kanske att jag borde

Det är riktigt ruskigt hur lite liv jag har. Här sitter jag och bloggar om att jag tvättar liksom.
- Hej, jag håller sakta men säkert på att suddas ut.
Jo, det kommer att sluta med att jag förvandlas till luft. Suck.

Slöglodde lite på The night listner, med Robin Williams. Tyckte att den stämningsmässigt påminde om One hour photo, vilket med andra ord betyder att det är en story, men det händer inte så mycket mer.... Och valet nu är bok eller en till film.

Det mest dramatiska som hände idag var att jag råkade välta min nya mixer ner i diskhon så att handtaget sprack lite. Mm, men problemet är nog att jag trivs alldeles förträffligt med att inte ha något liv. Jo. Det går alldeles utmärkt att vara fokuserad på banala saker som att jag är brunare på framsidan av armarna än baksidan, funderingar på vart man kan köpa stålgaljar utan att alls komma till skott med att ta reda på det, att jag borde vattna kaktusen, som får törsta ett tag till, att jag borde ta lite cellplast och göra en lite minianslagstavla, men att det inte är något som hindrar mig från att strunta i det... osv osv...

Nä, kanske dags att krypa i en pyjamas va?

Puss och kram

Andra bloggar om: , , ,



Kommentarer
Nattis

Du har inte ett tråkigt liv!!! Tycker du är konstant kreativ och fejar o står i. Shopping är oxå en syssla så de så=)/Nattiskram

2008-06-09 @ 21:30:49
Alexandra

ja, men det är skitjobbigt när saker och ting inte ligger på sin plats! =P

2008-06-10 @ 10:04:45
URL: http://triquetra.blogg.se/
Marianne

Ja, det är väl ungefär så intressant jag också känner mig just nu, alldeles slut efter att ha vräkt i mig en massa mat. Det är ju nyttigt i och för sig, men särskilt spännande är det kanske inte. Jag röstar för att vi inte behöver vara så spännande hela tiden : )

2008-06-10 @ 17:56:11
URL: http://nyaaventyr.blogspot.com
leopardia

nattis: haha, ja, men snart får jag inte ens shoppa längre... jag får nog börja ringa dig och leva på godbitarna ur ditt liv ;)



marianne: hehe, jag röstar med dig...

2008-06-10 @ 19:30:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0