tydligen är jag en reklamblogg

för det här trillade ner i brevlådan;

image478

alltså, när de skriver adressen så där så är ju risken stor att man beställer av bara farten. för man märker ju att de verkligen känner mig ;)

annars har maria en tävling om biobiljett som jag tycker ni kan kika på. inget länktvång eller överdriven motprestation, bara en lite kul idé som kommer att göra att hon blir spammad, men, men ;)

en annan maria, maria vuitton, tävlar ut underbart härliga och rosa pumps. så vad kan man göra, annat än att vråla; VILL HA! (för övrigt är hennes hund gizmo kanske den sötaste lilla vovve jag sett)

- Majda har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett par läckra pumps eller en lyxig velourdress. Tävla du med!Allt du behöver göra står här! -

annars är jag helt sjukt trött idag, kan vara de stundanden kraven inför finbesöket som dyker upp på torsdag, att jag envisas med att se medium varje natt, att jag blivit matad med filosofiska termer och vet att nästa vecka blir ännu värre och mastigare, att ingen är här och ger mig gooodis.

var i F idag och när jag skulle ta mig därifrån försökte jag hitta något matställe med avhämtning, så jag kunde få med mig nåt mumsigt. hittade dock bara ett café, men de hade prioger - som de kallade det - som var nån form av blanding mellan pizza-pita-tunnbröd med stark köttfärsgegga på och i form av en typ tortilla. 10kr per stycke och ljuvligt goda och härligt starkt kryddade. jag mumsade glatt i mig två stycken och känner att det finns risk för beroende.

nä, nu ska jag lägga mig på soffan och försöka hålla mig vaken.

puss och kram


Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer
Malin

Nu är dina priser klara! Om du mejlar mig din adress så finns de snart i din brevlåda. Min mejladress finner du på min about-sida.

Grattis!

2008-01-29 @ 20:11:43
URL: http://www.mollysgrove.com/
Maria

Risken är stor att man beställer ja, inte säkert att man vill ha grejjerna, men detta verkde väl va ngt? :)

2008-01-30 @ 09:38:34
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Fiffi Fiffilito

Åååhhh, nu blev jag påmind om dom där jättegoda pirogerna som jag brukade köpa på Caféet i Alby Centrum när jag bodde där! Mmmmmums! :D

2008-01-30 @ 16:04:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0