En kille gillar't iallafall

Jag vet inte om det är värt att skriva om FRA-lagen. Det känns som ett moment22 att en bloggare som bloggar om sitt liv skriver nåt om att värna om privatlivet... Det blir lite komiskt på nåt sätt. Men det här med upproret inom bloggvärlden är dock inget skämt, men jag har iallfall hittat en kille som är helnöjd med beslutet. Och jag vill inte vara naiv, men det här med eventuella hot är ju en härskarteknik som är väl använd i dagens samhälle... Men så här blir det väl när man röstar fram en regering baserat på icke-politska anledningar. "Göran Persson ser ut som han hånler hela tiden, nej usch och fy", "Alltså, sossarna borde skämmas, det här med tsunamikatastrofen sköttes ju under all kritik" osv...

Ett nytt ballongflygningsförsök är inplanerat iallafall. I slutet på juli. Jag håller mina tummar.

Och på måndag har jag ett möte, som jag inte tänker nämna närmre förrän det har varit. Får se ur det utspelar sig.

- Kollar du inte på fotbollen?
- Jag tänker i helvete inte kolla på nån fotboll!
Mer så lät det hemma hos mig igår... Jag måste erkänna, jag hade inte ens nån bra koll på att Ryssland faktiskt hade ett lag. Naturligvis, varför skulle de inte det, men jag har bara hört talas om ryska framgångar på skridskor förut. Så insatt är jag.

Mitt köpcentrum skickade just ett sms.
"Midsommar har urgamla anor i Norden. Redan på hednatiden var årets längsta dag, sommarsolståndet, en viktig högtid. Trevlig midsommar"
Jag menar inte att det är nåt fel. Men jag undrar vem som satt och fnulade ut att det här ska vi skicka runt i den här invandrartäta förorten... Själv är jag inte särskilt imponerad över vad vi pysslade med under hednatiden... Men med tanke på den nya lagen, så kan jag ju lika gärna publicera messet, mjo... öh.

Nepp. Dags att mota bort gråheten i den här dagen. Puss och kram!

Andra bloggar om: , , , ,



Kommentarer
Gargravarr

Det kan ju vara så att människor vill kunna bestämma själv om sitt privatliv. Man skulle kunan tycka att det är en skillnad på att bestämma vilken del av sitt privatliv man vill slänga ut och inte. Så något flashigt moment22 handlar det inte om är jag rädd.

2008-06-19 @ 14:17:51
URL: http://jaghatarallt.blogg.se/
leopardia

Gargravarr: jag syftade på mig själv där...

2008-06-19 @ 14:47:29
Charlotte

Glad midsommar! Och under helgen har jag tävling hos mig där du kan vinna fina skönhetsprodukter för huvud och händer. Var gärna med och tävla.

2008-06-19 @ 14:48:00
URL: http://www.charlotte.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0