ska det nog gå vägen. hmm, om jag börjar med att plocka bort ren tvätt från torkställningen. sen bäddar jag sängen. och sen packar jag upp kassarna, som står. dammsuger, dammtorkar och sen torkar golven. så är jag nog mer eller mindre färdig. och då kommer jag att börja sortera nåt, så är allt stökigt igen. bra. då bestämmer vi det!

det här innebär ju då att jag inte kommer att gå förbi h&m och kolla ifall de kommer att sälja nåt av kollektionen, men jag kan väl kila ner när de öppnar imorn och titta efter.

jag bävar inför den 2a december oxå. mest för att jag känner mig så trött och osocial hela tiden. men det ska nog gå bra. trevliga människor iallafall.

angående fredag så skulle K komma oxå. så då ska jag försöka komma ihåg boken jag köpt till henne. och så ska jag bränna en skiva eller två, med lite blandad musik. det ska jag nog göra på en gång förresten. fast jag har nog inte mötley crües girls girls girls. får kolla. hon ville ha den.

grrrrraaaaaaaaaatis goooooodis

nä, dags att sätta igång och glo på house!

puss och kram

och så skrev jag "kärlek" som nyckelord, trots att jag inte nämnt nåt eller har nåt att nämna... jo, mr big, förstås ;)

eller ja, jag kan ju nämna, att han den där. H, han som jag får att må illa. nog har glömt mig nu. att han är helt likgiltig inför mig nu. tycker att det känns så. och han brukar vara bra på att avskriva folk så där.

Andra bloggar om: , , , , ,

ge mig kaka nuuuuu!

saker gjorda: ähum, diskat iallafall
alkoholintag: lite amarettokaffe
dagens fråga: varför ska man vara så glömsk för?
dagens låt: paranoid - garbage
dagens känsla: nu är jag iallafall trött på riktigt igen, inte så där speedad
dagens citat: "Miranda: Does anyone have a tall, handsome friend I could go to dinner with, or maybe a houseplant?"


så, när jag fick papper om föreningsstämma, så insåg jag att jag glömt att gå på informationsmötet. men, men. som jag förstår går det ut på att man kommer att få en ökning på 150 spänn i månaden på hyran, men då ingår internet och telefonabonnemang. och jag som redan använder bbb, protesterar ju inte mot det. direkt. men jag hade gärna velat veta hur jag som gör övergången. eller om det sker automatiskt... jaja, jag får väl gå på stämman då kanske och kolla....

och inte har jag fått mycket gjort idag. har mailat med postfoto och mamma säger att det snart kommer att gå rykten om mig på alla företag, för att jag alltid ska klaga på allt. som hon säger "det hade varit bättre att fortsatt hetat johansson"...

men hur som har jag diskat iallafall och plockat lite lite. tyvärr för lite, men jag får sätta in storstöten när jag kommer hem efter mötet imorn.

såg på förkväll idag att de sa att i japan, så gick man ut med chefen en gång i veckan och söp sig drängfull, så fick man skälla ut chefen och sen på måndagen, så var det ingenting med det, för det spelade ju ingen roll, för man hade ju bara varit full. typ. vet inte om det är sant, men, men..

männen, kärleken? intet nytt på den fronten. jag håller mig till att bli förälskad i grejer. har tittat ut en röd kjol av victor and rolf, som ska säljas på h&m på måndag. men jag misstänker att den kanske kommer att finnas i två exemplar, om ens överhuvudtaget, här ute, så jag blir nog utan. tyvärr kan jag ju inte lägga pengar på att köpa skorna heller, så... men jag ska iallafall gå förbi och fråga imorn ifall de kommer att ha några ex här på torsdag.

