Mello Jello 3

Jag har väl inga direkta kommentarer om Richard och Marie idag. Jag pratade i telefon under inledningen. Men jag tycker inte att de är sååå dåliga som folk verkar tycka. Jag hade ju naturligtvis gärna sett Magnus Betnér hålla mello, bara så där för att få höra hur det skulle låta då. Men ja, vi har ju haft Luuk och Björn Gustafsson, och ja, där blev väl ribban satt liksom.


1. Linda Sundblad - ”Lucky you”

Alltså, Lambretta är ju ett av Sveriges bästa band. Nu är det här inte något som borde påverka, men det stör mig att denna a la Stock Atkin Waterman-liknande låt ramförs i kängor. Jag gillar kängor, men de är inte 80-tal. Allt jag tänker är att jag nog måste leta på mina Lambrettaskivor, för Lindas soloprojekt tänker jag inte engagera mig i.

 

2. Simon Forsberg - ”Tid att andas”

Om man nu känner att man måste göra ballader, då ska man banne mig ha vett nog att ha en pipa som heter duga. Och för att ta ett exempel, nej, Ronan Keating har inte någon pipa som heter duga. Sebastian Bach är däremot ett exempel på en kille som har en pipa, som ja, just det heter duga.

3. Sara Lumholdt - ”Enemy”

Det här är riktigt, riktigt bra - OM rösten hade hållit och refrängen inte varit pisstråkig. Men jäkla bra, helt enkelt. Men hon är jäkligt lik både hon i Ghostwhisperer och den här brittiska sångerskan med skrattgropar. Jag kommer att lyssna på den här igen. MEN ja, det luktar lite plagiat - brorsan säger Rihanna, jag tänker på något annat, som inte riktigt kommer fram just nu.


4. Playtones -
”The king”
Jag kan inte bedöma det här. Mammas favorit? Nu har inte min mamma aaalltid dålig musiksmak, eller jo. (förra omgången tyckte hon att Elisabeth Andreassen var bäst)  Men de här kunde iallafall sjunga och spela. Helt värda beröm - de kan sin sak.

5. Shirley’s Angels - ”I thought it was forever”

De kan ju sjunga och Bard kan ju producera - men för mycket åmande för min del. Men jag gissar att den går vidare. Jodå,  nåt annat vore märkligt.


6. Sebastian - ”No one else could”

Även det här hade kunnat vara så mycket bättre, men jag känner mig tjatig. Men jag hade kunnat tänka mig sångaren i Depeche framföra den här - eller sångaren i Rammstein - och yeah, jag hade varit tyst och nöjd.


7. Sara Varga - ”Spring för livet”

Visor ligger ju i tiden med Cornelis-filmen osv... men jag är lite för bitter, men för 17, jag hör ju att det är helt okej, men jag vill inte eller, jag tycker inte att den här bör gå vidare, men det är bra. Brollan kom med det mest nytänkande idag - Nu undrar vi bara om det stämmer; är hennes kläder ett politiskt ställningstagande?


Roligast hittills: "mina är Gandhi, Mandela och Stalin" påtal om förebilder.

8. Eric Saade - ”Popular”

Oh, en repris från förra året. Ja, varför ändra ett vinnande koncept?!
Näst roligast hittills: rutorna som sprängdes vs dusch
Gissar att den utan tvekan går vidare...


Det här är vad DN tyckte.
Ciao
Kommentarer
Maria S

Nu är min tävling avgjord om den svarta klänningen från H&m

du vann tyvärr inte denna gången MEN jag har en ny tävling nu som du är välkommen att deltaga i där man kan vinna en svart spetstopp från Cubus & en kreditkortshållare från Jofama :D

2011-02-20 @ 12:14:29
URL: http://mariasjoden.wordpress.com
Anonym

hej vinnaren är nu dragen av min NOKA tävling gå in å se om det var du som hade turen på din sida =) kramizz http://www.mondoblog.se/mitt/141857

2011-02-20 @ 20:04:13
URL: http://mondoblog.se/mitt/13985
Panki

Jag gillade Popular :-)

2011-02-24 @ 20:24:33
URL: http://pancake.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0