men fredag är ändå den dag jag gillar bäst

alltså, den här dagen har varit fylld av fina saker. magneter från mollysgrove, meddelande om singelvinst från linda men dagen inleddes med att jag fick present från en kurskamrat. inslaget i rosa papper låg en tändsticksask!

image482
(bild från: http://www.ahnlund-karlen.com/portfolio.htm)

sen fick jag även göra misstaget att köpa 3dvd filmer för 99kr bara för att jag ville ha en. jag är så puckad som går på det där istället för att bara nöja mig med den jag var ute efter så ska jag stå i nån timme och leta igenom alla korgar och ställningar efter 2 till. OCH då valde jag bort natrual born killers och traffic, för jag tänkte att jag nog ändå inte kommer att sätta mig och glo på dem, hur bra de än är... nä, istället väljer jag en med, ja, nån typ monty python greatest hits från 1971. jag lovar dyrt och heligt att aldrig gå på detta igen utan bara köpa sånt jag verkligen vill ha.

jajust ja! jag råkade köpa ett par röda vinterskor och ett par silver sommarskor för att det var halva reapriset...

sen är mina päron här och är snälla hela tiden. så mamma och jag låg på min säng och glodde på antikrundan på datorn och antikmagasinet tills vi kapitulerade inför knuts hmm, stil. we love him! men jag förstår verkligen inte charmen med allmoge... så var det bra med det.

ps. klart att jag är för gammal för gossip girl, fast jag tyckte ändå att dawson's creek hade sin charm... och nu googlade jag och såg att den gick för typ 10 år sen, jaja... tiden går fort när man har roligt.

puss och kram


Andra bloggar om: , , , , , ,


Kommentarer
anna

Jäklar! 10 år sen!? Är det möjligt?
Huga!

du är underbar.
kram

2008-02-03 @ 01:03:43
URL: http://pyttis.blogg.se
Struntlillstrumpa

Gav mamma en sådan tändsticksask i julklapp :)

2008-02-03 @ 13:06:19
URL: http://struntlillstrumpa.wordpress.com
leopardia

anna: när jag googlade kom det upp 1997 i nåt sammanhang...
struntlillstrumpa: ernst is the shit, skulle jag vilja
säga...

2008-02-03 @ 13:20:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0