det blev lite släpande hit och dit

Jag har just varit på biblioteket och köpt med mig cirkus 60st böcker hem. De kostade 1kr styck, så jag gick två vändor. Köpte ett gäng på spanska, eftersom sånt är rätt dyrt om man ska köpa nytt. Men inte hittade jag nån bra bok att använda till min uppsats och jag har ångest, för jag har inte börjat skriva än och imorn är det dags att maila iväg nånting. What to do?! Hittar inga bra böcker alls, nånstans. Vare sig feministtjosan eller Flauberttjosan. Suck.

Annars har jag fått en I *hjärta* NY t-shirt. Jag är glad. Precis vad jag ville ha. Mina föräldrar har några vänner, eller ja, jag känner dem ju oxå, som rest runt i USA och där borta tänkte de på mig. Jippi!

Sen har jag kommit på att jag ska testa att så räddisor här inne. Eftersom det verkar som att det inte blir någon kolonilott. Dock ska jag gå dit på söndag eller lördag och titta om det finns nån jag kan ge lite frön till. Jag har ju ett gäng över, så att säga...

Just nu är jag vrålhungrig. Så jag ska nog faktiskt värma lite microlasange helt enkelt. Enkelt och antagligen helt onyttigt, det passar ju bra.

Puss och kram!



Andra bloggar om: , , , , , , , ,



Kommentarer
Annika

JEEE vad svårt det är att komma in på din blogg idag...och när man väl kommer in får man scroll ner massor innan texten dyker upp.

Fast, det är säkert min browser som spökar.

Inget koloniland? Så tråkigt...Det hade passat dig att ha ett land.

2008-05-15 @ 20:12:05
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Hanna

Ingen kolonilott alltså... Önskar att det gick att så mer inomhus. Jag skulle vilja ha en hel örtträdgård!

2008-05-15 @ 20:36:29
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Barbamorsan

Brukar ochså handla när det är utförsäljning på biblo, verkligen kul. Typiskt bara att du inte hittade det du "behövde". Ha det gott o kram.

2008-05-16 @ 10:43:56
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
Linda

Hörru du är utmanad i min blogg!Kolla in!



Glöm inte min tävling heller!

2008-05-16 @ 13:27:48
URL: http://hummingbird.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0