sockerkaksformar och kalas

Jag är riktigt stolt över att jag pallade att komma hem när det var mörkt ute och inte få panik. Är ju lite mörkrädd, skulle man kunna säga.

Hur som, jag tänkte ha en tävling här på bloggen. Priset är sponsrat att det glamourösa företaget Leopardia Superstar. Det består av en kopia på en Bros-skiva, ett hemligt litet paket och en egogrej. Alltså egogrej för Leopardia Supserstar. Samt utfyllnad iform av vad som helst så långt portot räcker. Kanske en intressant tidningsartikel eller så. Det enda du behöver göra är att länka till den här tävlingen på din blogg, flytta till kina och sen ringa mig. öh?! Nä, skoja bara, det enda du behöver göra är att heta Panki. Vinnaren av detta oerhört kassa pris kommer aldrig att presenteras på bloggen och tävlingen avslutas när jag fått in rätt bidrag. Jada jada jada, sorry det dåliga skämtet, men jag glömde ju naturligtvis några presenter hemma... nu till det underbaraste -

Kalaset!

image660

Även om det var Panki som fyllde år och så, så var det ändå lite min dag oxå. För, om inte alla redan vet det, så är chokladpudding/mousse det bästa jag vet. Och jag är sååå mätt och nöjd och glad. Supergod mat och superkul sällskap. Sitter fortfarande och garvar åt S som säger till C
- men även om du är kille, eller vad du nu är.....

image661

Panki öppnar paket och får, tyvärr, en tröja från min egna kollektion. Tyvärr med en illustration föreställande MIG på. Men nån gång för länge sen sa hon att hon önskade sig nåt jag hade gjort och eftersom jag inte hann baka kakor eller snickra ihop en soffa, så blev det en t-shirt.

Ser ni att jag även köpte en skalkniv på Ikea... Den kan man även ha när man plockar svamp.
För det här med att skala frukt och plocka svamp är ju nåt man ofta gör... Jag är så knäpp. Jag tror att det var min shoppaholicgen som ledde till denna present.

Men nu är jag helt färdig. Tror att jag fick 3 panikångestattacker på vägen. Svettades som en gris, även om jag inte tror att grisar svettas, men, men... Så irriterande.

Kom på att mimo fyller år idag. Och fascinerande nog har vi inte bråkat på snart ett halvår. Vi är bara sams och söta.

Har förresten hittat skitfina kakformar i en nätbutik. Tyvärr vill jag väl kanske inte betala 380 spänn för en sockerkaksform, även om den är supercool.

Nä, nu ska jag göra lite annat. Bla dricka vatten, om nån nu ville veta. För törstig är jag. Som en dromedar.

Puss och kram



Andra bloggar om: , , , ,



Kommentarer
anna

nej din mamma är din mamma..

Min mamma fick också vara "allas mamma" när jag var liten..och det hatade jag..trodde en del skulle sno henen och att hon skulle vilja ha andra barn än mig och min bror..

angbodior hehe ja..det är en vän till mig och stefan..Han förkortar sitt efternamn till GBO och hittar hela tiden på nya nicknames bland kommentarerna där gbo ingår..lite klurigt ibland =)

och jag älskade ditt tävlingsbidrag..hihi
gumman!
du är bäst!

2008-04-25 @ 10:11:59
URL: http://pyttis.blogg.se
E

Såg en bok med kakrecept och alla kakor var gjorda med sånna formar som du länkade till. Det gjorde att man omedelbart antog att det var alldeles för avancerat för att göras hemma;)

2008-04-25 @ 11:34:20
URL: http://pelin-pelin.blogspot.com
Charlotte

Det är fredag och som vanligt tävling på charlotte.nu - den här gången kan du vinna min sambo + andra fina grejor. Trevlig helg!

2008-04-25 @ 14:58:59
URL: http://www.charlotte.nu
louise

vilka häftiga kakformar, men lite väl dyrt bara.

2008-04-25 @ 22:18:49
URL: http://sessanlouise.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0