Mitt hem blev ett litet spa


Idag hade jag ju lite hemmaspa så här på kvällen. Tog en dusch och efter den lade jag en, för mig, ny typ av ansiktsmask - från Dainty Design.
Det hela går till så att i en påse så ligger det en bomullsmask av naturlig bomull, som är dränkt med olika örtessenser, som inte ska skapa någon form av hudirritationer. Med mask menar jag ansiktsmask, som du helt enkelt ska lägga på ansiktet, så att du ser ut som en mumie, eller kanske ett spöke. Hmm, lättare om jag visar va?

image574

Efter att ha slappnat av och myst med denna mask i 20-30 minuter så tar man bara bort den och applicerar den ansiktskrämen man normalt använder. Plätt lätt och mycket trevligt.

Lotusmasken, som är den jag testade den här gången är en fuktgivande mask med åldershämmande effekt. Detta är vad den lovar;

"Verkan

  • Täpper till öppna porer
  • Stimulerar hudens förnyelse av celler och innehåller antioxidanter som fördröjer rynkbildning samt åldrande. Huden får ett ungt framträdande
  • Mjukar upp din hy och gör den extra len
  • Återfuktar och återställer hudens naturliga spänst & mjukhet

Lotus Mask passar alla hudtyper (normal/bland/torr/känslig/oljig/fet/finnig hy)"

image573

Jag känner att jag efter en gång kanske inte kan uttala mig om huruvida min rynkbildning förändrats och hur ung min hy framträder eller så, men jag kan säga att huden känns annorlunda. Den känns lite tjockare, lite slätare eller slätare är nog inte ordet jag är ute efter, det rätta ordet är fastare. Ja, jag är förvånad själv, haha.

Konstruktionen av den här masken ger jag 4,5/5. Jag tycker det här var suveränt. Bara öppna, ha på, vila och slänga. Dock känner jag att ur miljösynpunkt kanske inte det här är det bästa alternativet egentligen. Även om själva bomullsmasken är nedbrytbar och ofarlig, så känns förpackningen inte riktigt vara det samma. Sen tog det ett tag innan man vande sig vid doften. Först luktade det lite illa, fast efter ett tag blev doften rätt angenäm, lite åt rökelsehållet eller som kanske en riktigt bra massageolja kan dofta. Men jag kan varna de som är lite känsligare då... Priset är bra, jag tycker det är okej, de säljs styckvis för 20kronor, vilket gör att du själv väljer och blandar så som du vill, eftersom det finns flera olika ansiktsmasker att välja på. Men som sagt, jag skulle gärna vilja att det här företaget satsade lite mer på en miljömärkt förpackning, så skulle det hela kännas lite bättre. Nå, det samlade intrycket och det faktum att jag bara testat en gång - så är mitt betyg av lotusansiktsmasken från Dainty Design:

3,8/5


Andra bloggar om: , , ,

 



Kommentarer
Wysteriia

Svar: Jag beställde den första ;)

Jag har också ansiktsmasker därifrån som jag borde testa! :D

2008-03-17 @ 07:43:26
URL: http://Wysteriia.blogg.se
//D.D\\

Hoppas din nästan-färdiga-essä klarar måttet!! :D Och tack för tipset! Brukar inte köra lösvikt, men ska kanske börja med det... :)

Kram och Lycka till!

2008-03-17 @ 08:37:06
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
Linda

Aktiva idag ;=)

2008-03-17 @ 09:26:04
URL: http://hummingbird.blogg.se
Alexandra

hihi. Jag tänkte på väg hem imorse att jag borde lägga ansiktsmask idag :P
Hoppas du får en bra dag.

2008-03-17 @ 09:27:20
URL: http://triquetra.blogg.se
Josiee

Godmorgon:)

2008-03-17 @ 09:27:23
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Natta

yes haha jag älskade oggi och kackerlackorna som liten så min lilla pippi fick heta oggi då hon är en flicka :D

2008-03-17 @ 12:35:25
URL: http://naaatha.blogg.se
Maria

hahaha snygging

2008-03-17 @ 12:52:06
URL: http://mariapettersson.blogg.se
E

Jag kan aldrig hålla mig från att göra gimaser (hur stavas det eg???) så masken spricker, bomull kanske är nått för mig.. Sen måste jag ju säga att bilden på dig borde få pryda förpackningen;)

2008-03-17 @ 14:31:03
URL: http://pelin-pelin.blogspot.com
The City

Kanske något att satsa på :)

2008-03-17 @ 19:41:52
URL: http://thecity.blogg.se
leopardia

Wysteriia: hehe, bra val, tycker jag :) ja, ta och testa nu ;)

//D.D\\: Egentligen är jag lösviktsgurun ;) fast jag har lagt av lite, men det har funnits tillfällen i mitt liv då jag iallafall har haft över 20-30 lösviktstéer hemma...

Linda: Coolers :) jag är ju lite på resande fot ett tag så jag har lite svårt att hjälpa till att hålla ställningarna hos dig =/

Alexandra: Det är så skönt på nåt sätt, trots allt jobb :) ja, jag ska bara åka bil och hålla på - är ju påväg neråt landet... ha en bra dag du med!!

Josiee: God morgon god morgon :)

Natta: hehe, jag gillar ju oggi för att kackerlackorna är döpta efter ramonesmedlemmarna :)

Maria: Hehe, jag har faktiskt photoshoppat den lite dessutom ;)

E: Det var inte helt fel kan jag säga. smidigt och bra, men ja.. haha, ja, jag kan sälja mitt ansikte om nån vill köpa, inga problem :)

the city: det var iallafall kul och bra att få testa :)

2008-03-17 @ 20:07:11
Lena

jag har testat deras All In One Collagen, tyckte att den var bra.
kanske ska ta å beställa en andra runda då.

2008-03-19 @ 12:03:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0