en smulpaj är en smulpaj
Seriöst, vem köper sånt här? Om du tillhör nån av dem så ska jag tala om hemligheten bakom smulpaj.
2 dl havregryn, 2dl vetemjöl, 100 gram smält smör och en msk socker. Rör ihop. Klart. Det tar inte mer än max 10 minuter.
Vill du ha äppel & kanel-paj, så skivar du äpplen och slänger ner i formen, kanske en sisådär 1 dl strösocker att strö över och så kanel. Grädda i ca 20 min på 225 grader.
Idag är dagens paj päron, körsbär och kiwi.
Idag vet jag inte vad det blir till att göra. Jag ska iallafall fota pianot, eftersom föräldrarna vill sälja det.
Puss och kram
2 dl havregryn, 2dl vetemjöl, 100 gram smält smör och en msk socker. Rör ihop. Klart. Det tar inte mer än max 10 minuter.
Vill du ha äppel & kanel-paj, så skivar du äpplen och slänger ner i formen, kanske en sisådär 1 dl strösocker att strö över och så kanel. Grädda i ca 20 min på 225 grader.
Idag är dagens paj päron, körsbär och kiwi.
Idag vet jag inte vad det blir till att göra. Jag ska iallafall fota pianot, eftersom föräldrarna vill sälja det.
Puss och kram
Kommentarer
Fido
"Grädda i ca 20 min på 225 grader. Det tar inte mer än 10 minuter"
;)
leopardia
haha, jag menade att röra ihop skiten... men i get your point.
L80
Står det 6 portioner på påsen? Det är väl i sådana fall det som är det förfärliga med hela konceptet. Jag trodde att det var beräknat för en!
leopardia
L80: hehe, ja, det också...
Trackback