ibland sviker minnet

somnade elva och missade profiler :( fast å andra sidan vaknade jag av mig själv vid sjusnåret och sitter just nu och tragglar födelsedagspresenter. tänkte försöka bli klar innan jag drar.

försökte läsa igår, men kunde inte sluta fundera på modernistisk konst istället för vad en tysk konstkritiker hade att säga om antikens konst. så jag la ner.

Okej, jag har fått baskning, haha. Skriv med stor bokstav, ditt kattskrälle. Ungefär. Alltså, jag har hört förut att folk tycker det är svårt att läsa texter utan versaler. Problemet är att jag tycker de är så fula. Och det började väl för, jag vet inte, 5 år sen när jag började skriva dikter och insåg hur det förstör med versaler. Men jag skriver ju tentorna så som man ska, så jag ska väl anstränga mig lite. Ska bara komma ihåg det oxå.

puss och kram på er!

Andra bloggar om: , ,



Kommentarer
Barbamorsan

Jag har ochså stört mig på dina gemener, men nu tyckte jag att det såg lite kontigt ut när versalerna dök upp...ska ju inte finnas här=)

2008-02-08 @ 08:24:40
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
Annika

Ja, jag har också undrat lite...
Lustigt att du tycker versaler är fula, haha!
NU när man verkligen ser versalerna här hos dig känns det nästan lite fel.
Inte Leopardia-bloggens grej, liksom...

2008-02-08 @ 14:29:14
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
leopardia

barbamorsan och annika: lustigt att ni tycker så :) jag kanske ska ta patent på det och köra det som trade mark... michael jackson har en vit handske, jag har små bokstäver ;) men njae, jag ska försöka skärpa mig, men jag ser ju hur bra det går i den här kommentaren och nyss när jag lämnade en hos annika. jupp. lustigt nog skriver jag bara med versaler när jag skriver för hand, så då är de inte fula...

2008-02-08 @ 14:37:29
Fido

Jag instämmer helt med föregående talare!
I början: va faen... Små bokstäver? Knasigt...
Men nu: va faen... Stora bokstäver? Knasigt...

Mitt råd: Gör som du känner, det gör ju alla andra! Huvudsaken att du stavar rätt och inte särskriver! ;)
Puss!

2008-02-09 @ 09:22:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0