haha, de ringde från glasögonbutiken nyss och frågade om jag säkert skulle ha alla glasögonen, innan de skickade iväg beställningen. haha, jepp, det ska jag :)

jaha, nähä, jag kanske ska börja plocka ur nån kasse iallafall. eller så fortsätter jag att titta på house. började med det idag. haha - "why does everybody think that i am sarcastic". han är brutalt rolig faktiskt.
och alla som gillar den serien borde nog läsa boken "popcorn" för den är ungefär rolig på samma sätt.

såg att helen fielding hade gett ut en ny bok oxå. som jämfördes med bridget jones. den vill jag ha. för jag skrattade högt när jag läste bridget jones dagbok. inte för att någon av dessa ovannämnda böcker är några klassiker, men de är underhållning. och jag läser väldigt lite skönlitteratur. läser mest reportageböcker, när jag läser. eller beteendevetenskapsböcker. eller biografier. så var det med det.

nä, men puss och kram på er!
låt inte kärleken knäcka er!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

för jag vill ligga under en filt

saker gjorda: inte gjort så mycket, men jag SKA
alkoholintag: lite amarettokaffe
dagens fråga: varför måste det vara så mörkt ute  hela tiden?
dagens låt: stupid girl - garbage
dagens känsla: är så där övertrött känns det som...
dagens citat: "Samantha: I can't even be around that man. He's dangerous and toxic.
Carrie: So he's manthrax?"


haha, han prata med K i telefon. hon hade varit på finlandskryssning och i tron att hon sms:ade sitt ragg skrev hon nåt i stil med "jag är fortfarande full, men det är trevligt ändå. kramis" som dock råkade hamna hos hennes finskalärare. som tidigare i veckan fått ett mess om att K inte kunde komma på lektionen pga förhinder...

så är dte dags att börja plocka, för på torsdag blir det finfrämmande. men först ska jag äta och kura under en filt ett tag. men sen så. det hade ju varit bra om jag redan hade gjort det, så att jag hade hunnit måla en tavla till mamma i födelsedagspresent, men det får bli en annan gång.

och så har jag skrivit ett hatmail till postfoto som beskurit mina foton helt åt helvete och även inte skickat dem i den storleken jag beställt. jag blir så trött. antingen får jag ignorera allt och fortsätta leva, eller så får jag beställa nya.

hur som klagade jag på santa marias jordnötssås. så de ringde upp mig och berättade vad som skedde och vilka tester de gjorde och hur allt gick till. nu hade inte jag gett dem något telefonnummer, utan de hade tagit reda på det på eget bevåg. fick iallafall en check på 75 kronor, plus service liksom. nog för att det tog två mail, men det gör som ingenting, jag är lättköpt.

och så har slaven jag avböjde gått och blivit betuttad i mig och vill ha mitt telefonnr. alltså, jag menar, kom igen, vi träffades i tio minuter. nån måtta får det vara på folks dyrkan. förvisso vill jag ju bli dyrkad, inget annat duger, hehe, men iallafall. jag skulle ju krossa honom. alltså, inte för att jag körde med honom, för sånt kan jag inte riktigt. men ja, jag skulle krossa honom på mitt sätt. det där att pendla mellan iskyla och värme.

såg att man kunde bli botad från allergier med hjälp av kinesiologi. undra om det verkligen är möjligt. jodå, jag såg vetenskapsmagasinet om alternativ medicin. och även om jag är lite så där härligt new ageig, så är jag lite skeptisk ändå. fast det är spännande hur som. haha, man kunde tom bota dyslexi stod det...

männen, kärleken? jag vet inte det jag. det är rätt trist och torrt på den fronten faktiskt. och den där vars psykolog ansåg att jag var dålig för honom har inte hört av sig, så han tror nog på det och ja, det får vara så. folk får vara galna utan mig ;) och jag får vara galen i min ensamhet ;)
men som K oxå tyckte att det var ett oproffsigt uttalande. hon menade på att "ja, men skit i dina egna problem, det är andras fel" är rätt oproffsigt. och jo, så skulle min pyskolog aaaldrig göra. för hon är bäst!
fast jag är rädd för att hon börjar tröttna på mig nu. och jag vill ju gå till henne hela livet typ.

