blipp blipp blipp

om någon undrar så sitter jag och spelar bitch på blip.se ist för att både plugga och äta frukost. fast jag tänkte att om jag letar på några sketna citat lite snabbt och skriver det där referatet, så är jag klar sen. haha, och det tror jag på själv att jag gör oxå.

jag var minsann uppe innan 8 och slösurfade, då oxå, innan jag kröp ner i soffan igen och somnade till tv4s nyhetsmorgon. jag reagerade på en sak; det här med färgämnena i godis som varit förbjudet i sverige innan vi gick med i eu, sen tvingade oss livsmedelsverket att godkänna det igen. eller indirekt var det väl ett stort gäng där ute i europa som gjorde det, men, men. det jag tänkte på var att då kan man ju inte lita på livsmedelsverkets rekommendationer längre. max en tsk salt om dan, jaha, men vad faen vet de? eller vet gör de tydligen, men vad de säger är en annan sak. så livsmedelsverket är en helt meningslös instans.

vi känner en familj där mamman i familjen är polack. hon säger alltid att vi ska anlita polacker till att göra saker och ting. jag tänker på att städa upp efter knark-leif. vilket i mina öron låter helt bisarrt. det låter verkligen som en version av klassamhället typ. fast hon menar det helt normalt...

jag fattar inte hur ensamstående föräldrar med jobb klarar av att leva. mina ungar skulle leva i en misär och de skulle verkligen hata mig. tur att jag inte vill ha barn.

alltså, den där paddeln, ni kan skicka den på posten, så kan jag slå mig själv i huvudet, om ni inte orkar komma hit...

ja, nä puss och kram på er

Andra bloggar om:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0