den stora frågan

Jag är helt plötsligt inne i en situation där jag inte vet vilken fot jag ska stå på. Ringde min personalchef som frågade vad jag och min chef hade för överenskommelse. Jag kände att jag kunde ju för all del gissa, men inte säga säkert att jag ens visste vem som är min chef, så jag bara "ah hum ähum , att jag är tjänstledig". Nu är det som så att jag är tjänstledig till sista juni, vilket personalchefen tyckte var myyycket konstigt, eftersom man bara har ledigt tiden man pluggar, resterande tid ska man jobba. Så nu är det då meningen att jag ska ringa min chef och göra upp en plan om att börja jobba där över sommaren. Jag har ju inte satt min fot där på flera år. Så jag sitter och funderar på om jag ska fixa timmar eller om jag ska säga upp mig. What to do? What to do? Jag kan ju inte heller direkt jobba kväll eftersom jag får panik av kvällstider så där, att ta sig hem och så... Jag har iallafall tagit reda på att jag får vara med i facket, även om jag inte har jobb, men studerar. Och det där med att betala in till a-kassan är ju en annan femma. Måste ta reda på reglerna lite närmre. För som det är nu får man inte ha varit frånvarande från arbetsmarknaden längre än 5år, men räknas sjukskrivning dit...? Jag börjar få panik.

Jo, jag vet att jag vill ha ett jobb, men ja, kanske inte ett som påminner mig om förr...

Men nu ska jag nog fixa till uppsatsen så att jag kan maila den till urkund och allt det där blir klart iallafall.

Puss och kram

Andra bloggar om: , , , , ,



Kommentarer
Elisabet

Gör som jag, gå sommarkurser på universitetet istället så får du studiemedel! Jag läser nu bla en kurs om detektivromanen 1850-1950, hur ansträngande är det att ligga i hängmattan och läsa deckare och dessutom få poäng för det!?

2008-06-10 @ 17:26:01
URL: http://stenvreten.blogg.se/
leopardia

elisabet: jag hade tänkt göra det, såg att det fanns nån kurs i idéhistoria typ, men så slog det mig att jag kanske måste spara mina lånveckor, med tanke på att jag redan har haft ett par stycken tidigare...

2008-06-10 @ 17:33:53
Marianne

Det kan vara bra att tänka på att det ska betalas tillbaka också. Det är medaljens baksida när det gäller lån. Och det är INTE kul att betala tillbaka studielån som man egentligen inte har någon nytta av.

2008-06-10 @ 18:01:06
URL: http://nyaaventyr.blogspot.com
leopardia

marianne: det är iofs sant, men jag vet inte, jag betalar redan studielån jag inte har någon nytta av, så det känns som att det är som det är... men till nästa sommar ska jag ha räknat ut hur många veckor jag har kvar och ge mig in i jobbsökarbranchen lite tidigare..

2008-06-10 @ 19:33:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0