jag saknar inspiration

Haha, jag fick just ett påminnelsemail att en av mina kompisar hade födelsedag den här veckan. Från myspace. Jag bara - ähum, noll koll, jag har ingen aning, vadå, vad yrar de om?! Men det är ju bästaste darling Fido ju. Jag är verkligne kass på födelsedagar. Glömde bort J's nu senast i december. Och nåt år pratade jag med mamsingen i telfeon 3 gånger innan hon sa "du kan få säga grattis till mig idag om du vill".

Hämtade ut ett paket på posten idag :) jajamensan. 4 st tröjor som jag köpt. Fina tröjor minsann.

Började skriva på essän, ungefär kanske, hmm, 8 rader till. Haha, sen somnade jag. Men det är verkligen skitsvårt för som vanligt har jag problem med längden. Jag är lite mer åt journalisthållet, det ska vara kortfattat och tight. Men jag ska iallafall skriva mer imorn, om jag inte gör det ikväll. Har iallafall en idé om slutet, så det gäller bara att skriva sig fram till dit.

Slocknade på soffan och vaknade av telefonen som ringde och rösten i luren tyckte att jag skulle titta på Plus. Sverker, tha man liksom. Det handlade bland annat om Tradera och folk som blivit blåsta där. Någon dam, och jag är ledsen att jag missade början för jag blev så nyfiken på henne, hade köpt skor som hon aldrig fick. Varför jag blev nyfiken är för att hon var väl ja, inte den man skulle tänka sig köpte massa sådana skor, men i hennes hylla stod massa 'strippskor', ni vet lack, plast och höga klackar.

image536

min aura liksom. Är lite ledsen att jag inte kommer ihåg vad som sas och jag är rätt mycket sugen på att gå och fota den igen...

Puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,



Kommentarer
Maria

Skriv ett mail till Bodystar och Weleda, skriv att du gärna samarbetar med dom, tävlingar, och testa produkter. Jag tror säkert att de vill samarbeta med en charmig tjej som dig! :) Men skynda dig innan ALLA har skrivit till dom, hehe! :)

2008-03-04 @ 22:42:47
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Maria

Haha Mjo :)

2008-03-05 @ 12:38:06
URL: http://mariapettersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0