i morgon är det måndag


så där ja, min bokhylla är färdig. dock blev den mer eller mindre full, trots allt. ska slänga ut några fler böcker i förrådet, några som inte fick plats, helt enkelt. och två böcker ligger på sina kompisar, för jag missade dem när jag fyllde hyllan med beteendevetenskap och övernaturligt - new agetjosan och sen fick de inte riktigt plats och ja, jag orkade inte börja om helt enkelt. men man kan säga att folk får förvänta sig böcker i julklapp helt enkelt. haha. hittade fyra st som får förflytta sig hem till broren. två hyllor med kokböcker, jag vet inte, ska jag kanske lägga bibeln(läs: du är vad du äter) på nattygsbordet för att få plats med den sista muffinsboken?!

den här outfiten på britney spears(har jag stavat rätt?) jag vet inte - but why?!  jaaa, jag har googlat spears...

32472-377

hittade en annan bild där i mitt googlande;

image376

alltså, att röka när man är gravid. jag är alltid på väg att börja skälla ut folk när jag ser dem röka i ansiktet på barn eller med barn i magen... det är väl inte så att folk har missat att det är dåligt med rökning?! iochförsig så vet ju inte alla att man kan få cancer av att sola... och så finns det ju vissa män som tror att prostituerade faktiskt gillar att ha sex med dem - de stönar ju. så man ska inte vara allt för säker...

på tal om prostitution och rosa bandet. vad 17 var det frågan om, det här i kungsträdgården? en sponsor som betalade 200 spänn för varje pers som visade brösten/strippade... min pappa var helt upprörd, och jag kan säga att syftet med det hela(inte upprördheten utan eventet) är helt förlorat för mig. både jag och papsen tyckte att man kan väl ge pengar ändå.

såg licens to wed idag. trodde verkligen att jag skulle hata den, men den funkade. lättsam och lättsmält så där. fast egentligen vill jag bara se rysare hela tiden. vet inte riktigt vad jag ska titta på här näst. när det nu blir av. nu tänkte jag nog läsa lite i en bok om television. kurslitteratur är såå kul. men det är ju så där med filmer, när de kommer är man skitsugen att se dem, sen blir det aldrig av och sen har lusten försvunnit helt. jag har fortfarande inte sett capote... eller the departed... jaja.

puss och kram på er!

Andra bloggar om: , , , , , , ,


Kommentarer
anna

fan leopardia - du är bäst!

2007-11-04 @ 18:42:15
URL: http://pyttis.blogg.se
panki

Britney äger :-)

2007-11-05 @ 11:31:09
URL: http://pancake.webblogg.se/
Annika

Härliga bilder av den härliga och sunda och käcka Brittan!!
Yay!!
Fick mig ett gott skratt :-D

2007-11-05 @ 14:43:53
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Tinnitussan

Herre min skata. Jag har fatiskt svårt för rosa bandet. Allvarligt.

Och Brittans kläder är ett kapitel för sig ;-)

2007-11-05 @ 15:14:11
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

anna: du med isf!

panki: mjae, kanske inte i val av halloweendräkt då'ra ;)

annika: haha, härligt!

tinnitussan: jag tror nog att jag har nåt rosa band ligger här hemma, men jag tänker inte visa pattarna för det liksom...

2007-11-05 @ 23:28:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0