nötter och fraser

Det här Ladies Night. Jag är lite fascinerad över att saftonbladet skriver en artikel om det. Och jag är lika fascinerad över att folk ids kommentera. Aftonbladets reportrar var ute efter en enda vinkling på artikeln. Hade de blivit bjudna på saft och bullar hade artikeln inte blivit till. Men det var inte det jag tänkte, utan när jag läste så tänkte jag mer "jaha? välkommen till en kväll på krogen liksom". Okej, att Martin Stenmark inte brukar springa omkring i strålkastarljus när jag går ut... Fast en gång, på Kellys, snackade jag med en kille som var så sjukt lik Martin Stenmark. Han hade hoppat fallskärm och pga likhetens fascination var jag tvungen att sitta kvar och lyssna.
 Jag undrar vart saftonbladets reportrar brukar gå ut nånstans. Ett glas vin på Grand Hotell, kanske... Eller vänta nu, deras eget event - rockbjörnen... Alltså, vi kan ju samla alla kommentarer som haglar ute på krogarna och finlandsfärjorna, så kan vi ju inse att det här inte behöver skrivas ur ett sånt snedvridet perspektiv som Joacim lyckas få till.

Sen läser jag att - tänk om det vore tvärtom, då skulle feministerna stå på första parkett och vråla. Nåt fruntimmer grenslar en handtork och nån säger nåt om att de kan torka pungen där... Alltså, förstår de inte att fruntimmer tror att det är så män vill bli bemötta? Den här gamla nötna frasen att bemöt andra så som du själv vill bli bemött... Alltså, efter flera års empiriska studier runt om på uteställen runt om i världen, så har vi kvinnor konstaterat att män kommunicerar man med på ett mer grottliknande stadie när alkohol är inblandat.

Nä, men hey, alla är olika, helt enkelt...

Förresten, jag hörde just nån karl utanför som skrek "din fega jävla fitta"... Skriv om det då - Joacim.

Då är ju istället det här mer att skriva om. Det är så jäkla skönt.
"– I det rummet där de maler ner köttet till korvsmet sprang det levande gråsuggor och tusenfotingar. Och en kollega till mig har sett hundbajs i ett lagerutrymme för korvskinn."
Och responsen är;
"– Jag har förbättrat och förbättrat, men det har tyvärr inte varit tillräckligt."
Då undrar man ju faktiskt HUR illa det var innan förbättring 1 och förbättring 2....

Och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska skriva om bilderna i föregående inlägg... nej.

Puss och kram



Kommentarer
Maria Byström

Herre min get! Jag blir alldeles matt.



På tal om Ladys night:



Men har du lust är du välkommen på syjunta hemma hos mig. Vore kul att träffa bloggläsare MEN jag respekterar såklart om du vill vara helt anonym:



http://tinnitussans.blogspot.com/2008/09/syjuntan-startar-16-oktober-klockan.html



Kram

2008-10-01 @ 12:06:47
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Fido

Åh jag sitter här och klappar händerna åt ditt inlägg! Du har så rätt så rätt!

Och du slog huvudet på spiken med det där "bemöt andra som man själv vill bli bemött".

Puss!!!

2008-10-01 @ 12:44:23
Malin

fler tävlingar kommer att komma, så håll utkik=)

2008-10-01 @ 13:36:12
URL: http://minnan.blogg.se/
dr. no

Moralistbjäbb är naturligtvis alltid åt helvete i min värld, men det blir ju extra roligt när det är karlar som är kränkta på samma sätt som det genomsnittliga dagisbarnet "Mäh, hon sa' ju att man inte får hoppa i kuddrummet, å å å nu gör hon det själv! Orättvist!" Och så in i kuddrummet och hoppa igen.



Läste appropå det någonstans att en majoritet av anmälningar till jämställdhetsombudsmannen kom från unga(?) män som inte får komma in på krogen...



Med detta förstås inte sagt att tokmoralistfeministerna är bättre, om nu någon man skulle vilja kalla mig könsförrädare (vilket i och för sig vore ett jävligt coolt epitet). Men de har ju i alla fall en fråga att driva - gnällkarlar gnäller ju liksom bara för gnällandets skull; typ som en Örebroare.

2008-10-01 @ 14:58:57
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
leopardia

maria: hehe, jag besökte din blogg igår precis sekunden innan jag somnade, så jag hann som aldrig skriva nåt...



fido: det är lite lustigt att de skrev den här artikeln samtidigt som den om folk som vill stoppa den där nya serien som är på färjan... hmm...



dr no: det är ju det där nya modeordet 'kränkt' som varenda jävel ska känna sig oxå...



jag trodde att de förbjudit det där med olika åldersgräns på krogen, men de kanske de inte har... men det är ju bra att unga män oxå driver en agenda... hmm...



haha, örebro är mina barndomstrakter, det enda vi gnällde över var att det var dyrt m bärs ;) men det är ju klart att det är träääliiigt för aftonbladets reportrar...

2008-10-01 @ 19:12:36
dr. no

Alltid skönt när man träffar då man svingar i blindo... ;-)

2008-10-02 @ 14:02:57
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
leopardia

dr.no: hehe...

2008-10-02 @ 21:29:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0