det är hans fel!

jag älskar mina vänner!!

och eftersom det kom på tal så stör jag mig sjukt mycket på folk över en viss ålder som stavar våldtäkt med CK. alltså, jag tycker det är respektlöst, kan inte hjälpa det. nån gång måste man ju ha sett att det står med enbart ett K i tidningar eller böcker och hur slött är det inte att inte då reagera och slå upp ordet?! jag vill inte slå en paddel i skallen på folk, jag vill dunka en ordlista i nyllet på dem! haha.

andra saker som kan fara åt helvete är busschaufförer som inte stannar när man plingat bara för att de, ja, är fulla, är i sin egen värld, är döva, är blinda eller av nån annan anledning. nu var jag tvungen att köpa en semla idag bara för att jag inte fick gå av där jag skulle utan tvingades gå genom centrumet förbi fiket. då kan ju han komma hem till mig och vara personlig tränare då! apa.

sen har jag garvat åt killen som i punkt.se säger att det funkat bra med en vit man som usas president i en miljon år. okej, jag vet att det är ett uttryck, men det blir ändå komiskt. hade iofs varit kul att se om vi säger att det nu funnits homo sapiens och usa för en miljon år sen, om det varit nån skillnad på dem och bush...

nä, nu ska jag nog äta min semla och glo på blood ties. sen ska jag läsa winckelmann. migränen ligger och molar lite, men har inte brytit ut helt än, men ja...

puss och kram


Andra bloggar om: , ,


Kommentarer
panki

Haha va kul det vore om du gick och kastade ordböcker på folk! Hahaha!

2008-02-06 @ 16:28:05
URL: http://pancake.webblogg.se/
panki

Jag kan va sådär slö och inte kolla upp hur saker stavas, men sen kan det ju va ord som jag bara inte kommer ihåg, fast jag kollat upp. Dom orden stavar jag olika hela tiden typ. För jag bara kan inte hålla koll på hur just det cp ordet stavas. Så jag e både slö och har slö hjärna hahaha.

2008-02-06 @ 16:37:46
URL: http://pancake.webblogg.se/
Sandra

hahaha.. du har verkligen en bra blogg!

Här kommer jag läsa ofta!

2008-02-08 @ 17:51:11
URL: http://sandralillaparis.blogg.se
leopardia

panki: men du får ju vara slö hur mycket du vill, jag hjärtar ju dig ändå...

sandra: aaah, tusen tack! även om jag inte håller med... den är rätt jäkla tråkig emellanåt, oftast, ähum. kikade i din blogg lite snabbt och garvade rätt mycket åt vissa saker dock ;) men jag får återkomma!

2008-02-08 @ 18:32:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0