att hänga är egentligen inte det man gör

Vi har ju hängt en del på Ikea under sommaren. Ma och pa renoverar sin toalett (ja, rummet alltså) och brorsan köket... Det har lett till att jag finner det smått tråkigt att hänga där och min favoritsysselsättning har blivit att sätta mig någonstans och studera alla tragiska par. Med tragiska par så menar jag de som är just det. Ibland ter sig Ikea som en köttmarknad och man ser hur vissa män går runt och spanar brudar istället för att spana möbler... Andra är de unga paren, där killen precis har flyttat hemifrån men det är ändå tjejen i förhållandet som väljer inredning och köksporslin... Eller när den ena partnern känner att den bara måste stoltsera med parets fantastiska kääärlek genom pussar och dylikt och den andra är lite så där lagom ointresserad av att haka på... Eller de här när man ser att de 'nöjt sig med varandra'... För det är finns få saker som är så tragiska som att folk är rädda för att vara ensamma...  Då inser man att världen är rätt sorglig.
Men så kan det ju vara lite underhållande att se hur Ikea verkligen är kvinnornas marknadsplats, det är som sällan man ser en karl entusiastiskt ropa saker som 'kom kom, den här tänkte jag mig i hallen!!!'

Förresten råkade jag köpa 2,5 kilo Polly när vi stannade vid Cloettafabriken.

puss och kram



Kommentarer
Leia

Hahaha, du e fan bast! Kram!

2009-08-07 @ 04:25:43
dr. no

Den moderna människan i all sin individualitet är alltid ensam, med sin självbetraktelse och sin självmedvetenhet och sin självupptagenhet. Och det är sorgligt, men ändå mer roligt.



Bewahrt einandern vor zweisamkeit!

2009-08-07 @ 10:04:03
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
Hanna :)

Polly-det är omöjligt att bara ta en.. :)

2009-08-07 @ 12:48:14
URL: http://everyheartbeat.blogg.se/
leopardia

*Leia: aah, hehe, jag glömde att det finns folk som jobbar på ikea :) puss



dr.no: hmm, jag trodde det var franska jag skulle lära mig, inte tyska... hmm...



hanna: å, en polly, vad gott ;)**



2009-08-07 @ 16:17:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0