bidrag 13

Okej, det här bidraget är inte helt och fullt färdigt, för det måste torka först. Och skruvas på plats på riktigt. Alla ojämnheter beror på att jag inte kunnat pressa på dekoren pga lacket inte torkat och pga kameravinkeln.



Okej, det här med att få skrivarfärg att fatsna på väggdekoren - inte det lätaste. En positiv överraskning var att det bara var att ta en blöt trasa och börja om.



Jag löste det hela med att lacka över utskriften, dock tar mitt lack 6 timmar på sig att torka, så det är inte klart än, så som ni ser är lysknappen inte fastsatt än. Och ni ser att det blev lite suddränder i färgen när jag lackade. Nåväl. Det jag gjorde var att sno ett konstverk av Picasso från nånstans på nätet och skriva ut den på den silverfärgade dekoren, som kom med paketet från Panduro och sedan väldigt enkelt skära ut den och sätta fast den över lysknappen.


Jag vet inte om det är ett giltligt bidrag då jag inte helt och hållet kan konstatera att lack verkligen torkar på väggdekoren, jag får återkomma om det.


Puss och kram

andra bidrag och tävlande hittar ni här.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0