Hello maten, Hello katten

Och nu kan jag säga att det var superfint i Akalla. Jättemysig förort. Och under resan kom jag fram till att Kista måste vara den ocharmigaste förorten. Okej, Bredäng, men Bredäng är mest bara den fulaste. Kista bara tar över en ka ka boom! Och vrålar ut att man antingen ska shoppa eller jobba. Och okej att jag tycker det är skitsnyggt där, med den lite futuristiska touchen, men det är inte direkt så att man 'oj, jag vill bo i en vit kub'... Nåja, jag hade supertrevligt. Fick träffa S och E och deras übersöta lilla dotter. OCH vilken GOD mat! Aah, jag är så bortskämd. Jag bara njöt, det var bara SÅ gott. Jag ska tigga till mig recepten. Vegetarisk paj och smördegspinnar... Är den bästa beskrivningen jag kan ge, haha...

På tal om att jag är bortskämd...



Fick söta lilla Hello Kitty av Dess här förut. Nu är färgerna och skärpan lite kass dåra, eftersom jag envisas med att använda mobilkameran.. Men fatta vad gulligt att virka en Kitty till mig! Jag blev jätteglad!

Jag har hunnit tvätta och hänga en maskin med kläder idag oxå, nu har jag inte alls mycket tvätt, men jag försöker fundera ut vad jag ska ha med mig på resan, så där vad jag ska bo i, i cirkus två veckor...
Borde försöka få ihop en sida till på hemuppgiften oxå, men jag känner mig lite så där lagom osugen på att sitta och läsa artiklar för att försöka hitta nån användbar fakta... Annars håller jag på och läser en bok av en filosof som funderar över konsten som fysiska föremål och seendet och uttryck och jag känner att jag inte riktigt fattar poängen med det hela, men jag tänkte att det kanske kommer... Har inte riktigt bestämt mig för om boken är slöseri med tid eller om jag kommer att kunna använda mig av något i uppsatsen... Nåja, dags för lite kultur i form av Profiler.

Puss och kram




Kommentarer
Viktigt strunt

nej men gud så gulligt med virkad hello kitty!!! Är 23 år enligt legitimation men smyger omkring i hello kitty-morgonrock varje morgon. Underbart underbart.

2009-05-10 @ 22:48:13
URL: http://viktigtstrunt.blogg.se/
leopardia

Viktigt strunt: Men visst var det gulligt! Jag blev helt lycklig!

2009-05-10 @ 23:28:41
Panki

Det va jättetrevligt att du kom förbi, och TACK för alla fina grejer! Puuss.

2009-05-11 @ 12:05:43
URL: http://pancake.webblogg.se/
Annika

Kistagallerian är ju jättefin!! Där har jag shoppat ofta.

MEN vilken otroligt söt Kitty! Den sötaste jag sett!!

PS drömde om dig inatt (läser för mkt bloggar...du bodde precis nere vid vattnet på Lilla Essingen, och du brukade sitta och plaska med fötterna i vattenbrynet när det blev för varmt, men du vågade inte simma, för det var "för strömt". Jag trillade i, och det var strömt, hahahahaha)

2009-05-11 @ 13:33:38
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
dess

weeeei!



Go Kitty! Go Kitty!



Håller på med Odie nu!:D haha



fresten skrickade jag nyss ett desperat-mail till cecilia! jag hatar att vi inte har samma grej som förra året. cp. jag är sur.



pöss o hej!

2009-05-11 @ 14:46:07
Anonym

annica: den är fin, men det är så ... industrialiserat på nåt sätt... Haha, men jag sitter gärna och plaskar med fötterna i vattenbrynet vid lilla essingen! inga problem för min del.



dess: vadå inte samma som förra året, vad menar du? Vad är Odie? jag har noll koll... haha...


2009-05-11 @ 14:56:59
leopardia

dess: hahahaha! jaha, odie!! jag var helt inne i uppsatsen och fattade nada... Nuuu är jag med - voff

2009-05-11 @ 14:59:00
HannahSthlm

Men fy vad söt..haha:-)!

2009-05-11 @ 17:52:53
URL: http://www.hannahsthlm.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0