och jag har så många planer på små pyssel jag ska göra. sånt där som att koka knäck och sånt och sortera och packa om saker och kläder och allt. och ingenting blir gjort. eller ja, lite då. jag har iallafall bytt lampa i hallen efter bara en vecka eller nåt.

tror att jag ska spara ut till långt hår igen. fast jag vet inte. haha, det är ju ett tag tills det blir långt igen, kan man säga. men det känns inte riktigt som jag, det här korta... och ful är jag oxå, inte för att det gör någonting, jag hatar att bli objektifierad ändå så.

och så måste jag spika upp en tavla på väggen. det är sånt som är lite av ett handikapp för mig. i min osjälvständighet. jag klarar inte av sånt. för jag klarar inte av att bestämma vart jag ska spika upp den. jag vill att någon annan ska bestämma. haha, det är jag som borde vara slav kanske...

men imorn, ska jag vara effektiv. banne mig.

nåja, puss och kram!

med läggning för det röda

saker gjorda: sovit, impulsshoppat, glott på the closer, snokat på ett triangeldrama
alkoholintag: shit, jag är hooked  på chokladmunkar. det här kommer att sluta illa...
dagens fråga: varför big brother när det finns bloggar?
dagens låt: breaking up the girl - garbage
dagens känsla: är så där övertrött känns det som...
dagens citat: "Samantha: A guy could just as easily dump you if you fuck on the first date as he can if wait until the tenth.
Miranda: When have you ever been on a tenth date?"tjipp. igår var jag inne i stan och fikade med N. hon är, ja, hon ser rakt igenom mig och jag ser henne för just den hon är. hon är underhållande, spontan, sprudlande och ändå deprimerad. typ. hur som blev hon erbjuden fem tusen spänn för att "hjälpa" en karl. jag är så trött på alla dessa män som tar sig friheter att objektifiera kvinnor. och detta tjat om vad de gillar för typ av kvinnor. när kvinnoidealet är trådsmala brudar med silikonpattar ska de minsann tala om att de gillar kurviga brudar med naturliga pattar. ursäkta, men vem har frågat? vem är intresserad? låt oss kvinnor vara som vi är och tig om dina evighetsbehov när det gäller utseendet. jag blir så trött. jag sitter inte och skriver artiklar om vad jag gillar för typ av män, rent objektifierande. att det ska va si eller så långa armar. men män ska heeeela tiden ta sig den friheten att trycka i ansiktet på en vad de uppskattar. jag förstår iochförsig varför. för tänk om kvinnor slutade tänka på sitt utseende och använde den tiden till annat tänkande. ja, då skulle inte världen se ut som den gör idag.

jag fick en rosa ljuslykta av henne igår iallafall. för att hon känner mig och är söt. sen fick jag hennes slav. han erbjöd sig sin biljett till rea på hamburgebörs och att skjutsa hem mig. under de kanske 10 minuterna vi träffades. helt galet. sen fick jag något meddelande om att han blivit betuttad i min person. jag tycker det lutar åt att han är desperat och jag vill nog inte ha någon slav längre....

så idag. bara för att jag var tvungen att hämta mitt paket i tobaksaffären istället för på ok var jag tvungen att gå förbi optikern. de sålde bågar för 10kr styck. så jag provade igenom ett par och klarade inte av att välja vilket, så jag gick därifrån med en beställning på 4 nya glasögonpar och 6700 kr fattigare. men, men. det är ju fyyyyra nya par iallafall :) mamma vrålade "du är maaaaaanisk, du är maaaaanisk" och surrade om att hon blev orolig. men det  var bara för enkelt, eftersom jag köpt ett par senast i februari i år, så det var ju bara att välja och beställa och gå därifrån liksom. det är inte så kinkigt om man passar i dem eller inte, bara de är fina att se på. och de fyra par jag redan har använder jag ju allihop.

