en utmaning

Snart dags för soffan och Lost, men innan dess skrider jag till verket med den utmaning, som Lynette&Susan gav mig.

Den lyder: slå upp sidan 123 i närmsta bok, leta reda på mening fem och publicera därefter dom tre efterföljande meningarna.

Det var faktiskt lite svårt att avgöra vilken bok som var närmast, för just nu ligger det ett berg av böcker kring datorn - till följd av fotnotskriverierna, men så helt plötsligt såg jag den. Inklämd på hyllan i databordet, under ett gäng papper så låg Box 21 av Roslund & Hellström. Helt klart närmsta boken.


"Ewert hade tackat nej, han hade varit trött och törstig och skulle just den här morgonen inte haft något emot tidig alkohol, men med Sven intill sig, det hade inte gått. En kopp kaffe då, ambassadtjänstemannen hade insisterat, en kopp kaffe i baren på andra våningen där rulltrappan slutade. De hade tvekat ett ögonblick för länge och han hade pekat på ett bord intill en glasvägg med utsikt över landningsbanan."


Kom just på att jag aldrig korrläste citaten i uppsatsen. Hmm, jaja, jag tänker utgå ifrån att de är rätt. Imorn måste jag iväg och lämna papperskopian på expeditionen och på tisdag är det brunch med darlingar och förhoppningsvis hämtning utav de andras uppsatser, om de inte råkar vara färdiga när jag lämnar min, men a, antagligen inte liksom...

puss och kram



Kommentarer
Susan

Dom har jag tänkt att läsa men det har inte blivit av. Har perioder, antingen bara deckare eller roliga feelgood-böcker. Lite fyrkantig tyvärr i mitt läsande. Borde klämma en å annan svensk klassiker, har hemma hur många som helst....

2008-06-02 @ 11:55:54
URL: http://praktmorsorna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0