potatis är en knöl

Jag äter giftig potatis. Min färskpotatis är grönaktig, men jag resonerar som så att Äh, folk lär ju ha ätit av grön potatis tidigare, vad är det värsta som kan hända? Sneglar lite på minnesbilden av mamma och konstaterar att aa, jag kan få en hosta jag aldrig blir av med, men men, det är smällar man får ta...
När jag har kokat potatisen är den inte grön längre, så jag antar att giftet förflyttat sig till vattnet och sett till att alla små potatisar är giftiga nu... Solanin. Men vad de tjatar då. Jag är fortfarande övertygad om att min potatis SKA vara grönaktig.

Måste nog sluta med min lilla ovana... kanske...

Idag är det minsann bomullstussar över hela himlen. Vackert. Men oroande inför ballongflygningen. Jag vill inte ha vind och jag vill inte ha regn, tack.

Idag fortsätter nog operation tvättning. Jag har inte tvättat på en evighet, ja, förutom de här dagarna då. Har knappt koll på vilka kläder som är rena och vilka som inte är det. Men nu kan jag åter klä mig i avanna.

Vad gör folk som pluggar och inte får något sommarjobb? Stämplar de? Soc? Säljer sin kropp? Jag vill ha ett jobb, helst nu.

puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,



Kommentarer
Linda

Är massa nyttiga grönsaker är ju gröna... Typ.. ;)

2008-06-10 @ 12:37:00
URL: http://songbirdie.blogg.se/
Anonym

linda: hahaha! du har så rätt ;)

2008-06-10 @ 19:31:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0