dumma dumma leo... osv


jag väntar på att plugglusten ska ta mig med storm. så där svepa iväg mig och få mig att vilja öppna böckerna. så otroligt fånigt, för utifrån verkar den här kursen så flummig och lätt. nåväl. det är bara att bita i det sura äpplet och inse att man iaf lär sig saker; som tex att radikal kommer från latinets räddisa; rot. hur som. var bara tvungen att flika in den här bilden, för den som inte har hängt med i uffes tragiska liv om hur han vill bli begravd med sina hundar, det här med bantningen som kanske iiiinte förvandlade honom till den sexhunk han trodde...

image291

nåväl, jag har hämtat paket på posten. några påsar halstabletter från extra, som jag och mina vänner ska testa för att se vad som tycks om dem, ett paket som var premier från laga lätt, eller vad tidningen nu heter, som jag i ett svagt ögonblick valde att beställa 3nr av. bla en sjal - julklapp till mamma. och salt och pepparkvarn - här, god jul brorsan.

men vad har hänt sen sist. jag har varit ute med soporna, för den där förbannade knark-leif gör ju iallafall ingenting, så det börjar väl ta sig lite här hemma. måste dock tvätta för jag använder trosor jag inte ens gillar. och det har inte hänt på flera år. jag har en rätt stor samling trosor, men jag har inte tvättat på hela sommaren. så det får väl bli prio nr 1 då. det är bra. något nyttigt samtidigt som man kan glo på supernatural. ja, jag veeet. de där 3 kapitlena i boken vi ska läsa, som jag trodde var en bit kaka, visade sig vara 150 sidor och ur en bok som hon refererade till som "tungläst". sen är det ju 50 sidor ur en annan bok, samt några kapitel ur kompendiet. och de där 100 sidorna jag har kvar i hatboken. nå, hon, min professor sa att 7 sidor/halvtimme faktiskt var mycket bra. jäjä. inte mycket. men det var ett bra försök iaf.

min mamma brukade sjunga när hon städade, då på den tiden jag bodde hemma. hon skulle behöva vara här och sjunga lite sånger nu. för de lät ungefär "dumma, dumma Leo, hon plockar aldrig undan efter sig, hon är så slöööö" typ.

jaja, jag återkommer. puss och kram


Kommentarer
anna

åh baby..you are lovely!
pussa på!

2007-09-01 @ 16:05:09
URL: http://pyttis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0