en dröm

Uä, drömde världen rörigaste dröm. Drömde att J var otrogen mot Å med nån som hette Malinina och var liten och svarthårig och som egentligen inte finns på riktigt. Och sen med en som hette Siv och inte heller finns på riktigt. Och nånstans i det här trodde alla att jag var ute efter J, vilket han spädde på genom att bete sig ruttet mot mig och jag bara jaja. Vi var alla nånstans och städade, efter nåt jobb typ och när jag ropade och frågade ifall nån ville ha vattnet som jag använt till att torka av ett bord med, för att fortsätta dammtorka nånstans så svarade folk typ.
- Men åååh, kan du låta J vara ifred då.
Och Pannkakan svarade inte när jag ringde, och så helt plötsligt tappade jag bort hennes nr, så jag smög in i hennes rum, där hon låg och sov och skulle ringa till min mobil med hennes mobil för att få hennes nr och då vaknade hon och undrade vad fan jag höll på med. (och det kan man ju verkligen undra...)
Och så var vi på nåt varuhus och var skitfulla, så jag blev utslängd och de andra drog hem till Pannkakan på efterfest och där låg J och nuppade med Siv, som sen fövandlades till L och som började hitta på massa historier om mig och saker jag skulle ha sagt och hur jag ringde J hela tiden och alla utom K trodde på det och sen ringde J mig och viskade massa saker om hur ledsen han var för att han var tvungen att vara rutten mot mig inför alla andra, så till slut drog jag ur telefonjacket (eller det är väl kontakten man drar ur) och så började Pannkakan följa efter mig som en liten vante, skitglad med lite dampsymptom och jag bad henne dra åt helvete, för att hon skvallrat allt jag sagt till henne,  till J och hon sket i det och lallade efter mig glad som en lärka.....

Det hela var mycket rörigt och knepigt.

Det var det. Jag tror att jag har ändrat mig angående att skaffa en kolonilott, för jag vet inte riktigt vart jag ska göra av de saker jag odlar... Men jag ska iallafall kila dit och ta mig en titt..

Puss och kram

Andra bloggar om: , ,


Kommentarer
panki

Hahahaha va kul dröm.

Klart du ska ha kollo! Det går väl alltid åt.

2008-05-10 @ 10:51:16
leopardia

panki: den var helt bisarr, hehe... Det var massa annat oxå, som att J och L inte fick gå hem från jobbet, för att de kommit 45 minuter för sent... Och att jag köpte massa fil på det där varuhuset, som jag sen inte orkade lyfta ens...

Men det är ju stora lotter och ja, jag vet inte... Vi träffas ju så sällan, tha gang, så jag hinner ju inte ge bort heller...

2008-05-10 @ 11:04:50
anna

jag förstår precis..

och ja det känns alltid lite hmm..konstigt att ens skriva om annan hudfärg..blir alltid nervig att jag ska ha uttryckt mig fel eller rasistiskt..

2008-05-10 @ 11:17:39
URL: http://pyttis.blogg.se/
Panki

Hur mycket kostar det då?

2008-05-10 @ 12:05:06
URL: http://pancake.webblogg.se/
camilla

Jag har också drömt massa inatt. Helt galet sjukt var det :S går att läsa på min blogg om du vill, men tror inte att du vill det haha :P konstigt det där med drömmar ;)

2008-05-10 @ 14:17:05
URL: http://camillajarvas.blogg.se/
Annika

Jobbig dröm. Ibland kan man vara totalt slut när man vaknar.

Själv drömde jag faktiskt om en gammal kärlek och vaknade i ett väldigt underligt sinnestillstånd...



Kolonilotten...JAG är jättenyfiken på hur det gick!! Tror säkert du skulle att ha ett koloniland. Det är ju rogivande och skönt att påta i jorden.

2008-05-10 @ 14:31:17
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
leopardia

panki: 500 pix per år... per, vad gör du här?!



camilla: jag kikar förbi :)



annika: man blir så märkligt påverkad av drömmar, de lever känslomässigt kvar så länge på nåt sätt, jag håller med...



kolonilotten ja, det var inte riktigt nån där som hade tid att guida mig runt och de lediga jag såg var typ övervuxna med maskrosor och gräs, om inte värre... och jag vet inte riktigt hur man kör en jordfräs... men jag ska iallafall ringa och fråga om de inte har nån ledig, som nån lämnade förra året, så att den kanske inte är så vildvuxen... annars får jag vänta tills nästa år, då det inte är sån impulsgrej...

2008-05-10 @ 14:40:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0