Jojo eller Yoyo

Jag hittade ett jobb, som jag inte tänker söka, men som jag tyckte var lite småroligt att jag lägger ut det här.

Jag fick hem senaste numret av VeckoRevyn här på posten förut. Neeej, är du galen, klart att jag inte är 34 bast och prenumererar på VR. Nån måtta får det ju vara. Jag fick den ändå och har bläddrat lite i den. Tycker att den känns som en söndagsbilaga i nån kvällstidning. Ungefär lika intressant, men det var inte det jag skulle säga. De hade tagit en tjej och klätt henne i olika sorters outfit's typ en cocktailklänning, en bild med istvättade jeans och t-shirt och hon som står där i nån utmanande pose. Det är så förutsägbart att man vill kräkas, men till detta kommer ju smöret på moset '5 kändiskillar' tycker till om dessa outfits... BUT WHY?? Jag hade all respekt för Timbuktu innan han lät sig förnedras så här, genom att förnedra både den manliga och den kvinnliga delen av befolkningen... Jag vet inte vilka de andra var, eller jo, en var Mogge och sen var det några andra programledare jag inte känner till... Men med vilken rätt anser de sig ha rätt att tycka nåt om vad nån annan väljer att klä sig i?! Och med vilken rätt anser VeckoRevyn att deras idé att män ska avgöra om en kvinna är snyggt klädd eller inte är en bra idé?! Eller f'låt, jag får väl säga tjejer och unga kvinnor, för jag hoppas att när man fyllt 25 så har man släppt VR och läser böcker istället...

Och så var jag tvungen att surfa in på deras hemsida oxå... Suck. Undra egentligen varför man bryr sig om att trycka nya tidningar, varför inte bara låta samma gamla tidningar cirkulera runt i fortsättningen?
Jag menar rubriken; Sex myter om sex... har vi kanske läst den förut?
Hannah disekerar sexmyter. Jahapp, då ska vi se - alla killar tänder inte på lesbiskt sex... Jag säger ingenting om det, men i nästa 'myt' som är Mörkhyade män är mer välhängda än vita män, så kräver hon helt plötsligt vetenskapliga bevis för att inte avfärda det som myt...

Och Sämsta julklappen, ligger under fliken 'hälsa'... Jaja, hälsa och VeckoRevyn kanske man ska ta med en nypa salt... De kanske menar att personerna som svarat i deras enkät hälsar till folk vad de inte vill ha....?

Oh, snart är det Nip/Tuck. Härligt, ytligt, smaskigt och trevligt ;)
Mmmhmmm

Puss och kram



Kommentarer
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

om jag kan få älskade leopardia att skratta kan jag lägga mig nöjd och sova =)

2009-02-08 @ 22:29:02
URL: http://pyttis.blogg.se/
E

Ha ha ha ha...sitter och skrattar högt här i blås-skåne för mig själv. Du är rolig du...

2009-02-08 @ 23:16:56
URL: http://pelin-pelin.blogspot.com
//D.D\\

Tack för tipset! <3

2009-02-09 @ 09:16:19
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
Annika

VR...Ja, det var ju ngra år sen man läste den blaskan. Men den verkar ju vara lite...tja...som du säger...

Snart är det väl Karolina som vill börja bläddra i den.

Garvar ät det du hittade under hälsa :-)

2009-02-09 @ 13:02:20
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
dr. no

Vari ligger förnedringen? Ska vi låtsas som om vi inte vill attrahera det motstående (eller för all del, om vi vill vara politiskt korrekta - eller åtminstone glädja regnbågslobbyns hetsgrupp, det egna) med vårt utseende och våra manér?



Ska vi låtsas som om vi inte dömer människor efter hur de ser ut?



Jag trodde att dessa de mest oförblommerat hycklande och korkade av dogmatiska eftergifter för den galopperande fejkaltruismen i det ultraindividualistiska och ultraelitistiska postmoderna samhället skulle få falla till föga, förpassas till historiens skräphög där de så uppenbarligen hör hemma, men jag hade uppenbarligen fel.



Låt oss släpa runt på Det Dåliga Samvetet för det faktum att vi tänder på utseenden, och inte en persons förment fantastiska personlighet (i någon av de många underliga och bakvända drömmar om platonsk kärlek och post-kristet sedligt samliv som sporadiskt verkar födas ur just Det Dåliga Samvetet hos ständigt nya världsförbättrare), låt oss gång efter annan älta hur ofantligt kvinnoförnedrande det är att män (och, hej regnbögen, kvinnor) tänder på avbildningar (Angkor Vat för helvete!) tjejer i sexuellt utmanande positioner utan att för en sekund reflektera över huruvida det kanske snarare är det oket som håller ned och hämmar, låt oss ånyo tugga samma gamla uppkräkta religiösa propaganda med ytterligare ett skinande blankt omslagspapper i form av en ny dogmatiskt sanningsbärande politik.



Och låt oss för allt i världen inte erkänna att vi runkar!



Puss puss ;D

2009-02-09 @ 15:58:59
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
dr. no

Ps. Det föll bort ett 'av'. Och det finns hyggligt seriös statistik på kukstorlekar; i runda slängar kan man konstatera att asiater har mindre än europeer som har mindre än afrikaner. Inget konstigt.

2009-02-09 @ 16:03:53
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
leopardia

E: hehe...



Annika: den är faktiskt ingen hit, jag kan till och med drista mig till att påstå att den var bättre på 'vår tid'...



dr.no: Förnedringen ligger i att vara skåning, jag trodde det framgick ;)

nä, men den ligger väl i att låta sig kuvas under de stenåldersförväntingar vi har på män. Om jag vore man skulle jag vara bra trött på hela mansförtrycket att jag 'måste' tycka att en brud är si och så baserat på dessa uråldrade konventioner...



Men Hannah hade inte sett någon statistik eller forskningsrapport, så hon avfärdade det hela med att vi alla är olika. Jag är faktiskt mer nyfiken på forskningsrapporten som säger att alla killar inte tänder på lesbiskt sex...

2009-02-09 @ 16:34:31
dr. no

DET måste ju vara en myt! Varför skulle det annars vara massa lesbiansex i varenda porrfilm?



Hmm... det förstås, för att spara på skådespelerskorna, kanske...



;D

2009-02-09 @ 17:10:55
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
leopardia

dr.no: hehe, jag tänkte oxå det, vart i all världen har hon fått DET ifrån, att inte alla killar skulle tända på lesbiskt sex, nä fram med forskningsrapporten, Hannah!



Eller de kvinnliga skådespelerskorna kanske har börjat konkurrera med 2 till priset för 1? ;P

2009-02-09 @ 17:30:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0