männen, kärleken? jag känner inget sånt. jag är mer ledsen faktiskt.. svarade på mail att jag måste få vara som jag är oxå, trots att det får honom att må illa över min existens. typ. var säkert dumt gjort, men, men... jag blev ju förbannad, haha.

annars så har jag snokat lite på ett par eller fd par. och det är som en såpa. man kan säga att jag vet hur det känns.

och paketet jag hämtade var från yves rochere, som jag bara beställde för att få tre röda väskor gratis. tänkte att jag skulle kunna ha mitt smink i en, så att det matchade i badrummet. woho. jag är sån sucker för rött just nu.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

kom på att det är fredag;

Tema: Kallt väder


1) Första snön kommer - och hela huvudstaden blev lamslagen. Hur har det varit hos dig de senaste dagarna?

jag bor i huvudstaden, så här har det varit lamslaget. förseningar i tunnelbanan, vagnbrist, halt och kallt.

2) Vi bor i “isbjörnarnas land”, enligt vissa mindre vetande utländska personer. ;-) Hur kan vi vara så dåligt förberedda på vintern varje år?

det är ju mer bara i storstäderna det är så dåligt förberett. det är väl pga tempot som hålls här. att man går på ett sånt raskt tempo att det där med framförhållning kommer på andra plats.

3) Vilket är ditt värsta vinterminne?

vet inte om jag har något sådant. det skulle väl vara att jag alltid blev sjuk när jag var liten, så fort jag klev utanför dörren på vintrarna och så fick jag spendera tiden inomhus sen.

4) Hur viktigt är det med en vit jul?

det spelar faktiskt mest ingen roll. det är slasket som är värdelöst.


 

 

Andra bloggar om:

på begäranbla bla, jag återkommer med dagens event. först ska jag bara förklara hur jag för över kassettband på datorn.

först laddade jag ner programmet audacity - här: http://audacity.sourceforge.net/

nu kör jag med min freestyle och då har jag en sladd som jag köpte för cirkus 40 spänn på teknikmagasinet. helt enkelt en sladd där båda ändarna ser ut som en sån hörlursplupp...  och så kör jag den i hörlurstjosan på freestylen och i mikrofonuttaget på datorn. trycker på play på freestylen och recordknappen på audacityprogrammet och inspelningen startar. sen i det programmet kan man kan man välja att spara ner det i mp3-format, men då var man tvungen att installera nåt, som jag tyvärr inte minns vad det var... men det kommer upp en ruta som frågar efter det och så googlade jag och laddade ner det som saknades... vill man koppla till en stereo är det bara man använder sladd med en sån plupp på eller så brukar det finnas lösa stora pluppar som man kan skarva med...

jag vet att de sa på teknikmagasinet att windows själv har nåt program som man kan använda, men jag kom inte ihåg vilket det var, så jag kör audacity, som de även rekommenderade på teknikmagasinet. där killen även sa att man kunde ta bort tysta passager osv...

vad mer. jo, som sagt, jag har inte jobbat på att dela upp låt för låt än, men jag skulle tro att det går på nåt sätt... dock blir inte ljudet så där jättehögt. alltså, det hörs och det hörs bra, men jag skulle inte kunna poppa på högsta volym... det går säkert oxå att fixa på nåt sätt. men så här är det för mig iallafall.

tjipp. och lycka till :)


Andra bloggar om: ,

"jag gillar dig faktiskt bättre utan smink"

saker gjorda: dejtat folksam, och lekt lite med fido och donald
alkoholintag: kaffe
dagens fråga: och varför fattade jag inte att det var vinterkappan jag skulle ta på mig när pappa snackade om att jag skulle ta kappan och ge mig ut?
dagens låt: garbage - #1 crush, fortfarande
dagens känsla: är så där övertrött känns det som...
dagens citat: "Charlotte (looking at a catalog): Oh my god! Vagina weights!
Samantha: Honey, my vagina waits for no man."


