Undra hur många sjalar det tillverkas världen över


Me-me-melodifestivalen var det ja. Till och med min mamma vill gifta sig med Björn Gustafsson. Säkert min pappa oxå. Tänk att vara så älskad av precis alla. Jag undrar om han skulle vinna hela melodifestivalen oavsett vilken låt han ställde upp med, för det är ju glöggen han får allt ifrån ;)



Niklas Strömstedt, "För många ord om kärlek": Alltså, killen har ju legat med Agneta Sjödin, så det är rätt svårt att tycka synd om honom för att han kom -> SIIIIIIIIIIIIIST!!! Mm, ja, nä, alltså(igen), jag hatade inte den här låten, men det var någon slags läskig sinnesjukekänsla över en låt där folk med sitt bredaste leende och med sina gladaste kliv sjunger 'för många ord om kärlek och för få om vem du egentligen är' eller nåt ditåt. För det ÄR ju så positivt...

Calaisa, "If I could": Vad heter de där syskonen nu igen. Från Irland tror jag. The corrs? Jag säger inte att det var nåt plagiat, bara konceptet som påminde mig om det... Bra låt faktiskt. Duktigt jobbat, men i helt fel sammanhang, tyvärr. Låtar som är för bra blir oftast inte tillräckligt bra för schlagerfestivalen, av någon märklig anledning.

Daniel Mitsogiannis, "Pame": HAHAHAHA! Jag vet inte, haha, det här är, haha, jag saknar ord. Kanske det underbaraste jag sett. Jag kan inte bestämma mig för om jag hatar det eller älskar det. Om det är Ibiza 1999 eller om det är schlagerfestivalen 2008. Jag är helt slagen ur balans. Bland det roligaste framträdandet jag sett. Och kläderna, som en jättejätteprick över i:et. ( jag såg på saftonbladets hemsida att de lagt ut bild på bulan i brallan, påtal om objektivieringen och allt kring perrelli..)

Linda Bengtzing, "Hur svårt kan det va?": Tydligen alldeles för lätt. Nu drog mina ögonbryn ihop sig av irritation. Klädsmak har hon. Men hur kul är hon på en skala 1-4?! Har det hänt någonting sen första gången hon deltog? Jag efterlyser en liten förändring, den behöver inte vara stor, men det är faen fusk att ställa upp 3 gånger med samma låt! Men jag är lite allergisk mot denna osjälvständighet som genomsyrar schlagers; 'jag kan va' fattig eller rik bara jag är det med dig' bla bla blö blö...

Nordman, "I lågornas sken": Men seriöst, vem gav svenska folket tillgång till telefonen???!!! För att rösta fram sånt här skit??!! Nordman har alltid låtit illa i mina öron, men idag lät det helvetiskt illa. Och jag insåg att jag inte längre kunde svara på frågan; "om du var tvungen att välja, vem skulle du helst ligga med av Bert Karlsson och Håkan Hemlin?"

Sibel, "That is where I´ll go": Så länge hon inte pratar låter det vackert. För sjunga kan hon, men som sagt - klyschorna, tar de slut nån gång - jäjä, we belong together...

Fronda, "Ingen mår så bra som jag": Jag gillar dragspel. Jag gillar låtar om folk som mår bra, men någonstans skar sig nåt och det här var inte så bra som det kunnat vara. En sjal, någon?!

Charlotte Perrelli, "Hero": Jag skäms för att erkänna det här, men det här var riktigt riktigt jäkla bra. Chansen/risken att hon tar hem hela kalaset är väl rätt jäkla stor. Så bra att jag inte ens störde mig över den obefintliga kjollängden.
Jahapp, det var det. I DN pussas Charlotte och Linda, så jag blir lite nyfiken på ifall Lindas utfall mot Charlottes bantning var ett spel för galleriet. Tror det var i expressen det stod; min egna nyhetskälla - mamma - ringde iallafall och läste upp det...

Naturligtvis borde jag ha skrivit inledningen till min essä idag och mailat iväg, men jag måste se om Darling, så det får nog vänta tills imorn det. Mycket som ska göras imorn, varje dag är det bara detta 'imorn', som jag hör talas om, hehe.

Puss och kram!


Andra bloggar om: , , ,



Kommentarer
Lou

oj, vilken kyss :p

2008-03-01 @ 23:18:32
URL: http://cigaro.blogg.se
panki

Det är härligt att man kan gå in på din blogg och uppdatera sig när det gäller mello. Va inte helt nöjd med att missa kvällens program faktiskt.
Perrelli äger, jag fullkomligt avgudar henne!

2008-03-02 @ 00:01:24
URL: http://pancake.webblogg.se/
Helena

Håller med dig. Jättekul at reta sig och klaga, konstigt nöje, hehe! Sov gott, natti,natti!

2008-03-02 @ 00:16:04
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
anna

jag känner att niklas låt kunde ha blivit så bra men istället blev den bara så paltt..inget hände oingen riktigt refräng och jag undrade hela tiden om han själv faktskt var nöjd med det där..

2008-03-02 @ 02:42:02
URL: http://pyttis.blogg.se
Maria

Du hade skrivit en bra recension om melodifestivalen :) kanske bli journalist? hihi. Men mer Björn helt klart, han skulle nog kunna vinna hela skiten, tänk så många som skulle rösta på honom :) Fast han va ändå roligare förra gången när han sjöng till Carina Berg hihi!

2008-03-02 @ 08:39:14
URL: http://mariapettersson.blogg.se
leopardia

lou: mm, helt plötsligt tyckte de om varandra - mycket ;)

panki: ja, men ni kanske hade roligare - berätta :)

Helena: haha, ja, ett konstigt nöje är det..

anna: jag vet inte, jag tycker nog att den lät som niklas väldigt mycket, men ja...

maria: haha, tackar... Jo, han var roligare förra gången, men underbar ändå :)

2008-03-02 @ 15:24:49
Az

Svar: den är inte så fin heller :/ Aja, får väl försöka lösa det ;)

2008-03-02 @ 18:19:09
URL: http://azzle.blogg.se
Josiee

Ja eller hur e det fint med lockar!:D haft en bra helg?

2008-03-02 @ 18:45:26
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Maria

tror inte d e en skjutdäörr, måste gå o kolla, nä det e d inte, hehe men man kan plocka bort den ;)

2008-03-02 @ 18:47:08
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Maria

haha just ja angående bilden, ja visste det coolt, undra vem som fotat hihi :)

2008-03-02 @ 18:50:23
URL: http://mariapettersson.blogg.se
//D.D\\

1981 :P

2008-03-02 @ 19:04:45
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
leopardia

//D.D\\: haha ;)

2008-03-02 @ 22:34:44
Linda

Hahahahaha okej då måste jag ju spana in tävlingen!Kul att du läser min blogg,diggar din skarpt=)

2008-03-03 @ 11:48:37
URL: http://hummingbird.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0