återigen bara för att slippa plugga


Jag fastnade på 1,5 sidor essä. Haha, med dubbelt radavstånd, så egentligen har jag inte fått mycket gjort. Hur som, kan jag inte svara på kommentarerna i tussilagoinlägget, för jag kan inte ens se det på datorn här. Bara en vit ruta. Men solen har ju skinit i två dagar nu, eller så, så det räckte för att de skulle titta fram. Och jag går ju förbi kolonilotter när jag går mina promenader, så det är som på landet...

Var en liten kille som joggade om mig två gånger medan jag gick. Jag blev helt matt. Sååå jobbigt, såg det ut att vara, så min puls steg och jag blev helt svettig. Bra där! Här var det kondis!

Idag igen - jag går till posten och glömmer brevet jag skulle posta. Likadant igår. Kan den där lilla lepriconen jag tror sitter på min axel sluta käka på min minnesbank då?! Mmmmhmmm, se efter på era egna axlar, jag är helt övertygad om att det sitter en lepricon där oxå.
(nä, jag är inte galen, det är en lek jag och Ka höll på med på jobbet. vi lekte rätt mycket. arga leken var favoriten. särskilt när den andre satt framför mikrofonen.)

Jag kan förresten erkänna att jag har dille på ansiktsmasker. Även om jag lyckats behärska mig på äldre da'r. Men förut kunde jag ha tre hyllor med olika ansiktsmasker här hemma. Kanske inte så otippat med tanke på hur jag verkar gilla det där med att äga saker, ni som minns bilderna från min lägenhet... Men det jag är mest nyfiken på nu är jordgubbsmask. Har läst om flera olika i massa olika bloggar. Jag får se till att styra upp det helt enkelt. Oh well.. Andra passioner är naturligtvis musik, choklad, kaffe, té, hälsoprodukter, andra skönhetsprodukter och tröjor med tryck. Har ni några passioner som resulterar i ett stort lager? Ja, skor och väskor behöver vi ju inte gå in på, men ni kanske redan hängde med på det. Och böcker. För 17, de tar aldrig slut, haha.

Jag säger omg, igen. Elisabet tävlar nämligen ut Laura från Laura Biagiotti. Ni vet, parfymen. Den underbara parfymen. Kika in där och var med ni oxå. En trevlig blogg överhuvudtaget förresten, så om ni inte vill tävla kan ni iallafall ta er en titt på den.

Puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
anna

passioner som jag har i lager ...
Body lotions..köper alltid nya body lotions..
ögonskuggor..
kaalpennor fast jag använder dom nästan aldrig...tappar dock bort dom..
te
dietbars
vitaminer roch omega 3tabletter som jag bara äter i två dagar..
keso
väskor
linnen

2008-03-06 @ 00:58:19
URL: http://pyttis.blogg.se
Fido

Jag går också förbi kolonilotter när jag är ute på mina promenader, och det mitt i stan i Sveriges huvudstad, är det ändå som mitt på landet...? :)
Ses på lördag min lilla Loppa! Puss!

2008-03-06 @ 01:40:38
Maria

hela min blogg va d problem med i går, både att öppna inlägg (framförallt tävlings inlägget) och jua kunde inte heller göra nya inlägg, ska se om det funkar nu. jag verkar inte ens komma in på min blogg adress (men när jag loggade in gick d) skumt..

2008-03-06 @ 06:41:43
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Miss Lyckad

GGRrrrr, Girl!

So du har en lepricon on your shoulder, Yeah!
Jag tror att sedan min redaktör som är Vampyr bet mig så har jag haft massa konstiga saker på mina vita axlar;)... men aldrig en lepricon...

Hyr du ut?
;)

Happy Day!

http://miss-lyckad.blogspot.com/

/ Miss Lyckad - The Life of a Manic Depressive

2008-03-06 @ 08:26:12
URL: http://miss-lyckad.blogspot.com/
Elisabet

Tack för länken, det går jättebra, var massa strul med blogg.se i går kväll! Ha en bra dag!

2008-03-06 @ 10:35:52
URL: http://stenvreten.blogg.se
Maria

sjöng mer, jag behöver det hihi

2008-03-06 @ 13:01:18
URL: http://mariapettersson.blogg.se
anna

usch bidde alldeles ledsen i ögat nu när jag såg herr swayze i din header och med tanke på dagens löpsedlar om honom..

kram

2008-03-06 @ 13:08:36
URL: http://pyttis.blogg.se
leopardia

Miss Lyckad: Jag kan GE bort min lepricon, haha ;)

anna: det är inte lätt det här med passioner, och om man räknar dit patrick så är ju han en oxå... =/

fidolin: jepp, på lördag :)

2008-03-06 @ 13:37:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0