Tack för kaffet

Kvinna, skulle du avstå från kaffe för bevarad bröststorlek?
Ställningen just nu:
Ja (42.4 %)
Nej (57.6 %)
 


Totalt har 11902 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-10-17 09:56

Nu kan jag inte längre hålla mig. nej. Om den här 'röstningen' stämmer... Ja, då blir man ju som lite fascinerad... Kanske inte så förvånad ändå, men fascinerad. I dessa artiklar om kaffedrickandet står det att för många kaffekoppar kan ge mindre bröst MEN förebygga bröstcancer... Jag vet faktiskt inte hur dessa 42,4 procenten resonerar när de tänker att 'jaja, men lite bröstcancer kan jag ju ta, bara jag inte får mindre byst - hej då kaffet'... Men det är fascinerande...

Sen kanske jag inte riktigt köper något av forskningsresultaten, men å andra sidan köper jag inte saftonbladet heller...

Om idol: Jag säger bara; Heja Lars!

Om dagen: Det har varit en lång dag idag, den där promenaden känns som om den skedde igår...

Puss och kram

Andra bloggar om: , ,




Kommentarer
Karin

Fast det är ju bara de som har den där genen som får mindre bröst. Så det jag undrar är: Hur tar man reda på om man har den eller inte?!

2008-10-18 @ 09:11:51
URL: http://karinpanyaaventyr.wordpress.com/
leopardia

karin: det är säkert rätt enkelt att göra, men däremot vet jag inte om landstinget skulle gå med på att lägga resurser på att man skulle vilja göra det... eller så dricker man kaffe och ser vad som händer :)

2008-10-18 @ 09:52:36
Avsändare Margareta

Jag var tvungen att gå in och läsa när jag såg rubriken på bloggportalen, har inte läst undersökningen.



Man kan ju fråga sig vilka som röstar och hur de röstar. Kanske för att skapa debatt. Jag kan inte tänka mig att någon vettig kvinna väljer större bröst framför bröstcancer.



Jag har druckit kaffe sedan tidiga barnsben och har inte upptäckt någon förändring, det skulle jag kanske med glädje göra idag med tanke på rygg- och nackbesvär som kan bero på framtyngden. Och många koppar om dagen blir det.



Det är tragiskt det här med kvinnor och deras bröst, männen skulle inte bry sig om det inte vore för att vi själva skapat fram våra egna ideal.



Avsändare Margareta

2008-10-18 @ 11:08:39
URL: http://margaretag.wordpress.com
margareta

jag är ju kanske lite tveksam till aftonbladets röstning, men knepigt är det...

2008-10-18 @ 21:07:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0