jahapp, läsa var det

för att fortsätta med gårdagens inlägg. så här sitter jag med äckligt microvärmt kaffe och blir trött, i vanlig ordning. för jag hittade ingenstans dit jag kan koppla musen till min bärbara. jaha, nähä, då måste man ha en usb-sådan. och inte kan jag koppla skrivbordet heller. tänkte att jag skulle kunna använda det andra skrivbordet och den andra skärmen och köra på som vanligt. ska kolla om det finns nån form av usbmojäng som man kan koppla lite allt möjligt till. men jag får nog se till att läsa nån timme först, för annars blir väl inte det gjort heller... tiden bara går alldeles för fort. men jag är så otroligt glad att jag köpte min bärbara iallafall... för orka åka till högskolan och skriva och skriva ut och ha sig. jag har inte kollat än, men jag hoppas att min skrivare har en usbsladd och inget annat jox.

undra vad mer för spännande som kan tänkas ske... det ser förjävligt ut här hemma. jag rev bland alla mina skor, eftersom mammsingen hade bestämt sig för att ställa ut kängorna i förrådet. så innan jag hittade dem, så där stressad man är på morgonkvisten. kan inte skylla på knark-leif längre. sen står det en pc och bara står och är i vägen. och en trave strindbergböcker som inte har nåt hem. kan det inte bara komma hit nån och styra upp allt. för det är jobbigt att finna läsro i röran. men ja, jag har bott i kollektiv, så jag vet att jag kan leva i röra och att den går att ignorera rätt bra. allt det här är min psykologs fel, hon har lärt mig att se mitt hem.

jag har en ögonfrans som skaver mot själva ögat oxå. fast den är för kort för att jag ska kunna få tag i den med en pincett och dra loss den. ytterst irriterande. ska inte ögonfransar liksom skydda ögat?!

uuh, jag vill bara sitta och se på film ju. vill se en lika underhållande film som music and lyrics, men neeej då, då ska jag läsa om modernism. det finns en teoretiker vi har läst, walter benjamin. som har skrivit ett alster där han kollat på olika grejer så att säga. tex industin, klasser, eller jag vet inte. hur som, en av dessa "mappar" han har skrivit handlade om mode, men det fick vi inte läsa om.

nåväl, som en positiv grej är att på min bärbara har jag iallafall orkat installera photoshop, så om jag nu tvingas använda den så kanske jag kan lära mig photoshop ordentligt. fast jag skulle aldrig ha tid att sitta med pixel för pixel, eller tid och tid, tålamod menade jag ju.

hupp hupp. puss och kram på er.

Andra bloggar om: ,


Kommentarer
Tinnitussan

åååå, den där benjamin vet jag var en sådan där riktig teoretisker som typ alla har läst utom jag. vet inte- han verkar lite lätt... tung.
Och ögonfransproblemet har jag också haft och det är såååå irriterande...

2007-09-04 @ 16:17:19
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
anna

åh igen leopardia..I love you..du är bara så bäst på att skriva.
jag måste köpa ny skrivare till min nya dator för skrivaren i sig inte har usbport..bubuhuhu
kram!

2007-09-04 @ 19:05:34
URL: http://pyttis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0