först så, om man nu vill ha gratis godis, så kan man klicka här -> gratis godis

så snöade det och blåste ute. hade nog suttit fint med en vinterjacka, men jag är inte van vid sånt här. att allt ändras över natten. nå, hur som så hittade jag till folksam iallafall och han vann mitt  hjärta när han kallade mig ung, trots tillägget på "än så länge". kan bero på att han var 53 själv, men iallafall... men ja, jag satte av lite pengar i nåt jag inte har nån aning om vad det är egentligen. men de får väl placera dem som de vill och förhoppningsvis är jag rik när jag är pensionär. annars fick jag lära mig att ikanobanken hade högsta räntan. på sparpengar då'ra. så fanns det en anledning att kliva ur sängen idag oxå. varje gång man får lära sig nåt man inte redan visste är trevligt.

sen köpte jag en tidning på pressbyrån. Pause. sjukt kul tidning. tyckte jag då. som har billig humor. men den var väl som andra tidningar bortsett från att deras modesidor innehöll designkläder. dvs, man kommer aldrig att ha råd att köpa den där kappan för åtta och ett halvt tusen, men den är fin att titta på...
en sån där normalt smaskig tidning, med lite blandat och skvaller och shit. eller ja, vimmelbilder iallafall. nå, hur som är det samma förlag som ger ut more, vilket är en liten miss i planeringen. men iallafall hade de ett reportage om klyschorna  han helst vill höra" och "klyschorna hon helst vill höra". och jag får erkänna att jag garvade åt;

""har du hört att david beckham dog genom långsam kvävning, fastklämd i ett brinnande bilvrak?"
riktiga mansmän önskar inget hellre än att höra mannen som ledde raka benen-rörelsen råkat illa ut. ända fram till du avslöjar att det inte är sant kommer att vara den lyckligaste stunden på hans dag"

sen hade de ett reportage om "så snabbt blir du utslängd från krogen" och deras metod 3 fick mig att garva högt. för nu är det dessutom så att bullwinkles är lite kända hos mig för att ha rätt kass personal och sega och allmänt småsura, så det var just rätt ställe att testa det här på. nu får man ta i beaktning att det här rör sig om vuxna människor och att de är på ett mision, annars kanske det mest är barnsligt. men hur som... först är det garderobsavgiften, vilket resulterar i att ena killen kör deras fem jackor under sin pikétröja, vilket inte funkar, men att de tjatar om diskriminering mot tjockisar var lite så där småkul ändå.... men sjävla "brottet". istället för att signera kvittot med namnet väljer killen att rita en balle. men haha, det är så barnsligt kul... nå, bartendern blir skitsur. sen när de börjar spela "sommartider" där inne, drar två av killarna av sig på överkroppen och hoppar upp på bardisken och dansar och skrålar med, så att nån lite längre bort ropar "don't quit your dayjob"... nu är personalen förbannad och de blir utsläpade.

jag vill oxå rita ballar istället för signatur!!!

männen, kärleken? dock orkar jag nog inte gå på klubb ikväll, så kvällen får förbli hångelfri... fick annars nåt mail, som gav mig lite dåligt samvete... men å andra sidan, visst, man ska visa förståelse, men som sagt å andra sidan måste ju jag få vara som jag är om nu alla med asperger ska få vara som de är. har inte svarat, för jag utgår ifrån att  han skiter i om jag svarar eller inte... det var som bara en länk till en artikel... nada more.

missade nathalie idag, annars hade det varit perfekt att träffa henne oxå, men hon ringde bara på hemtelefonen och inte på mobilen...

och nu sitter jag här med snabbkaffe igen. förvisso med amarettosmak. men ändå lite dåligt... men det funkar... jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, för jag håller på och fryser ihjäl, men man kanske ska slänga i en tvätt i maskinen eller nåt...

nåja, puss och kram


Andra bloggar om: , , , , , , Andra bloggar om:
RSS 2.0