det blev ju inte intressantare för att jag återkom


nu har jag läst 4 sidor. mest pga att jag använde tiden till att ringa och fråga vad pastoral och oxymoron betydde i de sammanhang de stod. att föra in det pastorala i politiken. man tror ju gärna att det har med kyrkan att göra, och det har det oxå, men i det här fallet konstaterade jag att det handlade om idyll, det lantliga. nå, struntsamma.

image292

att ha chokladsmet i kaffet det är verkligen en hit.. en extravagans jag kanske inte riktigt kommer att prioritera i framtiden, så där som fattig student.

jag tänkte på den här rättegången, som handlade om pengar. den senaste. dommarens förslag var pengar till mig noll kronor till folksam, för de kunde ju ändå få igen det genom sina försäkringstagare. hans ord var just så "de kan ju ändå sprida ut det på sina kunder". det är lite lustigt, att det är så det går till. nåväl, de där pengarna lär jag ju inte se i första taget. men det var inte heller så viktigt. inte för mig. det var bara nåt som ingår i rutinerna liksom. lite av en principsak för att han ska fatta att det straffar sig hårdare än bara fängelse att våldta. han hade ju kunnat åkt på en halv mille i att betala, dock är väl det rätt meningslösa krav med tanke på att då skulle ju han aldrig jobba resten av livet, för varför jobba för att betala en skuld liksom... nu blev det inte så.

4 sidor och klockan är 8. lalala. det är inte så att den här boken jag läser just nu är tråkig, inte alls, fast jag opponerar mig lite mot elitismen som kommer av att använda den akademiska svenskan. jag tycker inte att man ska uppmuntra det. man kan uppmuntra elever att använda ett rikt språk, men att öht taget kalla det för akademisk svenska sänder ju sina vibbar. en krets. nåväl, jag ska väl lägga ifrån mig boken, vilket jag redan har gjort, och ägna mig åt supernatural istället och plocka upp boken när jag är klar med den serien.

image293

det ska ju vara kul att plugga oxå, även fast jag när jag pluggade sist, använde ett halvt block på en termin, till alla 4 kurserna. jag är inte riktigt van vid att föra anteckningar, men jag tänkte att jag skulle bli lite bättre... haha, sån otroligt taskig bild. som dessutom fick mig att undra varför parkettgolv höjs till skyarna så. det är ju liksom rätt fult faktiskt. okej om det var lila och glittrigt, men det är ju inte det...

tjippen på er!

Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
Struntlillstrumpa

Haha gillar Homer-blocket :)

2007-09-01 @ 20:20:58
URL: http://struntlillstrumpa.wordpress.com
Tinnitussan

wow vilka snygga block. Jag använder också de där a5 ringpärmsmodellerna med hårda pärmar. Lätta att ha med sig!

2007-09-01 @ 21:13:52
URL: http://tinnitussans.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0