kan man bara få sova lite till då

det där med att sova. att det ska vara så underbart att man inte ens orkar ta sig iväg till bussen 'hem'. orkade inte ens kliva ur sängen för att hämta telefonen när jag skulle ringa brorsan. jag använde mobilen. vill inte vill inte vill inte kliva ur sängen. men så tog kaffesuget makten och jag kilade iväg.

nån slags sammandrabbning igår. jag blev galen och otroligt trött. fick nåt mail om att jag kunde hålla käften utan att jag sagt ett knyst, så jag svarade väl nåt i stil med att det faktiskt var jag som bett honom låta mig vara ifred, vilket sen urartade i att jag inte skulle få sista ordet minsann. så jag var mogen och skrev att om han mailade mig igen skulle jag ta livet av mig. jaja, jag fick minsann två mail till. ett där han frågade vad jag menade med känslokyla? för jag hade väl skrivit nåt om att jag var trött på honom och hans känslokyla bla. iddes inte svara. alltså grejen är den att det låter som om det är värsta stora grejen när jag egentligen bara går omkring och kunde inte bry mig mindre. jag hyser inga agg, jag går inte runt och funderar på saker och ting, det som isåfall fascinerar mig är att han ska ge sig på folk när de beter sig exakt som hur han själv beter sig och att han är helt blind inför detta faktum. och att jag tydligen är så viktig att det inte bara går att släppa taget, men tydligen inte att erkänna det. säkert nånting med negativ bekräftelse där.

drömde att jag kramades med min bilskolelärare. och att alla var dumma mot mig. när jag skulle köra innan uppkörningen fick jag sitta i baksätet och tanten från vägverket satt fram och jag blev helt desperat för att jag inte fick öva nåt utan sitta där bak. och andra gången skulle jag köra med min mamma, som tog med sig en annan elev så jag skulle inte hinna köra nåt. i drömmen var jag helt frustrerad och bara skrek och grät. ja, och kramades.

nu hör jag att min granne dammsuger. något jag oxå ska göra idag. men det är så kallt här inne att tårna förfryser. jo, jag vet att man kan stänga fönstren, men då får man ju ingen luft. och jag vill krypa tillbaks ner i min sköna säng. men det är klart, lite frukost och dammsuga går ju snabbt. sen måste jag verkligen läsa röda rummet, så att jag kan få det där sketna referatet skrivet. skulle haft den som ljudbok så hade jag kunnat lyssna samtidigt som jag städade. men jag har iallafalll två saker jag ska ta upp i referatet. fast det är liksom hur de liknar varandra och det här sketna pm:et skulle handla om skillnaderna.

jag skulle behöva en rabiat anna skipper som stormade in här och satte lite fart på mig. men ja, snart ringer väl jehovas vittnen på dörren. undra vilket som eg är värst?

oh oh, jag är så otroligt bra på att inte få saker gjorda. jag borde få medalj.

jag ringde iallafall försäkringskassan igår. tror att jag bara blev kopplad 4 ggr. runt runt, för det var hela tiden någon annan som hade hand om det och ingen fattade att jag inte hade fått papprena än, men de skulle skicka dem iallafall. så blir det till att söka studielån. måste ringa csn oxå och det vet ju alla vilka korta köer de brukar ha. för jag måste ta reda på hur det blir iochmed att jag söker från oktober först, om det blir sänkt då pga att jag "tjänat" mer än 30tusen sen juni. men nä, jag har inte kommit på än vart mer det var jag skulle ringa...

och jag har inte bråkat nåt mer med johan hos bredbandsbolaget än. men det kommer, för jag hatar honom fortfarande.

puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
anna

hey söt.
haha ja de hade så också tills igår tror jag " från 49 kr" men nu var alla 49...kom hi o fynda o drick en tequila rose med mig =)
kram

2007-09-15 @ 16:05:24
URL: http://pyttis.blogg.se
Blackart

Jävla Johan! han och alla andra jävla kundtjänstf*ttor och deras likar kan fara åt helvete. Varför välja ett serviceyrke när man inte vill ge service?

2007-09-15 @ 16:48:50
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
Hanna

Vad är det med bredbandsleverantörer nu för tiden? Varför är de så jäkla värdelösa?!

2007-09-15 @ 17:02:38
URL: http://hannasplats.blogg.se
leopardia

de vet att de har makten. det är därför. här sitter vi och är hooked på internet och de sitter som dr claw i kommissarie gadget...

2007-09-15 @ 17:06:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0