gah gah gi

tjopp, jag läste väl 40 sidor i svält på förmiddagen, innan jag somnade om. funderar lite på syftet med att vi ska läsa just den boken, men jag är inte riktigt hundra på varför. men det kommer nog ett pling snart. för 1848 har dykt upp lite i texten iallafall... kan vara ditåt det barkar.

började kolla på da vincikoden igår, men jag vet inte, det var inte lika roligt när man hade läst boken så jag la ner och började kolla på skräpfilmen jag vet alltid vad du gjorde förra sommaren. tänk vad mycket skitfilmer som görs. älskar oxå när de drar ut på det till det yttersta med uppföljarna, så pass länge att originalspelarna inte vill vara med längre utan de hittar bara ett gäng okända ungdomar... nåväl.

jag är trött. urk. men kanske en maskin tvätt kan gå att få gjord iallafall. kanske disken. så måste jag äta, men jag känner olust inför att äta, men ja, det är ju lika bra att få det gjort liksom.

har så sjukt ont i nacke och axlar att ingenting är skönt att göra. tyvärr tror jag inte att det är spända muskler, utan att jag borde börja träna. och med träna menar jag ungefär ta trapporna istället för hissen.

puss och kramKommentarer
panki

Kom till Sparadiset och få massage. Det skulle göra dig gott!
Da Vinci brallan va inge bra, skit i att se den.
Puss

2007-09-08 @ 19:53:39
URL: http://pancake.webblogg.se/
leopardia

panki: jag kommer, jag kommer! puss :)

2007-09-08 @ 21:35:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0