tjippen, säger jag bara

hehe, jag har fått en ny hobby.. surfa stureplan.se och leta efter jox. just nu måste jag bara visa vad som fick mig att skaffa denna hobby;

image297

Fia matchar Hermés klassiska H-armband med Cartiers Lovebracelet, ett armband som skruvas fast på armen. Kanske det mest perfekta presentvalet som tyvärr inte finns att köpa i Sverige utan måste inhandlas i Cartiers egna butiker.

men varför?? alltså, det är farligt när fel människor är snuskigt rika. jag har ingenting emot designgrejer, det ska gudarna veta, jag älskar all form av konst. men ett amband som skruvas fast på armen, som är ett vanligt armband, till för att endast visa 'ha ha, jag har råd' känns lite ja, inte min grej. måste alla med pengar antingen vara skittråkiga och se likadana ut, eller ha skitfula kläder? eller ja, nä, ni får ha turkosblommiga jeans om ni vill det, gärna med matchande jeansjacka. helt okej för min del.... haha, för min del tycker jag att det perfekta presentvalet mer är åt hållet - grön lurvigt monster som sjunger när man klämmer honom på foten...

okej, jag vet att det kanske är svårt att förstå när jag frågar efter en usb-mojäng som gör att jag kan koppla in ett gammalt skrivbord och en gammal mus, men kan man inte försöka sig på en gissning till att förstå vad jag menar. det gjorde de iaf i datorbutiken. men som vanligt är teknikmagasinet en mycket fascinerande affär. hur som kunde de ta emot min pc i datorbutiken, där jag efter att ha frågat om en usb-grunka helt plötsligt snackade flytande om bios och andra tekniska grejer. det kunde de, men jaha, jösses, en dator som är 3-4 år gammal skulle lika gärna kunnat vara en runsten. 'förutsatt att vi hittar grejer som passar'... så frågan är om jag ska köpa en ny burk, eller kanske en mediaspelare och stoppa hårddiskarna i. jag vet inte. eller om jag ska lämna in min kära dator. jag är ju iofs lite osams med den sen gammalt. groll sånt där, så jag kanske ska låta den vara död, helt enkelt..

men vadå, 46 sidor av 165 är väl inte så illa pinkat?! tyvärr är jag rädd att vi ska skriva referat på den här boken och det är väl en 150 sidor till då... och jag började kolla på the ex när jag käkade och vill gärna se klart den filmen.

ja, nä, jag hade inget kul att dra till med. puss och kram


Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0