nu ska jag dricka saft, hallonsaft

hmm, undra om jag ska förklara min lägenhetssituation... haha. det är lite så här att jag har ju varit borta fram tills jag började plugga och då kom jag ju hem med ett gäng nyinköpta saker som inte riktigt hittat sitt hem än, eftersom kursen startade med riv. sen kan jag ju inte besöka loppisen i sollentuna där man får köpa 4 böcker för en 10, utan att komma hem med minst 12 nya böcker, till mina bokhyllor som är fulla. men jag håller ju på att sakta men säkert rensa ur tidningar så att den bokhyllan ska bli ledig. sen köpte jag ju ett klädskåp och slängde ut vitrinskåpet och det har inte helt och fullt blivit organiserat än. samt att alla papper som ska in i pärmar bara flyter omkring eftersom hälften finns hos min advokat. och sist men inte minst så skulle jag få en stringbokhylla av brorsan om jag klarar av att ta körkortet. vilket jag iskallt räknad med att göra, så därför har jag köpt grejer som ska stå på den hyllan och på en annan. det är mina ursäkter till denna överdrivna galenskap av grejer överallt. samt att jag har ju sorterat mina grejer hemma hos ma och pa från när jag var barn så att säga, så nu har de grejerna som blev kvar fått följa med hit, så att ma och pa slipper ha dem hemma, men nog om det. men jag blev oxå helt chockad när jag såg det ur kameralinsens perspektiv. då det blev koncentrerat.

det här med tompa som bra skådis. alltså grejen är att det är så svårt är att han är ju en tönt. visst jag gillar top gun, det måste man ju, men han är ju ändå nördig, men efter att han gjorde magnolia så hände nåt och jag började fascineras över hur bra han använder kroppsspråket till sina roller och hur olika alla roller är. typ. nåväl.

60 sidor kvar i en bok som just nu handlar om böndernas revolution. som min brorsa sa "vad får ni ut av att läsa det där?" eftersom jag ringde och läste högt för honom så att han skulle lida lika mycket som vad jag gör...

igår sov jag hela dagen, för jag somnade 9 på morgonen efter att ha suttit och tittat på saw 2 och 3. så det blev inte mycket gjort. i förrgår försökte jag sätta mig ute och plugga, men då dök det upp två kickersbrudar och härjade runt.
- känner du stefan holm?
- vart bor du?
- hur kan du bo här?
- varför har du inte pojkvän?
- varför bor inte du med dina föräldrar?
osv osv osv så en timme senare gick jag in utan att ha fått nånting gjort.

men banne mig, trots att kl nu redan är fem ska jag få denna skit gjord. jag vägrar ge mig.

jag hade säkert nåt viktigt att skriva, men jag minns inte vad det var...

puss och kram

Andra bloggar om: , ,


Kommentarer
Annika

Ringa och plåga brorsan med din kurslitteratur, ha, ha!!!
Tompa klarar jag bara inte AV!!!
Tål honom inte...
Och du har sett Saw....Jahapp, då skulle jag nog inte kunna sova...
Förresten, glömde att skriva nedan att jag tycker din blogg är jättesnygg nu!
http://kankaglenreston.blogspot.com

2007-09-24 @ 17:37:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0